Genrer
Pris
DKK
Anmeldelser
  • 9
  • 11
  • 11
  • 11
  • 11
Formater
  • 999+
  • 999+
  • 999+
  • 466
  • 454
  • 175
  • 164
  • 27
  • 18
  • 10
Sprog
  • 999+
  • 999+
  • 9
  • 999+
  • 424
  • 100
  • 83
  • 459

Mad og drikke

Find inspiration til alt om mad og drikke. Her er alt fra sund mad, slanke mad, paleo mad til traditionel dansk mad. Her findes et stort udvalg af kogebøger, bagebøger og dessertbøger og hvis man interesserer sig for vin, rom, whiskey og cigarer er man også kommet det rigtige sted hen. Gå på opdagelse i udenlandsk madkunst eller dyk ned i bøger om slankekost og vægttab.

  • Valdemarsro - aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt
    af Ann-Christine Hellerup Brandt

    Valdemarsro - aftensmad er en skøn, brugbar grundbog at have i køkkenet – fuld af inspiration til familiens måltider året rundt til både hverdag og fest.Valdemarsro er Danmarks største mad og livsstilsblog med over 1,6 millioner besøgende hver måned. De velsmagende retter fra Valdemarsro er særligt kendt for at være nemme at gå til, og de er blevet til livretter hos rigtig mange læsere.Nu har Ann-Christine Hellerup Brandt, der står bag Valdemarsro, lavet den ultimative kogebog fyldt med over 200 skønne opskrifter til aftensmåltidet. Det er mad, som danskerne elsker. Man får alle familiens livretter, lige fra de populære one pot pastaopskrifter til skønne retter fra både det indiske, mellemøstlige og asiatiske køkken samt sidst, men ikke mindst, selvfølgelig også mange gode klassiske danske opskrifter. Derudover er der en samling skønne salater, dressinger, kartoffelretter og saucer i bogen. Idéen til kogebogen opstod, da Ann-Christine Hellerup Brandt havde et ønske om at lave en bog med alle sine middagsopskrifter samlet et sted. En bog, der giver læseren mulighed for at skabe et rum, hvor man kan være offline, når man laver mad i køkkenet, alene eller sammen med børnene. En bog, som giver et andet overblik samt inspiration, når man kan sidde afslappet i sofaen og bladre i bogen. Måske et lidt paradoksalt ønske fra Danmarks største madblogger, som bruger nettet og alle SoMe-platforme til dagligt i sit professionelle arbejde, men Anne-Christine Hellerup Brandt har også fået mange henvendelser fra sine læsere, som har efterspurgt en kogebog med hendes lækre opskrifter.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Stærk, let og mæt af Anne Hjernøe
    af Anne Hjernøe

    Slut med mellemmåltider! Anne Hjernøe troede, hun kunne gå og tabe sig over 20 kilo i fred og ro. Men efter et tv-program fik hun en storm af henvendelser fra folk, der gerne ville vide, hvordan hun havde gjort, og om hun havde nogen gode råd. Derfor har hun skrevet denne bog. Mange af os går i årevis og leder efter det lille trick, der vil få os til at tabe de overskydende kilo, vi så gerne vil af med. Det lille trick, som ingen har tænkt på før. Det der gør, at vi uden at ændre på vores dejlige, magelige liv pludselig opdager, at kiloene rasler af. Men er der et trick, eller er det bare hårdt arbejde, der skal til? Ja til begge dele. Her i bogen fortæller Anne Hjernøe, hvad der viste sig at være tricket for hende og det, der kickstartede et vægttabsforløb. Hvad der skete, og hvordan det gik. En historie, der bl.a. indeholder erkendelsen af, at mellemmåltider er en af de store skurke. Anne har tabt sig over 20 kilo på et år, men hendes primære fokus har ikke været vægten alene. Hun ville gerne have en krop, der er så sund og stærk, at den kan holde skavankerne fra døren og holde i mange år fremover. Også disse erfaringer deler hun ud af. Anne kombinerer i bogen en 14-dages kostplan med 50 nye, sunde og superlækre opskrifter, et træningsprogram og en masse praktiske tips og tricks fra en, der har været der selv. Selvom undskyldninger som travlhed, småskavanker, overgangsalder og bare generel manglende motivation spænder ben i det daglige, motiverer hun dig til selv at tage skridtet og viser, at det måske slet ikke behøver at være så svært.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Keto på 4 uger af Jane Faerber Spar 24%
    af Jane Faerber

