Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 11
 • 6
Sprog
 • 162
 • 999+

Gratis e-bøger

Download gratis e-bøger indenfor studie og erhverv, samt rejseguider til populære rejsemål i udlandet.

 • Det Europæiske Efterår af Christoffer Emil Bruun
  - 28 kronikker om den europæiske krise
  af Christoffer Emil Bruun

  Det Europæiske EfterårDet Europæiske Efterår er en antologi som kortlægger den mentale tilstand, som Europa befinder sig i som følge af den økonomiske og politiske krise. Bogen består af 28 essays - et fra hvert EU-land - skrevet af en række af kontinentets førende forfattere og intellektuelle.Agnes Heller (Ungarn), Gazmend Kapplani (Grækenland), Marlene Streeruwitz (Østrig), Jose-Ignacio Torresblanca (Spanien), Varia Vike-Freiberga (Letland), Tariq Ali (Storbritanien), Slavenka Draculic (Kroatien), Stefano Benni (Italien), Martin Simecka (Slovakiet), Olga Tocarczuk (Polen), Marju Lauristin (Estland), Landsbergis (Litaun), Janne Teller (Danmark), Tuomas Nevanlinna (Finland), Nina Bjørk (Sverige), Stojan Pelko (Slovenien), Ivan Krastev (Bulgarien), Geert van Istendael (Belgien), Christine Ockrant (Frankrig), Claude Frisoni (Luxembourg), Colm Tobin (Irland), Andreas Theophanous (Cypern), Vanni Xuereb (Malta), Claes Vreese (Holland), Ioana Pavulescu (Rumænien), Radka Danimarkova (Tjekkiet), Almeida Faria (Portugal)

 • Sejlerbogen - Prøvekapitel: Grundlæggende sejlads - Hvad gør man og hvad hedder det? af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Prøvekapitel: Grundlæggende sejlads - Hvad gør man og hvad hedder det? Fra Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • Vores bog af Toke Riis Ebbesen
  - 12 essays om ebøger
  af Toke Riis Ebbesen

  Hvad der sker der, når ebogen erstatter papirbogen?Denne bog introducerer til nogle af de digitale udgivelsers væsentligste problemstillinger, set fra et designkulturelt perspektiv. Vores bog – 12 essays om ebøger fokuserer på udformningen af digitale bøger eller magasiner, men handler også om det bredere kulturelle perspektiv på design af digitale udgivelser – forhold uden om bogen selv; for eksempel forretningsmodeller, organiseringer af forlag, boghandlernes forandrede rolle, design af brugerflader og oplevelser, læserinddragelse, bogremixes, osv.Bidragene er tilstræbt at være så tro mod essay-formen som muligt; de er friske i sproget, personlige og skrevet til at formidle, underholde og oplyse den almene læser.

 • Sejlerbogen - Prøvekapitel: Kapsejlads - Opgavefordeling, kommunikation, boathandling af Magne Klann
  - Viden giver sejlglæde
  af Magne Klann & Øyvind Bordal

  Prøvekapitel: Prøvekapitel: Kapsejlads - Opgavefordeling, kommunikation, boathandling. Fra Sejlerbogen, Danmarks store håndbog til sejlere. Sejlerbogen begynder med gennemgang af de helt grundlæggende færdigheder som bådens udstyr og navigation, men går også i dybden med mere avancerede emner som bådfart, opgavefordeling, strategi og sejltrim. Dermed er den velegnet til både begynderen og den dygtige sejler med mange års erfaring. Tanken er, at den skal kunne følges af den enkelte sejler gennem dennes udvikling - hele vejen fra begynder til ekspert. Bogen omhandler både tursejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er inddelt i fire sektioner: 1. Grundlæggende sejlads - om bl.a. vind og vejr, knob og tovværk, regler på vandet og kapsejlads for begyndere.2. Kølbåde - om bl.a. køb af båd, udstyr, navigation, rigning og rigtrim og sejlads i hårdt vejr.3. Jollesejlads - om bl.a. valg af jolletype, teknik og sejltrim.4. Kapsejlads - om bl.a. taktik og strategi, hvordan vindskift udnyttes, mærkerundinger og bådfart.Sejlerbogen kan købes samlet både i trykt udgave og som e-bog. De 4 sektioner kan købes enkeltvis i den elektroniske version.Sejlerbogen har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer og en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Sejlerbogen er udgivet i tre skandinaviske lande og trykt i mere end 15.000 eksemplarer. 772 fotos og illustrationer. Forord af OL-vinder Jesper Bank.

