Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 621
 • 290
 • 234
 • 85
 • 10
 • 9
 • 6
 • 2
 • 1
Sprog
 • 225
 • 999+
 • 8
 • 12
 • 68
 • 6
 • 22
 • 13
 • 9
 • 6

Sci-fi og fantasy

 • Divergent 1: Afvigeren af VERONICA ROTH
  af VERONICA ROTH

  Fremtidens verden er inddelt i fem faktioner. Dit tilhørsforhold dikterer dit liv. Tris lever i en postapokalyptisk verden, hvor samfundet er inddelt i fem faktioner. Som 16-årig skal hun vælge, hvor hun hører til. Hendes valg vil diktere hendes venner, hendes idealer, hendes tilværelse. Det er et valg for livet. I sjældne tilfælde er der nogen, som falder uden for kategori.Hun afviger. Hendes liv er i fare."Afvigeren" er første bog i bestsellertrilogien "Divergent". Bøgerne er oversat til 44 sprog og er solgt i over 12 millioner eksemplarer.Divergent-trilogien er 23-årige Veronica Roths debut som forfatter. "Afvigeren" blev valgt som "Favourite Book 2011" på verdens største brugeranmeldelsessite, Goodreads.com, og er allerede en New York Times-bestseller."Til alle, der elskede The Hunger Games." Publishers Weekly.

 • Divergent 2: Oprøreren af VERONICA ROTH
  af VERONICA ROTH

  Fremtidens verden er inddelt i fem faktioner. Dit tilhørsforhold dikterer dit liv. Tris har fravalgt sin familie og sluttet sig til Skytsenglene. Men da der udbryder krig mellem faktionerne, og hendes nærmeste bliver dræbt, styrter hendes verden i grus.Som "divergent" bærer hun samtidig på en grusom hemmelighed. Hvis hun skal redde verden, må hun igen gøre sig fri. Også selvom det betyder, at hun må sige farvel til den, hun elsker allermest."Oprøreren" er anden bog i bestsellertrilogien "Divergent". Bøgerne er oversat til 44 sprog og er solgt i over 12 millioner eksemplarer.Divergent-trilogien er 23-årige Veronica Roths debut som forfatter. "Afvigeren" blev valgt som "Favourite Book 2011" på verdens største brugeranmeldelsessite, Goodreads.com, og er allerede en New York Times-bestseller."Til alle, der elskede The Hunger Games." Publishers Weekly

 • Kadavermarch af Dennis Jürgensen
  af Dennis Jürgensen

  Det er Danmark, det er fremtid, det er et helvede. Noget er gået galt, for død er lige pludselig blevet et relativt begreb. Mens folk tidligere pænt blev liggende i graven, efter de havde udåndet, har de nu fået smag for at vandre igen; ikke som genfærd men i en regulær kadavermarch. Desværre er de blevet sultne, mens de lå i jorden, og kun en ting kan øjensynlig bremse deres hunger: Menneskekød. Alt i alt er har den danske befolkning et problem. Der er ingen steder man kan være sikker, for det er et verdensomspændende problem, og det breder som lynhurtigt til alle steder. Dvs. alle steder undtaget de riges højborge, CrystalCity: 142 ens udseende, på alle måder selvforsynende, byer med tilhørende marker og natur. De er alle omgivet af 10 meter høj betonmure med tilhørende alarmudstyr og våben for at holde pøbelen ude. Det er her, de stinkende rige holder til og nyder at bruge deres penge på sig selv. Helt sikre er de dog ikke, for pludselig står "byerne" overfor en trussel, de ikke kan se bort fra. Hvis de ikke gør noget drastisk, kommer de nemlig i samme båd som samfundene uden for murene: En snarlig død mellem en zombies tænder. Imens prøver små grupper af mennesker på at overleve i en verden, der er gået amok, men det synes umuligt at undgå de omvandrende groteske parodier på mennesker. Er det virkelig farvel til Danmarks samlede befolkning for evigt? For ikke at tale om den resterende verden inkl. CrystalCity’s beboere? Denne bog er ikke et rent orgie i splat, som mange ellers kunne komme til at tro. Ganske vist er der seriøst mange scener af den udpenslede slags, men der er mere i denne bog. Gennem hele værket er der en historie til at bære det hele og sørger for, at det ikke bare er ligegyldige ulækkerheder. Bogen kan ikke anbefales for børn eller ældre mennesker pga. sit indhold, men der er sikkert mange, der vil kunne få nogle dage til at gå med at læse om den påbegyndte kadavermarch. Takket være denne bog er Dennis Jürgensen ofte blevet refereret til som splatterforfatter i artikler, uden hensynstagen til hans øvrige omfangsrige produktion.