    I Janes KETO på 4 uger får man ikke bare endnu flere lækre opskrifter til KETO, men også en overskuelig 4-ugers plan til vægttab på den nemme måde. 4-ugers planen har forslag til alle dagens måltider, og til dem får man hjælp af bogens 75 nye opskrifter. Jane guider med praktiske retningslinjer og konkrete redskaber læseren til at lykkes med et vægttab på KETO – og det helt uden, at man behøver at tælle hverken kulhydrater eller kalorier. KETO er en kost, der sigter efter at få kroppen til at skifte fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding (ketose). Det er et metabolisk skifte, der automatisk sker, når man spiser meget få kulhydrater. Den fedtforbrændende tilstand har en appetitdæmpende virkning, der betyder, at man kan spise sig mæt og alligevel gå ned i vægt. Det er nemlig nemt at spise mindre, når man ikke er sulten. Bogen giver: Præcise guides til, hvad man skal spise, og hvad man skal undgå for at bringe sin krop i ketose (fedtforbrændende tilstand) Hjælp til mængder og portionsstørrelser Praktiske råd til indkøb i supermarkedet Forslag til, hvordan man tilpasser KETO til sit liv Indblik i de hyppigste begynderfælder 75 energiberegnede opskrifter med få kulhydrater 4 ugers nem og realistisk kostplan til vægttab I KETO på 4 uger får man vigtigst af alt en nem vej til en fedtforbrændende krop, som gør én selvregulerende i en grad, de færreste sikkert har prøvet før. Det er denne ’sidegevinst’ ved KETO, der danner fundamentet for et varigt vægttab.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Bogen om bålmad af Nicolai Tram
    af Nicolai Tram & Eva Helbæk Tram

    I lang tid har det at lave mad over bål været noget, spejdere og elitesoldater har haft patent på, mens vi andre har været henstillet til at grille pølser i bar mave på terrassen. Men mad over åben ild er for alle og ikke kun for friluftsentusiaster. Det er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Bogen om bålmad giver dig forslag til bålretter i forskellig sværhedsgrad, den lærer dig at bygge og tænde bål, giver dig et indblik i ildens ni liv samt alt, hvad du har brug for at lære for at tæmme ilden. Du finder klassiske opskrifter som chili con carne og ristede kastanjer, men også mere udfordrende retter som kræver koncentration og overskud – og det er en god ting. For hvis der er én ting, bogens forfattere vil opnå med denne bog, så er det at give læseren friheden til med god samvittighed at sætte sig ved bålet og med maden som påskud se på flammerne og lade roen falde over sig. På den måde er dette måske den første kogebog, hvor maden er det næstvigtigste. Det vigtigste er dig. Bålmad er nemlig også åndelig næring, og den ro, der følger med, når man ser ind i flammerne, finder man ingen andre steder. Om forfatterne Eva Helbæk Tram har arbejdet som gastronomisk skribent og redaktør for magasiner og guides i mange år, inden hun nærmest ved et tilfælde samlede kameraet op og lod sin madglæde vitalisere sig i billeder også. Nicolai Tram har som kok arbejdet på toprestaurater i ind- og udland, før han forlod restaurationsbranchen for i stedet at lave tv. Med denne bog markerer han en nyfunden kærlighed til maden og ikke mindst ilden.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Little Green Kitchen af Luise Vindahl Spar 24%
    - Nem vegetarmad til børn og deres forældre
    af Luise Vindahl & David Frenkiel

    Hverdagsmad, snacks og desserter med grøntsagerne i fokus til børn og deres forældre. Som de fleste andre forældre ved David Frenkiel og Luise Vindahl alt om, at det ikke altid er ligetil at få børn til at spise deres mad – og spise sundt. Med tre børn har de både oplevet masser af grøntsagsstrejker og mad, der er er endt på gulvet. Men de har også fundet ud af, hvordan man undgår disse madkriser. I Little Green Kitchen deler de over 70 lækre, nærende og nemme vegetariske opskrifter til hele familien, men lavet så der er taget hensyn til børnenes smagsløg. Uanset om man lever vegetarisk derhjemme eller bare gerne vil have, at alle i familien, børn som voksne, spiser flere grøntsager, er der i denne bog masser af inspiration at hente i opskrifter på aftensmad og ting til madkassen, sjove desserter, partyfood, kage og andet sødt samt praktiske tips. De fleste opskrifter har en ’opgradering til voksne’ (som for eksempel at toppe med et pocheret æg, tilsætte lidt spicy sauce eller ekstra krydderurter), så man ikke skal lave to forskellige retter. Der er også ideer til, hvordan man inddrager børnene i madlavningen og på den måde gør dem mere interesseret i maden, som de skal spise. Men mest af alt kan David og Luise godt lide at lære børnene, at grøntsager gør os stærke, desserter gør os glade, og alle har brug for en god blanding af begge dele. Familien Frenkiel-Vindahl er ikke vegetarer, men spiser 90 procent vegetarisk, grøntsagsbaseret mad. Dette er derfor heller ikke en ’frelst’ bog, som lægger op til, at børn kun skal spise grøntsager. Men den lærer dem at spise mange flere af dem!