 • The European Fall af Christoffer Emil Bruun
  - 28 essays on the european crisis
  af Christoffer Emil Bruun

  The European Fall is an anthology that charts the mental consequences of the economic and political crisis that Europe is going through. It consists of 28 essays - one from each EU-country, written by leading intellectuals of the continent.Agnes Heller (Hungary), Gazmend Kapplani (Greece), Marlene Streeruwitz (Austria), Jose-Ignacio Torresblanca (Spain), Varia Vike-Freiberga (Latvia), Tariq Ali (GB), Slavenka Draculic (Kroatia), Stefano Benni (Italy), Martin Simecka (Slovakia), Olga Tocarczuk (Poland), Marju Lauristin (Estonia), Landsbergis (Lithuania), Janne Teller (Denmark), Tuomas Nevanlinna (Finland), Nina Bjørk (Sweeden), Stojan Pelko (Slovenia), Ivan Krastev (Bulgaria), Geert van Istendael (Belgium), Christine Ockrant (France), Claude Frisoni (Luxembourg), Colm Tobin (Ireland), Andreas Theophanous (Cypres), Vanni Xuereb (Malta), Claes Vreese (Holland), Ioana Pavulescu (Rumania), Radka Danimarkova (Czech Republic), Almeida Faria (Portugal)

 • Carl Nielsen Brevudgaven af Carl Nielsen
  - Bind 1-12 samlet (1886-1931)
  af Carl Nielsen & Anne-Marie Carl Nielsen

  Carl Nielsens brevveksling og dagbøger med indledning, kommentarer og noter af John Fellow. Udgivelsen er på 12 bind inkl. registerbind, i e-bogen samlet til én udgivelse. Carl Nielsen Brevudgaven er en del af vores kulturarv – et enestående kildemateriale, uundværligt for enhver, som vil forstå dansk historie og kulturhistorie i perioden fra 1880'erne til 1930'erne. Samtidig er den en underholdende og til tider dramatisk beretning om Carl Nielsens liv og kunst. Carl Nielsen levede i de år da det moderne Danmark og den moderne verden blev til, i de år hvor den ene befolkningsgruppe efter den anden fik stemme – og stemmeret – og kom til ære og værdighed, i de år hvor teknologiske fremskridt og materiel vækst kom på dagsordenen og hvor gammel moral og snærende bånd løsnede sig og også satte en psykisk vækst og udvikling på programmet. Selv satte Carl Nielsen i mangt og meget denne menneskelige ekspansion på musikalsk begreb.Hans opstigning fra det fattige landarbejder- og musikantmiljø på Midtfyn til kunstens parnas som sit lands største komponist er et udtryk for den bevægelse i tiden og samfundet som for alvor satte ind i anden halvdel af 1800-tallet. Han korresponderede med gud og hvermand - med folk fra det samfundslag han kom fra, med repræsentanter fra snart sagt alle dele og lag af det danske samfund og fra både det nordiske og det europæiske kulturliv. "Carl Nielsen er ikke blot en af vore største kunstnere, han hører til de få der har grebet så dybt i, og ind i, vor kultur gennem nogle generationer, at vi må interessere os for hvilke dybere bevægelser det var han prægede og var katalysator for. Vi skylder både ham og os selv at beskæftige os med ham og hans kunst og med hvad der skete med os og vor kultur i de år." John Fellow

 • Brinkmann, Garbers og Albrechtsen om Tinder, sex og kærlighed af Gyldendal
  af Gyldendal

