Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Børn og unge

Her finder du spændende bøger om Børn og unge. Nedenfor er et flot udvalg af over 722.869 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Thomas Brunstrøm
    75,95 - 148,95 kr.

    Sallys fars fede ferie er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen. Sally skal på ferie til All Inclusive-land sammen med lillebror Eddie, mor og far. Men passer det, når far siger, at voksne ikke behøver bruge solcreme? Og at pomfritter og ketchup fra buffeen tæller som grøntsager? Er det rigtigt, at ingen mennesker i udlandet forstår dansk? Og løb Sallys far virkelig hele vejen til Italien, da han var dreng, fordi der ikke fandtes flyvemaskiner dengang? Det bliver en helt igennem fed (og mega pinlig) ferie sammen med Sallys far. Fra ca. 4 år Flere bøger i samme serie: Dengang Sallys var dreng Sallys far gider ikke være voksen Sallys fra er sygt pinlig Sallys far bander (... ad helvedet til)

  •  
    227,95 kr.

    En kæmpe guidebog med mere end 875 Pokémon fra mange forskellige regioner! Bogen indeholder: Statistikker og facts om alle de kendte Pokémon– lige fra Abomasnow til Zygarde Bonusinfo om attacks, typer, Mega-udvikling, Legendary og Mytiske Pokémon og Ultra Beasts En masse viden om de nye Galarian-varianter– inklusive Gigantamax– og meget, meget mere! Denne bog er proppet med alt det, du skal vide for at blive en ægte Pokémon-ekspert.

  • af Glenn Ringtved, Alberte Winding, Kirsten Sonne Harild, mfl.
    152,95 kr.

    Store følelser for de mindste er en tankevækkende bog skrevet af den talentfulde forfatter, Glenn Ringtved. Denne bog, der blev udgivet i 2023, er en dybdegående udforskning af de komplekse følelser, som selv de mindste børn kan opleve. Denne bog er en blanding af pædagogisk indsigt og hjertevarmende fortællinger, der gør den til en uvurderlig ressource for både forældre og børn. Genren er en blanding af børnelitteratur og psykologi, hvilket gør den både underholdende og lærerig. Bogen er udgivet af Gyldendal, en af de mest respekterede forlag i Danmark. Store følelser for de mindste er ikke bare en bog, det er en guide til at forstå og håndtere de store følelser i de smås verden.

  • af Gyldendal
    199,95 kr.

    Gyldendals musiksangbog - med lydpanel er en fascinerende bog udgivet af Gyldendal i 2016. Denne bog er skrevet af den anerkendte forfatter Gyldendal, der er kendt for sine dygtige skriverier inden for genren. Bogen giver læseren en unik mulighed for at dykke ned i en verden af musik, hvor lydpanelet bringer sangene til live. Udgivet af Gyldendal, en af de mest betroede forlag, er denne bog et must for enhver musikelsker. Med sin udgivelse i 2016 har bogen allerede vundet hjertet af mange læsere. Hvis du er en fan af Gyldendal og elsker musik, er denne bog et must for dig. Gå ikke glip af chancen for at tilføje denne bog til din samling.

  •  
    102,95 kr.

    Mine første 100 - bokssæt er et fantastisk sæt af fem lærerige bøger, der er designet til at være en introduktion til læring for de yngste læsere. Udgivet af Alvilda i 2018, har disse bøger ingen angivet forfatter, hvilket bidrager til deres universelle appel. Bøgerne er fyldt med farverige illustrationer og enkle, letforståelige ord, der gør læring til en leg. Hver bog fokuserer på forskellige emner, såsom tal, farver, former og mere, hvilket giver børnene en bred vifte af viden at bygge på. Dette sæt er en fantastisk gave til små børn, der er ivrige efter at begynde at lære. Alvilda har gjort et fantastisk stykke arbejde med at skabe disse bøger, og de er sikker på at blive en favorit i mange hjem.

  • af H.C. Andersen
    184,95 kr.

    Børnenes H.C. Andersen er en fantastisk bog skrevet af den berømte forfatter H.C. Andersen. Denne bog, der falder ind under genren børnelitteratur, blev udgivet den 21. november 2017. Bogen tager læserne med på en magisk rejse gennem H.C. Andersens fortryllende univers, fyldt med eventyr og fantasifulde fortællinger, der har begejstret generationer af børn og voksne. Børnenes H.C. Andersen er ikke bare en bog; det er en skattekiste af drømme, håb, og uendelig fantasi. Udgivet af Carlsen, en af de mest anerkendte forlag i Danmark, er denne bog et must-have i enhver børnebogsamling. Så dyk ned i Børnenes H.C. Andersens verden og genopdag glæden ved at læse.

