Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Det rigtige indiske køkken Æg, fisk og skaldyr af Charlotte Kirchheiner Bog, Hæftet

Det rigtige indiske køkken Æg, fisk og skaldyr

af
(Udvid)

I Indien finder man et køkken med en større og mere varieret gastronomi end i noget land i Vesten. Og i det indiske køkken er der også noget for enhver smag! Ikke blot at det stærke, men også det aromatiske, det liflige og for den sundhedsbevidste. Indiske krydderier er nemlig helseurter.Når talen er om indisk mad, hører man altid spørgsmål som: Er det stærkt? Dejlig stærkt? For stærkt? Jeg har prøvet at besvare den slags spørgsmål ved at markere ""styrken"" på en skala fra 1 til 3 med små eksplosioner.Begyndere anbefales at starte med 1, mens 2 er for krydderivante. De masala-avancerede - eller krydderiforhærdede - vil fryde sig over 3!


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788777280962
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 128
  • Udgivet:
  • 2. Januar 1998

Andre udgaver:

  • DKK 80,00
  • DKK 98,00
  • DKK 18,00
  • 1-2 hverdage
  • DKK 19,00

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Charlotte Kirchheiner