Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 999+
 • 173
 • 101
 • 49
 • 2
 • 2
 • 1
Sprog
 • 111
 • 999+
 • 4
 • 1
 • 96
 • 15
 • 67
 • 2
 • 1

Læring

 • Babytegn - en håndbog af Vibeke Manniche
  af Vibeke Manniche

  Babytegn er simpelt og let at lære. Dog samtidig revolutionerende i al sin enkelthed. Babytegn er en stor hjælp for ikke mindst barnet, som takket være simple og lette tegn pludselig bliver forstået. På et tidspunkt, hvor barnet nok forstår, men desværre endnu ikke formår med ord at udtrykke sine ønsker, følelser og behov.Babytegn er særligt værdifuldt for at forebygge konflikter og mobning. Det kan med fordel bruges såvel derhjemme som i dagpasningen.

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Krible Krable - rim for de små af Lotte Salling
  af Lotte Salling

  Lotte Salling har skrevet denne fantastiske Krible Krable-bog på rim om alle de små krible krable-dyr, som findes i naturen: myrer, bænkebidere, mariehøns, tusindben, lus, larver og mange flere.Smukt illustreret af Lea Letén.På højresiden finder man forslag til aktiviteter, som børnene kan lave enten derhjemme eller i daginstitutionen.Bogen giver bud på dialogisk læsning og motorisk deltagelse i sprogprocessen.For piger og drenge fra 2-6 år.

 • Livfuldhedens Magiske Skov af Mary O' Malley
  - En fortælling om at vågne op
  af Mary O' Malley

  Denne lille bog er en allegori om vores individuelle og kollektive rejser fra den frit flydende livfuldhed, som vi er født med og ind i sindenes begrænsninger, og så genopvågning til opdagelsen af at være autentisk os selv og fuld opvågnet for livet.Vær forsigtig! Når du har læst denne lille historie er du måske ved siden af dig selv. Faktisk er du måske heldig at blive det. Her er et vidunderligt stykke visdom, sendt, ser det ud til, fra livet selv TIL livet selv, og bestemt for hvert et barn og voksen som samler denne bog op. En storslået historie om det ”som ingen nogensinde fortalte os”, men som ville have forandret vores liv, hvis de havde, denne lille bog er, når den først er blevet introduceret, bestemt for at være blandt den skattede litteratur i enhver husholdning --- som jeg håber vil blive mange.- Neale Donald Walsch. forfatter til ”Samtaler med Gud”Mary O'Malley giver her en kort introduktion til "Livfuldhedens Magiske Skov" på origanalsproget (engelsk)https://www.youtube.com/watch?v=GMgbcBrqK-Q

 • Babytegn af Rebecca Wilms
  af Rebecca Wilms

  ’Babytegn’ giver en introduktion til babytegn og vejleder i, hvordan du og din baby kommer i gang med at bruge babytegn sammen. Bogen bygger på den nyeste forskning om babyers udvikling ved brug af babytegn, samt nye skandinaviske undersøgelser om babytegn.Du kan blandt andet læse om barnets sproglige og motoriske udvikling, og hvordan babytegn fungerer som kommunikationsredskab der hjælper dit barn frem mod et godt sprog og færre frustrationer. I bogen finder du alle de babytegn som I får brug for, ligesom der er lærerige sange, som du kan bruge sammen med din baby.’Babytegn’ kan bruges af forældre, bedsteforældre samt pædagoger og andre der arbejder med de mindste børn.Babytegn kan benyttes fra baby er 0 til 3 år.Forfatteren Rebecca Wilms har undervist i brugen af babytegn i institutioner og mødregrupper siden 2009. I 2010 udviklede hun konceptet BabySigning - en kombination af rytmik og babytegn, som giver børn og forældre mulighed for at lære babytegn på en nem, lærerig og sjov måde.