  • af Tine Kej
    78,95 kr.

    Børste skal til at sove, men hov, han har jo lige glemt noget! Så må Børste straks stå op af sengen igen ...Børste siger godnat er en sød godnathistorie, der indeholder en kropsscanning og en soveremse, som de mindste kan bruge, når de skal puttes.Børste er et lille, nysgerrigt og temmelig stædigt pindsvin, som er kendt fra DR Minisjang.Universet er skabt af Tine Kej, og bøgerne er illustreret af Martin Jørgensen.

  • af Thomas Brunstrøm
    75,95 - 123,95 kr.

    Sallys far gider ikke være voksen er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen.Sally er træt af at være barn. Man skal alt muligt kedeligt, og de voksne bestemmer alting. Sallys far er til gengæld træt af at være voksen. En dag bytter de, så Sally skal være den voksne, og Sallys far skal være barnet. Sally skal både hente far på arbejde, købe ind og lave mad. Sallys far skal til gengæld tidligt i seng. Det bliver en meget mærkelig dag.Fra ca. 4 år Flere bøger i samme serie:Dengang Sallys var drengSallys far gider ikke være voksenSallys fra er sygt pinligSallys far bander (... ad helvedet til)Sallys fars fede ferie

  • af H.C. Andersen
    293,95 kr.

    Dyk ned i H.C. Andersens fortryllende univers med bogen 'Samlede eventyr og historier Blå'. Denne bog, udgivet af Gyldendal i 2016, er en samling af de mest elskede og tidløse eventyr og historier fra den berømte danske forfatter. Fra 'Den lille Havfrue' til 'Fyrtøjet', vil læseren blive transporteret til en verden af magi og fantasi. H.C. Andersens unikke fortællestil og dygtige brug af sprog gør denne bog til en must-have for enhver litteratur elsker. Uanset om du er ny til H.C. Andersens værker, eller en langvarig fan, vil 'Samlede eventyr og historier Blå' utvivlsomt være en værdifuld tilføjelse til din bogsamling. Udgivet af Gyldendal, en af Danmarks mest anerkendte udgivere, kan du være sikker på, at denne bog er af højeste kvalitet. Gør dig klar til at blive fortryllet af H.C. Andersens magiske verden.

  • af Dawn Sirett
    68,95 kr.

    Min rør og føl bog om - Dyr er en fascinerende bog skrevet af den talentfulde forfatter, Dawn Sirett. Denne bog, der blev udgivet i 2008, er en unik blanding af læring og underholdning. Den er udgivet af det velkendte forlag, Carlsen. Bogen er skrevet i en letforståelig stil og er rettet mod børn, der er nysgerrige efter at lære mere om dyr. Bogen er fyldt med spændende fakta og oplysninger, der vil holde enhver lille læser engageret. Forfatteren, Dawn Sirett, har gjort et fremragende arbejde ved at skabe en bog, der er både informativ og sjov. Denne bog er et must for enhver ung læser, der er interesseret i dyr. Med sin publikationsdato den 3. november 2008, fortsætter 'Min rør og føl bog om - Dyr' med at være en favorit blandt børn og voksne. Udgivet af Carlsen, denne bog er et vidnesbyrd om forfatterens dygtighed og forlagets engagement i at fremme læsning og læring.

  • af Lakserytteren
    149,94 kr.

    Tegn med Lakse er den perfekte bog til dig, der vil blive bedre til at tegne og træne din fantasi. Fyldt med 53,5 skøre tegneopgaver, der får din fantasi til at gå amok!

  • af Astrid Lindgren
    44,94 - 187,95 kr.

    Her er en samling af de allerdejligste historier af Astrid Lindgren for de 4-8 årige. En lydbog der kan høres igen og igen.Bogen indholder bl.a.:Pippi finder en spunkDragen med de røde øjnePelle flytter til KomfusenboI SkumringslandetJeg vil ikke i seng!Emil og suppeterrinenPontus går i skole (uddrag fra Børnene i Bulderby) Indlæst af Grete Tulinius.

  • - Forstå dit barn før det kan tale
    af Lea Letén & Naja Bach Leegaard
    166,95 kr.

