Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Mad der ikke giver migræne af Jesper Vinding Bog, Indbundet

Mad der ikke giver migræne

af , ,
(Udvid)

Mange mennesker får migræne af at drikke rødvin eller spise chokolade; fordi begge dele indeholder tyramin og phenylamin, som kan være den udløsende faktor. Disse stoffer findes imidlertid ikke kun i rødvin og chokolade; men i en lang række andre fødevarer; og det er meget kompliceret at overskue hvilke.Denne kogebog er specielt udviklet til de, der har migræne, eller som laver mad til en, der lider af migræne. Den er fyldt med opskrifter på lækre retter, som man kan være sikker på, ikke indeholder ingredienser, der er bevist kan være migrænefremkaldende. Man kan derfor trygt gå igang! Anne Bülow-Olsen, formand for Migrænikerforbundet, giver en kort introduktion om, hvad og hvorfor migrænen udløses og hvorfor visse madvarer kan være årsag til den. Kokken Jesper Vinding har taget udfordringen op og med baggrund i Anne Bülow-Olsens viden udviklet et væld af lækre opskrifter på retter, som på elegant vis går uden om de migrænefremkaldende stoffer. Her er både opskrifter på hverdagsmad og mad til fest. Opskrifter på frokost; forretter; hovedretter og desserter; snacks; kager og meget mere. Alle ingredienser kan købes i almindelige supermarkeder og opskrifterne er enkle og lige til at gå til.nbsp; Fotografen Mads Armgaard har sørget for at illustrere bogen med indbydende og inspirerende fotos.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788717042612
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 168
  • Udgivet:
  • 24. Oktober 2012

Andre udgaver:

  • DKK 193,00
  • DKK 279,95
  • DKK 86,95
  • 2-3 hverdage
  • DKK 24,00

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login