 • Mustafas kiosk - Lyt&Læs af Jakob Martin Strid
  af Jakob Martin Strid

  Jakob Martin Strid er ikke bare kendt for sin satiriske stribe i Politiken, den talentfulde tegner og forfatter laver også rim og remser i bedste danske tradition fra Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, suppleret med hans egne charmerende og levende tegninger. I billedbogen Mustafas kiosk, møder vi både en frø der begår bankrøveri med kniv og kotelet, piraten der tager fodbad i biksemad og selvfølgelig kioskejeren Mustafa, der går med både turban, ørering og har guldtand. Bogens små historier bevæger sig fra det gakkede til det poetiske og tilbage igen. E-bogen indeholder i alt 17 opslag med rim og illustration, som alle er indlæst af Lars Thiesgaard. Jakob Martin Strid modtog Kronprinsparrets Kulturpris 2012 for sit forfatterskab.

 • Ha' en god dag, skat af Erik Sigsgaard
  - Dit barns hverdag i dagpleje, vuggestue og børnehave
  af Erik Sigsgaard, Helen Lyng Hansen & Julie Top-Nørgaard

  Vores børn tilbringer mange timer i dagtilbud, og når vi siger farvel til dem om morgenen, håber vi altid, at de får en tryg dag med rare oplevelser. Men hvordan ved vi, om de har det godt i dagplejen, vuggestuen eller børnehaven? Hvad kan du forvente af et dagtilbud? Og hvordan skaber du bedst sammenhæng mellem barnets to verdener – institutionen og hjemmet?Børneforsker Erik Sigsgaard og sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen hjælper dig med at se dit barns liv, sådan som det opleves i børnehøjde. De giver dig råd, så du kan træffe valg, som er gode for dit barn, og som dit barn bliver glad for.I bogen får du bl.a. hjælp til:At vælge det rigtige dagtilbudAt vænne dit barn til dagpleje eller vuggestueAt komme godt hjemmefra og ind i en ny verdenAt løse konflikterAt hente dit barn på en god mådeAt komme godt hjemAt skulle flytte fra et dagtilbud til et andetOg meget mere …

 • ABC-KLIP for de små af Gitte Schou Hansen Spar 12%
  af Gitte Schou Hansen

  ABC-KLIP for de små er en fantasifuld, lærerig og glad aktivitetsbog for både piger og drenge både i hjemmet, børnehaveklassen og de første klassetrin, hvor opmærksomheden og interessen for alfabetet og det talte og skrevne sprog introduceres. Hvert bogstav er illustreret med 3-4 sjove og genkendelige figurer, som man kan klippe i karton, samle til en sjov og dekorativ mobile eller bruge på billedcollager. De små bogstaver kan bruges til navneskilte og til hvert bogstav er der et sjovt vers, hvor de pågældende figurer indgår, så man kan også bruge bogen som oplæsningsbog og nyde de farvestrålende billeder. Bogen er et godt inspirationsoplæg til samvær mellem børn og forældre, men også et fint redskab for pædagoger og lærere, da både syn, hørelse og finmotorik stimuleres og alfabetet kan indgå som en sjov dekoration i klasseværelset, i bogstavlege, hvor vokaler og konsonanter klippes i to forskellige farver, og man kan lade børnene udvælge figurer, som de gerne vil klippe og fortælle en historie om. Mulighederne er mange og sværhedsgraden er tilpasset børnefingre og børnesakse, så små detaljer kan klippes ud og limes på eller males med tusser, afhængig af barnets tålmodighed og motorik.

 • Hvad sker der på brandstationen? af Guido Wandrey Spar 16%
  af Guido Wandrey

  Stor og farvestrålende pegebog med situationer, hvor brandbiler og andre udrykningsfartøjer kommer folk til undsætning ved ildebrand, eller uheld i trafikken. Hvert opslag har ud over en kort tekst, masser af detaljer at snakke om. Børnene, Kasper og Katrine, som bor i nærheden af brandstationen følger med i alt det spændende som sker.

 • TANTE FJANTE af Johnny Svejgaard Rasmussen Spar 18%
  - og andre børnerimg og remser
  af Johnny Svejgaard Rasmussen

  Velkommen til et univers af vrøvlevers og remser, som er befolket af mærkværdige skabninger. Mød blandt andet Tante Fjante, Tissemyren Hannibal, Duen Badulje og Sabeltigeren Overmod og find ud af, om det lykkes Kong Gulerod at blive orange, og om Hængemulen Hæklepind kan holde masken.Uddrag af bogenDer, hvor sommerfuglene er,det er i skønt vejr.Medens solen den skinner,sommerfuglene hurtigt vinder.De vinder hinandens rekorderi skønhed og dans i horder.Om forfatterenJohnny Svejgaard Rasmussen udtrykker sig på mange forskellige måder. Han kan lide at fotografere, lege med ord og er også glad for sang og musik. Tante Fjante er hans debutbog.

