Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Arbejdsmarkedsuddannelsernes serveringskursus, Trin 2, Gastronomi Bog, Hæftet

Arbejdsmarkedsuddannelsernes serveringskursus, Trin 2, Gastronomi

(Udvid)

Gode råd og vejledning om, hvordan den perfekte menu sammensættes. Emnerne er blandt andet supper, saucer, mejeriprodukter og desserter.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778811387
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 41
  • Udgivet:
  • 1. Januar 1900

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login