Det spiste vi af Inger Abildgaard Du sparer 20% ift. forlagets pris Spar 20%

Det spiste vi

- Danskernes madhistorie fra 1940'erne til i dag

af

Det spiste vi – Danskernes madhistorie fra 1940'erne til i dag er en appetitlig fortælling om danskernes madhistorie fra 1940 til i dag. Hvad skal vi spise – fra 1940’erne til i dag er en rigt illustreret bog, som blandt andet fortæller, hvorfor vi dypper vores pomfritter i remoulade eller blander karry i den jævnede sovs til kødboller. Hvorfor skal der proppes æbler i andestegen, og hvorfor skal flødeisen pludselig smage af lakrids? I 40’erne og 50’erne spiste vi tarteletter. I 60’erne lunede vi de franske kartofler på radiatoren og serverede dem til stegen med brun sovs. Ti år senere stod den på landgangsbrød, rejecocktails og ostefondue. I 80’erne fik vi pastasalat og lørdagskylling, mens vi i 90’erne spiste lasagne, og stegen blev serveret med flødekartofler. I det nye årtusinde kom der skyr på morgenbordet, og vi begyndte at langtidshæve vores brød og spise hummus og rucula. I 10’erne kommer der lakrids i maden, vi dyster om at bage de flotteste kager og køber i stigende grad økologisk. I supermarkederne vokser udbuddet af plantebaserede varer, og det samme gør udvalget af laktose- og glutenfri produkter.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793604889
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 172
  • Udgives:
  • 30. november 2019
  • Udgave:
  • 1
  • 2-3 hverdage efter udgivelsesdato
  • 30-11-2019
  • 159,95 kr.
  • 199,95 kr.
  • 40,00 kr. (20%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 31% som medlem
  • 138,95 kr.
  • 61,00 kr. (31%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Det spiste vi
Det spiste vi – Danskernes madhistorie fra 1940'erne til i dag er en appetitlig fortælling om danskernes madhistorie fra 1940 til i dag. Hvad skal vi spise – fra 1940’erne til i dag er en rigt illustreret bog, som blandt andet fortæller, hvorfor vi dypper vores pomfritter i remoulade eller blander karry i den jævnede sovs til kødboller. Hvorfor skal der proppes æbler i andestegen, og hvorfor skal flødeisen pludselig smage af lakrids? I 40’erne og 50’erne spiste vi tarteletter. I 60’erne lunede vi de franske kartofler på radiatoren og serverede dem til stegen med brun sovs. Ti år senere stod den på landgangsbrød, rejecocktails og ostefondue. I 80’erne fik vi pastasalat og lørdagskylling, mens vi i 90’erne spiste lasagne, og stegen blev serveret med flødekartofler. I det nye årtusinde kom der skyr på morgenbordet, og vi begyndte at langtidshæve vores brød og spise hummus og rucula. I 10’erne kommer der lakrids i maden, vi dyster om at bage de flotteste kager og køber i stigende grad økologisk. I supermarkederne vokser udbuddet af plantebaserede varer, og det samme gør udvalget af laktose- og glutenfri produkter.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Det spiste vi


Andre bøger af Inger Abildgaard
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.