 • Axel elsker biler - Lyt&læs af Marianne Iben Hansen
  - Nu med brandbiler
  af Marianne Iben Hansen & Hanne Bartholin

  Anden Axel er vild med biler. Hans far og mor prøver at fortælle ham, at han er en and og bare skal nøjes med at svømme - men en dag smutter Axel hjemmefra, og så sker der ting og sager.Hør bare her, hvor han lige har mødt en elefant med en fantastisk BMW:>>WOW, sikken bil,må jeg styre?

 • Børnestreg og rimeleg af Conny Wiberg Sørensen Spar 13%
  af Conny Wiberg Sørensen

  Børnebog med børnerim, rimesang og en illustreret lydbog.Bogens formål er på en legende måde at stimulere og udvikle børns ordforråd gennem højtlæsning, rimelege, sang og bevægelse.Inspiration til rimene har jeg fået fra børnetegningerne som illustrerer rimene.Børnestreg og rimeleg, er en højtlæsnings/samtale e-bog for børn i alderen 3-6 år, der foregår i et sødt og sjovt børneunivers.Bogen er på 30 sider, heraf er 26 sider illustreret med børnetegninger. Her er ord der rimer, som man kan lytte til, rime, gætte og lege med. I e-bogen findes links til en illustreret lydbog og til en musikvideo med en rimesang. Man kan se et uddrag af lydbog versionen nederst på siden. Den kan også ses på min hjemmeside med børnebøger: www.connywiberg.wix.com/conwib

 • Min mormors gebis - Lyt&Læs af Jakob Martin Strid
  - + 17 andre rim for børn (og voksne)
  af Jakob Martin Strid

  Jakob Martin Strid er ikke bare kendt for sin satiriske stribe i Politiken, den talentfulde tegner og forfatter laver også rim og remser i bedste danske tradition fra Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, suppleret med hans egne charmerende og levende tegninger. I billedbogen Min mormors gebis møder vi isbjørne og om jetjagere over Enghave Plads, om Medisterminister Fister og Dyrenes Konge, der holdes i bur. E-bogen indeholder i alt 17 opslag med rim og illustration, som alle er indlæst af Lars Thiesgaard. Jakob Martin Strid modtog Kronprinsparrets Kulturpris 2012 for sit forfatterskab.

 • Designeventyr af Karen Grøn Spar 16%
  - Lær og leg med Nanna Ditzels design
  af Karen Grøn, Sys Matthiesen & Stine Sørensen

  Denne bog er både en fagbog om design og en læse-let eventyrbog. Den kan bruges til tværfaglige forløb i indskolingen og hjemlig højtlæsning og hygge. Bogen introducerer design af den danske møbeldesigner Nanna Ditzel, hvis stole og design kan ses og opleves i lufthavne, på biblioteker, i lægekonsultationer og mange andre steder hvor børn kommer. Nanna Ditzel har været med til at præge dansk design – f.eks har hun designet stoffet til sæderne i IC3 togene og valgt, hvilke farver de skulle indrettes med. Hendes position understreges af, at hendes høje barnestol er med i kulturkanonen.Første del af bogen er et læse-let eventyr med lix 8, skrevet af Sys Matthiesen. Alle Stine Sørensens grafiske illustrationer til eventyret er lavet med design af Nanna Ditzel. Personerne i eventyret er illustreret med stole med forskellige karakteregenskaber. Bogens anden del er en faglig introduktion til Nanna Ditzels design- verden. Lixen er højere i dette afsnit, som henvender sig til læreren og de dygtige læsere i klassen. Bagerst i bogen er der kopiark, som læreren kan benytte i undervisningen. Der er også en liste over steder, hvor man kan se Nanna Ditzels design i virkeligheden.Med bogen håber vi at tilføre dansk- og designundervisningen i skolerne et nyt pust, og inspiration til hvordan design kan gribes an og gøres relevant og sjovt for eleverne. Stolene i bogen kan ses på Trapholt i Kolding.

