Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Almen fødevarehygiejne af Solveig Sørensen Bog, Hæftet

Almen fødevarehygiejne

af
(Udvid)

Nu i 16. udgave - og nu med egen hjemmeside: www.ef.dk/hygiejneAlmen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen.Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.Med hæftet følger cd-rommen Almen Fødevarehygiejne, der indeholder en supplerende fokus på fødevarehygiejne. Det er muligt at få alt teoristoffet læst højt, og der er også en mængde opgaver til at lette indlæringen.På hjemmesiden: www.ef.dk/hygiejne kan du altid finde de nyeste opdateringer til materialet m.m.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778816887
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 80
  • Udgivet:
  • 1. Januar 1900

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Solveig Sørensen