Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Mad til mennesker - grundforløb Bog, Hardback

Mad til mennesker - grundforløb

- Grundforløb

(Udvid)

NU i tredje udgave. Bogen indeholder den samme viden som før, men er denne gang gennemskrevet med henblik på læsevenlighed sammen med en læsevejleder. Det betyder, at teksten er forenklet og mere mundret, der er mange flere krydshenvisninger, udførlige ordforklaringer samt resumeer. Samtidig er billedsiden revideret, og der er fx tilføjet en forklaring på, hvordan man læser opskrifter.Bogen dækker stadig de grundlæggende færdigheder for grundforløbet Mad til Mennesker.Bogen dækker områdefag og dermed målene i grundlæggende grundtilberedning, køkkentekniske egenskaber, varekendskab, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770823753
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 224
  • Udgivet:
  • 2. August 2013

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login