Genrer
Pris
DKK
Formater
  • 917
  • 447
  • 93
  • 25
  • 3
  • 2
  • 1
  • 1
Sprog
  • 4
  • 999+
  • 28
  • 6
  • 29

Vegetar

  • PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer af Yotam Ottolenghi
    af Yotam Ottolenghi

    Med sine meget succesfulde restauranter og bestselleren Ottolenghi: The Cookbook har Yotam Ottolenghi etableret sig som et af de mest interessante talenter i verden inden for madlavning og som madskribent. Denne eksklusive samling af vegetaropskrifter indeholder 120 originale retter, hvoraf mange i første omgang blev udviklet til New Vegetarian-klummen i magasinet The Guardian Weekend.Yotams madinspiration stammer fra hans middelhavsbaggrund og hans kompromisløse kærlighed til ingredienserne. Selv om han ikke selv er vegetar, er hans tilgang til vegetarkøkkenet aldeles original og innovativ og baseret på stærke og friske smagskombinationer. Bogen er inddelt i afsnit tilegnet grønt, auberginer, kål, ris og kornprodukter, pasta og bælgfrugter, rodfrugter, squash, løg, frugt, svampe og tomater, og bredden i farver, smagsvarianter og teksturer er usædvanlig.Fuld af inspirerende opskrifter og illustrereret af Jonathan Lovekins farverige madfotos er Plenty et must-have hos såvel kødspisere og vegetarer.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Den fede faste af Martin Bonde Mogensen
    - Din smutvej til sundhed
    af Martin Bonde Mogensen & Jakob Rubin

    Vågner du om morgenen og føler dig dødtræt? Slæber du rundt på lidt for mange kilo? Har du ondt i ryggen? Ømme,stive led? Hovedpine? Oppustet mave? Så vil du – og din overarbejdede krop – have stor fornøjelse af ”Den fede faste”! Den fede faste er en kur, hvor du kan forvente et sundhedsboost af din generelle tilstand! Med udgangspunkt i bogen her sender du din krop på ferie i 3, 7, 14 eller 24 dage. Du spiser alt, hvad du kan, fra en velsmagende, vita­minrig vegetar-buffet. Opskrifterne til den letfordøjelige mad finder du bag i bogen. Når du har tygget af munden, går du på grønsagssaft, vand og urtete i en, to eller fire dage. Din krop vil sige ”tak for turen” ved at rense din hud, lever, nyrer, lunger og tarmsystem. Resultat: Du føler dig let og fyldt med energi. Din hud og dine øjne stråler, dine skavan­ker svinder bort, og du har sikkert også tabt nogle kilo. Nu kan du nyde livet indtil næste år, hvor du måske vil af sted igen. Og så er bogens opskrifter både enkle og nemme at gå til – du behøver ikke at fare rundt i 10 forskellige specialbutikker for at indfange ingredienserne!Din guide er indehaver af Kropsinstituttet, Martin Bonde Mo­gensen, der selv har taget turen mange gange. På en op­muntrende og overskuelig måde deler han alle sine tips og tricks til din første – men garanteret ikke sidste – fede faste. God tur!

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Vegan 100 af Gaz Oakley Spar 14%
    - Over 100 incredible recipes from Avant-Garde Vegan
    af Gaz Oakley

    An explosive debut cookbook from vegan food's new star - the book he wishes he'd had when he went vegan

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Green Kitchen at Home af Luise Vindahl Spar 17%
    - Quick and Healthy Food for Every Day
    af Luise Vindahl & David Frenkiel

    In Green Kitchen at Home, bestselling authors David Frenkiel and Luise Vindahl share over 100 vegetarian recipes - their family favourites - which feature in their own kitchen every day of the week.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Mad der gør glad af Mette Glargaard
    af Mette Glargaard, Maria Engbjerg, Annette Saron, mfl.

