Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Vinen til maden

Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt - det lykkelige ægteskab mellem vin og mad. Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der - og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788756792530
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 248
  • Udgivet:
  • 31. Oktober 2008
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 195x257x25 mm.
  • Vægt:
  • 966 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 26. April 2024

Beskrivelse af Vinen til maden

Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt - det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.

Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der - og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.

Brugerbedømmelser af Vinen til maden

  • Per V. 24. April 2020

    Et fantastisk stykke “værktøj” til dem der ikke er specialister på vin
    Giver tryghed i valg af vin, når/hvis der serveres gode vine til f ex gæstemiddage


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.