Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Tapas er en spansk tradition, hvor man spiser delikate miniretter, der karakteriseres ved tre forhold: 1. Det er mad lavet i den spanske køkkentradition. 2. Det er mad, der serveres i små portioner, så man kan smage mange forskellige retter. 3. Det er mad, der er egnet til at deles om. - og så smager det fantastisk! Maria Gonzales viser her hvordan tapas kan tilberedes hjemme - enkelt og elegant. Her er ca. 25 opskrifter, nok til at komme i gang og komme videre. Tapas er perfekte til buffetter eller andre uformelle sammenkomster - stående såvel som siddende. Her er forslag til sammensætning af menuer og forslag til de ledsagende vine - spanske, naturligvis!
Smørrebrød er en dansk nationalret. Tidligere var det meget almindeligt at invitere på smørrebrød, gerne højtbelagt og med meget lidt brød. Det blev også kaldt snitter, og en snitte bestod typisk af 1/3 skive rugbrød belagt med 4-5 skiver pålæg og masser af pynt.Nutidens smørrebrød er lidt anderledes, nu må der gerne være en tyk skive brød under, og pålægget har også fået et mere moderne twist, men ellers ligner det vores gamle, velkendte smørrebrød. Prøv f.eks. kryddersild med smilende æg, løg og kørvelcreme, roastbeef med rødbede/æble-remoulade eller en sommerlig kartoffelmad med rygeost, radiser og bacon.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
Der er mange gode grunde til at spise grød: Grød er billig, nem at tilberede, godt for maven, fuld af næring og har et lavt fedtindhold. Og så er grød meget andet end morgenmad til de små. Med det store udbud af spændende korn og gryn samt alskens frugter og bær kan grød tilberedes på utallige måder og serveres både som morgenmad, forret, mellemret og dessert.I bogen får du selvfølgelig opskrifter på klassikere som risengrød, øllebrød og rødgrød, men glæd dig også til at prøve nogle af de nye grødvarianter, f.eks. perlebyggrød med hyldeblomst og bær, quinoagrød med vanilje og jordbær eller rabarbergrød med hyldeblomst.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
Raw food er et princip. Maden i en raw food-diæt er tilberedt af friske, økologiske råvarer, der for at bevare den fulde næringsværdi ikke må opvarmes til mere end 42 grader.Denne bog er ikke en guide til „ægte“ raw food, men bogen giver dig inspiration til, hvordan du med fokus på frugt og grønt i rå udgave kan få varieret hverdagsmaden med et sundt og grønt supplement. Prøv f.eks. spansk tomatsuppe, en broccolisalat med tørret frugt og pecannødder eller æblechips med kokosis.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
Hvem kan ikke lide en frisk smoothie, der er lavet på frugt blendet med f.eks. yoghurt, mælk, banan og måske frugtsaft eller juice til en forfriskende, cremet drik? Smoothies egner sig til morgenmad, som mellemmåltid, dessert eller som en kølig sommerdrik. De er lynhurtige at lave og mætter godt. Og så er det en dejlig måde at få dækket en del af det daglige behov for vitaminer, mineraler og fibre.Med SPIS GODT - SMOOTHIES får du ny inspration til dine smoothies. Prøv f.eks. en jordbær-melonsmoothie, en lassi med mango, eller måske er du mere til en Bellini-smoothie eller en ananas-bananabreezer?SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
I denne bog er den klassiske tartelet nyfortolket som en sprød skal, der kan fyldes med alverdens lækkerier. Du får selvfølgelig stadig opskriften på klassisk høns i asparges, men her er også moderne varianter som fransk svampe-artiskoktartelet og tartelet med røget laks, cremefraiche og lakserogn. Der er desuden også opskrifter på fillokurve med æblesalat og brie eller fillokurve med mascarponecreme og bær, der kan erstatte osteanretningen eller desserten.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
Søde sager sætter humøret i vejret, og undersøgelser viser, at god chokolade har en gavnlig indvirkning på helbredet. At lave sin egen konfekt er desuden et hyggeligt projekt, som indbyder til, at man investerer både kærlighed og omhu.Med SPIS GODT - KONFEKT får du en række opskrifter på søde fristelser, som alle kan fremstilles hjemme i køkkenet af gode råvarer. Prøv f.eks. myslibar med havregryn, flødeboller med rabarberskum eller hjemmelavet Nutella.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