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Mission sund mad af Michelle Kristensen Spar 24%
    - 100 af Michelles bedste opskrifter
    af Michelle Kristensen

    Det behøver ikke at være svært at leve sundt og godt Få inspiration til nem og sund mad til alle dagens måltider i Michelle Kristensens bog med 100 af hendes mest populære opskrifter på alt fra skyrboller og minipizzaer til mættende salater og lækre snacks. Mere end 70.000 danskere har været på en af Michelle Kristensens populære MK camps, hvor de har fået inspiration, motivation og redskaber til en permanent livsstilsomlægning med enkle kostprincipper, hvor der stadig er plads til fest og søde sager indimellem. MK principperne handler om alt andet end kalorietælling og at sulte sig selv og giver ud over en sundere og slankere krop også masser af energi og bedre humør. En af de bedste måder at holde fast i den nye livsstil er aldrig at gå ned på inspiration til ny, velsmagende mad, men det kan være en udfordring at finde inspiration til nye retter, der kan laves på nul komma fem i en travl hverdag. Derfor har Michelle nu samlet 100 af sine mest populære opskrifter til alle dagens måltider med masser af inspiration og tips til at holde den sunde og slanke livsstil – både derhjemme og på arbejdet. Sund mad skal smage godt og være simpel at lave, og ingredienserne skal kunne købes i supermarkedet. Og ingen har tid til at stå timevis i køkkenet hver dag. Michelle Kristensens mission er at få danskernes øjne op for, hvor let en sund livsstil kan være, når man lærer at lave måltiderne på en ny måde. Med opskrifterne i denne bog kan alle få nem og lækker mad hele dagen uden sult – og uden at føle, at man savner noget.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Sense - slank med grøn mad af Suzy Wengel Spar 30%
    af Suzy Wengel

    Styr på sundhed og vægt med grønne håndfulde og spisekasser Med en ny grøn spisekassemodel og hele 100 opskrifter favner Sense-metoden nu alle, der gerne vil spise helt eller delvist plantebaseret på en sund, nem og ufanatisk måde. Kan man stadig følge Sense-metoden, hvis man gerne vil skære ned på kød, fjerkræ, fisk og skaldyr og måske endda blive vegetar? Det spørgsmål får Suzy Wengel, kvinden bag Sense, Danmarks mest populære slanke- og sundhedsværktøj, oftere og oftere. Svaret er et kæmpestort JA. Sensemetoden egner sig strålende, uanset om man sigter på en eller flere kødløse dage om ugen eller har et ønske om at spise vegetarisk eller vegansk. Hvis man lever af grøntsager, frugt, bælgfrugter, kornprodukter, nødder og frø, har man et godt udgangspunkt, både når det gælder sundhed og vægttab, men det er ikke en selvfølge, at man taber sig ved at vælge kød og andre animalske fødevarer fra. Sukker, hvidt mel og planteolier er i princippet plantebaserede valg, men de er også energitætte, ikke særlig sunde og mætter ikke ret godt. Så man skal helst vide, hvordan man får balance mellem de forskellige typer madvarer fra planteriget. Her kommer Sense – Slank med grøn mad ind i billedet – med en ny, plantebaseret spisekassemodel, der viser, hvad man skal fylde i sine hænder for at bygge sine måltider op, så de bliver så sunde og mættende som muligt. Bogen rummer 100 skønne opskrifter helt uden kød og fisk og en ugeplan med forslag til alle dagens hovedmåltider. ”At spise mere grønt handler ikke kun om at øse mere blomkål på tallerkenen eller hælde flere bælgfrugter i salaten. Det handler også om at tænke på grøntsager som hele måltidet og ikke bare som tilbehør til kød og kartofler. Mit mål med bogen er at åbne læserens øjne for grøntsager på en ny og anderledes måde,” siger Suzy Wengel.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Keto af Jane Faerber
    af Jane Faerber

