Julegaver: Du kan nemt købe dine julegaver hos os. Vi bytter indtil den 31. januar 2019

Cooking with Chocolate af Magnus Johansson Du sparer 19% ift. forhandlerpris Spar 19% Bog, Hardback

Cooking with Chocolate

- The Best Recipes and Tips from a Master Pastry Chef

af
(Udvid)

Illustrates trickier techniques, and everything else you need to make successful chocolate desserts. This title features recipes that includes: Almond Macaroons with Cocoa Nibs; Chocolate-Dipped Brioche; Sugar Cake with Chocolate Ripple; Spicy Chocolate-Coated Hazelnuts; and, Chocolate and Blood Orange Tart.


  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781616088279
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 160
  • Udgivet:
  • 22. november 2012

Andre udgaver:

  • 224,88 kr.
  • 1-2 uger
  • Køb nu og få bogen inden jul i

  • 182,95 kr.
  • 41,92 kr. (19%)
  • 29,95 kr.
Læg i kurv
  • 159,95 kr. i
  • 64,92 kr. (29%)
  • 19,95 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.