Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Danske egnsretter af Stig Lou Mortensen Bog, Indbundet

Danske egnsretter

- Snysk, Kjylar og mikmuskage

af
(Udvid)

Danske egnsretter - Snysk, Kjylar og Mikmuskage" indeholder originale opskrifter på mere end 350 hverdags- og festretter fra hele Danmark i perioden 1840 til 1920.Opskrifterne er fundet frem fra museer, lokalhistoriske arkiver og gennem interview af privatpersoner.Bogen er den første og hidtil eneste egentlige kogebog, med egnsretter fra hele Danmark.I bogen beskrives go' gammeldaws kost fra borgere, bønder og fiskere.Opskrifterne er krydret med mange små anekdoter, fakta og forklaringer.Hvor kommer rødgrød med fløde egentlig fra? Hvorfor hedder det rosinen i pølseenden? - eller en rundtenom?Alle opskrifter er naturligvis tilpasset nutidens mål og mængder og kan derfor tilberedes i et moderne køkken.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788798897637
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 203
  • Udgivet:
  • 1. November 2005

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 24,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login