 • Dødsdoktrinen - Gunner Skale af James Dashner
  - Dødsdoktrinen - Novelle
  af James Dashner

  Dødsdoktrinen er en serie til alle de drenge og piger, der i virkeligheden hellere vil sidde med en skærm - at læse Dashner er som at spille et computerspil, hvor hvert kapitel er et nyt level.James Dashners serie om Dødsdoktrinen er mere realistisk og afhængighedsskabende end noget computerspil. Her er sid-på-kanten-af-dit-sæde-spænding hele vejen igennem, og med den gratis ebogsnovelle Gunner Skale, får fans adgang til historien bag et af seriens helt store spørgsmål: Hvordan gik Gunner Skale fra at være den største gamer nogensinde til at være med til at nedbryde VirtNettet?

 • Divergent Four - Tobias' fortællinger af VERONICA ROTH Spar 18%
  af VERONICA ROTH

  Tobias blev kendt som den karismatiske og uudgrundelige "Four" i "Divergent - Afvigeren". Få indblik i Tobias' dramatiske baggrundshistorie, og kom helt tæt på de mest skelsættende øjeblikke i hans liv - fortalt fra hans perspektiv. Indeholder fire præ-Divergent-historier og tre ekstra episoder fra filmen.

 • Hummerkongens hævn 2 af Nick Clausen Spar 51%
  af Nick Clausen

  Noget er helt galt med Karlo. Han har i hemmelighed stjålet Spiffs armbåndscomputer og er rejst til fængslet, hvor krabatalossen sidder indespærret. Han vil hjælpe den med at flygte.Spiff forsøger at forhindre det, men ender med at afsløre den sande fjende: en frygtindgydende, hævntørstig mutant, som kalder sig selv Hummerkongen.Samtidig begynder smittede væsner at dukke op på hospitaler overalt i De Kendte Universer. Snart går det op for vores helte, at hele fremtiden står på spil …Pressen skriver:““Hummerkongens hævn 2” er en spændende, god og sjov bog, fyldt med aktion, humor, venskab, kærlighed og hævngerrighed. Den fik mig til at le flere gange, samtidig med at de mange cliffhangers, som de fleste kapitler endte med, holdt mig fanget og fik mig til at vende side efter side.Adventures of a booknerd.

 • Hummerkongens hævn 1 af Nick Clausen Spar 51%
  af Nick Clausen

  Jonatan er til sin kusines konfirmation, da han finder ud af, at hans fætter har fundet en portal i et skab. Ved et uheld forsvinder Jonatans lillebror, Karlo, til en ukendt destination.Kort efter dukker en sær skikkelse ved navn Spiff op. Han er fra Det Interuniversielle Ordenskorps og har ordrer om at lukke portalen, før der sker uheld.Jonatan får sammen med nabopigen Cecilie overtalt Spiff til at finde Karlo først. Men det viser sig at være lettere sagt end gjort. Karlo er nemlig røget hele vejen uden for De Kendte Universer. Og derude lurer ubegribelige farer …Hummerkongens hævn 1 er første bog i science fiction-serien Hummerkongens hævn.Medierne skriver:“Det er ikke til at forudse, hvad der sker på næste side, og bogens slutning gør det helt tydeligt, at der er flere katastrofer i vente i trilogiens andet bind. For hvordan overbeviser man lige sine forældre om, at ens lillebror er blevet væk i en intergalaktisk portal?”Weekendavisen.“Jeg er ret glad for Nick Clausens bøger, og denne var ingen undtagelse.” … “Plottet er godt skruet sammen, og der er en del overraskende twists undervejs.”laesehestmedfantasy.blogspot.dk.“… god og fængende historie”bogoplevelsen.dk.“Bogen er spændende, sjov og fantasifuld, og læseren holdes fanget fra start til slut.” … “Bogen kan absolut anbefales til biblioteker af alle størrelser”Fra DBCs lektørudtalelse.

