Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 999+
 • 247
 • 32
 • 26
 • 7
 • 4
 • 3
 • 1
Sprog
 • 10
 • 999+
 • 6
 • 2
 • 3
 • 13
 • 1
 • 3
 • 2
 • 1

Biografier

 • Gul feber af MIchael Rasmussen
  af MIchael Rasmussen & Klaus Wivel

  MICHAEL RASMUSSEN har fortalt myndighederne om sit eget dopingmisbrug. Og om andre rytteres. Han er efterfølgende blevet kaldt stikker – af folk, som samtidig hævder, at de ønsker en ren sport. Holdningen synes at være, at man skal fortælle alt, men endelig ikke det hele.Argumentet er lige så korrupt som cykelsporten selv, men symptomatisk for en sportsgren, hvor rytterne bliver stigmatiseret, ligegyldigt hvad de gør. Holder de kæft, er de løgnere, der dækker over doping og ødelægger sporten. Går de til bekendelse, bliver de også kaldt løgnere og udstødt af cykelverdenen. MICHAEL RASMUSSEN har besluttet sig for at gøre op med tavshedskulturen. Kun den egentlige fortælling kan bringe cykelsporten videre.Nu er han klar til at fortælle sin historie.

 • En kæde af løgne af Juliet Macur
  - Afsløringen af Lance Armstrongs bedrag
  af Juliet Macur

  Lance Armstrong var i mere end et årti i stand til at opretholde sine løgne og manipulere en hel cykelverden – fans, sponsorer, medier, holdkammerater og de øverste ledere inden for sporten. Efter 90’ernes doping skandaler håbede cykelverdenen på med Armstrong at få den gode historie om en omsorgssvigtet knægt, der siden fik cancer, overlevede og kæmpede sig tilbage, vandt verdens hårdeste cykelløb syv gange og genrejste sporten. I stedet fik de en person, som uden skrupler indførte og stod i spidsen for det mest omfattende og systematiske dopingprogram endnu set, og som vanærede sporten mere end nogen anden.Armstrongs kæde af løgne blev desperat holdt i live frem til 2013, hvor presset på Armstrong blev for stort, og han foran millioner af tv-seere indrømmede sit karrierelange dopingmisbrug. En kæde af løgne er den definitive fortælling om cykelrytteren Lance Armstrongs fald fra tinderne. Om enden på den syvdobbelte Tour de Francevinders glorværdige karriere, der viste sig at være baseret på en kæde af løgne.

 • Brave New World af Guillem Balague Spar 18%
  - Inside Pochettino's Spurs
  af Guillem Balague

  The exclusive behind-the-scenes story of the Mauricio Pochettino revolution at Spurs

 • Brave New World af Guillem Balague Spar 16%
  af Guillem Balague

 • Racing Through the Dark af David Millar
  - The Fall and Rise of David Millar
  af David Millar

  The SUNDAY TIMES bestselling memoir from the Tour de France cyclist who lifts the lid on his drug use and return to sport.

 • Fallen Angel af William Fotheringham
  - The Passion of Fausto Coppi
  af William Fotheringham

  Voted the most popular Italian sportsman of the twentieth century, Fausto Angelo Coppi was the campionissimo - champion of champions. The greatest cyclist of the immediate post-war years, he was the first man to win cycling's great double, the Tour de France and Tour of Italy in the same year - and he did it twice.

 • Open af Andre Agassi
  - An Autobiography
  af Andre Agassi

  He is one of the most beloved athletes in history and one of the most gifted men ever to step onto a tennis court - but from early childhood Andre Agassi hated the game.

 • Kunsten at ville af Jesper Kenn Olsen
  - World Run 2: Fra Nordkapp til Cape Town, fra Sydchile til Newfoundland
  af Jesper Kenn Olsen

