Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Kinesisk Madlavning af Xiang-Qin Weng¤Svend Erik Sørensen Bog, Hæftet

Kinesisk Madlavning

- en lille kinesisk kogebog

af
(Udvid)

Forfatterne til bogen er to journalister, en kinesisk og en dansk, og som har det til fælles at de elsker god mad. Den ene af dem, Xiang-Qin Weng, var ansat ved kinesisk TV, men måtte efter begivenheder i 1989 rejse væk og bor nu i Danmark. Svend Erik Sørensen, har boet i Danmark altid. De er gode venner, kender hinandens sprog og laver en masse mad sammen. Kinesisk mad kan nemlig godt laves af det, som vi har lavet her i Danmark og derfor er det også retter alle andre kan lave såvel kinesere som danskere. Hvis to kulturer skal lære hinanden at kende findes der ikke noget bedre sted at gøre det end omkring et bord med god mad. God appetit.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788790958091
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 64
  • Udgivet:
  • 15. November 2000

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login