Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 999+
 • 445
 • 274
 • 99
 • 41
 • 11
 • 7
 • 6
 • 6
Sprog
 • 10
 • 999+
 • 999+
 • 999+
 • 41
 • 999+
 • 999+
 • 243
 • 11
 • 8

Biologi

 • Myrer af Hans Joachim Offenberg
  af Hans Joachim Offenberg

  De er berygtede for deres flid og erobringstrang. De har husdyr, kemiske våben og avanceret landbrug. Menneskene? Nej, myrerne! Joachim Offenberg, forsker ved Aarhus Universitet, beretter om det småkryb, som end ikke hans barske onkel Preben - der forsøgte at brænde dem i helvedes flammer - kan få bugt med. Ifølge Preben fortjener de ilden! Især når de kannibaliserer, tager slaver og undergraver vores terrasser. Men vi burde dog i stedet domesticere dem og dermed samarbejde med 1/4 af verdens animalske biomasse. Så bered dig på at blive myrmekofil!

 • Naturalmanak af Claus Meyer
  af Claus Meyer

  Den danske natur er fuld af spiselige lækkerier hele året rundt. Bær, planter, svampe, frugter og meget andet, der er lige til at tage med hjem. Den kendsgerning er i en lang årrække på besynderlig vis forsvundet ud af vores bevidsthed og er blevet glemt af langt de fleste. Nu spirer interessen for de vilde urter og naturens velsmagende overraskelser heldigvis igen. Og med god grund. Naturen er så frodig og gavmild, og når du bliver fortrolig med voksesteder og de bedste plukketidspunkt kommer du sjældent tomhændet hjem. Det føles som en gave at spise et måltid, der er lavet af råvarer, du har selv har fundet i den vilde natur og bragt hjem i dit køkken. Ligesom Almanak (2010) følger denne naturalmanak årets gang og sæsonernes skiften som struktureringsprincip. En almanak er traditionelt en udgivelse, der indeholder en fortegnelse over alle årets dage. Da det princip blev for omfattende for denne lille bog, der skal kunne tages med i rygsækken på tur i skoven eller på stranden, er den inddelt efter årstider – startende med foråret, hvor lysten til at komme ud i naturen efter en lang vinter er størst. Planter, svampe osv. er placeret efter den årstid, hvor væksten er bedst og mest udbytterig, også selv om en given plante kan være i sæson over flere årstider. Under hver plante, frugt eller musling vil det være uddybet, hvis der er flere tidspunkter, der er værd at holde øje med. Under hvert opslag finder du forslag til, hvordan du bruger det, du har fundet. Prøv også selv at lede videre, kigge i gamle kogebøger, find flere opskrifter på nettet eller brug de henvisninger, der er til opskrifter i Almanak. Som bekendt er det kun fantasien, der sætter grænser. Bagerst i bogen finder du tolv beskrivelser af naturområder, der kan hjælpe dig med at orientere dig i opslagsdelen, der bl.a. refererer til overdrev, kystskrænter og strandenge. Bagerst i bogen finder du også gode råd til tørring af forråd; svampe, bær, frugter mv. Med Meyers naturalmanak i hånden bliver du guidet sikkert gennem vildnisset og kommer hjem med alt fra blåmuslinger og brombær til strandkvan, brændenælder og violer.

 • Feeling Of What Happens af Antonio Damasio Spar 16%
  af Antonio Damasio

  `The Feeling of What Happens will change your experience of yourself' New York TimesWhere do our emotions come from?

