Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 894
 • 601
 • 57
 • 46
 • 37
 • 2
 • 2
 • 1
Sprog
 • 97
 • 999+
 • 1
 • 87
 • 1
 • 14
 • 23
 • 2
 • 1

Læring

 • Babytegn - en håndbog af Vibeke Manniche
  af Vibeke Manniche

  Babytegn er simpelt og let at lære. Dog samtidig revolutionerende i al sin enkelthed. Babytegn er en stor hjælp for ikke mindst barnet, som takket være simple og lette tegn pludselig bliver forstået. På et tidspunkt, hvor barnet nok forstår, men desværre endnu ikke formår med ord at udtrykke sine ønsker, følelser og behov.Babytegn er særligt værdifuldt for at forebygge konflikter og mobning. Det kan med fordel bruges såvel derhjemme som i dagpasningen.

 • Krible Krable - rim for de små af Lotte Salling
  af Lotte Salling

  Lotte Salling har skrevet denne fantastiske Krible Krable-bog på rim om alle de små krible krable-dyr, som findes i naturen: myrer, bænkebidere, mariehøns, tusindben, lus, larver og mange flere.Smukt illustreret af Lea Letén.På højresiden finder man forslag til aktiviteter, som børnene kan lave enten derhjemme eller i daginstitutionen.Bogen giver bud på dialogisk læsning og motorisk deltagelse i sprogprocessen.For piger og drenge fra 2-6 år.

 • Livfuldhedens Magiske Skov af Mary O' Malley
  - En fortælling om at vågne op
  af Mary O' Malley

  Denne lille bog er en allegori om vores individuelle og kollektive rejser fra den frit flydende livfuldhed, som vi er født med og ind i sindenes begrænsninger, og så genopvågning til opdagelsen af at være autentisk os selv og fuld opvågnet for livet.Vær forsigtig! Når du har læst denne lille historie er du måske ved siden af dig selv. Faktisk er du måske heldig at blive det. Her er et vidunderligt stykke visdom, sendt, ser det ud til, fra livet selv TIL livet selv, og bestemt for hvert et barn og voksen som samler denne bog op. En storslået historie om det ”som ingen nogensinde fortalte os”, men som ville have forandret vores liv, hvis de havde, denne lille bog er, når den først er blevet introduceret, bestemt for at være blandt den skattede litteratur i enhver husholdning --- som jeg håber vil blive mange.- Neale Donald Walsch. forfatter til ”Samtaler med Gud”Mary O'Malley giver her en kort introduktion til "Livfuldhedens Magiske Skov" på origanalsproget (engelsk)https://www.youtube.com/watch?v=GMgbcBrqK-Q

 • Babytegn af Rebecca Wilms
  af Rebecca Wilms

  ’Babytegn’ giver en introduktion til babytegn og vejleder i, hvordan du og din baby kommer i gang med at bruge babytegn sammen. Bogen bygger på den nyeste forskning om babyers udvikling ved brug af babytegn, samt nye skandinaviske undersøgelser om babytegn.Du kan blandt andet læse om barnets sproglige og motoriske udvikling, og hvordan babytegn fungerer som kommunikationsredskab der hjælper dit barn frem mod et godt sprog og færre frustrationer. I bogen finder du alle de babytegn som I får brug for, ligesom der er lærerige sange, som du kan bruge sammen med din baby.’Babytegn’ kan bruges af forældre, bedsteforældre samt pædagoger og andre der arbejder med de mindste børn.Babytegn kan benyttes fra baby er 0 til 3 år.Forfatteren Rebecca Wilms har undervist i brugen af babytegn i institutioner og mødregrupper siden 2009. I 2010 udviklede hun konceptet BabySigning - en kombination af rytmik og babytegn, som giver børn og forældre mulighed for at lære babytegn på en nem, lærerig og sjov måde.

 • Mustafas kiosk - Lyt&Læs af Jakob Martin Strid
  af Jakob Martin Strid

  Jakob Martin Strid er ikke bare kendt for sin satiriske stribe i Politiken, den talentfulde tegner og forfatter laver også rim og remser i bedste danske tradition fra Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, suppleret med hans egne charmerende og levende tegninger. I billedbogen Mustafas kiosk, møder vi både en frø der begår bankrøveri med kniv og kotelet, piraten der tager fodbad i biksemad og selvfølgelig kioskejeren Mustafa, der går med både turban, ørering og har guldtand. Bogens små historier bevæger sig fra det gakkede til det poetiske og tilbage igen. E-bogen indeholder i alt 17 opslag med rim og illustration, som alle er indlæst af Lars Thiesgaard. Jakob Martin Strid modtog Kronprinsparrets Kulturpris 2012 for sit forfatterskab.

