Genrer
Pris
DKK
Anmeldelser
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Formater
  • 999+
  • 999+
  • 101
  • 80
  • 36
  • 9
  • 6
  • 5
  • 5
  • 3
Sprog
  • 60
  • 999+
  • 40
  • 8
  • 3
  • 6
  • 1

Spiritus og cigarer

Find inspiration til alt om spiritus og cigarer. Her kan du finde bøger om whiskey eller finde inspiration til lækre nye vinoplevelser. Der er bøger om kryddersnaps, cocktails/drinks og alverdens lækre væsker. Her er alt hvad du mangler for at fuldende hjemmebaren eller hvis du vil brilliere som bartender. Bliv klogere på italienske, spanske og franske vine.

  • Den store vinbog 7. udgave af Hugh Johnson Spar 23%
    af Hugh Johnson

    DEN STORE VINBOG er et opslagsværk om verdens vine og vindistrikter. Om markerne, regionerne, landene og vinmagerne. Kort sagt om alt det, der giver vinen dens særlige karakter. Alt om verdens vine og vindistrikter, om markerne, regionerne, landene og vinproducenterne. Udvidet med nye afsnit om Californien, Australien, New Zealand, Argentina, Sydafrika, Spanien, Østrig, Canada og Kina. Det er en oplagt gavebog til vinelskere. Både de unge og ældre årgange. Bogen er båret af forfatternes enorme viden om og enorme begejstring for emnet og fortæller om distrikternes karakter i tekst og kort. Kortene er så detaljerede, at man kan køre efter dem og se navnene på de vigtigste vinmarker og vingårde efterhånden, som man kommer frem. 7. udgave er udvidet med helt nye afsnit og kort, teksten er gennemrevideret, og alt billedmateriale er nyt.

  • Gin * Tonic * Tilbehør - masser af nye opskrifter af Iben Diamant
    af Iben Diamant

    Gin er virkelig oppe i tiden, og det ser ikke ud til, at trenden er for nedadgående. Ingen ved mere om den delikate driks potentiale end Iben Diamant fra Whynotgin. Efter succeserne med både Gin, tonic og tilbehør, der har solgt over 25.000 eksemplarer, og ginbiblen GIN, er hun nu klar med endnu en lille bog om den skønne væske. Hun har smagt sig gennem en lang række af de nye ginner, der i øjeblikket giver de gamle baghjul, og har mixet en kavalkade nye lækre drinks. Også på tonicfronten er der sket en masse, så bogen vil byde på en bred liste af originale Iben Diamant-opskrifter, som nok skal tilfredsstille enhver ginnyder.

  • Håndbryg af Euan Ferguson Spar 34%
    - 50 opskrifter fra verdens bedste mikrobryggerier
    af Euan Ferguson

    Hylderne i supermarkederne og på værtshusene bugner af øl, men hvorfor ikke prøve kræfter med at fremstille din egen? I Håndbryg giver nogle af verdens bedste, mest banebrydende mikrobryggerier dig lov til at smugkigge i deres opskriftbog, så du selv kan prøve at fremstille deres mest velsmagende øl. Omkring 50 bryggerier verden over har doneret en opskrift, så hjemmebryggeren kan få en unik, nyttig og teknisk nøjagtig bog til rådighed. Der er opskrifter fra Mikkeller, BrewDog, Brooklyn, Anchor og mange flere! Bogen giver dig en solid introduktion til alle de ting, du har brug for at vide, hvis du selv vil i gang med at brygge, herunder en ordliste over forskellige fagudtryk samt de tips og teknikker, du skal bruge for at fremstille den bedst mulige hjemmebryg. Forfatteren Euan Ferguson er den førende baranmelder for Time Out London og har medvirket til en lang række bøger om Londons bedste barer og spisesteder. Før karrieren som skribent drev Euan en bar i Edinburgh, og hans erfaring inden for alle fagets områder gør ham til en ekspert udi Londons barer og pubs.

