Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Den klassiske køkkenskole af Anne Willan Bog, Indbundet

Den klassiske køkkenskole

af
(Udvid)

Den klassiske køkkenskole indeholder udførlige anvisninger på alt, hvad der er vigtigt at vide i forbindelse med madlavning og viser trin for trin, hvordan manrenser og fileterer fiskudbener kød og fjerkrælaver klassiske saucerbearbejder grønsagerlaver mere avanceret konditoriog mange andre ting, man kan have brug for, når man går i gang i køkkenet.Den klassiske køkkenskole Er en komplet opslags- og kogebog inden for det klassiske internationale køkken og kan være en kulinarisk inspirationskilde med ingredienser og opskrifter fra alverdens køkkener.Gode råvarer er grundlaget for al god madlavning. Bogen præsenterer en mangfoldighed af råvarer fra hele verden og beskriver indgående både de almindeligt kendte og de mere sjældne råvarer.Illustrationerne er instruktive og lærerige - de viser både råvarer, fremgangsmåder og redskaber. Bogen er gennemillustreret med mere end 2500 farveillustrationer.De klassiske principper. Bogen bygger på principperne for den franske køkkenskole Ecole de Couisine La Varenne i Paris, der er grundlagt af bogens forfatter Anne Willan.»Den klassiske køkkenskole fortæller ikke blot hvordan man gør, men også hvorfor. Det er simpelthen bogen , der kan gøre enhver interesseret læser til en dygtigere kok«. - Ulrik Boesen i Morgenavisen Jyllands-Posten.Den klassiske køkkenskole er tildelt Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom 1999.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788712024095
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 526
  • Udgivet:
  • 4. August 2004

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 34,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Anne Willan