    Jane Faerber – bedre kendt som Madbanditten – er kvinden bag denne længe ventede KETO-bog. KETO er en hastigt stigende trend blandt kostbevidste mennesker både herhjemme og i udlandet. Det særlige ved KETO-metoden er, at den optimerer fedtforbrændingen og regulerer hormoner, blodsukker og appetit. I borgen tilbyder Jane Faerber håndgribelige råd til, hvordan KETO fungerer i praksis,  solid baggrundsviden om KETO og om kaloriers rolle i vægttab. Bogen er også krydret med strategier til sportsudøveren og den ernæringsinteresserede, og der er hjælp at finde til portionsstørrelser, fordeling af kulhydrat, protein og fedt. Den består af hele 80 ernæringsberegnede opskrifter – naturligvis med få kulhydrater, og den italesætter de hyppigste faldgruber i KETO for at gøre det nemt at lykkes med kuren i dagligdagen.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • River Cottage - Meget mere grønt! af Hugh Fearnley-Whittingstall Spar 22%
    af Hugh Fearnley-Whittingstall

    Den kendte tv-kok, forfatter og madaktivist Hugh Fearnley-Whittingstall fra River Cottage er tilbage med ‘Meget mere grønt’ i bedre form end nogensinde. Bogen er en uundværlig for alle, der gerne vil spise lidt mere grønt – og som elsker den gode smag. ‘Meget mere grønt’ er opfølger til bestselleren Grøn hverdagsmad fra River Cottage, der er solgt i mere end 25.000 eksemplarer i Danmark. ‘Meget mere grønt’ er fyldt med nemme, indbydende opskrifter, der gør det sjovere at tilberede – og især at spise – grønt. Der er kapitler med hovedretter, hvor det grønne kombineres med kerner, nødder og bælgfrugter og krydres med krydderier og krydderurter, så maden mætter og tilfredsstil- ler alle sanser. Der er sunde salater, mættende supper og lækre tapasretter, som inspirerer dig til at spise på en livsbekræftende måde. Og så er der et stort kapitel med raw food – lutter gode, grønne sager, der bare er skåret, snittet, blendet og pureret, så de er nemme at få ind i din daglige kost.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Little Book of Hygge af Meik Wiking
    - The Danish Way to Live Well
    af Meik Wiking

    Denmark is often said to be the happiest country in the world. That's down to one thing: hygge.'Hygge has been translated as everything from the art of creating intimacy to cosiness of the soul to taking pleasure from the presence of soothing things. My personal favourite is cocoa by candlelight...'You know hygge when you feel it. It is when you are cuddled up on a sofa with a loved one, or sharing comfort food with your closest friends. It is those crisp blue mornings when the light through your window is just right.Who better than Meik Wiking to be your guide to all things hygge? Meik is CEO of the Happiness Research Institute in Copenhagen and has spent years studying the magic of Danish life. In this beautiful, inspiring book he will help you be more hygge: from picking the right lighting and planning a dinner party through to creating an emergency hygge kit and even how to dress.Meik Wiking is the CEO of the Happiness Research Institute in Copenhagen. He is committed to finding out what makes people happy and has concluded that hygge is the magic ingredient that makes Danes the happiest nation in the world.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Meyers når du flytter hjemmefra af Meyers Madhus Spar 22%
    af Meyers Madhus

    Meyers når du flytter hjemmefra er en begynderkogebog til unge, der gerne vil lære at lave sund og lækker mad. Alle bogens opskrifter tager udgangspunkt i råvarer, der er til at betale, hvis man er på SU. Men tager også hensyn til, at det skal være både lækkert og sundt og med masser af smag. Der er retter til alle dagens måltider, gode tips og nyttige tricks til, hvordan man bruger rester til fx madpakken. Opskrifterne spænder lige fra danske klassikere som frikadeller over poke bowls, grød, fish'n'chips og pizza til hjemmebagte fødselsdagsboller, linsegryde og hjemmelavet lemonade. Når du flytter hjemmefra er blevet til i tæt samarbejde mellem kokkene i Meyers Madhus og unge fra Egmont Kollegiet.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Gin til den kolde tid af Iben Diamant
    af Iben Diamant

