Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Friske spirer - en guide til spiring af Miriam Sasha Sommer Bog, Paperback

Friske spirer - en guide til spiring

- 2010 udgave

af
(Udvid)

Friske spirer – en guide til spiring er en A til Z for alle, der gerne vil have adgang til et overflødighedshorn af friskt, sundt, økologisk og ikke mindst billigt grønt. Guiden giver en grundig indføring i, hvordan du selv kan dyrke over 40 sorter af spiselige spirer i mange forskellige beholdere uden brug af jord. I guiden kan du blandt andet finde:• Alt om dyrkningen af spirer fra valg af sorter til høst af spiren• Præsentation af de fem spiretyper og deres krav til dyrkningen• Indblik i spirernes basale behov• Mange tips til hvordan du opnår sunde, smagfulde spirer året rundt• Præsentation af de forskellige typer spirebeholdere• Gennemgang af optimal rengøring af spireremedierne• Indsigt i sundhed og sygdomme i spirer• Sunde og skånsomme metoder til at lade spirerne udvikle klorofyl• Forklaring af korrekt opbevaring af de dyrkede spirer på køl • Tanker om tilberedning af spirer• En liste med over 40 sorter af spireegnede frø, korn, bælgfrugter og kernerDe forklarede principper er diskuteret med fagfolk i plantebiologi for at sikre de bedste og sundeste teknikker til dyrkningen. Guiden kan anvendes af både begyndere og øvede spiredyrkere. Om man har grønne fingre eller ej er uden betydning. Så nemt er det. Guiden kan læses fra ende til anden, men den kan også anvendes som opslagsbog. Friske Spirer – en guide til spiring er den første udgivelse med spiselige spirer som hovedemne udgivet på dansk i over 20 år.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799379415
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 82
  • Udgivet:
  • 30. Juni 2010

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login