  Jesper Kenn Olsen er det eneste menneske, der har løbet Jorden rundt på tværs og på langs, kaldet hhv. World Run 1 og World 2. Sammenlagt over 63.000 kilometer.I denne bog fortæller Jesper hele historien om sit opsigtsvækkende World Run 2 fra Nordkapp i Norge, gennem Europa, Mellemøsten og Afrika til Cape Town og videre fra det sydligste Chile gennem Sydamerika og Nordamerika til målet i Newfoundland 28 lande og 36.917 kilometer senere. Han fortæller om at løbe alene og sammen med andre, om ikke at give op, når vinden hyler og man er faret vild i bjergene, når forsyningsbilen bryder sammen i en brandvarm ørken, når løvebrøl advarer om en lidt for spændende nat i teltet, når man løber i et land, hvor folk hver dag kaster sten efter en, eller når sygdom sætter kroppen ude af spil. Og han fortæller om de mange mennesker han møder, de fantastiske landskaber og om, hvordan man helt bogstaveligt klarer et parforhold i løb.Ifølge Jesper Olsen er det først og fremmest et spørgsmål om at ville kunne. Men også om benhårdt arbejde, disciplin og lysten til at udforske verden uden fordomme. Historien om World Run 2 er meget mere end en historie om et løb. Den vil kunne inspirere enhver til at turde og ville lidt mere. For alle Danmarks løbere må "Kunsten at ville" være den store inspiration." – Hjalte Tin, Politiken"Jesper Olsen fortæller, at han er inspireret af de store nordiske opdagelsesrejsende som Knud Rasmussen og Roald Amundsen ... Med sine World Run og beretningerne nærmer han sig samme liga som sine forbilleder." – Morten Albjerg Nielsen, idrætskonsulent og løbetræner"Dette er den bedste løbebog skrevet på dansk til dato ... er ubetinget gaven, der bare skal ligge under juletræet i år. Hvis det ikke var fordi jeg selv havde læst den, ville jeg nok købe den og pakke den ind til mig selv – bare så jeg var sikker på at få den." – Løbemagasinet

 • Fighteren af Lotte Friis
  - Jagten på succes
  af Lotte Friis

  Lotte Friis er den bedste danske langdistance-svømmer nogensinde og har vundet medaljer ved både OL, VM og EM.Men selv om hun mange gange har stået øverst på sejrsskamlen, har karrieren også budt på store nedture. I FIGHTEREN fortæller hun bl.a. om at misse kvalifikationen til OL i 2004 – og om at gå helt ned, da hun var medaljefavorit til OL i London i 2012. FIGHTEREN er et anderledes portræt af en verdensstjerne i en sport, der ikke nyder stor bevågenhed i Danmark. Bogen er rigt illustreret.

 • Tarok af Sven-Ove Kjældgaard
  - Familien Laursen og Dannebrog på fire ben
  af Sven-Ove Kjældgaard

  1977. Tusindvis af tilskuere kæmper om de bedste pladser på Billund travbane, bilerne snegler sig af sted på byens indfaldsveje. Kaos truer, da politiet over radioen griber ind og advarer folk mod at køre mod byen.Årsagen til tumulten hedder Tarok. En rød hest, der skal løbe sit sidste løb inden deltagelsen i verdensmesterskabet i New York om to uger. Begejstringen er enorm. Taroks ejer Karl Laursen modtager sække vis af fanbreve, folk, der ikke kender for og bag på en hest, følger den røde hest i aviser og ugeblade, diskuterer den på arbejdspladsen og i strikke klubben.I dag, over tredive år senere, kan de fleste stadig huske Tarok. Mange har fortalt børn og børnebørn om travhesten, der blev en hel nations yndling. Men historien om Tarok er ikke blot en historie om en vinderhest, der løb fra alle de andre. Det er også fortællingen om en lille jysk familie og deres vej fra fattigdom til velstand, om hårdt, ihærdigt arbejde og om kærlighed. Og så er det historien om, hvordan en rød hest satte Danmark på verdenskortet og samlede ikke blot en familie, men en hel nation.Tarok er en øjenvidneberetning i tekst og billeder om Tarok og hans familie fortalt af Sven-Ove Kjældgaard og illustreret af Bent Tilsted – skrevet i tæt samarbejde med Jørn Laursen. Forfatter og fotograf har fulgt familien Laursen på nærmeste hold i knap 40 år. Ikke kun på væddeløbsbanerne, men også i stalden, på marken og ved ka ebordet i køkkenet.

 • Sportsdirektøren af Tonny Vorm
  af Tonny Vorm & Brian Holm

  23. august 2011. Brian Holm modtager beskeden om, at Mark Cavendish er udgået på 4. etape af cykelløbet Spanien Rundt. Det var ikke efter planen. Den britiske sprinter skulle netop køre med på de spanske landeveje så længe som muligt frem mod VM i København, hvor han – med Brian Holm bag rattet i den britiske servicebil – skal forsøge at høste frugterne af mange års hårdt, målrettet arbejde og vinde den regnbuefarvede verdensmestertrøje. Det mål synes nu længere væk end nogensinde. Bedre bliver det ikke af, at makkerparret ikke har talt sammen siden et udmattende Tour de France, og at deres hold, HTCHighroad – verdens suverænt bedste hold – står til at lukke ved sæsonens udgang. Hvordan den anspændte situation blev klaret, og Mark Cavendish siden blev verdensmester, kan du læse i Sportsdirektøren. Vi følger Brian Holm og hans hold igennem den dramatiske 2011-sæson, fra vinterens hårde træningslejre, over de urolige forårsklassikere til sæsonens højdepunkter i Tour de France og VM og det endelige farvel efter Paris-Tours. Undervejs fortæller han om livet på landevejene, den hårde træning, rytterhierarkier, irriterende dopingtest, sponsorpleje, dovenskab, dygtige mekanikere og om sit forhold til holdets danske ryttere, Lars Bak og Alex Rasmussen. Sportsdirektøren giver et unikt indblik i den professionelle cykelverden, hvor interne stridigheder og store ambitioner hører hverdagen til, og hvor man som leder skal være en hård negl, men også – når man hedder Brian Holm – en flink fyr med fingerspitzengefühl og dårlige 80’er-vittigheder.NB. Af rettighedsmæssige årsager er antallet af billeder reduceret i forhold til den tilsvarende trykte udgave.