  Er Tinder bedre end arrangerede ægteskaber, og er kærligheden død? Kan et menneske elske sig selv, og hvad er egentlig størst; tro, håb og kærlighed eller kapital om kumulation? I det her afsnit af Gyldendal podcast skal vi høre Svend Brinkmann, Lotte Garbers og Mette Carla Albrechtsen, der på folkemødet i sommers talte sammen om netop kærlighed.Vært/tilrettelæggelse: Sigurd Hartkorn PlaetnerMusik: Mads KochRedaktion: Sigurd Hartkorn Plaetner, Thomas Broge-Starck, Mara Erml

 • Troens lommebog af Martin Luther
  - Luthers lille Katekismus med enkle forklaringer
  af Martin Luther & Holger Skovenborg

  Hvad tror vi egentlig på i den danske folkekirke? Kirkens bekendelsesskrifter giver svaret. Et af de vigtigste er Lutherslille Katekismus. Troens lommebog er en moderne udgave af denne lille katekismus med korte nutidsdanske forklaringer afteologen Holger Skovenborg. Enkelt og med paralleller til hverdagen giver Troens lommebog en kort og letforståeligindføring i de fleste sider af den kristne tro.Troens lommebog kom første gang i 1994. I denne nye udgave er teksten ført up to date og udvidet med bl.a. nogle småforklaringer til ord og begreber.

 • Anne Lise Marstrand-Jørgensen om nedlagte pornoforretninger og skrivemetoder af Gyldendal
  af Gyldendal

  Kommer den gode idé ud af det blå, finder man den i bunden af en flaske rødvin, eller fødes den ud af flere måneders intensivt arbejde? Hvad gør man ved en skriveblokade, og tvivler de store forfattere nogensinde på deres egne tekster?Vi er på besøg hos Anne Lise Marstrand-Jørgensen på hendes kontor i en forhenværende pornoforretning på Vesterbro.Vært og tilrettelæggelse; Sigurd Hartkorn PlaetnerRedaktion; Thomas Broge-Starck og Silke FensmanMusik; Mads Koch

 • Magasin om nyheder /ritzau/150 af Erik Bjerager
  - En hyldest til Nyhedsjournalistikken
  af Erik Bjerager, Lasse Jensen, Pernille Tranberg, mfl.

  Fremtidens mediemarked styrer morgendagens nyhedsjounalistik. 150 år efter Ritzaus Bureaus grundlæggelse hædrer bureauet nyhedsjournalistikken med et magasin om dem. Her kigger kendte journalister, mediechefer, forskere og journalistpraktikanter både bagud og frem. Troværdigheden kommer stadig til at spille en vigtig rolle i de kommende generationers nyhedsjournalistik, men herudover er der mange bud på, hvad nyhederne vil bestå af. Magasinet er en gave til alle nyhedsnørder og -læsere. Det kan downloades frit til både privat, kommerciel og undervisningsbrug.

 • Arbejde i forandring af Peter Nielsen
  - udviklingslinjer i private og offentlige arbejdsrelationer
  af Peter Nielsen

  Arbejde i forandring giver et overblik over hvorledes medarbejdere oplever udviklingen i deres relationer til ledelse, kollegaer og arbejdsopgaver, samt hvordan de trives og udvikler færdigheder.

 • Økologi af Hans Ulrik Riisgård
  - Grundtræk af den moderne økologi for universitetsstuderende
  af Hans Ulrik Riisgård

  Bogen giver en letlæst oversigt over grundtrækkene af den moderne økologi og henvender sig primært til studerende ved videregående uddannelser; forfatteren er professor i biologi ved SDU.

 • Word 2013 af Mary Thomas
  af Mary Thomas

  I denne Word 2013 e-bog kan du lære om alle fanerne. Alle knapperne på hvert bånd bliver gennemgået i detaljen, så du ved, hvad der sker, når du klikker på dem.

 • Excel 2013 Core Del 1 af Shelley Fishel
  af Shelley Fishel

  Denne brugerguide vil lære dig alt, hvad du behøver at vide, når du skal bruge de mere simple funktioner i Excel.

