Ali-Bab Gastronomisk håndbog af Ali-Bab Bog, Indbundet

Ali-Bab Gastronomisk håndbog

- .

af
(Udvid)

Ny udgave med forord af James Price.En af kogebogslitteraturens uomtvistelige klassikere. Med sine godt 2.500 opskrifter inden for samtlige gastronomiens områder, kan den snarere karakteriseres som en madkunstens encyklopædi.Trods sit 1001-nat-agtige navn har Ali-Bab intet med Arabien at gøre. Hans rigtige navn var Henri Babinski (1869-1931), han var af polsk-fransk oprindelse, og i kraft af sin profession som mineingeniør rejste han over hele verden. Stærkt interesseret i madkunsten og litteraturen herom satte han sig for at skrive en bog, der skulle være mere end en almindelig kogebog. Bogen tog mange år at skrive og blev i sin endelige form udgivet i Paris i 1919.Et værk baseret på den enkle sandhed, at god mad er bedre end dårlig.Det er usømmeligt at leve for at spise, men da det er nødvendigt at spise for at leve, bør vi opfylde denne Pligt, som alle andre, med Glæde og paa den fornøjeligste Maade.Ali-Bab


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788717042193
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 1096
  • Udgivet:
  • 11. November 2011

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Ali-Bab