 • Michael Carrick: Between the Lines af Michael Carrick Spar 18%
  - My Autobiography
  af Michael Carrick

 • Unspoken Gary Speed af John Richardson Spar 29%
  - The Family's Untold Story
  af John Richardson

  Gary Speed's tragic death on November 27 2011 rocked the football world. Aged just 42, he was found hanged in the garage of his home. A long-standing legend of the game and manager of Wales, he appeared to have everything to live for. Now as he would have approached his 50th, family and friends speak honestly about the man they knew and loved.

 • Madness is on the Pitch af Jens Lehmann Spar 29%
  - My Autobiography
  af Jens Lehmann

 • Jenson Button: Life to the Limit af Jenson Button Spar 18%
  - My Autobiography
  af Jenson Button

 • Message from the Horse af Klaus Ferdinand Hempfling Spar 11%
  af Klaus Ferdinand Hempfling

  In the form of a wandering, lyrical, autobiographical narrative, world-renowned horseman Klaus Ferdinand Hempfling exposes the inner turmoil, the burning questions, the fear, the doubt, and the darkness that pushed him off the roads most travelled in search of answers.

 • Running Like a Girl af Alexandra Heminsley
  af Alexandra Heminsley

  The author had high hopes: the arse of an athlete, the waist of a supermodel, the speed of a gazelle. Defeated by gyms and bored of yoga, she decided to run. Her first attempt did not end well. Six years later, she has run five marathons in two continents. This book tells her story.

 • Andrea Pirlo af Andrea Pirlo
  - I Think Therefore I Play
  af Andrea Pirlo

 • Take Note! Darren Anderton af Mike Donovan Spar 18%
  - The Autobiography with Mike Donovan
  af Mike Donovan & Darren Anderton

 • Ossie's Dream af Ossie Ardiles
  - My Autobiography
  af Ossie Ardiles

  Ossie Ardiles is one of the most iconic footballers ever to have graced the game. He also helped Spurs to retain the trophy the following year, and to win the UEFA Cup in 1984, and even found time to star in the classic football film Escape to Victory with Bobby Moore, Pele, Michael Caine and Sylvester Stallone.

 • El Diego af Diego Maradona Spar 11%
  - The Autobiography of the World's Greatest Footballer
  af Diego Maradona

  Diego Armando Maradona: hero or villain? A poor boy from a Buenos Aires shanty-town, his genius with a ball took him to the heights of European and world football, and his struggle with the pressures of life inside and outside the game pulled him right back down again.

 • Smokin' Joe af Mark Spar 18%
  - The Life of Joe Frazier
  af Mark & Jr. Kram

  A gripping, all-access biography of Joe Frazier, whose rivalry with Muhammad Ali riveted boxing fans and whose legacy as a figure in American sports and society endures.

 • Life of Evel af Stuart Barker Spar 11%
  - Evel Knievel
  af Stuart Barker

  A searching and at times harrowing re-appraisal of the life of Evel Knievel, the seventies American icon and the greatest daredevil motorcyclist that ever lived. Now fully updated in paperback with the story of the last few years of his life and his death in 2007.

 • Zen Of Muhammad Ali af Davis Miller
  - and Other Obsessions
  af Davis Miller

  The volume contains his celebrated trilogy of award-winning Muhammad Ali pieces, including the classic 'My Dinner with Ali', together with a provocative new essay called 'The Yin and the Yang of Muhammad Ali'.

 • All Madden af John Madden
  - Hey, I'm Talking Pro Football!
  af John Madden

 • Fame af Michael Troy
  - Nicki Minaj
  af Michael Troy

 • Spanish Love Affair af Susan Joy Alexander
  af Susan Joy Alexander

 • Building of a Champion af Avis Brown-Riley
  - How I Became a Champion in Life: The Avis Brown-Riley Story
  af Avis Brown-Riley

 • Smoke and Mirrors af Guy Scholz Spar 15%
  - Life in the Cfl with Richie Hall
  af Guy Scholz & Richie Hall

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.