Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Fødevarer og kvalitet Bog, Hardback

Fødevarer og kvalitet

- råvarer og forarbejdning

(Udvid)

Ny gennemarbejdet, opdateret og revideret anden udgave!Bogens primære formål er at sætte læseren i stand til at kunne kvalitetsvurdere fødevarer og at gøre sig tanker om, hvad fødevarekvalitet er og hvilke parametre, der er væsentlige for at kunne kvalitetsvurdere fødevarer.De forskellige fødevaregrupper kød, fisk, mejeriprodukter etc. gennemgås ud fra en funktionel, ernæringsmæssig, sensorisk, hygiejnisk og holdbarhedsmæssig synsvinkel, både som råvarer og som forarbejdede produkter.Fødevarer og kvalitet – råvarer og forarbejdning er grundbogen for professionsbachelor i ernæring og sundhed samt ernæringsteknologer og fødevareteknologer og kan desuden anvendes som lærebog i efteruddannelsesforløb, fx for laboranter, akademigastronomer og på diplomuddannelserne.Fødevarebranchen vil desuden have stor glæde af bogen – også som opslagsværk.Illustrationsmaterialet fra bogen er her stillet til rådighed til undervisere og studerende, til brug fx som overhead, via projektor eller elektronisk tavle. Ophavsretten tilhører Erhvervsskolernes Forlag. Kommerciel udnyttelse og anden brug af illustrationerne end den tilsigtede er ulovlig.Illustrationerne ligger i pdf-format, så du kan fremvise dem på fx storskærm eller med projektor.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788757127133
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 573
  • Udgivet:
  • 30. Juni 2010

Andre udgaver:

  • DKK 511,00
  • DKK 625,00
  • DKK 114,00
  • 2-4 hverdage
  • DKK 19,00

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre købte også