    Brug babytegn, så dit barn føler sig set, hørt og forstået. Vil du vide, hvad dit barn tænker og føler, selvom det endnu ikke kan tale? Vil du lettere kunne forstå og imødekomme dit barns behov og give dit barn en smutvej til sproget? Så er babytegn lige noget for dig. I denne bog finder du 80 af de bedste begynderbabytegn og en forældreguide, så I kan komme godt i gang med babytegn. Tegnene vil give dig og dit barn rig mulighed for at kommunikere bredt, før det talte sprog gør det muligt. Babytegn er primært for børn i alderen 0-2 år, men alle børn, der af en eller anden grund har et unuanceret sprog, kan have glæde og gavn af at bruge tegn til at understøtte indlæringen af det talte sprog. Lær dit barn både ord og tegn ved at gå på opdagelse i Lea Leténs søde og sjove illustrationer, og støt derved dit barns sprogstart. Prøv også om I kan finde den lille mus og den lille nisse, som Lea har gemt, på hvert opslag.Hvordan bruger man babytegn?Babytegn bruges sammen med det talte sprog. Derfor skal tegnene altid bruges sammen med ord og gerne mange af dem. Tegnene er symbolske. Det betyder, at de ligesom ord, symboliserer noget, også i dettes fravær. Tegnene i denne bog tager udgangspunkt i tegnene fra Tegn til tale. Enkelte er dog forenklet, så de passer til det lille barns motorik. Naja Bach Leegaard er pædagog og cand.pæd. i pædagogisk psykologi. Hun er ekspert i babytegn og har brugt babytegn i sit virke som pædagog og cand.pæd.psyk. og privat med sine to børn. Naja står desuden bag instagramprofilen @babytegnfordemindste.

  • - en sansebog
     
    166,95 kr.

    Se, rør og føl er en fascinerende bog, der blev udgivet af Mais & Co. i 2019. Bogen er en vidunderlig blanding af lærerige elementer og underholdning, der engagerer læseren på en unik måde. Selvom forfatteren er ukendt, har bogen formået at skabe en stor indflydelse med sin dygtige fortælling og kreative koncept. Genren af bogen er svær at definere med dens innovative tilgang til at formidle viden. Det er en bog, der virkelig skal opleves. Udgivet af Mais & Co., er denne bog et bevis på deres engagement i at udgive bøger, der er både lærerige og underholdende. Se, rør og føl er et must for enhver bogelsker.

  • af Ole Lund Kirkegaard
    44,94 - 131,95 kr.

    Fortællingen om Toppers og Viggos genvordigheder med næsehornet Otto, der først er en tegning på tapetet, men pludselig træder frem og bliver spillevende. Og hvem har sådan plads til at have et helt levende og meget sultent næsehorn boende hos sig? Illustreret i farver.Læs mere om forfatteren, Ole Lund Kirkegaard.

  • af Alberte Winding, Kirsten Sonne Harild, Trine Bundsgaard, mfl.
    152,95 kr.

    Ælle Bælle Børnehave er en fantastisk bog skrevet af den talentfulde forfatter Alberte Winding. Denne bog, udgivet i 2021, tager læserne med på en magisk rejse til en børnehave fuld af sjov og leg. Genren for denne bog er børnelitteratur, og den er perfekt til små børn, der er klar til at udforske verden omkring dem. Bogen er fyldt med farverige illustrationer og sjove historier, der vil holde dit barn underholdt i timevis. Udgivet af Gyldendal, en af de mest anerkendte forlag i Danmark, er denne bog sikker på at blive en favorit i dit hjem. Så hvorfor vente? Tag dit barn med på en uforglemmelig rejse med Ælle Bælle Børnehave i dag.

  • af Jakob Martin Strid
    103,95 kr.

    Lækker, lille kassette med fire papbøger for de mindste med hver sin lille historie om den lille blå elefant; Mimbo Jimbo. Mimbo Jimbo på tur Mimbo Jimbo maler Mimbo Jimbo besøger sin familie Mimbo Jimbo laver spejlæg

  • af Thomas Brunstrøm & Søren Brostrøm
    74,95 - 148,95 kr.

