Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Bedste husråd fra P4 panelet af Ulla Loumand Bog, Indbundet

Bedste husråd fra P4 panelet

af
(Udvid)

Hvordan får man stearinlys af marmorbordet? Skal man bruge skyllemiddel til bomuldstøj? Og hvad skal man gøre, hvis vaskemaskinen lugter surt? En dum plet kan irritere i årevis - og pludselig er den væk. Det friskbagte brød har altid smagt ´godt nok´, men bang!, så er den der, og den smager så fuglene synger. Nogle gange kan de mest simple råd være de bedste, når pletterne skal fjernes og hjemmet holdes rent. Nis Bosdal er fast vært på radioprogrammet P4 Panelet. Her gives råd af forskellige eksperter, og deres husholdningstips er samlet i denne bog sammen med citater fra tidligere tider, hvor det at være ´husmoder´ var en profession, som blev udført med den professionelles seriøsitet - og de gode råd blev udvekslet over hækken og nedarvet fra den ene husmoder til den anden. Citaterne er fra en tid, hvor nøjsomhed var en dyd, og intet gik til spilde. Husmoderen havde da en helt anderledes rolle i den enkelte familie, og for at hjemmet kunne holdes pletfrit, var der bøger med grundige anvisninger. Disse anvisninger er gået hen og blevet ufrivilligt morsomme, f.eks. tips som: ""Din mand og dine blomster bør du altid hygge om, ellers går de ud, og så en dag er stuen tom"" eller ""en klog pige mishandler aldrig sit Køkkenbord"". I dag er alting jo helt anderledes, hvor vi har elektriske køkkenapparater, vaske- og opvaskemaskine. Ambitionerne er dog de samme - og ved at lytte til eksperternes råd kan man få styr på pletterne, rengøringen og de mest simple madlavningstrick.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776802189
  • Forlag:
  • DR
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 91
  • Udgivet:
  • 25. Oktober 2006

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login