Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
The Japanese Foie Gras Project af Scott Hallsworth Bog, Hardback

The Japanese Foie Gras Project

af
(Udvid)

NOBU restaurants, found in diverse locations around the world, are the epitome of experimentation and creativity in the application of ingredients and cooking styles. Their hallmark ia a global, yet local, cuisine that draws on a variety of cultures, tastes and cuisines.Scott Hallsworth, the executive chef of NOBU Melbourne, presents a selection of 53 very particular recipes that combine his passion for foie gras - the apogee of French ingredients - with Japanes cooking traditions and foodstuffs. The result is innovative, daring and experimental dishes that will appeal to a broad audience.


  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9788791770432
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 159
  • Udgivet:
  • 30. Oktober 2007

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 29,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login