  • Whisky af Michael Jackson
    - The Definitive World Guide
    af Michael Jackson

  • Rombogen af Rasmus Brøchner Hansen
    af Rasmus Brøchner Hansen & Mads Heitmann

    Romdrikkerens guide til den gode rom Det er blevet utroligt populært at drikke rom, både blandt mænd og kvinder, og på rekordtid er rom blevet den type spiritus, der bliver solgt allermest af herhjemme. Nogle går på rombar for at indtage den gode rom, mens andre nyder den hjemme i venners lag. Og så er en god flaske rom gået hen og blevet en oplagt gaveide. ROMbogen er skrevet af to rom-nørder, der fortæller alt, hvad der er værd at vide om den nye favoritdrik. Bogen henvender sig ikke kun til nybegyndere, men også til etablerede romdrikkere, og det er den bog, forfatterne selv gerne ville have læst, da de i sin tid begyndte at interessere sig for den gyldne drik. De dage, hvor rom udelukkende blev forbundet med rom og cola og andre drinks af ofte tvivlsom karakter, er for længst forbi. Rom betragtes i dag som en premium-spiritus på lige fod med whisky og cognac. Derfor handler denne bog kun om lagret rom, der drikkes rent. Den indeholder en generel introduktion til rom samt et bud på 40 forskellige lagrede rom, som alle er anbefalelsesværdige, og tager dig omkring alle de væsentlige romstilarter, romproducerende lande samt romtyper. Ud over interessant tekst om historien indeholder bogen en beskrivelse af produktionen med afsnit om sukkerrøret, fermenteringen, destilleringen, lagringen, blendingen og de forskellige romstilarter.

  • Bartenderens grundbog af Hasse Bank Johansen Spar 34%
    af Hasse Bank Johansen & Tue Lindholt Rasmussen

    Lær at lave Whiskey Sour, Tom Collins og mange andre kendte cocktail-klassikere. Med Bartenderens Grundbog får du både tips til udstyr og ingredienser i hjemmebaren såvel som opskrifter og historien bag de store drinks-klassikere. Derudover får du et kapitel med særlige signatur-cocktails udviklet af bogens forfatter, der ikke er en hvem-som-helst i den danske barbranche: Hasse Bank Johansen har i en alder af 30 allerede været i branchen i 10 år og er en af de mest anerkendte og præmiere danske bartendere. Han ejer og driver den kombinerede cocktailbar og restaurant St. Pauls Apotek i Århus og hans meritter tæller blandt andet: World Class Top 20 Bedste Bartender i verden 2013 World Class National vinder Danmark 2012 Nordisk Beefeater 24 Gin vinder Stockholm 2012 Dommer ved World Class Nordiske Finale 2014 Dommer ved Berlin Spirits Competition 2014 & 2015 Finalist ved internationale & globale cocktail konkurrencer i Singapore, London & Paris Skaber af det første Mad & Cocktail Parringskoncept i Danmark.

  • Håndbryggerens håndbog af Erik Lars Myers Spar 34%
    af Erik Lars Myers

    Bogen der hjælper dig, når hjemmebrygningen drillerKvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke længere et spørgsmål om Carlsberg eller Tuborg – der findes et hav af spændende varianter, smage og typer af øl, som hele tiden udvikler i nye retninger.Når man har været ude og smage på de gode sager på byens ølbarer, så er det for mange et naturligt næste skridt at forsøge sig med at brygge øl selv. Håndbryg hedder det på dansk, når øllen brygges i små portioner af høj kvalitet og med masser af kærlighed – og hjemmebrygning har aldrig været mere tilgængeligt end netop nu, hvor remedierne samt humle, gær, korn og andre ingredienser kan købes over nettet.Og det er nemt at brygge egne øl – eller hvad? Gær, vand og korn blandes og fermenterer, og så har du en lækker øl? Ikke helt. Der er meget at vide og mange faldgruber på vejen, før du kan nyde din helt egen hjemmebryg; men bare rolig, Håndbryggerens problemknuser guider dig sikkert igennem processen.Med 100 løsninger på 100 problemer fra start til slut i ølbrygningen, så kan det næsten ikke gå galt, når man har Håndbryggerens problemknuser ved sin side. Med svar og løsninger på spørgsmål helt fra ”Jeg ved ikke, hvordan man brygger øl” til ”Min øl smager af soya”, så er der næsten garanteret succes i hjemmelaboratoriet hver gang.Og så er det ellers bare med at læne sig tilbage og nyde den skummende, afkølede frugt af sit hårde (men sjove) arbejde.