 • Ha' en god dag, skat af Erik Sigsgaard
  - Dit barns hverdag i dagpleje, vuggestue og børnehave
  af Erik Sigsgaard, Helen Lyng Hansen & Julie Top-Nørgaard

  Vores børn tilbringer mange timer i dagtilbud, og når vi siger farvel til dem om morgenen, håber vi altid, at de får en tryg dag med rare oplevelser. Men hvordan ved vi, om de har det godt i dagplejen, vuggestuen eller børnehaven? Hvad kan du forvente af et dagtilbud? Og hvordan skaber du bedst sammenhæng mellem barnets to verdener – institutionen og hjemmet?Børneforsker Erik Sigsgaard og sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen hjælper dig med at se dit barns liv, sådan som det opleves i børnehøjde. De giver dig råd, så du kan træffe valg, som er gode for dit barn, og som dit barn bliver glad for.I bogen får du bl.a. hjælp til:At vælge det rigtige dagtilbudAt vænne dit barn til dagpleje eller vuggestueAt komme godt hjemmefra og ind i en ny verdenAt løse konflikterAt hente dit barn på en god mådeAt komme godt hjemAt skulle flytte fra et dagtilbud til et andetOg meget mere …

 • ABC-KLIP for de små af Gitte Schou Hansen Spar 12%
  af Gitte Schou Hansen

  ABC-KLIP for de små er en fantasifuld, lærerig og glad aktivitetsbog for både piger og drenge både i hjemmet, børnehaveklassen og de første klassetrin, hvor opmærksomheden og interessen for alfabetet og det talte og skrevne sprog introduceres. Hvert bogstav er illustreret med 3-4 sjove og genkendelige figurer, som man kan klippe i karton, samle til en sjov og dekorativ mobile eller bruge på billedcollager. De små bogstaver kan bruges til navneskilte og til hvert bogstav er der et sjovt vers, hvor de pågældende figurer indgår, så man kan også bruge bogen som oplæsningsbog og nyde de farvestrålende billeder. Bogen er et godt inspirationsoplæg til samvær mellem børn og forældre, men også et fint redskab for pædagoger og lærere, da både syn, hørelse og finmotorik stimuleres og alfabetet kan indgå som en sjov dekoration i klasseværelset, i bogstavlege, hvor vokaler og konsonanter klippes i to forskellige farver, og man kan lade børnene udvælge figurer, som de gerne vil klippe og fortælle en historie om. Mulighederne er mange og sværhedsgraden er tilpasset børnefingre og børnesakse, så små detaljer kan klippes ud og limes på eller males med tusser, afhængig af barnets tålmodighed og motorik.

 • Hvad sker der på brandstationen? af Guido Wandrey Spar 16%
  af Guido Wandrey

  Stor og farvestrålende pegebog med situationer, hvor brandbiler og andre udrykningsfartøjer kommer folk til undsætning ved ildebrand, eller uheld i trafikken. Hvert opslag har ud over en kort tekst, masser af detaljer at snakke om. Børnene, Kasper og Katrine, som bor i nærheden af brandstationen følger med i alt det spændende som sker.

 • TANTE FJANTE af Johnny Svejgaard Rasmussen Spar 18%
  - og andre børnerimg og remser
  af Johnny Svejgaard Rasmussen

  Velkommen til et univers af vrøvlevers og remser, som er befolket af mærkværdige skabninger. Mød blandt andet Tante Fjante, Tissemyren Hannibal, Duen Badulje og Sabeltigeren Overmod og find ud af, om det lykkes Kong Gulerod at blive orange, og om Hængemulen Hæklepind kan holde masken.Uddrag af bogenDer, hvor sommerfuglene er,det er i skønt vejr.Medens solen den skinner,sommerfuglene hurtigt vinder.De vinder hinandens rekorderi skønhed og dans i horder.Om forfatterenJohnny Svejgaard Rasmussen udtrykker sig på mange forskellige måder. Han kan lide at fotografere, lege med ord og er også glad for sang og musik. Tante Fjante er hans debutbog.

