Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Tjenerbogen af Michael Edsen-Johansen m.fl. Bog, Hardback

Tjenerbogen

af
(Udvid)

Tjenerbogen indeholder al den viden, en tjener skal have om det praktiske tjenerarbejde.Klassisk gastronomiLæseren får en fyldig gennemgang af de klassiske tilberedningsmetoder, retter og råvarer. Hvad kendetegner fx den klassiske Boeuf sauté Stroganoff?Moderne gastronomiHvad forstås ved molekylær gastronomi, hvad er sødskærm, og er salt ikke bare salt? Kapitlet beskriver, hvordan moderne gastronomi er opstået, og gennemgår nye råvarer, tilberedningsmetoder og anretningsformer.Menu- og vinlæreLær at sammensætte den perfekte menu. Hovedtemaet er retternes rækkefølge, og hvilke drikkevarer der skal ledsage. Derudover gennemgås dagens måltider, specialkost og egnsretter.Praktisk tjenerarbejdeHer gives anvisning på opdækning til mange forskellige serveringer samt et indblik i servietfoldning og blomsterdekoration.Salg, service og gæstebetjeningHvordan gæsten oplever et restaurantbesøg, afhænger ofte af tjeneren. Derfor skal tjeneren vide noget om blandt andet gæstepsykologi og markedsføring.BranchekendskabGør det lettere at regne den ud. Det handler om kalkulation, færdighedsregning, betalingsmidler og branchejura. Bogen er i stort format, spækket med illustrationer og med stift bind.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770822329
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 282
  • Udgivet:
  • 8. Februar 2011

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login