    Ny skøn bog af gindronnngen Iben Diamant Ibens fjerde bog om gin er en fornem opfølger til hendes tre første bøger, der er solgt i over 60.000 eksemplarer. Gin boomer virkelig spiritusmarkedet i disse år, og Iben Diamant er klar med ny inspiration og sætter fokus på gin til vintertiden og ikke mindst gin til juledagene. Også slåenginnen, og dens muligheder, er med. Der er opskrifter på G&T’s med juleaftryk, på vinterskønne gincocktails, på vederkvægende varme gindrinks til en kold dag – og en miniguide til julegarnish, så man kan servere drinksene med et personligt touch. Spiritus går til mad? Iben Diamant har fingeren på pulsen. Hun ved, hvad der rører sig ude i verdenen og tøver ikke med at prøve gin af i alle afskygninger, og derfor sætter hun gin til klassikeren, det store kolde bord - som en fornyelse af den kolde snaps. En skøn bog om et særligt sted i ginnens univers.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Frøken Jensens Kogebog af Kristine Marie Jensen
    - Fisk & vildt
    af Kristine Marie Jensen

    Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et stort udvalg af de bedste opskrifter på fisk og vildt. Lækre fisk på alverdens måder – stegt, kogt, dampet, pocheret, ovnbagt Muslinger og fiskefrikadeller med hjemmelavet tilbehør Fiskelasagne og fyldige supper Dyreryg og sommerbuk Vildtragout, -frikadeller og -paté Hare og kanin. Gråand, skovduer, sneppe og fasan Grundopskrifter og tilbehør

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Sous vide 2.0 af Karsten Tanggaard Spar 22%
    - Opskrifter, teknik, tips og tricks
    af Karsten Tanggaard

    "Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Velsmurt hjerne af Martin Kreutzer
    af Martin Kreutzer & Simon Weisdorf

    Den antiinflammatoriske kost har vist sit værd mod talrige livsstilssygdomme. Nu kommer den i en ny version, der sætter kurs mod hjernen. Hvordan giver man sin hjerne det optimale brændstof? Hvilke mad- og drikkevarer kan være udslagsgivende for, at man får energi, overskud, glæde og gode ideer og kan holde koncentrationen og huske – selv når man har lynende travlt og er under pres? Nøglen til at frigive hjernens positive kræfter og opbygge et solidt bolværk over for alt det negative som fx stress hedder i høj grad antiinflammatorisk kost, her i en ny og lidt anderledes version med ekstra fokus på særlige råvarer og måltidsstrategier, der specifikt påvirker hjernen. Stadig flere mennesker rammes af sygdomme som stress, depression og demens, og der forskes i disse år intenst på området. Hvordan man bedst muligt forebygger disse sygdomme og omsætter den nyeste viden på området til helt almindelig hverdagsmad, er omdrejningspunktet i denne nye bog fra Martin Kreutzer og Simon Weisdorf, der er en opfølger til sidste års bestseller Velsmurt. Heldigvis behøver man ikke gå på jagt efter sjældne råvarer og ingredienser for at booste sin mentale sundhed. Langt de fleste hjernevenlige madvarer kan fås i et helt almindeligt supermarked. Bogen gennemgår de koststrategier og næringsstoffer, som forskerne anser for særlig vigtige i forhold til hjernen og er en lettilgængelig guide til de antiinflammatoriske kostprincipper. 68 fristende opskrifter, der rummer de rette mængder af alt det, en sund hjerne kan drømme om, gør det ekstra nemt at kaste sig ud i den sunde, hjernestyrkende kost.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Webers største hits af Jamie Purviance
    af Jamie Purviance

    Webers største hits er en grillbog, som vi kender den, når den er bedst. De 120 opskrifter er de bedste og mest populære fra Webers store samling af opskrifter. Alle opskrifter er omhyggeligt udvalgt af Webers eksperter og fans. Opskrifterne er tilpasset og gennemtestet de nye metoder inden for grillning. Udover opskrifter indeholder bogen også tips og tricks til, hvordan man får den bedste grilloplevelse. Herunder de ti bedste eksperttips og råd til tilberedning af de fem mest populære grillretter, så de bliver endnu bedre. Desuden er der underholdende anekdoter fra Webers lange og spændende historie, som f.eks. dengang man bestilte en flybillet på 1. klasse til en frossen gris og fløj den fra O'Hare til St. Louis, da man pga. lidt misforståelser havde glemt grisen hjemme. Opskrifterne er både til kul- og gasgrill.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Flyttehjemmefrakogebogen af Sebastian R. W. Nielsen Spar 11%
    af Sebastian R. W. Nielsen