 • Den dobbelte sol af Bent Rasmussen
  af Bent Rasmussen

  Bent Rasmussens "Den dobbelte sol" beskæftiger sig, med udgangspunkt i brugen af tomkraft, med de helt store spørgsmål om samfundet, tilværelsen og menneskeheden.I en nær fremtid bliver samfundet styret af atomkraft og computere, og menneskene er reduceret til numre – men under overfladen ulmer oprøret ...Bent Rasmussen (f. 1934), dansk forfatter. Rasmussen er primært kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Han fik sin litterære debut i 1966 med bogen "Alt kan gro" og har siden udgivet over 40 bøger. I løbet af sin mangeårige forfatterkarriere har Bent Rasmussen blandt andet vundet Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris (1978), Gyldendals Boglegat for Børnebogsforfattere og -tegnere (1984), Kulturministeriets Børnebogspris (1988) og BMF‘s Børnebogspris (1994).

 • Under ensomme stjerner af Kate Ling Spar 19%
  af Kate Ling

  Børn og unge læser som aldrig før, når historien fænger. Det gør britiske Kate Lings trilogi om den unge Seren, der har forladt Jorden, som menneskeheden har gjort ubeboelig. Men også i rummet, har mennesker følelser, og selv i mørket kan kærligheden lyse.16-årige Seren Hemple er født på rumskibet Ventura. Som en del af besætningen på en mere end 360 år lang udforskningsekspedition er hun underlagt kontrol af alt – sit tøj, sit arbejde og ikke mindst sit valg af livspartner.Da Seren møder den karismatiske og gådefulde Dom, forelsker hun sig imidlertid hovedkulds på trods af, at hun dermed sætter sig op mod systemet og risikerer alt. For at dyrke deres kærlighed, må Seren og Dom flygte – men hvor kan de tage hen, når det eneste, der omgiver dem, er det tomme rum? Ling tager sine unge læsere med på en hæsblæsende og romantisk rejse i rummet, hvor kærlighedens lys aldrig kan slukkes.

 • Tim Ryan i atomernes tempel - Raketeskadrille 34 nr. 2 af James Morris
  af James Morris

  Oberst for raketeskadrille 34, Tim Ryan, og hans besætning er rejst til planeten Venus. Med sig har de en videnskabsmand, der skal observere den fremmede planets golde landskab. Men da de når frem, opdager de, at Venus er beboet af et fremmed folk. Her blomstrer en hel kultur, bygget og udviklet af venusboerne. Men venusboerne har hørt slette rygter om jordboerne, og Tim Ryan kommer på en intergalaktisk diplomatopgave ... Og den er bestemt ikke let!Niels Meyn (1891-1957) var en dansk forfatter og journalist, der skrev under hele 39 forskellige pseudonymer igennem sin karriere (heriblandt under navnet James Morris, mens det mest kendte og anvendte var Charles Bristol). Han skrev over 300 værker i forskellige genrer - lige fra børnebøger over krimier til dyrebøger. Meyn debuterede i 1911 med bogen "Med luftskib til Mars", som han skrev sammen med August Kingsley.

 • Tim Ryan i gudernes by - Raketeskadrille 34 nr. 3 af James Morris
  af James Morris

  Oberst Tim Ryan og hans mænd på raketeskadrille 34 er rejst ud i rummet for at finde de krigeriske marsboere. De har fået et tip om deres gemmested af de kultiverede venusboere, så nu er jagten for alvor gået ind. Tim Ryan og raketeskadrille 34 står over for deres livs største udfordring. Men de skal vinde, for hele jordklodens fremtidige sikkerhed står på spil ...!Niels Meyn (1891-1957) var en dansk forfatter og journalist, der skrev under hele 39 forskellige pseudonymer igennem sin karriere (heriblandt under navnet James Morris, mens det mest kendte og anvendte var Charles Bristol). Han skrev over 300 værker i forskellige genrer - lige fra børnebøger over krimier til dyrebøger. Meyn debuterede i 1911 med bogen "Med luftskib til Mars", som han skrev sammen med August Kingsley.

