Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den mørke engel

- En Ruth Galloway-krimi – bind 10

Bag om Den mørke engel

”En af Englands bedste krimiforfattere.” – Kristeligt Dagblad DEN MØRKE ENGEL er tiende bind i Elly Griffiths’ populære krimiserie om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway, som har solgt over 160.000 eksemplarer i Danmark alene. Hver bog indeholder en selvstændig historie, så bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. Ruth Galloway bliver smigret, da hun modtager et brev fra den italienske arkæolog Dr. Angelo Morelli, som spørger hende om hjælp til sin forskning. Han har fundet nogle knogler i en lille italiensk bjergby, som han ikke kan klassificere. Det er flere år siden, Ruth har været på ferie, så selv en forretningsrejse er mere end velkommen! Ruth rejser til den lille bjergby Castello degli Angeli sammen med sin datter og sin veninde Shona. Her opdager hun en mørk hemmelighed om anden verdenskrig og modstandsbevægelsen. Til hendes store forbløffelse dukker kriminalkommissær Harry Nelson og hendes gode ven Cathbad pludselig op. Men der er ikke tid til at dvæle ved det glade gensyn, for de gamle knogler viser sig nemlig at hænge sammen med et nutidigt mord. Endnu en gang er Ruth en del af en mordefterforskning, og der er ingen tid at spilde – for nogen er tilsyneladende villig til at dræbe for at beskytte de hemmeligheder, der gemmer sig i Castello degli Angeli. ”Den mest interessante krimihelt lige nu … Hun er relaterbar og ægte og kan lægge krimipuslespil som ingen anden.” – Politiken ”En fremragende serie.” – THE GUARDIAN

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712062295
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 328
 • Udgivet:
 • 4. Marts 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 153x226x30 mm.
 • Vægt:
 • 542 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 3. Juni 2023

Anmeldelser af Den mørke engel

  Beskrivelse af Den mørke engel

  ”En af Englands bedste krimiforfattere.” – Kristeligt Dagblad

  DEN MØRKE ENGEL er tiende bind i Elly Griffiths’ populære krimiserie om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway, som har solgt over 160.000 eksemplarer i Danmark alene. Hver bog indeholder en selvstændig historie, så bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

  Ruth Galloway bliver smigret, da hun modtager et brev fra den italienske arkæolog Dr. Angelo Morelli, som spørger hende om hjælp til sin forskning. Han har fundet nogle knogler i en lille italiensk bjergby, som han ikke kan klassificere. Det er flere år siden, Ruth har været på ferie, så selv en forretningsrejse er mere end velkommen!
  Ruth rejser til den lille bjergby Castello degli Angeli sammen med sin datter og sin veninde Shona. Her opdager hun en mørk hemmelighed om anden verdenskrig og modstandsbevægelsen. Til hendes store forbløffelse dukker kriminalkommissær Harry Nelson og hendes gode ven Cathbad pludselig op. Men der er ikke tid til at dvæle ved det glade gensyn, for de gamle knogler viser sig nemlig at hænge sammen med et nutidigt mord. Endnu en gang er Ruth en del af en mordefterforskning, og der er ingen tid at spilde – for nogen er tilsyneladende villig til at dræbe for at beskytte de hemmeligheder, der gemmer sig i Castello degli Angeli.

  ”Den mest interessante krimihelt lige nu … Hun er relaterbar og ægte og kan lægge krimipuslespil som ingen anden.” – Politiken

  ”En fremragende serie.” – THE GUARDIAN

  Brugerbedømmelser af Den mørke engel

  • Krimiormen s. 24. April 2022

   Hovedpersonen i denne serie Ruth Galloway er en kvinde i en helt særlig klasse. Hun er alene mor til Kate, kaldet Katie som Kriminalkommisær Harry Nelson er far til. Nelson er dog stadig gift med sin kone Michelle. De har været gift i mange år og venter nu endnu et barn sammen….

   Eller måske er barnet ikke Nelsons men Michelles elsker Jim, som også er Nelsons kollega. Nelson og Ruth arbejder sammen på de kriminalgåder, hvor Ruths ekspertise som arkæolog er et nødvendigt indspark i opklaringen af mordsagerne i serien.

   Alle bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden. Personligt synes jeg egentlig ikke, at krimi-delen i bøgerne er det væsentlige, men derimod karakterernes indbyrdes forhold. Umiddelbar lyder deres indbyrdes forhold forvirrende og rodet, men det giver alligevel mening i dynamikken imellem karaktererne.

   På intet tidspunkt står handlingen stille i denne serie om en arkæolog og hendes forbindelse med kriminalkommissæren. Jeg er dybt imponeret over Elly Griffiths evne til at fastholde læseren hele vejen igennem hendes bøger og konstant overraske og chokere med hendes fantastiske plots i hendes forfatterskab.

   ”Den mørke engel” får mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du er til en krimi, der kan så meget andet, end bare at opklare mysterier.

   Vurdering: 5/6 Roser.

   Krimiormen.dk


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.