  • Mikkellers bog om øl af Pernille Pang
    af Pernille Pang & Mikkel Borg Bjergsø

    MIKKELLERS BOG OM ØL gør dig til en bedre ølkender og lærer dig at brygge spændende og velsmagende øl derhjemme. Bogen guider dig igennem brygprocessen trin for trin og fortæller dig alt, du skal vide for at blive din egen brygmester – om råvarer, udstyr og maltkværning, om mæskning, kogning og humletilsætning og om gæring, lagring og flaskning. Samtidig får du 25 originale Mikkeller-opskrifter. De spænder fra gode begynderøl som pale ale og brown ale til mere avancerede øl som barley wine, røgstout og belgisk wild ale, så der er noget for både nybegyndere og erfarne hjemmebryggere. Læs også om Mikkellers vej fra hobbyeksperiment til banebrydende mikrobryggeri, øllets historie, 90’ernes ølrevolution, øl og mad og de væsentligste øltyper fra lys pilsner over velhumlet IPA til mørk stout og heftig quadrupel.

  • Barolo af Søren Frank Spar 23%
    - vinene fra Alba
    af Søren Frank

    Barolo er en de store vine fra Italien. I denne bog fortæller vinkender og madanmelder på Berlingske, Søren Frank, om de forskellige områder i Barolo-regionen, de ligger i det sydvestlige Alba. Han besøger udvalgte vingårde og snakker med nogle af de største personligheder inden for den italienske vinproduktion. Og så smager han selvfølgelig også på vinene og vurderer dem. Der vil også være beskrivelser af forholdene omkring selve produktionen, lige fra klima, høst, produktionsmetoder og lagring m.m. Ydermere vil regionens kulinariske oplevelser også blive omtalt – herunder blandt andet deres berømte trøfler fra Alba, men også deres lige så berømte hasselnødder. En bog for vininteresserede, som vil have et indgående kendskab til de store Barolo-vine. Bogen er rigt illustreret.

  • MJØD af Søren Lyshøj Spar 15%
    af Søren Lyshøj

    Meget tyder på, at man allerede bryggede mjød på honning i Kina mange tusind år før det blev en vikingedrik. Vikingerne drak mjød med velbehag, og det er da også i de islandske sagaer, man først læser om brugen af mjød. I middelalderen var mjød-opskrifter i bøger noget mange satte pris på; vi finder dem f.eks. hos Olaus Magnus i De Nordiske Folks Historie fra 1555 og i Danmarks første kogebog fra 1616. MJØD fortæller - sikkert til nogens overraskelse - at mjød ikke er øl, men vin. De praktiske gøremål i forbindelse med brygning og opbevaring forklares grundigt, og honningtypernes betydning for mjødens smag gennemgås.Desuden bringes en række nye og gamle opskrifter på forskellige typer mjød, f.eks. rabarber-mjød, mjød med mjødurt, kirsebær-mjød og mjød-savage. Søren Lyshøj er tegner, biavler og brygger. Han har brygget mjød i de sidste 20 år; først hjemme på køkkenbordet, siden i større mængder på eget bryggeri. Sammen med sin kone Camilla ejer han Østervang Gaard på Sjælland, hvor han driver biavl, æblemosteri, bryggeri og kursuscenter. Her holdes bl.a. kurser i mjød og cider-brygning.

  • 150 kryddersnapse af Niels Stærup
    af Niels Stærup

    Kryddersnaps kan fremstilles og nydes hele året rundt. Niels Stærup er ekspert på området, og i denne bog giver han opskrifter på 150 kryddersnapse til enhver lejlighed og alle årstider. Klassiske opskrifter med pil, slåen, porse og enebær, og mere usædvanlige med rabarberrod og tranebær. Snapse med flere smagsgivere og med tørrede ingredienser. Snapse, der er klar på under en halv time, og andre, der skal trække i flere år. Og nogle helt specielle snapseopskrifter fra Island og Grønland. Ud over de mange opskrifter giver bogen gode råd om indsamling af urter, trækketider, sødning, lagring og holdbarhed, og der er et overskueligt skema, som viser, hvornår der er sæson for de forskellige snapseurter.

