Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Persondataloven af Dorte Høilund Bog, Hæftet

Persondataloven

- En indføring

af
(Udvid)

Persondataloven dækker et vigtigt område inden for forvaltningsretten og er erfaringsmæssigt en lov, der er vanskelig at håndtere. Loven regulerer behandling af oplysninger om borgerne og gælder både for offentlige myndigheder, private virksomheder, foreninger, organisationer mv.Denne bog giver en grundig og overskuelig introduktion til de centrale bestemmelser i persondataloven. Bogen har fokus på emner som behandling af personoplysninger, borgerens rettigheder, beskyttelse af personoplysninger, erstatning og straf.Bogen har fokus på emner som behandling af personoplysninger, borgerens rettigheder, beskyttelse af personoplysninger, erstatning og straf.Bogen er rettet mod alle, der ønsker en indføring i persondataloven, herunder studerende på BA- og professionsbachelorniveau samt ansatte i den offentlige og private sektor.Dorte Høilund er cand.jur. og lektor ved Institut for Ledelse og Forvaltning, Professionshøjskolen Metropol.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788741258676
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 248
  • Udgivet:
  • 6. Januar 2014

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Dorte Høilund