 • Tim Ryan i krig mod Mars - Raketeskadrille 34 nr. 1 af James Morris
  af James Morris

  Tim Ryan er oberst i raketeskadrille 34, der er sat i verden for at holde lov og orden i verdensrummet. Obersten og hans mandskab kommer på en alvorlig prøve, da forlydender om uidentificerede flyvende objekter på et kort øjeblik forandres til en egentlig trussel fra en gruppe fremmede Marsboere.Raketeskadrille 34 bliver sendt af sted for at nedkæmpe fjenden. Ingen ved helt, hvad de er oppe imod, men Tim Ryan har en fornemmelse af, at disse væsner er sværere at bekæmpe end først antaget - og desværre får han ret ...Niels Meyn (1891-1957) var en dansk forfatter og journalist, der skrev under hele 39 forskellige pseudonymer igennem sin karriere (heriblandt under navnet James Morris, mens det mest kendte og anvendte var Charles Bristol). Han skrev over 300 værker i forskellige genrer - lige fra børnebøger over krimier til dyrebøger. Meyn debuterede i 1911 med bogen "Med luftskib til Mars", som han skrev sammen med August Kingsley.

 • Døden rider raskt af Hans Hansen
  af Hans Hansen

  Stadig flere unge forsvinder fra de voksnes kolde og pengebegærlige samfund. David og hans ven Jarl er nogle af dem. De flygter og søger ud til de forladte områder udenfor byen. Her vil de sammen skabe en ny og bedre tilværelse, som et oprør mod det umenneskelige samfund, som de voksne har skabt.Hans Hansen (f. 1939) er dansk forfatter og tidligere børnefilmkonsulent ved Det danske Filminstitut. Han debuterede med en novellesamling for voksne i 1965, og i 1975 udgav han sin første børnebog, krimien "Livsfarlige papirer". Siden er det blevet til over 50 børne- og ungdomsbøger, deriblandt "Vil du se min smukke navle", som blev til en meget populær ungdomsfilm.

 • Dødens mærker af VERONICA ROTH Spar 18%
  af VERONICA ROTH

  CYRA ER SØSTER TIL EN BRUTAL TYRAN, der regerer over sit folk med en jernnæve. Hun har et unikt talent for at påføre smerte, som hun tvinges til at udnytte. Men Cyra ønsker at være andet end bare sin brors våben – og i hemmelighed lægger hun planer …Akos bliver som barn kidnappet af Cyras bror, og mod sin vilje tvinges han ind i en verden af vold og frygt. Men efterhånden udvikler han alligevel et slægtskab med sine dødsfjender.Hadet mellem Cyras og Akos’ lande og familier virker uoverstigeligt. De to må bestemme sig for enten at hjælpes ad med at overleve – eller tilintetgøre hinanden.Bestsellerforfatteren til DIVERGENT er tilbage!Med mere end 35 millioner solgte eksemplarer er Veronica Roth hurtigt blevet en af verdens mest populære YA-forfattere. Hendes nye roman, Dødens mærker (”Carve the Mark”), udkommer 17. januar 2017 i Danmark – og bliver tilgængelig samtidig på 33 sprog.Dødens mærker er første bog i Veronica Roths nye tobindsserie. Næste bog udkommer i 2018.

 • Hævneren af Flemming Chr. Nielsen
  af Flemming Chr. Nielsen

  I en anarkistisk, kaotisk fremtid – hvor fjern ved vi ikke – udspiller der sig mystiske og måske uforklarlige ting. Uhyggelige tildragelser for to unge i et samfund næsten uden holdepunkt. De finder en sten, som binder dem til fortiden – vikingetiden – hvor en gruppe fra universet besøgte stedet, men desværre måtte efterlade en af deres fæller død. Ham vil gruppen hente igen – hvornår? Og i hvilken tid? De to unges trængsler er for alvor begyndt. Flemming Chr. Nielsen (f. 1943) dansk forfatter, journalist, redaktør, teateranmelder og cand.scient. i fysik og matematik. Flemming Chr. Nielsen er forfatter til en lang række romaner, essays og biografier, foruden sine produktioner som journalist.