    Flyttehjemmefrakogebogen er til dig, der for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning hver dag. Alle bogens opskrifter er nemme og billige at lave. Alt hvad du har brug for, er et godt basislager, som kombineret med gode, friske råvarer, sætter dig i stand til lave sund, lækker og billig mad til alle døgnets måltider. Bogen giver dig nye ideer til hurtige hverdagsretter, sunde snacks, sikre scoremiddage, dejlige desserter og hyggelige tv-retter. Alle bogens opskrifter er beregnet, så de passer til 1 person. På den måde ender du ikke med uoverskueligt mange rester, og dit madbudget vil række længere.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Hverdagsmad fra River Cottage af Hugh Fearnley-Whittingstall
    af Hugh Fearnley-Whittingstall

    ‘Hverdagsmad fra River Cottage’ er den ultimative grundkogebog for alle, der har en holdning til den mad, de spiser til daglig. Heri er samlet Hugh Fearnley-Whittingstalls bedste bud på økonomisk, sund og velsmagende hverdagsmad – og alle kan være med. Den frygtløse kok Hugh Fearnley-Whittingstall er kendt fra DR2’s programserie ‘River Cottage’, hvor han har lært danskerne om bedre madvaner, bæredygtighed og vigtigheden af gode råvarer. Ifølge Hugh er det nemlig sådan, at ændrer man menneskers holdning til mad, ændrer man deres holdning til livet! Og det er netop udgangspunktet for denne kogebog fra River Cottage, der med massevis af lækre opskrifter og tips til hverdagen giver et bud på en sundere hverdagskost for alle. Det er mad med holdning og velsmag.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Succes med Keto-kuren af Amy Ramos m.fl.
    af Amy Ramos m.fl.

    Slankekur Nr.1 i USA Har du prøvet mange slankekure, men endnu ikke nået dit mål? Så er det tid til at prøve noget nyt! Ketokurener den nye slankekur, som hitter stort i USA. Ketokuren er en striks udgave af LCHF-kuren og bygger på de samme grundprincipper. Følger du ketokuren, får du max 5% af dit kalorieindtag fra kulhydrater. Når kroppen får så få kulhydrater, begynder den at forbrænde fedt i stedet for kulhydrater… og så rasler kiloene af! God introduktion til ketokurens principper60 nemme og spændende opskrifter – så gode at du ikke savner kulhydraterneDe fleste opskrifter kan tilberedes på mindre end 30 minutterDu kan stadig nyde bacon, æg og flødeKetokuren stabiliserer dit blodsukker og nedsætter appetittenMed opskrifter til alle dagens måltider.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Mad til Glade tarme af Søren Lange Spar 21%
    - Bedre bakteriebalance på 4 dage
    af Søren Lange & Mette Bender

    En nem og overskuelig guide til en bedre bakteriebalance i tarmene. Du får over 40 opskrifter på dejlig mad, der indeholder masser af præbiotika og en lynkur, som på bare fire dage forbedrer din tarmflora markant. En god bakteriebalance er nemlig uhyr vigtig for dit helbred. Den har betydning for humør, immunforsvar, forbrænding og vægttab. Og du fremmer en god god bakteriekultur ved at spise mad, der indeholder store mængder præbiotika. Præbiotika er en slags fibre, der findes i bestemte madvarer. I denne bog kan du læse meget mere om både præbiotika, bakteriebalance og råvarer, som er rige på præbiotika. Søren Lange er ernæringsrådgiver og Mette Bender er videnskabsjournalist.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Den store vinbog 7. udgave af Hugh Johnson Spar 23%
    af Hugh Johnson

