Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Tapas & Sherry af Rasmus Kjær Bog, Indbundet

Tapas & Sherry

af
(Udvid)

Kokken Rasmus Kjær og mad- og vinskribenten Søren Frank har i fællesskab lavet denne ultimative guide til det at tilberede, sammensætte og nyde de to mageløse substanser. Tapas & Sherry indeholder over 70 opskrifter på nogle af Rasmus´ mest delikate tapas. Fx Calamares fritos, Friteret hønseskind, Svinemørbrad glaseret i Oloroso sherry, Gazpacho, Lomo med melon-granité, Crema Catalan og den ultimative dessert - Chokolade-banditter! Alle retterne kan kombineres på kryds og tværs til både hurtige hverdagsmåltider og til større sammen-komster. Derudover skriver Søren Frank om sherryens historie og dens indiskutable evner i forbindelse med mad. Rasmus Kjær, der blev årets kok i 2002, har specialiseret sig i tapas. Rasmus driver den populære restaurant Extra på Strøget i København og har tidligere udgivet bøgerne Kaffe og Grillbogen.Søren Frank er journalist og fungerer til dagligt som mad- og vinredaktør på Berlingske Tidende. Han er desuden foredragsholder, medlem af Det Gastronomiske Akademi, og har gen-nem tiden som vinfetishist udgivet flere bøger. Samtlige fotos er taget af fotograf Jes Buusmann, der også har leveret de smukke stemningsbilleder fra Spanien.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711266397
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 224
  • Udgivet:
  • 16. Maj 2006

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Rasmus Kjær