    Grøntsagsmad er ikke svært – og det smager ikke af klasket spinat med jord på.Det er forrygende, foryngende, forfriskende, velsmagende, nemt at lave og giver energi og glæde til krop og sjæl.Bogen er lavet til dig, der skal starte med en sund livsstil, allerede er i gang og mangler inspiration eller dig, der gerne vil prøve nogle af de nyeste trends indenfor sund livsstil.I bogen “Mad, der gør glad” viser 6 af tidens dygtigste madbloggere og livsstilscoaches nogle af deres bedste, nemmeste og mest velsmagende opskrifter – fra chiagrød til cashewcheesecake – og med alternativer til alt, hvad danskerne normalt har på bordet, fra boller til frikadeller, nutella og saftevand.Alle opskrifterne er uden gluten, sukker og laktose og tager udgangspunkt i den nyeste viden om grøntsager, frugt, superfood, kerner og nødder.Rigtig mange reagerer allergisk, enten fysisk eller følelsesmæssigt på de klassiske fødevarer og i bogen, får du smukke alternativer, der gør det nemt at passe godt på den dejlige krop vi bor i.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Plenty af Yotam Ottolenghi
    af Yotam Ottolenghi

    With his fabulous restaurants and bestselling Ottolenghi Cookbook, Yotam Ottolenghi has established himself as one of the most exciting talents in the world of cookery and food writing. This exclusive collection of vegetarian recipes is drawn from his column 'The New Vegetarian' for the Guardian's Weekend magazine, and features both brand-new recipes and dishes first devised for that column. Yotam's food inspiration comes from his strong Mediterranean background and his unapologetic love of ingredients. Not a vegetarian himself, his approach to vegetable dishes is wholly original and innovative, based on strong flavours and stunning, fresh combinations. With sections devoted to cooking greens, aubergines, brassicas, rice and cereals, pasta and couscous, pulses, roots, squashes, onions, fruit, mushrooms and tomatoes, the breadth of colours, tastes and textures is extraordinary. Featuring vibrant, evocative food photography from acclaimed photographer Jonathan Lovekin, and with Yotam's voice and personality shining through, Plenty is a must-have for meat-eaters and vegetarians alike.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • How Not To Diet af MICHAEL GREGER Spar 24%
    - The Groundbreaking Science of Healthy, Permanent Weight Loss
    af MICHAEL GREGER

    The author of the major bestseller How Not to Die reveals the groundbreaking scientific research behind how a plant-based diet can maximize our fat-burning systems for long-term weight loss success.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Deliciously Ella The Plant-Based Cookbook af Ella Mills Spar 17%
    - The fastest selling vegan cookbook of all time
    af Ella Mills

    In her latest book, Ella shares the most in-demand plant-based recipes from her supper clubs and deli menu, alongside a diary of her journey from food blogger to bestselling author and entrepreneur.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • East af Meera Sodha
    - 120 Vegetarian and Vegan recipes from Bangalore to Beijing
    af Meera Sodha

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Happy Pear: Recipes for Happiness af Stephen Flynn
    af Stephen Flynn & David Flynn

    • Fragt
    • 25,00 kr.
    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Yoga Kitchen Plan af Kimberly Parsons Spar 24%
    - A seven-day vegetarian lifestyle plan with over 70 recipes
    af Kimberly Parsons

    A 7-day lifestyle plan and source of inspiration for anyone looking to achieve yogic balance in everyday life - with 80 vegetarian recipes

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • BOSH! Healthy Vegan af Ian Theasby Spar 24%
    af Ian Theasby & Henry Firth

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Green Roasting Tin af Rukmini Iyer Spar 12%
    - Vegan and Vegetarian One Dish Dinners
    af Rukmini Iyer

    The Green Roasting Tin is the only vegetarian and vegan cookbook you need in 2020. Seventy-five one-tin recipes: half vegan, half vegetarian, all delicious.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Vegan Christmas af Gaz Oakley
    - Over 70 amazing vegan recipes for the festive season and holidays, from Avant Garde Vegan
    af Gaz Oakley

    First ever vegan Christmas cookbook, from YouTube and Instagram sensation Avant Garde Vegan

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Indian Vegetarian Cookbook af Pushpesh Pant Spar 17%
    af Pushpesh Pant

