Det glykæmiske indeks af J. Brand-Miller Bog

Det glykæmiske indeks

- en moderne revolution¤nøglen til optimalt helbred

af
(Udvid)

Det glykæmiske indeks (forkortet til GI) er en måleenhed for kulhydraters kvalitet og dermed for, hvor hurtigt blodsukkeret stiger efter vi har spist.Kulhydrater, der nedbrydes hurtigt i fordøjelsesprocessen, har et højt GI, og deres virkning på blodsukkeret er hurtig og voldsom. Kulhydrater, der nedbrydes langsomt, og som gradvist frigiver glukose (sukker) til blodet, har et lavt GI. I et klart og letforståeligt sprog redegør bogen for alt hvad der er værd at vide om GI.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711167649
  • Indbinding:
  • Ukendt
  • Sideantal:
  • 350
  • Udgivet:
  • 28. Maj 2003

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.