 • Axel elsker biler - Lyt&læs af Marianne Iben Hansen
  - Nu med brandbiler
  af Marianne Iben Hansen & Hanne Bartholin

  Anden Axel er vild med biler. Hans far og mor prøver at fortælle ham, at han er en and og bare skal nøjes med at svømme - men en dag smutter Axel hjemmefra, og så sker der ting og sager.Hør bare her, hvor han lige har mødt en elefant med en fantastisk BMW:>>WOW, sikken bil,må jeg styre?

 • Børnestreg og rimeleg af Conny Wiberg Sørensen Spar 13%
  af Conny Wiberg Sørensen

  Børnebog med børnerim, rimesang og en illustreret lydbog.Bogens formål er på en legende måde at stimulere og udvikle børns ordforråd gennem højtlæsning, rimelege, sang og bevægelse.Inspiration til rimene har jeg fået fra børnetegningerne som illustrerer rimene.Børnestreg og rimeleg, er en højtlæsnings/samtale e-bog for børn i alderen 3-6 år, der foregår i et sødt og sjovt børneunivers.Bogen er på 30 sider, heraf er 26 sider illustreret med børnetegninger. Her er ord der rimer, som man kan lytte til, rime, gætte og lege med. I e-bogen findes links til en illustreret lydbog og til en musikvideo med en rimesang. Man kan se et uddrag af lydbog versionen nederst på siden. Den kan også ses på min hjemmeside med børnebøger: www.connywiberg.wix.com/conwib

 • Min mormors gebis - Lyt&Læs af Jakob Martin Strid
  - + 17 andre rim for børn (og voksne)
  af Jakob Martin Strid

  Jakob Martin Strid er ikke bare kendt for sin satiriske stribe i Politiken, den talentfulde tegner og forfatter laver også rim og remser i bedste danske tradition fra Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, suppleret med hans egne charmerende og levende tegninger. I billedbogen Min mormors gebis møder vi isbjørne og om jetjagere over Enghave Plads, om Medisterminister Fister og Dyrenes Konge, der holdes i bur. E-bogen indeholder i alt 17 opslag med rim og illustration, som alle er indlæst af Lars Thiesgaard. Jakob Martin Strid modtog Kronprinsparrets Kulturpris 2012 for sit forfatterskab.

 • Designeventyr af Karen Grøn Spar 16%
  - Lær og leg med Nanna Ditzels design
  af Karen Grøn, Sys Matthiesen & Stine Sørensen

  Denne bog er både en fagbog om design og en læse-let eventyrbog. Den kan bruges til tværfaglige forløb i indskolingen og hjemlig højtlæsning og hygge. Bogen introducerer design af den danske møbeldesigner Nanna Ditzel, hvis stole og design kan ses og opleves i lufthavne, på biblioteker, i lægekonsultationer og mange andre steder hvor børn kommer. Nanna Ditzel har været med til at præge dansk design – f.eks har hun designet stoffet til sæderne i IC3 togene og valgt, hvilke farver de skulle indrettes med. Hendes position understreges af, at hendes høje barnestol er med i kulturkanonen.Første del af bogen er et læse-let eventyr med lix 8, skrevet af Sys Matthiesen. Alle Stine Sørensens grafiske illustrationer til eventyret er lavet med design af Nanna Ditzel. Personerne i eventyret er illustreret med stole med forskellige karakteregenskaber. Bogens anden del er en faglig introduktion til Nanna Ditzels design- verden. Lixen er højere i dette afsnit, som henvender sig til læreren og de dygtige læsere i klassen. Bagerst i bogen er der kopiark, som læreren kan benytte i undervisningen. Der er også en liste over steder, hvor man kan se Nanna Ditzels design i virkeligheden.Med bogen håber vi at tilføre dansk- og designundervisningen i skolerne et nyt pust, og inspiration til hvordan design kan gribes an og gøres relevant og sjovt for eleverne. Stolene i bogen kan ses på Trapholt i Kolding.

 • Små kreative pilfingre af Tina Dalbøge Spar 25%
  - Idéer med genbrug og billige hverdagsting for de mindste
  af Tina Dalbøge

  E-bogen Små kreative pilfingre kommer med mange nye idéer og masser af inspiration til kreative ting og sager, som de mindste børn kan lave. Aldersgruppen er fra ca. 2-5 år, da mange af idéerne både kan forenkles og tilføjes flere detaljer. Materialerne er hovedsageligt genbrug og billige hverdagsting, og det er meget tydeligt, hvad der skal samles ind. Bogen er fyldt med trin-for-trin billeder, der viser hvordan man kan gøre. En oplagt inspirationskilde til institutionen, dagplejen og i familien. E-bogen er på 114 sider.Bag e-bøgerne i denne LAV SELV-serie står idékvinden, Tina Dalbøge, som tidligere har udgivet bogen Førstehjælp til fantasien.