 • Små kreative pilfingre af Tina Dalbøge Spar 25%
  - Idéer med genbrug og billige hverdagsting for de mindste
  af Tina Dalbøge

  E-bogen Små kreative pilfingre kommer med mange nye idéer og masser af inspiration til kreative ting og sager, som de mindste børn kan lave. Aldersgruppen er fra ca. 2-5 år, da mange af idéerne både kan forenkles og tilføjes flere detaljer. Materialerne er hovedsageligt genbrug og billige hverdagsting, og det er meget tydeligt, hvad der skal samles ind. Bogen er fyldt med trin-for-trin billeder, der viser hvordan man kan gøre. En oplagt inspirationskilde til institutionen, dagplejen og i familien. E-bogen er på 114 sider.Bag e-bøgerne i denne LAV SELV-serie står idékvinden, Tina Dalbøge, som tidligere har udgivet bogen Førstehjælp til fantasien.

 • Cement Mixer's ABC af Sherri Duskey Rinker Spar 15%
  - Goodnight, Goodnight, Construction Site
  af Sherri Duskey Rinker

  Written by the author of the New York Times bestselling Goodnight, Goodnight Construction Site children's book series.More than two million Goodnight, Goodnight Construction Site books have sold across the series. From the author of the best-selling, #1 New York Times Best-selling book Goodnight, Goodnight Construction Site, this new alphabet concept board book features the same characters as the original, but is written for a younger audience. This lyrical story helps toddlers sing along with Cement Mixer, who churns out a rollicking alphabet rhyme while he shows Bulldozer that work can be fun and teaches little readers the words of the construction site, from A to Z. Work is always lighter when there is someone by your side to sing along!Teaches children about friendship, teamwork, and the alphabet.Features characters from the original book.*; Teaches toddlers their ABCs*; Kids learn about teamwork*; Story highlights the value of friendshipFans of Mighty, Mighty Construction Site, Dump Truck's Colors, and Goodnight, Goodnight, Construction Site and Steam Train, Dream Train Board Books Boxed Set will love this book by author Sherri Duskey Rinker and illustrator Ethan Long. *; Perfect book for parents, grandparents, caregivers, teachers, and librarians to read to kids*; Makes a great baby shower gift or birthday present for small children. *; A great addition to the Goodnight, Goodnight Construction Site book series

 • I Love Autumn af Shelley Admont
  af Shelley Admont

  In this children's book, Jimmy, the little bunny, explores autumn, his favorite season. He enjoys being outside and playing with colorful leaves. When it starts raining, he and his family find interesting activities to do at home. They spend a wonderful day together, no matter the weather.

 • Att vara en Superhjalte af Liz Shmuilov
  - Being a Superhero - Swedish edition
  af Liz Shmuilov

  Being a Superhero - Swedish edition.Many children dream of becoming superheroes. In this children's book, Ron and his best friend Maya go through a fun journey to become heroes. They learn important superhero rules which help them complete their first mission. They work together and help Maya's brother, learning new things about themselves. Do you want to become a superhero too?

 • Dyrenes ABC af Peter Gotthardt
  af Peter Gotthardt

  "Dyrenes ABC" gør det nemt at huske alfabetets 29 bogstaver. Hvert dyr præsenterer sig selv, fortæller, hvor det kommer fra, og hvad det spiser. Når man kender første bogstav i dyrets navn, er det ikke så svært at huske det. Sådan kan man både lære alfabetet og dyrene at kende.Peter Gotthardt (f. 1946) er en dansk børnebogsforfatter og oprindeligt uddannet bibliotekar. I 2006 stoppede Gotthardt som bibliotekar på et børnebibliotek for udelukkende at koncentrere sig om sin forfattergerning. En del af arbejdet som bibliotekar bestod i at holde arrangementer for børn, og her fandt Gotthardt ud af, at den gode historie er noget, som kan få børn til at engagere sig. Inspireret af de historier, han fortalte børnene, udgav han i 1984 sin litterære debut i form af et udvalg af eventyr kaldet "Finn og hans mænd og den røde heks". Efterfølgende har Peter Gotthardt udgivet et utal af børnebøger, heriblandt "Jagten på Mesterbogen" (2000) og "De døde kommer om natten" (2003).