 • Alt er relativt af Anders Smith
  - Eller er det nu også det?
  af Anders Smith & Jørn Madsen

  Denne bog indeholder (næsten) alt, hvad vi bør vide om naturvidenskab - og måske også lidt, vi ikke bør vide. Biologen Jørn Madsen og fysikeren Anders Smith kaster et velinformeret, undertiden skeptisk, men altid underholdende blik på den moderne naturvidenskabs mange emneområder, fra Universets fødsel til gåden om menneskets bevidsthed. Få bl.a. svar på, hvorfor evolutionsteorien kun er en teori, og hvad der sker, når partikelfysikere læser for meget Anders And. Bogen er krydret med citater fra store videnskabsmænd som Indiana Jones og Stanley Kubrick og er illustreret med vellignende håndtegninger af bl.a. formationssvømmende ænder, gale videnskabsmænd og Darwins tamme finke.Forfatterne har en fortid som fagredaktører ved Danmarks Nationalleksikon. De har beskæftiget sig med naturvidenskab både som aktive forskere og som formidlere af dens resultater i mange forskellige sammenhænge.

 • Eske Willerslev af Eske Willerslev
  - Han gør det døde levende
  af Eske Willerslev & Kristoffer Frøkjær

  Professor Eske Willerslev er en globalt berømmet forsker, der er drevet af ildhu og dæmoner for at komme først og vinde. Sammen med videnskabsjournalist Kristoffer Frøkjær tager han på rejse til barndommens ødegård i Sverige for at genopleve sin fortid. Det er historien om drengen, der vil gøre sin barske far stolt, om teenageren, der var småkriminel, men som blev professor, om altid at gå mod strømmen og om at lide afsavn for at nå frem til målet. Det er historien om en mand, der spiser livet i store mundfulde, uanset hvad det byder på.Eske Willerslev jagter som verdensberømt evolutionsforsker sandheden om fortiden og tegner konturerne af menneskets ukendte fortid. Og under sin evige jagt på disse fortidslevn bliver Eske Willerslev blandt andet optaget i en indianerstamme, er ved at dø som pelsjæger i Sibirien og leder efter gener i et angiveligt rumvæsen. Og skaber overskrifter i alverdens medier.

 • Dyrisk og dyrebar af Cecilie Agnete Thorslund
  - Kæledyr i et samfundsvidenskabeligt lys
  af Cecilie Agnete Thorslund & Anne Katrine Gjerløff

  Dyrisk og dyrebar kæledyr i et samfundsvidenskabeligt lys er en tværvidenskabelig undersøgelse af forholdet mellem menneske og dyr og repræsenterer dermed et vigtigt bidrag til det internationale forskningsfelt Animal Studies. Antologien samler et bredt og interdisciplinært hold af bidragsydere, der på forskellig vis og gennem blandt andet kunst og litteratur belyser kæledyrets rolle og funktion i den menneskelige livsverden.Antologiens hovedinspirationskilde er den amerikanske kulturforsker Donna Haraway (f. 1944), der med sine kontroversielle og komplekse analyser af forholdet mellem natur, kultur og videnskab er blevet en indflydelsesrig skikkelse inden for Animal Studies. Bogens bidragsydere er, i lighed med Donna Haraway, især optaget af spørgsmålet om historicitet og konstruktion af kultur-naturdikotomier i relation til kæledyr.Dyrisk og dyrebar kæledyr i et samfundsvidenskabeligt lys tilbyder nye måder, hvorpå vi kan fortolke og udforske forholdet mellem menneske og dyr. Antologien giver ikke blot en dybere forståelse for kæledyret, dets roller og funktioner. Den peger også på og åbner op for det store potentiale for samfundsanalyse og menneskeindsigt, som en øget videnskabelig opmærksomhed på kæledyr rummer.

 • Familien af Peter C. Kjærgaard
  af Peter C. Kjærgaard

  Han er en del af din familie, ham på billedet. Ikke på den kedelige kerneagtige måde med fredagsslik og "Far til fire". Men som medlem af menneskehedens store familie. Alle os moderne mennesker er nemlig efterkommere af få tusinde fjerne slægtninge, der engang forlod Afrika og erobrede verden. Indimellem stødte de ind i en neandertaler eller en anden nu uddød menneskeart og overtog et par nyttige gener. Det var uheldigt. Ellers havde vi i dag ikke kunnet læse bogen om os selv af Peter C. Kjærgaard, dokumenteret menneskekender ved Aarhus Universitet.