Muffins kan pyntes med glasur, smeltet chokolade, icing, krymmel og figurer, og det er kun lysten og fantasien der sætter grænser. Børnene vil elske at pynte kagerne, specielt hvis de har et udvalg af krymmel, dekorationsglasurer og figurer til deres rådighed. Prøv f.eks. jordbær-kokosmuffins, blåbærmuffins med hvid chokolade eller citronmuffins med marengs.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
Sushi er utrolig populær som take away. Forklaringen er enkel: Sushi smager godt, mætter godt, er sundt og ser utrolig indbydende ud. Prøv at lave din egen sushi! Så får du den superfrisk og meget billigere, og det er sjovt og ikke spor svært at få et flot resultat med de smukke råvarer.I bogen får du alle de klassiske opskrifter på maki, nigiri og wraps, og du får forslag til en række spændende varianter. Prøv f.eks. maki med tun og forårsløg, riswraps med and og mango, nigiri med oksekød og miso eller måske en sushisandwich med rejer, agurk og kiwi.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
Det er ikke svært at lave flotte konditorkager. I bogen her får du eksperthjælp, så du kan imponere dine gæster med små, hjemmelavede mesterværker, fyldt med creme, overtrukket med chokolade eller pyntet med marcipan.Du får grundopskrifter på mørdej, kagecreme, lagkagebunde og vandbakkelser, så du er klædt på til at lave lækre sager som f.eks. Othellolagkage, gåsebryst, Sarah Bernhardkager mm.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
En god madpakke er vigtig, hvis man skal klare dagens strabadser og undgå de usunde fristelser i dagens løb. Midt på formiddagen begynder den første sult at melde sig, og så er det godt med lidt gnavegrønt og et par brødstave.Hen på eftermiddagen er den som regel gal med sulten igen, og hos mange er det trangen til lidt sødt og lækkert, der melder sig. Derfor er det godt med lidt frisk eller tørret frugt, eller måske er du mere til et lille glas med græsk yoghurt og friske bær og nødder vendt i lidt honning.Når du midt på dagen står og skal stille den lidt større sult, kan du f.eks. prøve en sandwich med kalkun, parmaskinke og æblesalsa, frikadeller og grønt på spyd eller en naansandwich med kylling og raita.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
Selv med simple tricks og lidt slik, chokolade og konditorfarve kan en almindelig chokoladekage eller sandkage forvandles til små kager fulde af fantasi.Sjove hjemmebagte kager er et hit hos både børn og voksne. De er supernemme at bage og sjove at pynte, og de kan serveres til børnefødselsdag, til venindekomsammen, til Halloween, til jul eller til valentinsdag. Prøv f.eks. kagemænd og kagekoner, Rudolf med den røde tud-muffins eller cappuccinokager.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
Indisk mad er både utroligt smagfuldt og varieret. I Indien serveres alle retterne på en gang, så man kan tage lidt af hvert. Typisk består et indisk måltid af en kødret, en grønsagsret, en chutney eller relish samt ris eller brød. Mange af retterne kan med fordel laves i forvejen, så man ikke skal stå med det hele i sidste øjeblik. Prøv f.eks. tandoori kylling, vindaloo curry eller mango lassi.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
Rodfrugter er billige, sunde, mættende og fulde af smag, og så kan de bruges på utallige måder: De kan steges, bages eller grilles i ovnen, de kan bruges i supper og gryderetter, de kan moses, og de kan spises rå som salater og i coleslaws.I SPIS GODT - RODFRUGTER får du frisk inspiration til, hvordan rodfrugter som rødbede, persillerod, selleri, pastinak og jordskok kan blive små hverdagsfavoritter i dit køkken. Prøv f.eks. gulerods-pastinakmos med ristet hvidløg og ost, rødbedesalat med gedeost og græskarkerner eller rodfrugter en papillotte.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.