 • Patterns, Grades PK - 5
  - A collection of Carson-Dellosa's best patterns!
   

  These patterns are ready to go with unlimited uses! Patterns: A Collection of Carson-Dellosa's Best Patterns can be used in grades PK-5 to enhance bulletin boards, display student work, retell stories, increase print awareness, create lacing cards, and practice patterns. This 480-page book includes more than 230 patterns from the most popular Carson-Dellosa products and includes 18 themes for celebrating birthdays, favorite pets, and student accomplishments or just for making content-area learning a little more fun.

 • Uncle Oscar's Chairs af Magnus Englund
  - From A to Z
  af Magnus Englund & Daniel Frost

  It's a rainy day in Uncle Oscar's house. What are Jack and Molly going to do? Explore the alphabet through the world of chairs, of course!A is for Ant ... designed by Arne Jacobsen in 1952B is for Ball ... designed by Eero Aarnio in 1963C is for Coconut ... designed by George Nelson in 1955And even more inside...

 • Ruby & the Rainbow af Elizabeth Grace Seetal Spar 16%
  af Elizabeth Grace Seetal

  This is a charming story written in rhythmic poetic verse. It's about a 10yr old girl called "e;Ruby"e;, who goes on a magical journey of self-discovery by travelling through a Rainbow, whereupon each colour she enters triggers a memory which ignites an emotional response.The conclusion of the story is one of self-acceptance and the importance of Family.

 • I Can Swim af Marla Conn
  af Marla Conn

  Ready for Science series, Emergent Reader, non fiction narrative, strong picture support, Text features: Picture glossary, labels, Comprehension strategies: Identify main idea and details, ask and answer questions, and make text to self and text to world connections. Themes: life science, animal behaviors

 • I Can Run af Marla Conn
  af Marla Conn

  Ready for Science series, Emergent Reader, non fiction narrative, strong picture support, Text features: Picture glossary, labels, Comprehension strategies: Identify main idea and details, ask and answer questions, and make text to self and text to world connections. Themes: life science, animal behaviors

 • I Can Jump af Marla Conn
  af Marla Conn

  Ready for Science series, Emergent Reader, non fiction narrative, strong picture support, Text features: Picture glossary, labels, Comprehension strategies: Identify main idea and details, ask and answer questions, and make text to self and text to world connections. Themes: life science, animal behaviors

 • Our Snowy Day af Robert Rosen
  af Robert Rosen

  Two friends want to play in the snow, but they can't agree on what to play. Early readers learn about winter activities and how to compromise. Paired to the nonfiction title Where We Live.

 • Ants Everywhere! af Robert Rosen
  af Robert Rosen

  Amy and Tiffany are so excited! They are going to have a picnic, but ants show up everywhere they go. Where can they go to have their picnic without the ants? This title focuses on phoneme isolation and manipulation. Paired to the nonfiction title Amazing Ants.

 • Planting Seeds af Carolyn Kisloski
  af Carolyn Kisloski

  Join the boy and his mother as she teaches him how to plant seeds correctly so they will bloom into pretty flowers. But they have a problem. How will they solve it? This title focuses on phoneme isolation and manipulation. Paired to the nonfiction title Fruits and Vegetables.

 • Hungry For Worms af Robert Rosen
  af Robert Rosen

  Jake and Lucy are at the park when they hear baby birds crying. They get worried when they don't see Mother Bird. Will Mother Bird return? This title focuses on phoneme isolation and manipulation. Paired to the nonfiction title What Do Birds Eat?.

 • What Do You See? af Michael Taylor
  af Michael Taylor

  It's a beautiful spring day. Join Bobby and Amy at the park and find out all the things they see. Does Amy see a bear? This title focuses on phoneme isolation and manipulation. Paired to the nonfiction title Bees Buzz.

 • Summer Fruits af Constance Newman
  af Constance Newman

  It's a hot summer day and the children want to eat fruit that matches their favorite color. What fruit will each of them choose? This title focuses on phoneme isolation and manipulation. Paired to the nonfiction title Need It or Want It.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.