 • Da mennesket blev menneske af Peter K. A. Jensen
  af Peter K. A. Jensen

  Beretningen om hvordan mennesket på kort tid ændrede sig fra at være et ganske almindeligt pattedyr til at blive Jordens mest dominerende art nogensinde.

 • Molekylærbiologi og biokemi af Bodil Stilling
  - Teori og metode
  af Bodil Stilling, Inger Dahl Krabbe & Margit Mølgård Hvilsom

  Molekylærbiologi og biokemi – Teori og metode behandler fagets grundlæggende teorier sammen med principperne for mange af de metoder, der anvendes i biokemiske og molekylærbiologiske laboratorier.Denne 3. udgave er en grundigt revideret udgave af "Biokemi og bioteknologi". Specielt er metodeafsnittene udvidede og ajourført. Til hvert kapitel er der desuden udarbejdet repetitionsspørgsmål. Bogen er primært skrevet med sigte på laborantuddannelsen og laboranternes efteruddannelse, men kan benyttes af alle, der skal introduceres til fagene biokemi og molekylærbiologi og som støtte i andre naturvidenskabelige uddannelser.

 • Natur af Rasmus Ejrnæs
  af Rasmus Ejrnæs

  Der er opstået en betydelig splittelse mellem natur og menneske - en afstand, som er vokset frem, i takt med at det moderne menneskes opfindsomhed og umættelige trang til vækst har fortrængt naturen. Vi står derfor lige nu i et vadested. Enten begærer vi permanent skilsmisse fra naturen, fordi det simpelthen er for besværligt at leve fredeligt sammen uden at ødelægge det for hinanden. Eller også indstiller vi os på fredelig sameksistens med plads til begge parter.Tabet af biologisk mangfoldighed er en af de mest afgørende forandringer af jorden, vi mennesker har forårsaget. Biolog Rasmus Ejrnæs giver i bogen Natur sine bud på, hvordan vi kan leve i fredelig sameksistens med naturen, inden den skrider. Naturen altså. Han mener, at vi kunne øve os i vores egen have. Vi har vænnet os til, at haven er vores. Ikke bare vores ejendom, men nærmest en del af os selv. Det er vel at mærke os, som former haven og ikke omvendt. Vi udvælger og fravælger væksterne, klipper dem i vores billede og viser på den måde naboer og venner, hvem vi er.Men hvis vi vil, kan vi nemlig godt give den truede natur mere plads. Vi kan gøre det i nationalparkerne, i bøgeskoven uden for byen eller i vores egen have lige uden for døren. Det kræver bare, at vi er villige til at give plads uden en forventning om at få noget bestemt til gengæld, mener Rasmus Ejrnæs, som i sine foredrag også benytter lejligheden til at tage tilhørerne med på en virtuel udflugt til den danske natur, som den tager sig ud for en biolog med gummistøvlerne på og mod på at luske langsomt af sted med sanserne åbne.

 • Selfish Gene af Richard Dawkins Spar 14%
  - 40th Anniversary edition
  af Richard Dawkins

  The 40th anniversary edition of the million copy international bestseller, with a new epilogue from the author. As relevant and influential today as when it was first published, this classic exposition of evolutionary thought, widely hailed for its stylistic brilliance and deep scientific insights, stimulated whole new areas of research.

 • General, Organic, and Biochemistry af Katherine J. Denniston
  af Katherine J. Denniston, Joseph J. Topping & Danae Quirk Dorr

  Designed to help undergraduate health-related majors, understand key concepts and appreciate the significant connections between chemistry, health, disease, and the treatment of disease, this text is suitable for one- or two-semester course. It offers easy-to-follow problem-solving pedagogy, illustrations, and applications.

