Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Madkultur af Bente Leed Bog, Hæftet

Madkultur

- Grund- og områdefag 4, KøkkenHotelRestaurant

af
(Udvid)

Indgangen ´jord til bord´ byder på spændende grundfag og områdefag, som i denne serie får en ensartet pædagogisk og formmæssig tilgang. Serien er udarbejdet af fagfolk med afsæt i bekendtgørelserne og opdateres løbende. Alle hæfterne i serien er gennemillustrerede og skrevet i et lettilgængeligt sprog. Alle eksempler er udvalgt ud fra deres relevans for jord til bord-uddannelserne.Madkultur er faget, hvor eleven kan sætte produktionen af levnedsmidler og måltider samt ydelse af gæste- og kundebetjening i forhold til dansk og international tradition og udvikling.Det indeholder en gennemgang af udviklingen i Danmark i fødevarer, redskaber og spisemønstre fra 4000 f. Kr. til i dag.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778816436
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 58
  • Udgivet:
  • 1. Februar 2006

Andre udgaver:

  • DKK 141,00
  • DKK 162,50
  • DKK 21,50
  • 2-4 hverdage
  • DKK 19,00

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Bente Leed