  • Spansk vin af Thomas Rydberg
    af Thomas Rydberg

    "Spansk vin", den første bog på dansk om spansk vin, er et gedigent opslagsværk med en kortintroduktion til de spanske vine med historie og gennemgang af den spanske vin lov, de gængse druer og vin produktionen.Spanien er et af Europas førende vinlande, og i Danmark ligger de spanske vine som nr. 3 på listen over foretrukne vine lige efter Italien og Frankrig. Vinproduktionen i Spanien er i løbet af de sidste 10-15 år blevet moderniseret, hvilket har ændret vinenes karakter fra de tunge, støvede Rioja-vine til moderne og spændende vine, som uden problemer kan konkurrere med de bedste vine fra hele verden. Mange danske vinentusiaster har da også fået øje på de berømte vine fra producenterne i Ribera del Duero, Priorat og Rioja. Men disse vine udgør kun fortroppen af produktionen af topvine fra spanske vinhuse i de mange nye og spændende vinområder. Den væsentlige del af bogen omhandler områderne: Galicien, Katalonien, Castille-Leon, Nordlige Spanien, Det centrale Spanien, Levanten samt Andalusien og øerne med de i alt underliggende 69 distrikter. Hvert distrikt beskrives udførligt med områdets og vinenes karakteristika, klima samt præsentation af de bedste producenter. Endvidere vil der være mulighed for at læse om en række af de mest fremtrædende vinpersonligheder såsom Alvaro Palacio, danske Peter Sisseck, Miguel Torres, Telmo Rodriguez.Bogen indeholder desuden overskuelige lister med rangering af de 100 bedste spanske vine med fokus på de allerbedste, de forskellige årgange samt kort over samtlige områder.Om forfatteren: Thomas Rydberg har som en af de få herhjemme en diplomuddannelse i vin og spiritus fra i London og er vinanmelder på blandt andet Ekstra Bladet. Han er initiativtager til den store spanske vinfestival, som årligt bliver afholdt i Pressen i Politikens Hus, og er manden bag det største site om spansk vin: altomspanskvin.dk. Han er endvidere en meget benyttet underviser og foredragsholder om vin.

  • DANSK VIN af Jacob Klitgaard Spar 22%
    af Jacob Klitgaard

    Dansk vin er i disse år i stor udvikling, både hvad angår druevine, frugtvine og destillater. Denne bog giver et unikt indblik i, hvor den danske vinbranche er på vej hen, når der gæres på danske vindruer, frugt og bær. Bogen indeholder over 30 portrætter fra danske vinproducenter, og er samtidig et overflødighedshorn af flotte billedillustrationer fra de medvirkende vinproducenter. Derudover artikel om fremtidens vinklima, danske druesorter, og om dansk vin på danske toprestauranter.

  • Gin, tonic og tilbehør af Iben Diamant
    af Iben Diamant

    Gin er in, så in … og gin er ikke bare gin. Hver enkelt mærke har sit særpræg, der kan understreges med et særligt mix af ingredienser. Iben Diamant er en begejstret ginamatør og fortæller i sin bog om typer, mærker og tilbehør, glas og gear. Her er ginnens historie, introduction til de faglige termer, alt om de forskellige 'botanicals' - de smagsstoffer, der efterlader deres aroma i den rene alkohol og giver forskellige typer gin deres særpræg. Om destillerierne, og Ikke mindst byder Iben Diamant på en klassiske og nye drinksopskrifter og fortæller, hvordan man finde frem til sin helt egen ginstil. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget. En tonic skal fremhæve og understrege ginnens mange nuancer, så den kompletterer drinken. Dette helt særlige er traditionelt og historisk set en bitterhed fra kinin og citrus, men det kan også være sødme, vand og sidst, men bestemt ikke mindst de skønne bobler. er et helt særligt kapitel for sig, for det er ikke alle. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget.

