Almen fødevarehygiejne af Solveig Sørensen Bog, Hæftet

Almen fødevarehygiejne

- basisuddannelse

af
(Udvid)

Det øgede antal fødevarebårne sygdomme i den danske befolkning har nødvendiggjort indførelsen af hygiejneuddannelser og materiale tilpasset disse uddannelser. Almen Fødevarehygiejne giver basale oplysninger om årsager til og om løsninger på hygiejniske problemstillinger og til egenkontrol i det daglige arbejde med maden. Dette hæfte er beregnet til basisuddannelsen i fødevarehygiejne, men giver også en god viden til den, der ellers ønsker at tilegne sig kendskab til emnet.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778816894
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 30
  • Udgivet:
  • 1. Januar 1900

Andre udgaver:



Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Solveig Sørensen