 • De ensomme har langt hjem af Ole Henrik Laub
  af Ole Henrik Laub

  I år 2041 er fabrikken Globe godt i gang med at skabe nådesløse og dødsensfarlige kamprobotter, der skal kunne blende ind blandt menneskene. Men ikke alle robotterne er onde – Papa vil skabe venlige robotter til at hjælpe menneskene, og af denne grund er han nødt til at flygte fra fabrikken. Kit er en ung pige, der tror, hun skal til prøvefilmes hos et filmselskab, men i virkeligheden bliver hun bare brugt som model for Globes robotter. Den venlige robot Senta beder om Kits hjælp til at flygte, så hun kan finde Papa, og der bliver nu lagt op til en hæsblæsende jagt, da Globe-lederne Rosholm og Benzon forfølger dem sammen med dræberrobotten Muriel.

 • Icebound Land (Ranger's Apprentice Book 3) af John Flanagan
  af John Flanagan

  The Icebound Land is the third thrilling book in John Flanagan s Ranger s Apprentice series over eight million sold worldwide.Kidnapped after the fierce battle with Lord Morgarath, Will and Evanlyn are bound for Skandia as captives aboard a fearsome wolfship. But Halt has sworn to rescue them, and he will do anything to keep his promise even defy his King. Expelled from the Rangers he has served so loyally, Halt is joined by Will's friend Horace as he travels towards Skandia. On their way, they face many challenges but Horace knows a thing or two about combat. Soon he begins to attract the attention of knights and warlords for miles around with his uncanny skill. Even so, will they be in time to rescue Will from a horrific life of slavery? Perfect for fans of J.R.R. Tolkien s Lord of the Rings, T.H. White s The Sword in the Stone, Christopher Paolini s Eragon series and Rick Riordan s Percy Jackson series.

 • Spook's Apprentice - Play Edition af Joseph Delaney
  af Joseph Delaney

  Joseph Delaney's popular book, The Spook's Apprentice, told the story of Thomas Ward, apprenticed to the local spook to help keep the county safe from the Dark. The novel is the inspiration for the movie Seventh Son, starring Jeff Bridges, Ben Barnes and Julianne Moore, but has now been adapted for the stage by Joseph and his son Stephen.Suitable for casts large and small, this script is ideal for use in drama groups, english lessons and school plays.

 • 100 af Kass Morgan
  - Book One
  af Kass Morgan

  The Hunger Games meets Lost in this spectacular new series. Now a major TV series on E4. No one has set foot on Earth in centuries - until now.Ever since a devastating nuclear war, humanity has lived on spaceships far above Earth's radioactive surface. Now, one hundred juvenile delinquents - considered expendable by society - are being sent on a dangerous mission: to re-colonize the planet. It could be their second chance at life...or it could be a suicide mission.CLARKE was arrested for treason, though she's haunted by the memory of what she really did. WELLS, the chancellor's son, came to Earth for the girl he loves - but will she ever forgive him Reckless BELLAMY fought his way onto the transport pod to protect his sister, the other half of the only siblings in the universe. And GLASS managed to escape back onto the ship, only to find that life there is just as dangerous as she feared it would be on Earth.Confronted with a savage land and haunted by secrets from their pasts, the hundred must fight to survive. They were never meant to be heroes, but they may be mankind's last hope.

 • Intergalaktisk Eventyr af Søren Ellemose Spar 51%
  af Søren Ellemose & Morten Ellemose

  Xander, Georg, Jeanne og Sigrid er tilbage i 7. klasse på Tvegaardskolen. De er trætte, fortumlede og usikre på om deres oplevelser med hidsige robotter, blodtørstige Daggerrotter og rumrejsende væsener har været virkelighed eller mareridt. Midt i morgensamlingen dukker tvillingerne Robert og Tammie fra fremtiden atter op, skarpt forfulgt af en rasende Timecop.Xander har fået fingre i en magisk Tidsbog, som måske kan hjælpe de seks venner på flugt, mens tiden ubønhørligt tæller ned til dommedag. Det bliver en hæsblæsende kamp mod uret, mens universets to bedste dusørjægere, Lord Greywood og Blade Bloodstorm, er lige i hælene på dem og alletiders største tidsrejsende, den nuttede, men farlige SaSaXavir.Eventyret om Rummets Detektiver kan fortsætte. Intergalaktisk Eventyr er anden bog i serien om Rummets Detektiver.