  • Globs brændevinsbog af Peter V. Glob Spar 20%
    af Peter V. Glob

    Klassikeren om urtekrydring af snapsedrikken og om dens kulturhistorie. Nu trykt i 63.000 eksemplarer. Rigt illustreret, en del i farver.

  • Verdens whisky af Charles MacLean Spar 26%
    - Mere end 650 af de bedste
    af Charles MacLean

    Over 650 detaljerede smagsnoter og afbildninger af de mest spændende maltwhiskyer, blends og grains fra hele verden. Hoveddelen er opdelt i lande. Den beskriver mærkerne i alfabetisk orden hos hovedproducenterne i Skotland, Irland, USA, Canada og Japan efterfulgt af whiskyer fra andre dele af Europa, Sydasien, Australien og Afrika. Ikke alene dækker den produktionen hos både små og store whiskydestillerier, men den omfatter også et bredt udvalg af blendede whiskyer. Ind i mellem oversigterne over verdens whiskyer er der artikler om produktionsprocesser og de forskellige whiskytyper, portrætter af bestemte destillerier og ’guidede ture’, der går gennem whiskyregionerne i Skotland, Irland, USA og Japan. For ingen oplevelse forstærker nydelsen af whisky så meget som et besøg på et destilleri i aktion, hvor man kan nyde duftene, få en fornemmelse af den dygtighed, dedikation og tid, der skal til for at fremstille den udsøgte spiritus, og naturligvis at smage en dram lige ved kilden.

  • Om vin og mad og hvad der virker af Martin Nordkvist
    af Martin Nordkvist

    Hvad skal vi drikke til maden på lørdag?Hvad er en Barolo egentlig, og hvilken slags mad fungerer bedst sammen med den?Om vin & mad og hvad der virker er en uhøjtidelig håndsrækning til alle, der gerne vil have et godt råd om, hvilken vin, der passer til maden eller hvilken type mad, du skal servere sammen med den vin, du har. Med denne lille bog på hylden sammen med kogebøgerne, har du altid et opslagsværk ved hånden, når du alligevel søger inspiration til gæstemiddag eller hverdagsmad. Der er råd om vinmatch til både enkelte ingredienser og hele retter - lige fra asparges og svampe til thaimad og forloren hare.Martin Nordkvist er uddannet sommelier fra Vinakademiet, og har mange års erfaring somvinkonsulent og fra restaurationsbranchen som tjener og restaurantchef.

  • Politikens bog om kryddersnaps af Anne Hjernøe
    af Anne Hjernøe

    Bogen fortæller om alt det grundlæggende, man har brug for at vide, når man vil i gang med at fremstille kryddersnaps. Den rummer opskrifter på en lang række af de klassiske kryddersnapse, baseret på planter, man selv kan indsamle i naturen, ligesom man også får mange gode bud på spændende nye kryddersnapse med krydderurter, bær og frugter.

  • Bryg det selv af Nick Moyle Spar 25%
    - Bryg din egen vin, øl, cider og andre drikke
    af Nick Moyle & Richard Hood

    De to tørstige gartnere står i spidsen for en hjemmebryg revolution! Richard Hood og Nick Moyle forklarer hvordan du kan skabe dine egne lækre alkoholiske drikke overraskende hurtigt, nemt og uden at det koster en formue. Ud fra deres to passioner - alkohol og havedyrkning - vil de to kendte engelske "Tørstige Gartnere" inspirere dig til at forvandle en overskudshøst i din have, et besøg på en frugtplantage eller et besøg i et supermarked til et fantastisk udvalg af drinks. Fra pære- og ingefærcider og vikingeøl til hindbær- og timian-whisky og limoncello, vil de 70 opskrifter i "Bryg det selv" bringe dit hjemmebryg til nye højder. Bogen gennemgår hovedtrækkene i hver drinks fremgangsmåde, afliver myter, hylder eksperimenterer og viser den ufarlige videnskab bag fermentering. Tag med på deres hjemmebrygs-odysse

  • Kvinder og vin af Erik Skovenborg Spar 22%
    - fra nyttig viden til sund nydelse
    af Erik Skovenborg & Malene Smidt Hertz