    Vidste du at: Et voksent menneske har cirka 100.000 kilometer blodårer i kroppen? Din krop bliver stærkere end normalt, hvis du møder en bjørn? Dine øjne fungerer ligesom kameraet på en iPhone? Du nok bliver klogere end dine forældre?Søren Brostrøm fortæller i denne bog om, hvor fantastisk menneskekroppen er, og om alle de seje ting, vores immunforsvar kan.Bogen gennemgår de mest fascinerende ting ved kroppen fra top til tå, startende med hjernen og så derudad med de fem sanser, lever, nyrer, hjerte, lunger, blære, hud, knogler og så videre.Bogen er en del af Carlsens serie ER DU RIGTIG KLOG?, som er fuld af fantastiske fakta og vild viden. Fortalt af Danmarks allerbedste formidlere.Thomas Brunstrøm er forfatter, freelancejournalist og filmanmelder. Han debuterede i 2015 med børnebogen "Dengang Sallys far var dreng".Søren Brostrøm er speciallæge i gynækologi og obstetrik. Siden 2015 har han desuden været direktør for Sundhedsstyrelsen og blev i den rolle landskendt under Corona-pandemien.

  • af Lotte Salling & Emmamaria Vincentz
    148,95 kr.

    Dyk ned i 'Min egen kuffert med yogakort', en fascinerende bog skrevet af den talentfulde forfatter Lotte Salling. Denne bog, udgivet i 2021, er en unik blanding af genre, der tager læserne på en beroligende rejse gennem yogaens verden. Bogen er fyldt med inspirerende yogakort, der er designet til at hjælpe læserne med at udforske og forstå yoga på en dybere niveau. Med sin letforståelige skrivestil og engagerende indhold, er 'Min egen kuffert med yogakort' den perfekte bog for alle, der ønsker at dykke ned i yogaens verden. Bogen er udgivet af det anerkendte forlag Carlsen, der er kendt for at udgive kvalitetsbøger. Så hvis du er på udkig efter en bog, der kan berige dit liv med yoga, er 'Min egen kuffert med yogakort' det perfekte valg for dig.

  •  
    148,95 kr.

    Minecraft - Find creeperen er en spændende søg-og-find bog, der tager læserne på en uforglemmelig rejse gennem den farverige verden af Minecraft. Udgivet i 2022 af Forlaget Alvilda, denne bog er et must-have for alle Minecraft-entusiaster. Bogen er fyldt med detaljerede illustrationer og udfordringer, der vil holde læserne engagerede og underholdt i timevis. Hver side er en ny verden at udforske, med creeperen gemt et sted for dig at finde. Det er en bog, der ikke kun underholder, men også stimulerer hjernen og skærper observationsevnerne. Så tag din pickaxe og begynd din søgen efter creeperen i dag!

  • af Rick Riordan
    133,95 kr.

    12-årige Percy Jackson er på vej til at blive smidt ud af endnu en skole, fordi han har pulveriseret sin lærer. Han ved ikke helt, hvad der skete, men det er ikke første gang, der sker besynderlige ting omkring ham.Da han efter en dramatisk flugt ender i Halvblodslejren, møder han væsner, der kun burde optræde i bøger om græsk mytologi. Og de græske guder viser sig også at være særdeles levende. Og vrede. Overguden Zeuz’ lyn er nemlig blevet stjålet, og Percy er den hovedmistænkte.Han har nu ti dage til at bevise sin uskyld, og sammen med to venner sætter han af sted tværs over USA i jagten på tordenkilen.Første bind i successerien om Percy Jackson og heltene i Olympen.I Percy Jackson-serien:Percy Jackson og lyntyven (1)Percy Jackson og uhyrernes hav (2)Percy Jackson og titanens forbandelse (3)Percy Jackson og slaget i labyrinten (4)Percy Jackson og den sidste olymper (5)Percy Jackson og gudernes bæger (6)

  •  
    102,95 kr.

    Farverige foto af letgenkendelige ting gør det sjovt og nemt for den lille at lære nye ord. Tal med dit barn om dyr, mad og legetøj, og lad den lille placere brikkerne ved de rigtige foto.Indeholder både bog og sjove puslebrikker.

  • - + 17 andre rim for børn (og voksne)
    af Jakob Martin Strid
    173,95 kr.

    Jakob Martin Strid er bedst kendt for sin satiriske stribe i Politiken, men den talentfulde tegner og forfatter laver skam også rim og remser i bedste danske tradition fra Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, suppleret med hans egne charmerende og levende tegninger. Her er tekster om isbjørne og om jetjagere over Enghave Plads, om Medisterminister Fister og om Dyrenes Konge, der holdes i bur. Bogen indeholder i alt 17 opslag med rim og illustration. Jakob Martin Strid modtog Kronprinsparrets Kulturpris 2012 for sit forfatterskab.

