Den plantebaserede kost af Maria Felding Du sparer 23% ift. forlagets pris Spar 23%

Den plantebaserede kost

- Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost

af ,

Tanker om miljø, etik og sundhed har ført til en voksende interesse og nysgerrighed omkring vegansk og plantebaseret kost. Mens flere og flere danskere skifter frikadellerne ud med bønnebøffer, bekymrer andre sig og spørger, om det overhovedet er sundt kun at spise planter. Får veganere nok protein, er komælk nødvendig for sunde knogler, og giver soja brystkræft? Og hvad med fisk??Forvirring om kost er udbredt, og ofte bunder vejledninger om kost mere i myter end i den nyeste videnskab. I bogen her er en læge og en klinisk diætist gået sammen for at hjælpe danskerne ud af ernæringsjunglen og de mange modstridende råd. Målet er at give læseren en grundlæggende forståelse for, hvordan mange af de livsstilsygdomme, som plager den almene dansker, udvikles. For ikke alene er det muligt at forebygge sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes, men også at behandle dem – ved at spise en plantebaseret kost. Bogen gennemgår kostmyter, misforståelser omkring inflammation, antioxi­danter, mættet fedt og mange andre populære emner samt naturligvis alle de hyppigt stillede spørgsmål omkring plantebaseret ernæring. Derudover gives en grundig guide til, hvordan man kan leve plantebaseret, inkl. opskrifter til at komme i gang. Med andre ord giver bogen den viden, alle bør have, om hvordan fødevarer påvirker sygdom og sundhed, så der ikke længere er nogen tvivl om, hvad den mest optimale kost er. ”Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen sammenfatter i denne bog forskningen om sundhedsfordele ved en plantebaseret kost. Komplicerede data præsenteres på en letforståelig og underholdende måde. Lad gerne indholdet inspirere dig til grønnere måltider og erfar selv, hvordan det påvirker dit velbefindende.”– David Stenholtz, overlæge i onkologi, formand for Läkare för Framtiden

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793430211
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 24. oktober 2016
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 174x242x24 mm.
  • Vægt:
  • 791 g.
  • 1-2 hverdage
  • 207,95 kr.
  • 269,95 kr.
  • 62,00 kr. (23%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 34% som medlem
  • 176,95 kr.
  • 93,00 kr. (34%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Den plantebaserede kost
 Tanker om miljø, etik og sundhed har ført til en voksende interesse og nysgerrighed omkring vegansk og plantebaseret kost. Mens flere og flere danskere skifter frikadellerne ud med bønnebøffer, bekymrer andre sig og spørger, om det overhovedet er sundt kun at spise planter. Får veganere nok protein, er komælk nødvendig for sunde knogler, og giver soja brystkræft? Og hvad med fisk??Forvirring om kost er udbredt, og ofte bunder vejledninger om kost mere i myter end i den nyeste videnskab. I bogen her er en læge og en klinisk diætist gået sammen for at hjælpe danskerne ud af ernæringsjunglen og de mange modstridende råd. Målet er at give læseren en grundlæggende forståelse for, hvordan mange af de livsstilsygdomme, som plager den almene dansker, udvikles. For ikke alene er det muligt at forebygge sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes, men også at behandle dem – ved at spise en plantebaseret kost. Bogen gennemgår kostmyter, misforståelser omkring inflammation, antioxi­danter, mættet fedt og mange andre populære emner samt naturligvis alle de hyppigt stillede spørgsmål omkring plantebaseret ernæring. Derudover gives en grundig guide til, hvordan man kan leve plantebaseret, inkl. opskrifter til at komme i gang. Med andre ord giver bogen den viden, alle bør have, om hvordan fødevarer påvirker sygdom og sundhed, så der ikke længere er nogen tvivl om, hvad den mest optimale kost er. ”Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen sammenfatter i denne bog forskningen om sundhedsfordele ved en plantebaseret kost. Komplicerede data præsenteres på en letforståelig og underholdende måde. Lad gerne indholdet inspirere dig til grønnere måltider og erfar selv, hvordan det påvirker dit velbefindende.”– David Stenholtz, overlæge i onkologi, formand for Läkare för Framtiden 
Forlagets beskrivelse af Den plantebaserede kost
Tanker om miljø, etik og sundhed har ført til en voksende interesse og nysgerrighed omkring vegansk og plantebaseret kost. Mens flere og flere danskere skifter frikadellerne ud med bønnebøffer, bekymrer andre sig og spørger, om det overhovedet er sundt kun at spise planter. Får veganere nok protein, er komælk nødvendig for sunde knogler, og giver soja brystkræft? Og hvad med fisk??Forvirring om kost er udbredt, og ofte bunder vejledninger om kost mere i myter end i den nyeste videnskab. I bogen her er en læge og en klinisk diætist gået sammen for at hjælpe danskerne ud af ernæringsjunglen og de mange modstridende råd. Målet er at give læseren en grundlæggende forståelse for, hvordan mange af de livsstilsygdomme, som plager den almene dansker, udvikles. For ikke alene er det muligt at forebygge sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes, men også at behandle dem – ved at spise en plantebaseret kost. Bogen gennemgår kostmyter, misforståelser omkring inflammation, antioxi­danter, mættet fedt, insulinresistens og mange andre populære emner samt naturligvis alle de hyppigt stillede spørgsmål omkring plantebaseret ernæring. Derudover gives en grundig guide til, hvordan man kan leve plantebaseret, inkl. opskrifter til at komme i gang. Med andre ord giver bogen den viden, alle bør have, om hvordan fødevarer påvirker sygdom og sundhed, så der ikke længere er nogen tvivl om, hvad den mest optimale kost er. ”Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen sammenfatter i denne bog forskningen om sundhedsfordele ved en plantebaseret kost. Komplicerede data præsenteres på en letforståelig og underholdende måde. Lad gerne indholdet inspirere dig til grønnere måltider og erfar selv, hvordan det påvirker dit velbefindende.”– David Stenholtz, overlæge i onkologi, formand for Läkare för Framtiden
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Den plantebaserede kost
  • 18. marts 2018

    Nemt læst og forståelig tekst som er baseret på gedigent litteraturstudie. Kan varmt anbefales!!!


Andre bøger af Maria Felding
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.