    Hvad sker der i hjernen, når du drikker vin? Gør man klogt i at holde hvid januar? Er kvinder dygtigere vinsmagere end mænd? Hvorfor giver nogle vine hovedpine og andre ikke? Hvordan husker man sin vinsmag? Hvilken vin til hvilken mad? Hvordan afkoder man vinens smag foran vinhylden? ‘Kvinder og vin’ er en opslagsbog, der bringer svar på en lang række spørgsmål fra den nysgerrige vindrikker. Tilgangen er uprætentiøs til trods for den grundige research bag svarene. Kvinder køber og drikker vin på lige fod med mænd. Alligevel er den gængse litteratur på området ofte bygget op om den tilgang, mænd har til vindrikning. Kvinder tænker vin anderledes. Kvinder vil gerne have den gode historie, men tænder sjældent på nørdet vinviden om jordbunds­forhold, gæringsteknikker eller dyre kultvine. Vin er lig med livskvalitet, og kvinder er nysgerrige efter at få det bedste ud af vinen. Derfor er bogen delt op i fem hovedafsnit: ‘Kvinden som vindrikker’ – Læs om, hvordan alle sanser sættes i spil, når du drikker vin. ‘Kvinden som vinkøber’ – Lær din vinsmag at kende og brug det aktivt, når du handler vin. ‘Kvinder, vin og mad’ – Lær at forstå vin fra et mad- og vinmatch-perspektiv. ‘Kvinder i vin’ – Læs om danske kvinder, der har været pionerer inden for vin i Danmark, og gå i deres fodspor. ‘Kvinder, vin og helbred’ – Læs bl.a. om de syv faktorer, der afgør, hvordan din krop håndterer alkohol og om, hvordan sund nydelse af vin ikke alene er mulig, men også enkel at gennem­føre i praksis. Bogen tager sit afsæt i den kvindelige vindrikker, og såvel kvinder som mænd kan have glæde af at læse den.

  • KRYDDERSNAPS af Peter Friis Møller Spar 15%
    - Velsmag på flasker
    af Peter Friis Møller

    Kryddersnaps er essensen af anvendt botanik; natur- og kulturhistorie tilsat sol og fine naturoplevelser. Tilmed er det let og ret enkelt at opnå gode resultater. Der skal hverken koges, steges eller brases. Man tager blot nogle velegnede plantedele og lader dem trække i alkohol i passende tid, inden man på ny adskiller planter og væske Forbløffende mange arter i natur og have egner sig til virkelig gode kryddersnapse – og der er forskellige muligheder i rødder, blade, stængler, knopper, rakler, blomster, frø og frugter. Samtidig kan man bruge snapsene som et alternativt herbarium, og hver gang man tager sig en dram, huske man, hvor man plukkede den pågældende plante. Peter Friis Møller har gennem livet opbygget et stort ´flaske-herbarium´ og i denne bog giver han sine bedste opskrifter videre. Forfatteren er forstkandidat og naturhistoriker. Han arbejder som deltidsansat på GEUS og som selvstændig konsulent med bl.a. vegetationshistorie, naturlig skovdynamik og naturforvaltning. Skriver hver uge om have og natur i Weekendavisen og er forfatter og medforfatter til en række bøger, bl.a. Danmarks insekter, Danmarks træer og buske, Danmarks Skove og Skovene (Naturen i Danmark). Susanne Weitemeyer har tegnet de smukke planter.

  • Vin og mad håndbogen af Else Hernov
    af Else Hernov

    Med forslag til valg af vine til forskellige typer madretter, praktiske oplysninger om vin samt kort og beskrivelse af vindistrikter

  • Camra's Home-Brewing Problem Solver af Erik Lars Myers Spar 17%
    af Erik Lars Myers

    CAMRA'sHome-Brewing Problem Solver provides the information you need to nip problems in the bud - and, better still, to avoid them in the first place.

  • Øl fra hele verden
     

    En omfattende guide til flere end 350 af de bedste øl fra hele verden, lige fra Belgiens trappistklostre til Amerikas mikrobryggerier.