  • af Ole Lund Kirkegaard
    44,94 - 200,95 kr.

    Gummi-Tarzan er en sjov og varm historie om drengen Ivan Olsen, der efter et tilfældigt møde med en vaskeægte heks bliver Tarzan for en dag. Med forfatterens egne illustrationer, farvelagt af Maya Bang Kirkegaard.Læs mere om forfatteren, Ole Lund Kirkegaard.

  • - med lyd og lys
     
    177,95 kr.

    Min koncertbog med klassisk musik er en fascinerende bog, der blev udgivet af Forlaget Bolden i 2019. Denne bog er en vidunderlig indføring i verdenen af klassisk musik og er perfekt til enhver musikentusiast. Forfatteren har gjort en fantastisk job med at sammenstille en samling af klassiske musikstykker, der vil appellere til både nye og erfarne lyttere. Genren af bogen er klassisk musik, og den er fyldt med smukke illustrationer og informativ tekst, der virkelig bringer musikken til live. Udgivet i 2019, er Min koncertbog med klassisk musik en moderne klassiker og et must-have for enhver musikelsker. Tak til Forlaget Bolden for at bringe denne fantastiske bog til verden.

  • af Thomas Brunstrøm
    76,95 - 138,95 kr.

    Sally vil gerne være en robot til fastelavn, og selvom hun egentlig helst vil købe kostumet, går far straks i gang med at bygge det selv. Og det bliver faktisk ret flot. Der er bare det, at Sally ikke kan bevæge armene, når hun har det på, og hvordan skal hun så slå katten af tønden? Da Sallys far dukker op til festen, bliver det endnu værre. For Sallys far har nemlig sin helt egen og knap så heldige løsning på Sallys problem. Sallys far slår til igen er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen. Fra ca. 4 år I Sallys far-serien:Dengang Sallys far var drengSallys far gider ikke være voksenSallys far er sygt pinligSallys far bander (... ad helvede til)Sallys fars fede ferieSallys far er langt ude i skovenSallys far kringler julenSallys far har mandeinfluenzaSallys far er en dårlig taberSallys far bliver youtuber

  • af Stéphanie Couturier
    154,95 kr.

    Min store bog om følelser er en dybdegående og indsigtsfuld bog skrevet af den anerkendte forfatter, Stéphanie Couturier. Bogen, som først blev udgivet i 2019, er en uundværlig ressource for dem, der ønsker at forstå kompleksiteten af vores følelser bedre. Genrene spænder vidt, men fokuserer primært på psykologi og selvudvikling. Couturier har en unik evne til at formidle komplekse emner på en letforståelig måde, hvilket gør denne bog tilgængelig for alle, uanset forudgående kendskab til emnet. Udgivet af Forlaget Bolden, denne bog er et must for enhver, der er interesseret i at dykke dybere ind i verdenen af følelser og selvforståelse. Tag et dyk ind i denne berigende læseoplevelse og opdag de mange lag af dine egne følelser.

  • af Thorbjørn Egner
    44,94 - 137,95 kr.

    'Vi vil ha' wienerbrød, vi vil ha' wienerbrød!' råber de to små bakterietrolde, som bor i Jens' hule tand. De elsker sukker og søde sager og prøver at få Jens til at glemme tandbørsten. De er nemlig meget bange for den store, stride børste… Thorbjørn Egners klassiker om Karius og Baktus blev første gang udgivet i Danmark i 1958, og bogen har siden været at finde på hylden i børneværelset hos flere generationer.Lydbogen er lystigt indlæst af to af Danmarks mest folkekære skuespillere. Man kan nærmest se Dirch Passer og Ove Sprogø for sig, når de folder sig ud som de små muntre men plagsomme tandtrolde i denne klassiske indlæsning af Karius og Baktus.

  • - bog med ikke-permanent pen
     
    78,95 kr.

    Leg med tal og simple regnestykker er vigtige for børns forståelse af matematik. Med tid og øvelse bliver resultaterne så velkendte, at vi genkender dem næsten uden at tænke over det. Bogen her byder på over 170 enkle regnestykker, der er udviklet til at træne barnets regnefærdigheder. Med hjælp fra talrækken øverst på hver side kan børnene lære at tælle - også baglæns.Siderne er laminerede og kan bruges igen og igen.Siderne kan tørres af med en serviet.Lad dit barn øve simple regnestykker hver dag.

  • af Jakob Martin Strid
    117,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.