Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Kulinarisk sensorik af Karina Kyhn Andersen Bog, Hæftet

Kulinarisk sensorik

af
(Udvid)

Kulinarisk sensorik når hele vejen rundt om emnet at sanse mad.Den omhandler de klassiske sanser, som suppleres med mundfølelse og tekstur; den beskriver de 6 grundsmage, smagsintensitet og temperatur som de faktorer, der medvirker til oplevelsen. Bogen indeholder også kriterier for, om mad er lykkes, gode råd til måltidsopbygning, diskussion af, hvad kvalitet er, samt flere metoder til at bedømme mad mere objektivt via sensoriske test.Bogen indeholder følgende kapitler:IndledningSanserne Grundsmage Smagsintensitet i en ret Madens temperaturKulinariske succesfaktorer for en ret Kreativ måltidsopbygning Succesfulde smagssammensætninger Fælles sprog - nøglen til kommunikation Vurdering af mad Kvalitet - hvad er det Smage-evne Lyst til mad og smag Menuplanen Køleproduktion Færdigtilberedning og servering Den nye gode smag Bogen er spækket med eksempler og illustrationer og er en uundværlig hjælp til den, der vil vide, hvordan og med hvad vi oplever mad.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770823869
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 156
  • Udgivet:
  • 1. Marts 2013

Andre udgaver:

  • DKK 326,00
  • DKK 393,75
  • DKK 67,75
  • 2-4 hverdage
  • DKK 19,00

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre købte også

Andre bøger af Karina Kyhn Andersen