dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Whisky & Mad

Bag om Whisky & Mad

Hvorfor altid vælge vin til middagen? Vov pelsen, og find whiskyflasken frem! Denne bog koncentrerer sig om kombinationen ´whisky og mad´ og er skabt af den svenske whiskyambassadør, Jan Groth. Alle opskrifter er lavet af nogle af Sveriges mest kendte og populære kokke. Groth har bedt disse om at skabe whiskyretter ud fra de whiskyer, han selv stillede til rådighed. Bogen indeholder både opskrifter på små retter, forretter, hovedretter, desserter plus tips til, hvilken ost eller chokolade, der er god til forskellige whiskyer. Alle opskrifter er desuden udstyret med ideer til den helt rigtige whisky til retten. Bogen byder også på refleksioner over samspillet mellem whisky og mad, på overvejelser om, hvordan man laver en fuldendt whiskydinner, på introduktion til whiskyens historie og traditioner, fx fejringen af Robert Burns d. 25. januar med haggis og haggissangen, og på anekdoter og minder fra forfatterens whiskyrejser. Alt i alt kan denne bog gøre dig til en whiskyconnaiseur både i køkkenet og ved middagsbordet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792752017
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 143
  • Udgivet:
  • 29. August 2011
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 210x2650x0 mm.
  • Vægt:
  • 660 g.
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
  På lager
Leveringstid: 1-5 hverdage
Forventet levering: 23. April 2024

Beskrivelse af Whisky & Mad

Hvorfor altid vælge vin til middagen? Vov pelsen, og find whiskyflasken frem! Denne bog koncentrerer sig om kombinationen ´whisky og mad´ og er skabt af den svenske whiskyambassadør, Jan Groth.

Alle opskrifter er lavet af nogle af Sveriges mest kendte og populære kokke. Groth har bedt disse om at skabe whiskyretter ud fra de whiskyer, han selv stillede til rådighed. Bogen indeholder både opskrifter på små retter, forretter, hovedretter, desserter plus tips til, hvilken ost eller chokolade, der er god til forskellige whiskyer. Alle opskrifter er desuden udstyret med ideer til den helt rigtige whisky til retten.

Bogen byder også på refleksioner over samspillet mellem whisky og mad, på overvejelser om, hvordan man laver en fuldendt whiskydinner, på introduktion til whiskyens historie og traditioner, fx fejringen af Robert Burns d. 25. januar med haggis og haggissangen, og på anekdoter og minder fra forfatterens whiskyrejser.

Alt i alt kan denne bog gøre dig til en whiskyconnaiseur både i køkkenet og ved middagsbordet.

Brugerbedømmelser af Whisky & Mad



Find lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.