Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Det 6. krydderi af Ole Philipsen Bog, Indbundet

Det 6. krydderi

- mad med spiritus

af
(Udvid)

Gaven til manden som vil noget i køkkenet!Værtsgave, mandelgave, julegave, fødselsdagsgave, receptionsgave - her er gaven!Vil vi se mere til mænd i køkkenet, hvis de får den nye kogebog Det 6. krydderi i hånden? Måske, for spiritus som krydderi er gennemgående tema for denne kogebog. Den spændende og utraditionelle kogebog, skrevet af en af Danmarks førende eksperter indenfor spiritus, Ole Philipsen, giver virkelig appetit på at finde spiritussen frem for at krydre retterne på nye måder - og måske også eksperimentere sig frem til yndlingsretterne med netop den særlige spiritussmag. Den er nu også velegnet til kvinder, som vil prøve nye smagfulde veje. Kogebogen er den første danske af sin art med udgangspunkt i spiritus som ingrediens i retterne og yderst velegnet som værtsgave, fødselsdagsgave eller julegave. Ole Philipsen guider læseren igennem 82 flotte og festlige forretter, hovedretter, desserter, kager, sovse og marinader, som alle indeholder forskellige typer af spiritus som ekstra krydderi. Bogen er gennemillustreret med flotte madfotos og fotos fra spiritusens verden. Bogen er sideløbende med opskrifterne spækket med særlige historier om spiritusens oprindelse, historiske begivenheder og den enkelte spiritustypes tilblivelse. Bogen fokuserer på gastronomiens mange facetter og henvender sig til alle, der gerne vil have inspiration til nye og spændende måder at lave mad på - til fest eller et pift i hverdagen.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791822544
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 161
  • Udgivet:
  • 16. November 2007

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 29,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login