Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Krydderier & kokkerier af Torsten Vildgaard Bog, Indbundet

Krydderier & kokkerier

af
(Udvid)

Krydderier & Kokkerier er en krydderikogebog med fokus på 40 aromatiske krydderier og krydderurter. Bogen beskriver hvert enkelt krydderis duft, smag og brug i madlavning såvel som i medicinsk sammenhæng, og der fortælles om krydderiernes historie, udseende og voksested.Bogen har 60 opskrifter på forretter, hovedretter og desserter - med krydderier, som giver spændende, nye smagsoplevelser og sanseindtryk. Råvarerne kombineres på nye måder, og anretningen af retterne er nyskabende. Opskrifterne er fulde af smag og duft og fristende at gå i gang med.Også krydderiernes indholdsstoffer og de kemiske processer, der sker i forbindelse med madlavningen, omtales. Hvorfor bliver kød mørt, når det koges med ingefær? Hvorfor hjælper chili på fordøjelsen? Hvorfor er enebær vanddrivende?Krydderibeskrivelserne er af Carl Th. Pedersen, lektor i kemi og medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi.Opskrifterne er af Torsten Vildgaard, talentfuld kok på restaurant noma i København.De smukke fotos er af fotograf Lars Gundersen.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788761403889
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 216
  • Udgivet:
  • 2. Juni 2006

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login