Ali-Bab Gastronomisk håndbog af Ali-Bab Du sparer 20% ift. forlagets pris Spar 20% Bog, Indbundet

Ali-Bab Gastronomisk håndbog

- .

af
(Udvid)

Ny udgave med forord af James Price. Autoriseret oversættelse ved Herman Dedichen. En af kogebogslitteraturens uomtvistelige klassikere. Med sine godt 2.500 opskrifter inden for samtlige gastronomiens områder; kan den snarere karakteriseres som en madkunstens encyklopædi.Trods sit 1001-nat-agtige navn har Ali-Bab intet med Arabien at gøre. Hans rigtige navn var Henri Babinski (1869-1931); han var af polsk-fransk oprindelse; og i kraft af sin profession som mineingeniør rejste han over hele verden. Stærkt interesseret i madkunsten og litteraturen herom satte han sig for at skrive en bog; der skulle være mere end en almindelig kogebog. Bogen tog mange år at skrive og blev i sin endelige form udgivet i Paris i 1919.Et værk baseret på den enkle sandhed; at god mad er bedre end dårlig.Det er usømmeligt at leve for at spise; men da det er nødvendigt at spise for at leve; bør vi opfylde denne Pligt; som alle andre; med Glæde og paa den fornøjeligste Maade.Ali-Bab


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788717042193
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 1096
  • Udgivet:
  • 11. november 2011

Andre udgaver:

  • 249,95 kr.
  • 2-3 hverdage
  • 200,95 kr.
  • 49,00 kr. (20%)
  • 29,95 kr.
Læg i kurv
Eller spar samlet 30% som medlem
  • 174,95 kr.
  • 75,00 kr. (30%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab
    Prøv 1. uge gratis, herefter 79 kr./måned
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

VI ANBEFALER
LIGNENDE BØGER