Ancient Fishing and Fish Processing in the Black Sea Region E-bog, PDF

Ancient Fishing and Fish Processing in the Black Sea Region

(Udvid)

Sortehavsområdet var i antikken storleveran­dør af både saltet fisk og garum, en fiske­sovs, som var meget populær overalt i middelhavs­området. Garum blev transporteret over store af­stande i amforer, og var slet ikke så dyr som frisk fisk - man kan måske sammenligne med vore dages tomat­ketchup i forhold til friske tomater. Bogen gør op med antagelsen om, at fiske­produkter kun spillede en marginal rolle i old­tidens økonomi. Forfatterne ser nærmere på den nyeste forskning om fiskeriet i antikken og under­­søger dets betydning for Sortehavs­områdets øko­nomi og bosættelsesmønstre, især i perioden med de græske kolonier på den nordlige kyst.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788779349254
  • Udgivet:
  • 1. Januar 2005

Andre udgaver:

  • Straks på e-mail
  • 159,00 kr.
Læg i kurv
  • 129,00 kr. i
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.