    DEN STORE VINBOG er et opslagsværk om verdens vine og vindistrikter. Om markerne, regionerne, landene og vinmagerne. Kort sagt om alt det, der giver vinen dens særlige karakter. Alt om verdens vine og vindistrikter, om markerne, regionerne, landene og vinproducenterne. Udvidet med nye afsnit om Californien, Australien, New Zealand, Argentina, Sydafrika, Spanien, Østrig, Canada og Kina. Det er en oplagt gavebog til vinelskere. Både de unge og ældre årgange. Bogen er båret af forfatternes enorme viden om og enorme begejstring for emnet og fortæller om distrikternes karakter i tekst og kort. Kortene er så detaljerede, at man kan køre efter dem og se navnene på de vigtigste vinmarker og vingårde efterhånden, som man kommer frem. 7. udgave er udvidet med helt nye afsnit og kort, teksten er gennemrevideret, og alt billedmateriale er nyt.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Ottolenghi: Kogebog #1 af Yotam Ottolenghi
    af Yotam Ottolenghi

    Stjernekokken Yotam Ottolenghis første kogebog er for længst blevet en klassiker og foreligger nu endelig på dansk. OTTOLENGHI KOGEBOG #1 er fuld af den mad, der har gjort Ottolenghis køkken så populært: gavmilde retter, opfindsomme smagskombinationer, strålende farver og et rigt udvalg af enestående råvarer. Her er opskrifter på alt fra kød og fisk, til overdådige salater og de mange skønne brød og kager, der har gjort Ottolenghis delier i London så berømte og besøgte. De opfindsomme, men ukomplicerede retter bygger på kulinariske traditioner fra både Mellemøsten og Nordafrika såvel som Italien og Californien. Yotam Ottolenghi står også bag kogebøgerne Plenty, Jerusalem og Plenty More og NOPI.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Lomelinos kager af Linda Lomelino Spar 21%
    af Linda Lomelino

    En hel bog fyldt med de mest vidunderlige lagkager – så smukke at man næsten ikke kan tro, de er virkelige. Med bogens opskrifter vil du nemt kunne imponere dine gæster til næste fødselsdag, reception eller fest. De udførlige fotos og instruktive tekster gør det nemt at gå til. Hver lagkage ser fantastisk ud og smager suverænt. Der er både chokoladelagkager med kaffe, lakrids, tiramisu, nødder og hindbær. Og lagkager med jordbær, blåbær, brombær, æble og mango. Og flødelagkager, cheesecake-lagkager og islagkager. Der er kager med rigtig mange lag og ekstra højde. Mange af opskrifterne er lette at følge, enkelte er mere avanceret. Det er bare med at finde forklæde, piskeris og bageform frem og komme i gang.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Meyers glutenfri bageskole af Meyers Madhus Spar 22%
    af Meyers Madhus

    Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet. Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde - masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten. Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Oxford vinleksikon af Jancis Robinson Spar 22%
    af Jancis Robinson

    Oxford Vinleksikon er det definitive etbindsværk om vin, og bogen har vundet stort set alle de vinbogpriser, der findes. Artiklerne er skrevet af 187 internationale eksperter. Emnerne omfatter vinregioner, druesorter, vinfremstilling og vindyrkning, vinens kemi, vinens historie siden oldtiden, vin i kunst og litteratur, vinsmagning, aroma og mundfornemmelse, vin og helbred. Dette er 4. udgave af Oxford Vinleksikon, og vinens verden har forandret sig meget siden 3. udgave. Nye vinlande og -områder er kommet til, stilarter og mode har ændret sig, ny teknologi er kommet til, og klimaforandringer er godt i gang med at forrykke vinens geografiske balance. I forhold til 3. udgave (2008) er der ca. 300 nye opslagsord, mere end 60 % af artiklerne er blevet gennemgribende revideret. Kortene over alle vigtige vinregioner er revideret. ?Hvis man er novice i vines verden, kan man i dette etbindsværk lære mere om vin, end man kan i noget andet bogværk. Også for et fuldtids, professionelt vinmenneske er der masser af ny viden at finde.? Andrew Jefford, Decanter

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Børnenes køkken af Katrine Klinken Spar 36%
    - Over 300 nemme opskrifter – også til andre nybegyndere
    af Katrine Klinken

    Denne populære kogebogsklassiker til børn og deres forældre, der er solgt i næsten 30.000 eksemplarer, kommer nu i en let revideret udgave. Der er tale om den samme pædagogiske bog med 300 lette opskrifter, viden om forskellige madvarer, køkkenredskaber og teknikker, men Katrine Klinken har i overensstemmelse med tidsånden valgt at gøre bogen lidt mindre sød og i stedet fylde den med endnu flere grøntsager og mere fuldkorn. Om forfatteren: Katrine Klinken er uddannet kok og ernærings- og husholdningsøkonom, fast madskribent for bl.a. ugebladet Hjemmet og forfatter til en lang række kogebøger, senest Måltider, en bog for hele familien, og I love nem vegetarisk, en bog specielt henvendt til unge.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Frøken Jensens Kogebog af Kristine Marie Jensen
    - Sovs & sauce
    af Kristine Marie Jensen

    Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af de bedste opskrifter på sovs og saucer De klassiske brune sovse, der smager – til bøffer, frikadeller, and og flæskesteg Rødvinssovs, pandesovs, BBQ-sovs, vildtsovs De lækre hvide saucer: bechamel, bearnaise, hollandaise, mousseline – og hvordan det lykkes Sovs med bl.a. løg, tomater, stikkelsbær og svampe Kolde sovse som urtesovs, rævesovs og cumberlandsovs Peberrodssovse samt salsa, pesto og tilberedt smør Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Made in Italy af Giorgio Locatelli
    af Giorgio Locatelli

    MADE IN ITALY, er den ultimative italienske kogebog. 625 sider og mere end 180 klassiske opskrifter på supper, risottoer, pastaretter samt fiske- og kødretter, og krydret med personlige anekdoter og historiske detaljer. Forfatteren, Giorgio Locatelli, er verdensberømt italiensk kok og ejer af Michelin-restauranten Locanda Locatelli i London. Han er opvokset i Italien og hjalp til i familiens restaurant, fra han var 5 år gammel. Locatellis roste bog er en fornøjelse at læse og uundværlig at lave mad efter.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Fra fat til fabulous af Gustav Salinas Spar 21%
    - Tab 12 kg på 12 uger
    af Gustav Salinas & EASIS

    Gustav Salinas har været alt fra for lækker til love, en diva i junglen og på udebane med Linse. Men Gustav har aldrig været så meget på udebane, som da han blev indlagt efter et voldeligt overfald. Under sit ophold på hospitalet beslutter Gustav, at han ikke vil lade sig slå ud; han vil ikke være bange.Med viljen som det vigtigste værktøj, ændrer Gustavs sit liv, så han i dag er veltrænet og har dedikeret sit arbejdsliv til at hjælpe andre med at finde viljestyrken til at ændre deres eget liv.Oversat til vægttabsverdenen bruger han sine erfaringer og sin uddannelse til at hjælpe andre med at blive den bedste udgave af dem selv. At gå fra fat til fabulous. Gustav tror nemlig på, at alle har potentialet til at blive fabulous.Udgangspunktet, for at du kan komme til at føle dig fabulous, er, at du har det godt med dig selv og din krop. Med denne bog får du en helhedsorienteret løsning, der kan kickstarte et vægttab og hjælpe dig til at smide 12 kilo på bare 12 uger – godt guidet af Gustav.Du får også over 40 opskrifter på lækre retter uden tilsat sukker, retter til hele dagen, også de små snacks og mellemmåltider. Glæd dig til meatza, broccolivafler, greenies, prinsessekage, makroner og meget mere.Du får desuden et nemt og overskueligt træningsprogram med øvelser, som du kan lave overalt, og sidst, men ikke mindst, indeholder bogen en oversigt over det daglige kaloriebehov, så du nemt og enkelt kan beregne, hvor meget du skal forbrænde for at tabe dig og blive fabulous. At det er muligt at nå dine mål, får du bevis for med case-historien om Rie, der har tabt 50 kg på kun 8 mdr.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer & postejer af Kirsten Skaarup Spar 21%
    af Kirsten Skaarup

    Ny bog om et skønt, grønt køkken bugnende af bønner, linser, kornprodukter, kerner, frø og alverdens andre lækre sager. De animalske farsretter, som har stået på de danske borde gennem generationer, bliver nu slået af banen. Kirsten Skaarup har skabt delikate plantebaserede alternativer, der desuden kommer både kroppen og jordens klima til gode. Bogen er fuld af praktiske anvisninger og rummer alt om, hvordan man håndterer de enkelte fødevarer, om deres næringsindhold, om æggeerstatninger osv. Der er over 40 opskrifter på delle- og bøfretter og på traditionelle retter som forloren hare og boller i karry og over 25 opskrifter på postejer og pateer, på pålæg, sovse og salater. Opskrifterne kan naturligvis også bruges til den plantefars, som fås i supermarkedernes kølediske.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.