 • Milles ødegård af Lars-Henrik Olsen
  af Lars-Henrik Olsen

  Mille på fem år synes aldrig, det er sjovt at sige farvel til kammeraterne, når hun skal rejse til ødegården i Sverige om sommeren. Men når hun kommer derop, ender det alligevel altid med, at hun oplever en masse spændende ting. Ødegården ligger nemlig midt ude i naturen, hvor man kan se dyr og planter, som ikke findes i byen.Den danske forfatter Lars-Henrik Olsen (f. 1946) er oprindeligt uddannet cand.scient. i zoologi fra Københavns Universitet, men har sideløbende arbejdet som forfatter. Han fik sin litterære debut i 1976 – det samme år som han blev færdig med sin uddannelse – med bogen "Ulvene". Lars-Henrik Olsen har udover forfattergerningen blandt andet arbejdet på Zoologisk Museum, været redaktør og arbejdet som freelancer med naturfilm for DR. I 1999 valgt Olsen at droppe andre stillinger for at hellige sig jobbet som forfatter samt sin foredragsvirksomhed.

 • Den blå drage 4 - Rosas mor får kræft af Ry Kristensen
  af Ry Kristensen

  Den blå drage er en anmelderrost illustreret børnebogsserie, der gør det let at snakke om tunge emner.I denne historie har Rosas mor fået kræft, og Rosa er meget ked af det. Hun har svært ved at håndtere det, og det har Blå faktisk også. For hvad gør man som ven / klassekammerat, når en bliver ramt af sorg?Emner i bind 4: Øvelse gør mester: Kræft, livstruende sygdomme, følelser.Serien om Blå lægger op til gode samtaler i klassen eller hjemme.Bogen er skrevet i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse – Skive lokalforening. De har skrevet dette om bogen:“Bogen lægger i høj grad op til de emner man skal huske at tale med sit barn om i denne svære situation. Stor indlevelse i de tanker og følelser børn har – det usagte bliver sagt og det er okay. Okay at tale om de svære følelser. Bogen kan i høj grad anbefales til børn i samme situation og deres venner og skolekammerater.” Andre emneord til serien: drager (fabeldyr), fantasy, for 5 år, for 6 år, for 7 år, for 8 år, for 9 år. Bogen er let at læse. Første skoledag, skolen, bøger til små børn, bøger til indskolen, bøger til mellemtrin.

 • Alberte i børnehave (3) - På tur af Line Kyed Knudsen
  af Line Kyed Knudsen

  Serien Alberte i børnehave er til alle børn, der går i børnehave - og som har både gode og mindre gode dage! I Alberte i børnehave - På tur skalAlberte på tur med resten af børnehavne. De skal i zoo, og Alberte glæder sig. Men turen derhen er lang, og de skal både med tog og bus og gå et stykke. Og de skal passe på trafikken og huske mange ting. Alberte bliver faktisk lidt ked af det, for hun er bange for, at hun gør noget forkert. Og tænk, hvis hun komme rtil at køre for langt med toget! Bøgerne i serien tager hver især fat i emner, udfordringer og oplevelser, som de fleste børn, forældre og pædagoger kender fra hverdagen i børnehaven. Serien er skrevet ud fra barnets perspektiv. Serien Alberte i børnehave er skrevet til de 3-5 årige.

 • Alberte i børnehave (4) - Du lyver! af Line Kyed Knudsen
  af Line Kyed Knudsen

  Serien Alberte i børnehave er til alle børn, der går i børnehave - og som har både gode og mindre gode dage! I Alberte i børnehave - Du lyver!  møder Alberte en sød hund på vej til børnehaven. Da hun kommer hen i børnehaven og fortæller om den søde hund, siger Lærke, at hun også har en hund. Alberte vil gerne hjem med Lærke og se hunden. Men hjemme hos Lærke kan Alberte ikke se nogen hund. Lyver Lærke? Alberte synes faktisk, at Lærke er lidt dum, når hun lyver. Men gør hun nu også det? Bøgerne i serien tager hver især fat i emner, udfordringer og oplevelser, som de fleste børn, forældre og pædagoger kender fra hverdagen i børnehaven. Serien er skrevet ud fra barnets perspektiv. Serien Alberte i børnehave er skrevet til de 3-5 årige.