    Fresh, delicious, easy Indian vegetarian dishes from the author of Phaidon's global bestseller, India: The Cookbook

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Plants Taste Better af Richard Buckley Spar 29%
    - Delicious plant-based recipes, from root to fruit
    af Richard Buckley

    Plants Taste Better is a plant-based recipe book that pushes the envelope in terms of showing you what you can accomplish in your kitchen when you combine centre-staging vegetables alongside a deeper understanding of the techniques required to make the ingredients shine.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Studio Olafur Eliasson: The Kitchen af Olafur Eliasson Spar 20%
    af Olafur Eliasson & Studio Olafur Eliasson

    A cookbook with over 100 vegetarian recipes for the home cook from the studio kitchen of world-renowned artist Olafur Eliasson.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Bowls of Goodness: Vibrant Vegetarian Recipes Full of Nourishment af Nina Olsson Spar 13%
    af Nina Olsson

    Nina's recipes are always vegetarian and often vegan. Her food philosophy is all about balance and fun. `Good food comes from a good source and is made from scratch at home with love.'

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Veggie Lean in 15 af Joe Wicks
    - 15-minute Veggie Meals with Workouts
    af Joe Wicks

    The first vegetarian cookbook from no.1 bestselling author of Lean in 15, Joe Wicks.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Juice for begyndere af Louisa Lorang
    af Louisa Lorang

    Juice for begyndere er til alle dem, der elsker friskpresset juice baseret på ganske få og helt enkle råvarer. Alle juicer i bogen er uden tilsat sukker, uden mælkeprodukter og opskrifterne er simple, nemme og fulde af smag og sundhed!Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Vegetarian Instant Pot af Tiffany Shelton
    - Healthy Plant-Based Recipes to Make Quick and Easy in Your Pressure Cooker: Ultimate Instant Pot Cookbook for Busy Vegetarians
    af Tiffany Shelton

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Whole Food Cooking Every Day af Amy Chaplin Spar 16%
    - Transform the Way You Eat with 250 Vegetarian Recipes Free of Gluten, Dairy, and Refined Sugar
    af Amy Chaplin

    In the follow-up to her acclaimed IACP and James Beard Award winning cookbook, chef Amy Chaplin has written an indispensable whole food cooking bible to share her strategies, key recipes, and techniques for eating well day in and day out without getting bored.

    • Fragt
    • 29,95 kr.
    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Incredible Plant-Based Desserts af Anthea Cheng Spar 12%
    - Colorful Vegan Cakes, Cookies, Tarts, and other Epic Delights
    af Anthea Cheng

    Incredible Plant-Based Desserts teaches how to make extraordinary healthy, indulgent, plant-based desserts from an Instagram superstar.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Rachel Ama's Vegan Eats af Rachel Ama Spar 14%
    - Tasty plant-based recipes for every day
    af Rachel Ama

    • Fragt
    • 29,95 kr.
  • Happy Vegan Christmas af Karoline Joensson
    - Plant-based recipes for festive Scandinavian feasts
    af Karoline Joensson

    Roasted nuts and vegetables, fragrant citrus and cloves, jewelled lingonberries and cardamom buns fresh from the oven - these are the delights that make a Scandinavian vegan Christmas. Inspired by classic Scandinavian Christmas cooking and seasonal dishes from around the world, this is a treasure trove for vegans, veggies and flexitarian foodies.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • LIV B's Vegan on a Budget af Olivia Biermann Spar 14%
    - 112 Inspired and Effortless Plant-Based Recipes
    af Olivia Biermann

    Debut cookery book from vegan superstar YouTuber Olivia Biermann, featuring 112 delicious and budget-friendly plant-based recipes.

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • 15 Minute Vegan: On a Budget af Katy Beskow
    - Fast, modern vegan food that costs less
    af Katy Beskow

    Vegan food that costs less and tastes great, all ready in under 15 minutes!

    • Fragt
    • 25,00 kr.
  • Mississippi Vegan af Timothy Pakron Spar 19%
    - Recipes and Stories from a Southern Boy's Heart
    af Timothy Pakron

    • Fragt
    • 29,95 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.