 • Reef Aquarium Success - Volume 1 af Eric Van Van Der Hope
  - Learn How to Maintain a Beautiful Mini-Ocean Environment Within Your Tank
  af Eric Van Van Der Hope

 • Gulls of the World af Klaus Malling Olsen
  - A Photographic Guide
  af Klaus Malling Olsen

 • Clever Guts Diet af Michael Mosley Spar 12%
  - How to revolutionise your body from the inside out
  af Michael Mosley

  Your gut is astonishingly clever. It contains millions of neurons - as many as you would find in the brain of a cat - and is home to the microbiome, an army of microbes that influences your mood, weight and immune system. In this book, Dr Michael Mosley takes us on a revelatory journey through the gut.

 • Biology of Belief af Bruce H. Lipton Spar 20%
  - Unleashing the Power of Consciousness, Matter & Miracles
  af Bruce H. Lipton

  Using simple language, illustrations, humour and everyday examples, the author demonstrates how the science of epigenetics is revolutionizing our understanding of the link between mind and matter, and the profound effects it has on our personal lives and the collective life of our species.

 • Neanderthal Man af Svante Paabo Spar 19%
  - In Search of Lost Genomes
  af Svante Paabo

  A preeminent geneticist hunts the Neanderthal genome to answer the biggest question of them all: what does it mean to be human?

 • Selfless Insight af James H. (Dr.) Austin Spar 13%
  - Zen and the Meditative Transformations of Consciousness
  af James H. (Dr.) Austin

  Attention, self-consciousness, insight, wisdom, emotional maturity: how Zen teachings can illuminate the way our brains function and vice-versa.

 • Deep af Claire Nouvian
  - The Extraordinary Creatures of the Abyss
  af Claire Nouvian

  Combining the scientific discoveries with color imagery, this title takes readers on a voyage into the darkest realms of the ocean. It features more than two hundred color photographs of terrifying sea monsters, fossils, and ethereal bioluminescent creatures. It examines the biology of deep-sea organisms, and the history of deep-sea exploration.

 • Evolutionary Game Theory af Jorgen W. Weibull Spar 17%
  af Jorgen W. Weibull

  Introduces current evolutionary game theory-where ideas from evolutionary biology and rationalistic economics meet-emphasizing the links between static and dynamic approaches and noncooperative game theory.

 • Descartes' Error af Antonio Damasio Spar 16%
  - Emotion, Reason and the Human Brain
  af Antonio Damasio

  In the centuries since Descartes famously proclaimed, 'I think, therefore I am,' science has often overlooked emotions as the source of a person's true being.

 • Nature of Horses af Stephen Budiansky Spar 12%
  af Stephen Budiansky

  What does it mean to be a horse? The definitive and bestselling book explaining the mysteries of the horse using insights of modern science.

 • Lifespan af David Sinclair Spar 31%
  - Why We Age - and Why We Don't Have to
  af David Sinclair

  In this paradigm-shifting book from acclaimed Harvard Medical School doctor and one of TIME magazine's 100 most influential people on earth, Dr. David Sinclair reveals that everything we think we know about ageing is wrong, and shares the surprising, scientifically-proven methods that can help readers live younger, longer.

 • Above the Line af Stephen Klemich Spar 28%
  - Living and Leading with Heart
  af Stephen Klemich & Mara Klemich

 • Hidden World of the Fox af Adele Brand Spar 18%
  af Adele Brand

  A charming portrait of the fox, perfect for readers who loved The Secret Life of Cows and The Shepherd's Life. `Succinct, clear, sophisticated. I couldn't stop reading it' Jeff VanderMeer

 • Medicinal Foods as Potential Therapies for Type-2 Diabetes and Associated Diseases af University of Greenwich Spar 13%
  - The Chemical and Pharmacological Basis of their Action
  af University of Greenwich, UK) Habtemariam & Solomon (Principle Lecturer and Director of Pharmacognosy Research Laboratories and Herbal Analysis Services

 • Medicinal Plants of South Asia af Department of Chemistry Spar 13%
  - Novel Sources for Drug Discovery
  af Department of Chemistry, Faisalabad, Muscat, mfl.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.