Det gode øl af Bjarke Bundgaard

Det gode øl

af

Det gode ØL er grundbogen om øl og ølservering. Den er skrevet af Bjarke Bundgaard, og indeholder følgende 7 kapitler: Øllets historie Fra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen. Øllets ingredienser Vand, malt, humle, gær og råfrugt. Øllets brygning Ølbrygning fra mæskning til lagring. Øllets regioner Ølregionerne set ud fra deres betydning for udvikling af de forskellige øltyper. Øllets typer Spontangærede, overgærede og undergærede øltyper i de forskellige regioner. Sans dit øl Nyd dit øl: Etiketter, flasker, fadøl og glas. Opskænkning. Serveringstemperatur og omgivelsernes betydning. Øl og sanserne. Øl og mad Øl i mad og øl til mad, tradition og fornyelse. Rigt illustreret og detaljeret. Om 1. udgave skrev pressen: »Bogens massive force er - foruden en spændende, letlæst og underholdende formidling - den pædagogiske tilgang og et særdeles indbydende layout.« »... må være som sendt fra himlen til alle, der ønsker at tilegne sig faktuel viden om øl.« - Lektørudtalelse DBC »Ny bog er det rene guf for ølentusiaster med hang til solid, tilbundsgående, naturvidenskabelig viden ... Den er tilmed uhyre smukt layoutet.« - Visitor, HORESTAs månedsmagain, 0505 »Bjarke Bundgaard har med grundbogen et gode øl skabt en velskrevet, grundig og detaljeret ølfagbog.« - Henrik Palle, Politiken

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770825269
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 248
  • Udgivet:
  • 1. maj 2016
  • Udgave:
  • 4
  • 2-4 hverdage
  • 343,95 kr.
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet -15% som medlem
  • 298,95 kr.
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Det gode øl
Det gode ØL er grundbogen om øl og ølservering. Den er skrevet af Bjarke Bundgaard, og indeholder følgende 7 kapitler: Øllets historie Fra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen. Øllets ingredienser Vand, malt, humle, gær og råfrugt. Øllets brygning Ølbrygning fra mæskning til lagring. Øllets regioner Ølregionerne set ud fra deres betydning for udvikling af de forskellige øltyper. Øllets typer Spontangærede, overgærede og undergærede øltyper i de forskellige regioner. Sans dit øl Nyd dit øl: Etiketter, flasker, fadøl og glas. Opskænkning. Serveringstemperatur og omgivelsernes betydning. Øl og sanserne. Øl og mad Øl i mad og øl til mad, tradition og fornyelse. Rigt illustreret og detaljeret. Om 1. udgave skrev pressen: »Bogens massive force er - foruden en spændende, letlæst og underholdende formidling - den pædagogiske tilgang og et særdeles indbydende layout.« »... må være som sendt fra himlen til alle, der ønsker at tilegne sig faktuel viden om øl.« - Lektørudtalelse DBC »Ny bog er det rene guf for ølentusiaster med hang til solid, tilbundsgående, naturvidenskabelig viden ... Den er tilmed uhyre smukt layoutet.« - Visitor, HORESTAs månedsmagain, 0505 »Bjarke Bundgaard har med grundbogen et gode øl skabt en velskrevet, grundig og detaljeret ølfagbog.« - Henrik Palle, Politiken
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Det gode øl


Andre bøger af Bjarke Bundgaard
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.