Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Tilberedningsmetoder af Jørgen N. Teglgård Bog, & CD-ROM

Tilberedningsmetoder

- Køkken/Hotel/Restaur.Udd.

af
(Udvid)

Tilberedningsmetoder Områdefag nr. 8 m/cd-romTilberedningsmetoder omhandler dels næringsstoffernes forandring under tilberedning. Dels beskrives forskellige grundtilberedninger som stegning og kogning. Hæftet rundes af med afsnit om grundsuppe, grundskyer og fonde, jævnemetoder samt legering og montering.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778812247
  • Indbinding:
  • & CD-ROM
  • Udgivet:
  • 1. Januar 1900

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login