Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ancient Fishing and Fish Processing in the Black Sea Region

Bag om Ancient Fishing and Fish Processing in the Black Sea Region

Sortehavsområdet var i antikken storleveran­dør af både saltet fisk og garum, en fiske­sovs, som var meget populær overalt i middelhavs­området. Garum blev transporteret over store af­stande i amforer, og var slet ikke så dyr som frisk fisk - man kan måske sammenligne med vore dages tomat­ketchup i forhold til friske tomater. Bogen gør op med antagelsen om, at fiske­produkter kun spillede en marginal rolle i old­tidens økonomi. Forfatterne ser nærmere på den nyeste forskning om fiskeriet i antikken og under­­søger dets betydning for Sortehavs­områdets øko­nomi og bosættelsesmønstre, især i perioden med de græske kolonier på den nordlige kyst.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9788779349254
  • Udgivet:
  • 1. Januar 2005
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ancient Fishing and Fish Processing in the Black Sea Region

Sortehavsområdet var i antikken storleveran­dør af både saltet fisk og garum, en fiske­sovs, som var meget populær overalt i middelhavs­området. Garum blev transporteret over store af­stande i amforer, og var slet ikke så dyr som frisk fisk - man kan måske sammenligne med vore dages tomat­ketchup i forhold til friske tomater. Bogen gør op med antagelsen om, at fiske­produkter kun spillede en marginal rolle i old­tidens økonomi. Forfatterne ser nærmere på den nyeste forskning om fiskeriet i antikken og under­­søger dets betydning for Sortehavs­områdets øko­nomi og bosættelsesmønstre, især i perioden med de græske kolonier på den nordlige kyst.

Brugerbedømmelser af Ancient Fishing and Fish Processing in the Black Sea Region



Find lignende bøger
Bogen Ancient Fishing and Fish Processing in the Black Sea Region findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.