 • Sæt prisen rigtigt af Troels Troelsen
  af Troels Troelsen

  Dynamisk, værdibaseret prissætning er virksomhedens vej til større profit. Kunder er forskellige, og skal derfor behandles forskelligt. Find den værdi varen har for kunden, og sæt så prisen derefter.

 • International Business and Global Strategy af Peter Zámborský
  af Peter Zámborský

  This eBook provides a simple and relevant resource on international business and global strategy for undergraduate, (post)graduate and MBA students around the world.

 • Values Analysis for Moral Leadership af Ph.D
  af Ph.D, Ben A. Maguad, Ph.D., mfl.

  Organizational success cannot be achieved or sustained in a corrupt or dishonest system. Thus, there may be no more important subject today than pursuing the vision to achieve moral leadership.

 • The Real Business of Real Business af Gordon Pearson
  - Corporate trust and integrity
  af Gordon Pearson

  The Real Business of Real Business shows how, with careful and well informed management, any organisation can develop a culture of integrity, and be a trustworthy partner in profitable transactions.

 • Modern Risk Management Remarks af Roman Lindauer
  af Roman Lindauer

  The main topic of this book is the idea how the risk management may influence the quality. You will learn more about internal controls, compliance and proces driven organizations.

 • Managing Primary & Secondary Schools af Georgios P. Piperopoulos
  - A Primer
  af Georgios P. Piperopoulos & Anastasia-Natasha G. Piperopoulou

  The book is aimed at students in management, education and other subjects planning a career in primary and secondary schools, at school personnel and members of the broader interested public.

 • Operations Research af Dr. Yazan K.A-A. Migdadi
  af Dr. Yazan K.A-A. Migdadi

  This introduction to operations research covers linear programming graphical solution, simplex method, integer programming, transportation problem, decision making models, and decision tree.

 • Organisations af Manmohan Joshi
  af Manmohan Joshi

  This book provides an insight into how organisations function to achieve their long-term objectives. It will be useful to practising managers as well as those entering the management profession.

 • Public Sector Management af Nirmal Kumar Betchoo
  - A Millennial Insight
  af Nirmal Kumar Betchoo

  Public Sector Management: A Millennial Insight addresses key issues in public sector management today with insight into relevant human resource management topics embracing this challenging study area.

 • Modern Day Retail Marketing Management af Venkatesh Ganapathy
  af Venkatesh Ganapathy

  These are exciting and tough times for the retail sector. Managing customer expectations through data analytics to influence their in-store experiences has become crucial to breed customer loyalty.

 • Genesis of strategic management af Elitsa Petrova
  af Elitsa Petrova

  Genesis of Strategic Management by Elitsa Petrova presents the strategic management by carrying out a historical review of military and business strategies.

 • Analytical Trigonometry with Applications af Leslie Elizabeth Buck
  - Preparation for Calculus Part I
  af Leslie Elizabeth Buck

  These books are intended to prepare a student for a first course in Calculus aftercompleting a study of intermediate algebra and basic functions.

 • Inferential Statistics af Mohammed A. Shayib
  - The Basics for Biostatistics: Volume II
  af Mohammed A. Shayib

  The book is intended to present the Concepts, Definitions, and Terminology of Statistics, as a growing and field of study, in an elementary presentation with a minimum mathematical background.

 • Descriptive Statistics af Mohammed A. Shayib
  - The Basics for Biostatistics: Volume I
  af Mohammed A. Shayib

  The book is intended to present the Concepts, Definitions, and Terminology of Statistics, as a growing and field of study, in an elementary presentation with a minimum mathematical background.

 • Introductory Algebra af Edward W. Pitzer
  af Edward W. Pitzer

  Introductory Algebra is a primer for students considering an entrance level college algebra course. The textbook’s goal is to teach a set of problem solving skills in fundamental areas of algebra.

 • Introductory Nonparametrics af J.C.W. Rayner
  af J.C.W. Rayner

  Introductory Nonparametrics gently introduces the reader to nonparametrics by describing some simple tests, some tests of the most frequently encountered experimental designs, and permutation testing.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.