  • Barolo and Barbaresco af Kerin O'Keefe
    - The King and Queen of Italian Wine
    af Kerin O'Keefe

    Following on the success of her books on Brunello di Montalcino, renowned author and wine critic Kerin O'Keefe takes readers on a historic and in-depth journey to discover Barolo and Barbaresco, two of Italy's most fascinating and storied wines. In this groundbreaking new book, O'Keefe gives a comprehensive overview of the stunning side-by-side growing areas of these two world-class wines that are separated only by the city of Alba and profiles a number of the fiercely individualistic winemakers who create structured yet elegant and complex wines of remarkable depth from Italy's most noble grape, Nebbiolo. A masterful narrator of the aristocratic origins of winemaking in this region, O'Keefe gives readers a clear picture of why Barolo is called both the King of Wines and the Wine of Kings. Profiles of key Barolo and Barbaresco villages include fascinating stories of the families, wine producers, and idiosyncratic personalities that have shaped the area and its wines and helped ignite the Quality Wine Revolution that eventually swept through all of Italy. The book also considers practical factors impacting winemaking in this region, including climate change, destructive use of harsh chemicals in the vineyards versus the gentler treatments used for centuries, the various schools of thought regarding vinification and aging, and expansion and zoning of vineyard areas. Readers will also appreciate a helpful vintage guide to Barolo and Barbaresco and a glossary of useful Italian wine terms.

  • Wine Folly af Madeline Puckette
    - A Visual Guide to the World of Wine
    af Madeline Puckette & Justin Hammack

    Red or white? Cabernet or Merlot? Medium or full-bodied? Drinking great wine isn't hard, but finding a great wine is much easier when you understand the fundamentals.Using artistic info-graphics and flowcharts, Madeline Puckette and Justin Hammack have created a robust resource packed with information.From tips on which glasses to use, and easy-to-grasp flavour wheels for each wine type, to simple tasting and food-pairing notes, Wine Folly is a fascinating modern and colourful guide.This accessible book will equip you with the knowledge and confidence to enjoy great wines. The perfect wine companion.

  • Portvin af Henrik Oldenburg
    af Henrik Oldenburg

    Verdens største bog om Portvin - på noget sprog.

  • Vinene fra Bourgogne af Søren Frank
    af Søren Frank

    Bourgogne-regionen i Frankrig producerer nogle af verdens ypperste røde og hvide vine. Denne bog kommer hele vejen rundt om vinene fra Bourgogne og indeholder både historien om vinene, en beskrivelse af de centrale områder, druetyper og de vigtigste producenter. Derudover indeholder den et afsnit om de gastronomiske kvalitetsprodukter, som stedet er verdenskendt for. Bogen henvender sig til folk, der gerne bruger mange penge på dyre kvalitetsvine. Til den helt store vinelsker, vinkender og livsnyder. Den er spækket med lækre billeder af landskabet, markerne, producenterne, vinen og maden.

  • Bartenderens håndbog af Mathin Lundgren
    - Drinks og snacks fra bunden
    af Mathin Lundgren

    Omhyggeligt udvalgte drinks blandet fra grunden. Enkle og stilfulde. Klassikerne og de moderne. En del er endda opfundet af bogens forfatter; den prisbelønnede bartender Mathin Lundgren – disse opskrifter er mærket med et særligt stempel i bogen.Han viser; hvordan man skaber sine egne drinks – holder styr på ingredienser og deres indbyrdes forhold; og ikke mindst hvordan man håndterer isen. Man kan hurtigt lære at udvikle klassikerne og deres varianter videre til sine egne kreationer; når Mathin Lundgren øser af sin kreativitet.I denne bog deler han den viden; de teknikker og den indsigt; han har tilegnet sig i alverdens barer – naturligvis frem for alt som bartender; men også som gæst. Når du har læst bogen; vil du vide; hvordan; du laver gode drinks; og tager dig af dine gæster.Desuden viser Mathin Lundgren; hvordan man kan lave nogle af hans favoritsnacks ognbsp; -retter; og de er altid populære; når man skal holde fest. Han giver dig redskaberne; og forhåbentlig også motivationen til at gøre den lille smule ekstra; som får dine gæster til at snakke om dine drinks længe efter; at festen er slut.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.