Brøndums Hotel af Claus Jacobsen Bog, Indbundet

Brøndums Hotel

- Stedet og maden

af
(Udvid)

Bogens første del beretter om familien Brøndum og hotellets historier , herunder dets særlige betydning for dansk og international kunsthistorie.Bogens anden del består af et stort udvalg af hotellets opskrifter med fisk, skaldyr og vildt, samt en række udsøgte desserter. Flere af opskrifterne stammer faktisk fra dengang, Madam Brøndum og hendes døtre regerede i køkkenet. Opskriftdelen er samlet og skrevet af chefkok ved Brøndums Hotel Kasper Nielsen.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711163153
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 137
  • Udgivet:
  • 15. Maj 2003

Andre udgaver:



Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Claus Jacobsen