Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Mad til mennesker - grundforløb Bog, Hardback

Mad til mennesker - grundforløb

- Grundforløb

(Udvid)

Den nye udgave dækker endnu mere - der er nu kommet et afsnit med om produktionsformer i storkøkkener samt opskrifter til disse køkkener, beregnet på ernæringsassistenter. Desuden er bogens afsnit om Grundtilberedning omskrevet og udvidet. Og så er ordlisten over svære ord kommet med i bogen, og stikordsregistret er mere fyldigt. Her er bogen, der dækker de grundlæggende færdigheder for grundforløbet Mad til Mennesker.Bogen dækker områdefag og dermed målene i grundlæggende varekendskab, køkkentekniske egenskaber, grundtilberedning, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter.De tilhørende opgaver og indholdet af det, der var en cd om tilberedningsmetoder, ligger på ef.dk/gastronom under pinden: grundforløbsbogen. Her ligger også ordliste over svære ord samt udvidet stikordsregister til første udgaven.Bogen er målrettet gastronom, tjener, ernæringsassistent eller et af de andre fag, som ligger under grundforløbet Mad til Mennesker.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770822664
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 217
  • Udgivet:
  • 8. September 2011

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login