 • OPVÅGNING af MAJ JOHANSEN Spar 23%
  - -forestil dig at vågne op i en fremmed krop
  af MAJ JOHANSEN

  Ana og Tomas er stukket af. Foran dem venter vejen hjem. Hjem til kærligheden, familien og alt det L…rt der følge med. Drømmen bliver til et mareridt. Kan de finde ud af at finde hinanden, så de igen bliver ét.En sjældent set karakter, introduceres i dansk fantasy.Ana er walk in. En walk in er, når én sjæl overtager en anden sjæls plads.Anas liv tager en voldsom U-vending, da en ung mand, som påstår, han kender hende, hjælper hende med at flygte fra en dødssyg tilværelse som Seer for Politiets Efterretnings Tjeneste.Pludselig oplever hun ting, som selv en Seer har svært ved at tro på. Livet, som hun kender det, er forbi. Det er fedt, fantastisk og sindssygt spændende. Men en ubehagelig fornemmelse breder sig i hende. Måske er hendes mareridt mere virkelige, end hun tør indrømme?”Sad klinet til skærmen under hele læsningen. Jeg synes virkelig, bogen er skrevet godt! Den er fyldt med humor, meget let at leve sig ind i og der er nogle fantastiske detaljer. WOW! -glæder mig til 2’eren." Rosaura 15 år“Jeg blev fanget fra side et!! Tempoet er virkelig imponerende, tror aldrig jeg har læst en bog der var så højt oppe i gear.” Stine 38 årAnmeldelserKirsten Bloch - Ribe bibliotek/ læsehest med fantasy skriver bl.a:"Bogen er sindssygt spændende med masser af action, og et højt tempo hele vejen igennem. Opvågning er en anderledes fantasyhistorie som introducerer nogle, for dansk fantasys vedkommende, helt nye væsener som walk ins, shapeshiftere og Seere. Bogen er svær at slippe, ikke mindst fordi personerne er så dejligt uforudsigelige. Bogblogger Lars Flemming - excitedreading - skriver bl.a:”Det er en ny slags fantasy, ikke noget med alfer og trolde, men det er en ny, måske banebrydende vej indenfor fantasy, der er skabt.”..."- Såfremt der kommer en toer, så vil jeg glæde mig til at læse den, og det vil andre, der ønsker at læse noget nyt og anderledes fantasy, også synes.” ... ”Opvågning er garanteret en bog, som kan vække unges læseinteresse."Skuespiller og dramatiker debuterer med ny dansk fantasySkuespilleren og dramatikeren Maj Johansen har skrevet en fantasyroman, hvor hun benytter sig af sine dramaturgiske evner til at skabe en indlevende og fængende fortælling med stærke replikker. www.smallpocketsofwind.comDu kan også følge forlagets face book side: https://www.facebook.com/smallpocketsofwind

 • Skyggernes spil af Mette Bundgaard Laursen Spar 51%
  af Mette Bundgaard Laursen

  Kate tager med Noah til Caldera. Ifølge Profetien er det kun hende, der har kraften til at fordrive den onde Naphal og skabe fred i galaksen. Hun går derfor i gang med at træne, så hun kan blive den superhelt, de alle sammen håber, hun er. Superkræfterne er dog ikke sådan lige at lokke frem, og Kate er på nippet til at opgive det hele. Men så bliver hun kidnappet af Naphal.Skyggernes spil er anden bog i trilogien Caldera.

 • Profetiens kald af Mette Bundgaard Laursen Spar 51%
  af Mette Bundgaard Laursen

  Da 17-årige Kate møder Noah første gang, ved hun ikke, at han er en prins fra en fremmed galakse. Hun ved heller ikke, at et orakel har udpeget lige netop hende som Noahs udkårne, der skal følge med ham hjem til Caldera for at bekæmpe den onde Naphal. Faktisk er Noah ikke lige Kates kop te, hvis hun skal være helt ærlig, og Noah må snart indse, at hans opgave om at vinde Kates hjerte er langt sværere, end han havde regnet med.Profetiens kald er første bog i trilogien Caldera.

