Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 3
 • 2
 • 1
 • 1
Sprog
 • 5

Adfærd

 • Drømmens symbolik af Tom Chetwynd Spar 15%
  - opslagsbog for drømmere
  af Tom Chetwynd

  Opslagsbog for drømmereTom Chetwynds opslagsbog for drømmere har for længst slået sin kvalitet fast. De symboler og arketyper, der beskrives i bogen, er alle hentet fra de teorier Freud, Jung, Adler, Stekel, Gutheil og andre fremtrædende forskere har fremsat om drømmesproget. Der er over 1000 opslag i bogen, der også er forsynet med et nuanceret stikordsregister.

 • Hvorfor drømmer vi ? af Peter Folmer Sørensen
  - - Drømmens natur og funktion
  af Peter Folmer Sørensen

  Denne bog handler ikke i første omgang om, hvordan man tyder drømme, men mere om, hvorfor vi har drømmene. Det er videnskabelig psykologi. Der har været mange teorier om, hvorfor vi drømmer, men de synes alle at mangle noget i deres forståelse, når man går det efter. Bogen udvikler en ny teori begrundet i drømmes natur og deres særlige egenskaber, som virker under drømmene. Teorien underbygges med drømmeeksempler. Vi ser eksempler på, hvordan man kan erkende i drømmebilleder, og hvordan det rummer følelser, som finder afklaring i det visuelle, hvor man kan se det klart.

 • Drømmenes dimensioner af Ole Vedfelt
  - Drømmenes væsen, funktion og fortolkning
  af Ole Vedfelt

  En omfattende beskrivelse af drømme og drømmearbejde med over 250 drømmeeksempler. Bogen inddrager næsten alle former for teorier omkring drømmetydning, og Ole Vedfelt kombinerer disse til den mangedimensionale drømmeteori.Læs mere om Ole Vedfelt og hans kurser, terapier, bøger m.m. på vedfelt.dk

 • Nostradamus store Drømme- og Spaabog af Michel de Nostradamus
  af Michel de Nostradamus

  De, der lever i Drømmenes Verden, lever lykkelige, siger man. Men skulde det, Du drømmer, synes Dig at være ondt og grusomt, saa bebrejd ikke den vise Nostradamus hans Ord. Han tydede Drømmen for Dig, ikke for at volde Dig urolige Timer og Bekymringer, men for at formane og advare Dig og styrke Dig mod de Skuffelser, Livet maaske vil bringe Dig. Og trøst Dig med, at Drømmen er ens for alle, og at Betydningen af det er den samme saavel for rig som fattig, gammel og ung!

 • Videnskaben, verden og vi af Cand.scient i biologi Spar 10%
  - Om naturvidenskab og hverdagstænkning
  af Cand.scient i biologi & lic.scient. i molekylærbiologi Kirsten Paludan

  Nutidens unge vil langt hellere studere humanistiske fag end naturvidenskab, og det kan komme til at knibe med at rekruttere tilstrækkeligt mange fremtidige naturvidenskabsudøvere. De to kulturer, den naturvidenskabelige og den humanistiske, har imidlertid ikke altid været uforenelige som nu: For de gamle grækere, for middelalderens lærde, for renæssancens store mænd ville denne skelnen have været meningsløs. For romantikkens store ånder ikke mindre - f.eks. så fysikeren H.C. Ørsted store åndelige sammenhænge i naturen. Den spontane, naturlige måde at forstå vores fysisk-biologiske omverden på er på mange måder uforlignelig med den naturvidenskabelige. Kirsten Paludan kommer i denne bog med en række eksempler på denne uforlignelighed fra både hverdagen og litteraturen, og diskuterer dens konsekvenser for de naturvidenskabelige fag. Lærere på alle niveauer, som gerne vil forstå, hvor og hvorfor alle deres elever har vanskeligheder med fysik, kemi, biologi etc., kan drage nytte af bogens eksempler og de konklusioner Kirsten Paludan kommer frem til. Bogen har også et bud til dem, der uddanner fremtidens lærere, og til dem, der tilrettelægger landets uddannelsespolitik.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.