 • Stjernestunder af Lotte Salling
  - godnatrim med beroligende massage
  af Lotte Salling

  Stjernestunder giver barn og voksen en behagelig afslutning på dagen. Bogen kombinerer remser med massage, så barnets sprog stimuleres, og der udskilles hormoner, som beroliger barnet inden sovetid. Bogen er varmt og stemningsfyldt illustreret af Lea Letén.Ræk op, og prøv min stjerneleg:Tegn prikker sammen til en streg.Så leger vi, at vi kan nåde stjerner, der er bittesmå. Og snart kan vi fra vores sengse vilde løver gå omkring,en stenbuk og måske en tyrog andre flotte himmeldyr.  Fra ca. 3 år.

 • Mø og Malik siger M af Marie Duedahl Spar 18%
  af Marie Duedahl

  Mø og Malik er i Magasin med mor og mormor.Mormor har sin mops, Medister, med.Men pludselig er Medister væk.Mø og Malik må på mopsejagtmidt i Magasins mylder af mennesker.‘Hej ABC’ er en serie af billedbøger, der er beregnet til oplæsning og dialog mellem en voksen og et eller flere børn. I hver bog er der særlig fokus på ét bogstav, der dominerer både de sjove historier og de farverige illustrationer. Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside.

 • Ettan och de andra af Viveka Sjögren
  af Viveka Sjögren

  Ettan vill leka! Han frågar Tvåan, Trean, Fyran, Femman... Men det verkar inte som att någon av hans vänner har tid just idag. Sexan, Sjuan, Åttan, Nian ... Är det verkligen ingen som har en stund över idag?Följ med på Ettans jakt efter en lekkompis och lär dig samtidigt dina första siffror!Viveka Sjögren är en svensk barn- och ungdomsförfattare och illustratör. Hon har skrivit många hyllade böcker och blev bland annat Augustpris-nominerad för boken I den tysta minuten mellan, år 2011.

 • De grimmeste fem af Julia Donaldson Spar 19%
  af Julia Donaldson

  De grimmeste fem er en rimet billedbog for de 4-8-årige om savannens 5 grimmeste dyr. Vi møder en gnu, en hyæne, en grib, et vortesvin og en marabustork. De går sammen over savannen og synger om, hvor fæle de dog ser ud. Men hjemme hos deres unger er de elsket og de bliver udråbt til de skønneste og dejligste fem dyr i Afrika. Bogen fortæller sjovt også ved brug af – overkommelige – ”grimme” ord, at det er ikke vigtigt hvordan man ser ud, men hvordan man er – så bliver man elsket, ligesom Afrikas de grimmeste fem! Bibliotekerne (DBC) skrev bl.a.: "En hyggelig og sjov bog. Anbefales."

 • Den store numsebog		 af Majbrith Andersen Spar 17%
  af Majbrith Andersen

  Denne billedbog handler som titlen siger om bagdele (især menneskers, men også lidt om dyrs). Den fortæller lige ud ad landevejen om numser, deres udseende, funktion, tiltrækningskraft, "møbler" og mange andre sjove og pudsige detaljer og egenskaber, herunder både børns og voksnes (forskellige) fascination af denne legemsdel. Bogens tekst står på hver enkelt side under Jesper Deleurans næsten helsides farvelagte tegninger. De er tegnet i vanlig karikeret tegneseriestil og er fyldt med sjove påfund og pudsige detaljer. Teksten er letløbende, velskrevet og humoristisk. Forfatteren er debutant, mens illustrator ikke behøver nogen nærmere introduktion i bibliotekssammenhæng.Sammenligning:Der findes en række billedbøger for børn om kroppen, men ingen der humoristisk koncentrerer sig om at fortælle om numser.Samlet konklusion:Alt i alt en velskrevet, humoristisk og sjov billedbog om bagdelen. Mange børn i billedbogsalderen vil elske at få læst en hel bog om et emne, som ofte er omgærdet med en let fnisende interesse og fascination.(citat fra lektørudtalelsen)

 • Det heldige kæledyr af Birde Poulsen Spar 19%
  af Birde Poulsen & Stine de Paoli

  Der ligger en kat i en vindueskarm.Forkælet, mæt og dejlig varm.Imens står skovens dyr og glori sneen på den frosne jord. Hvem der blot var et kæledyrsom ham den lille, heldige fyr!Kunne der egentlig ikke værehusly nok til mange flere? En En hjort, en ulv, en hare og musbanker på døren til pigens hus.Kom, læs med og hør om hvem,der får et nyt, mærkværdigt hjem!