 • Prepper af Lise Bidstrup Spar 18%
  af Lise Bidstrup

  Når den helt store katastrofe rammer Jorden, vil millionvis af mennesker dø. Men der findes grupper, som forbereder sig til denne dag. Folk, der ikke bare vil sidde stille og vente på katastrofen. Daniel og hans familie gør sig klar til den endelige katastrofe, så de er parate, når den rammer. Så parate som man kan blive, i hvert fald... For når dommedag kommer, kan man ikke forudsige, hvad der vil ske, og man kan slet ikke forudsige, hvordan folk vil reagere.  Heller ikke, selv om man har forberedt sig til det hele sit liv.Pressen skrev:»Historien er medrivende, spændende og trods emnet - realistisk. Bogen har en indbydende, dyster forside og en sigende bagsidetekst … Der findes ikke andre bøger om "preppere", som ikke er så ualmindeligt et fænomen, som man måske skulle tro - ikke mindst i USA findes mange "preppere". Bogen udfylder derfor et hul i samlingen. En rigtig spændende ungdomsbog, som vil tiltrække en bred målgruppe.«- Lone Rahbek Christensen, Lektør»Her er en meget velskrevet ungdomsroman, der både rummer elementær spænding, Daniels udvikling fra barn til ung mand, venskab og forelskelse og kamp mellem liv og død.«- Gunhild Lindstrøm, Aslan.dk

 • Kronografen af Jonas Mang Spar 22%
  af Jonas Mang

  Sammenslutningen, der består af Jorden og 35 kolonier, er svækket af indre stridigheder og uenigheder, mens carcoonerne står i færd med at angribe. General Marcon, der er øverstkommanderende i kolonien Julia, vil anvende Kronografen, en maskine, der er bygget på Jorden for at lave billeder af fortiden, til at føre krig mod carcoonerne. Det skaffer ham mange fjender på halsen og sætter en kæde af begivenheder i gang, der løber løbsk.

 • Flugten fra Roskilde af Michael Kamp Spar 16%
  af Michael Kamp

  Da telefonen ringer midt om natten er Camilla og hendes to børn pludselig nødt til at forlade byen. Omgående. Det bliver en hæsblæsende flugt igennem mørket, hvor tiden konstant er ved at rinde ud og Camilla ikke aner hvem hun kan stole på.

 • Jagten på Mayabogen af Hans Ole Østergaard
  - Finns og Oles sandfærdige beretninger
  af Hans Ole Østergaard

  Jagten på Mayabogen, Bind 2 af Finns og Oles sandfærdige beretninger. Læs 1. kapitel på www.tryfitten.dkBind 2 bringer hovedpersonerne til mayaindianernes centrale område, Yucatánhalvøen. Tyskeren Archibald Von Goritius har, i samarbejde med mayaspåmanden og kalendereksperten Al Pok Chi, i 1791 udarbejdet yderst foruroligende forudsigelser om, hvilke katastrofale ændringer i jordens klima der vil indtræffe som følge af den stigende afbrænding af alskens brændsler, bl.a. i de nymodens kulfyr, og forværret af vor sols periodiske varmeudbrud. Efter at bogen i kraft af hofurmager Goritius’ mekaniske snilde er dukket frem gennem et gammelt urværk på Rosenborg Slot, bliver den stjålet kort efter sin tilsynekomst. Så hovedpersonerne skal opspore og forsøge at hjembringe det værdifulde, gamle manuskript. Værdifuldt, gennem sin sjældenhed, og på grund af det for menneskehedens videre overlevelse vigtige budskab, det indeholder. Men i modsætning til første bind, hvor heldet for det meste er med Finn, Ole og kompagni, må flere af personerne igennem gruelig meget modgang, inden rejsen kan påbegyndes: mobning, latterliggørelse, trusler på livet, bittert uvenskab mellem de tidligere rejsekammerater... Selvom de senere modtager hjælp fra den danske Mayaforsker Frants Blom, og dennes stifinder, mayaindianeren Yum-yum, lurer mange farer på dem ude i det fremmede. De kyniske oliemillionærer, der stod bag tyveriet af Von Goritius’ for dem så farlige værk, lægger naturligvis fælder ud for vores unge opdagelsesrejsende...Også beretningernes nutidspersoner, fra første bind, har deres hyr. Den brave løjtnant Hans Greval og hans hjælpere har fået om muligt endnu flere problemer med politiet, fordi han i sandhedens navn har afsløret, at Fogh-Rasmussen og hans regerings højrøstede påstande om diktator Sadam Husseins besiddelse af masseødelæg- gelsesvåben, som begrundelsen for Danmarks deltagelse i Irakkrigen, ikke havde noget som helst på sig. Og oven i det har de fået, og påtaget sig, en næsten umulig opgave: De skal finde et tilskadekomment rumvæsen, en af kammeraterne efterladt tryfit, som, i følge de ubehagelige syner, der under særlige omstændigheder hjemsøger den overfølsomme advokat Rip og hans sekretærs datter Amanda, befinder sig indespærret i en skummel bjerghule et eller andet sted på Yucatán...Et sted, der kun kan findes ved en grundig granskning af Finns og Oles sandfærdige beretninger. Ganske vist slutter løjtnant Hanses franske kvartfætter, havforskeren Kilian Le Duff, fra Bretagne, sig til tryfitekspeditionen. Men allerede inden afrejsen fra Bretagne bliver det klart for deltagerne, at tryfitterne, da de i sin tid opsamlede truede livsformer på jorden, og udsatte disse på forskellige, til formålet indrettede asteroider, ved en beklagelig fejl skabte fine udviklingsbetingelser, ikke alene for de små, kvikke fombøtter, som den rapkæftede Titina, men for nogle andre, dødsens- farlige, rovgriske væsner, der med alle midler vil søge at underlægge sig eller fortrænge alle andre, levende væsner i universet...For at rette op på denne fejl bliver det nødvendigt at opsøge “evighedsgiften”, hvis opskrift befinder sig på et Zen-kloster i Japan. Men løjtnantens sønner, Johan og Eli, deres far, advokat Rip, og dennes hjælpere inviteres først med på en tur til planeten Mars. Titina har fået fortalt, at hendes forfædre blandt fombøtterne måske har besøgt de australske aborigins engang med et lille rumskib, og hun drømmer derfor om at besøge kænguruernes land. Finn kan forstå, at han er udset til en dag at ledsage tryfitterne på den lange hjemrejse til det meget fjerne Tryfonien, selvom han ikke forstår, hvordan han kan vedblive at være Finn og komme hjem igen...

