Christmas Stories af Charles Dickens Du sparer 12% ift. forlagets pris Spar 12% E-bog, ePub

Christmas Stories


This book, newly updated, contains now several HTML tables of contents that will make reading a real pleasure!This book contains the complete novels of Charles Dickens in the chronological order of their original publication.- A Christmas Carol- The Chimes - The Cricket on the Hearth - The Battle of Life- The Haunted Man and the Ghost's Bargain The Christmas Stories:- A Christmas Tree - What Christmas is as we Grow Older- The Poor Relation's Story - The Child's Story- The Schoolboy's Story- Nobody's Story - The Seven Poor Travellers - The Holly-Tree - Wreck of the Golden Mary- The Perils of Certain English Prisoners - Going into Society- A Message From the Sea- Tom Tiddler's Ground - Somebody's Luggage - Mrs. Lirriper's Lodgings- Mrs. Lirriper's Legacy - Doctor Marigold - Mugby Junction - No Thoroughfare

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9782377877126
  • Forlag:
  • WS
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 9. marts 2018
  • 9,06 kr.
  • Straks på e-mail
  • 7,95 kr.
  • 1,11 kr. (12%)
Læg i kurv
  • 6,95 kr. i
  • 2,11 kr. (23%)
Læg i kurv

Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Charles Dickens
Se alle titler