 • Mille og Mor af Kristina Kristensen
  - Dyr
  af Kristina Kristensen

  Mille og Mor oplever sammen i et sprog som de allertidligste læsere kan følge med i. Bøgerne er skrevet og illustreret, så billederne hjælper læseren til at forstå teksten.

 • Lille Mus holder jul af Riikka Jäntti Spar 18%
  af Riikka Jäntti

  Mor, hvornår er det jul? Lille Mus længes efter, at det skal blive jul allerede i november,men hvorfor går tiden så langsomt? Bliver det aldrig jul? Louis og Lille Mus bager brunkager sammen, og da det bliver december, får Lille Mus endelig lov til at åbne den første låge i julekalenderen.Så kommer den dag, hvor Lille Mus får juleferie fra børnehaven, og nu er julen meget tættere på. Lille Mus og mor køber et juletræ på torvet og går på juleindkøb. Bedstemor og bedstefar kommer på besøg, og Lille Mus kan endelig fejre jul.En stor billedbog til de mindre børn om at vente og vente på at det snart bliver jul. Den tredje i serien om Lille Mus.

 • Alfabet-atlet af Lotte Salling
  af Lotte Salling

  Lær din krop dit alfabet - og bliv alfabet-atlet! I Alfabet-atlet lærer du alle alfabetets bogstaver at kende, både store og små. Du lærer dem faktisk at kende med hele kroppen! Hvert bogstav vises med en lille remse og ideer til, hvordan man kan forme bogstavet med sin krop. På den måde arbejder det sproglige og det kropslige sammen i et optimalt møde mellem alle sanser. Bogstaverne kan også dannes af flere børn sammen, så det bliver en endnu sjovere og social aktivitet at lære alfabetet at kende.Fra 4 år 

 • Sun Above and Blooms Below af Felicia Sanzari Chernesky
  af Felicia Sanzari Chernesky & Susan Swan

  Time for a field trip to the farm to see chicks hatch-and discover opposites too! It's still a little cold and wet outside, but it's warm and dry inside the barn where the eggs are waiting. You'll find things that are big and little, short and tall, from beginning to end of this springtime story.

 • Stefan G. Bucher's LetterHeads Spar 24%
  - An Eccentric Alphabet
   

  From the creator of the popular Daily Monster YouTube series comes a revolutionary new vision for "e;characters,"e; one that brings the alphabet hilariously alive.A very special design book, LetterHeads is the first to feature "e;sculpted"e; portraits of letters, employing 3D modeling software, which has been used almost exclusively by Hollywood's CGI and video game production community. Until now!LetterHeads is a graphic design book for creatives of any age, celebrating diversity and inspired by the people of the artist's hometown of Los Angeles. Infused with unique personalities, surrounded by playful vocabulary and an intriguing color palette, the letters reflect just how alive language can be. The use of ground-breaking 3D technology acts as a link to not just the future of letterform creation, but education itself. Molded and carved like a series of classical sculptures, but free of the gaudy paint jobs, the LetterHeads allow the quirks and nuances of each diverse character to emerge. The LetterHeads are a landmark approach to letterform creation, combining decorative lettering of the 19th century with the crisp digital modeling of a Pixar blockbuster. LetterHeads enfolds playful vocabulary with color literacy, celebrating the diversity of both letterforms and people.

 • Så er der serveret, hr. Struganoff af Kim Fupz Aakeson
  - - en bog om tal, modsætninger, bogstaver og farver
  af Kim Fupz Aakeson

  Er du sulten? Hr. Struganoff har åbnet en restaurant. Her er mad i alle former og farver, og her bydes velkommen til alle slags gæster, lige fra løver og mus til børnehavebørn og zuluer. Her fejres der fødselsdag, stables sandwicher og laves sund frugtsalat med flødeskum og sukkerkugler.Få stillet sulten, og lær om tal, modsætninger, bogstaver og farver. Bogen indeholder historierne:Til lykke, hr. StruganoffVelbekomme, hr. StruganoffTak for mad, hr. StruganoffVærsgo og spis, hr. Struganoff Fra 3 år.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.