 • Cinder (The Lunar Chronicles Book 1) af Marissa Meyer
  af Marissa Meyer

  A forbidden romance.A deadly plague.Earth's fate hinges on one girl . . .CINDER, a gifted mechanic in New Beijing, is also a cyborg. She's reviled by her stepmother and blamed for her stepsister's sudden illness. But when her life becomes entwined with the handsome Prince Kai's, she finds herself at the centre of a violent struggle between the desires of an evil queen - and a dangerous temptation. Cinder is caught between duty and freedom, loyalty and betrayal. Now she must uncover secrets about her mysterious past in order to protect Earth's future.This is not the fairytale you remember. But it's one you won't forget.

 • Hmm? Agenten fra SKuRRk af Philip Newth
  af Philip Newth

  På sin 13-års fødselsdag får Mirja en mærkværdig nyhed. Hun er i virkeligheden en heks. Det er langt fra den bedste gave hun kunne forestille sig, men måske det kan vise sig praktisk i kampen mod den onde agent Hmm?Philip Newth (f. 1939) er en engelskfødt norsk børnebogsforfatter. Han er særlig kendt for sine bøger om robotten Matilda og har vundet flere priser for sit forfatterskab. Han er gift med den norske forfatter Mette Newth og sammen har de to sønner, Eririk og Hege Newth, der også er forfattere.

 • Evighedens Planet af Søren Ellemose
  af Søren Ellemose & Morten Ellemose

  I sidste øjeblik undslipper Xander, Georg, Jeanne og Sigrid den sikre død fra Gammakanonen. Sammen med tvillingerne Robert og Tammie havner de på Evighedens Planet. Her må de hver især gennemføre dødsensfarlige prøver i planetens labyrintiske indre.Keyser Blackrayns nådesløse dusørjægere er lige i hælene på dem, men SaSaXavir vender tilbage og afslører omsider den rolle, som Rummets Detektiver er udvalgt til. Kan de seks venner slippe fra Evighedens Planet i live og i tide, når universet hastigt skrumper?Om serienRummets Detektiver er hæsblæsende action, eventyr og science fiction med masser af humor for både piger og drenge. Serien omfatter fem bind: TidsmaskinenIntergalaktisk EventyrDusørjægerens HævnEvighedens PlanetNebulastjernenTvillingerne Søren & Morten Ellemose (f. 1972) har skrevet mere end 30 bøger i alle genrer. Serien er forfatternes hyldest til barndommens litterære helte. Fra Dennis Jürgensen til Jules Verne.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.