Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 999+
 • 194
 • 41
 • 5
 • 3
 • 2
Sprog
 • 103
 • 999+
 • 540
 • 12
 • 5
 • 1
 • 9
 • 5
 • 4
 • 2

Software / programmer

 • Strategisk kommunikation på sociale netværksmedier af Lisbeth Klastrup
  af Lisbeth Klastrup

  I denne bog introducerer Lisbeth Klastrup kort til udfordringer ved og muligheder for at kommunikere strategisk på de sociale netværksmedier.Bogen præsenterer aktuel viden om og forskning inden for feltet og viser i forlængelse af udgivelsen Sociale netværksmedier, hvordan man kan forstå brugernes interaktion med organisationer og brands på de sociale netværksmedier som et samspil mellem brugernes behov, organisationens handlen og mediets egne rammer.Lisbeth Klastrup kommer også ind på, hvordan man skal indtænke brugeren i kommunikationen, og hvordan man får gennemslagskraft i en kaotisk medievirkelighed.

 • De nye fans af Ibsen Martin Spar 18%
  - Skab passion og loyalitet med sociale medier
  af Ibsen Martin, Ebbesen Toke Riis & Ardahl Rasmus

  De Nye Fans er en bog for dig der arbejder med at formidle musik og gerne vil blive bedre til at anvende sociale medier.Bogen tager udgangspunkt i det digitale mediebillede og giver konkrete redskaber til, hvordan du kan bruge de nye medier til aktivt at skabe dialog – og hvordan du gør almindelige brugere til loyale og passionerede fans.

 • Grafisk design med Photoshop, Illustrator og InDesign af Daniel Riegels Spar 21%
  af Daniel Riegels, Anders Bennekou & Anne Sofie Olsen

  Alt du behøver at vide om Adobe Creative Cloud.Skab bøger, illustrationer og tryksager af professionel kvalitet med de grafiske programmer i Adobe Creative Cloud.Adobe er verdens førende producent af software til grafik, foto- og videoredigering. Med denne bog lærer du at arbejde smartere med de seneste udgaver af programmerne Photoshop CC, InDesign CC og Illustrator CC.Lær alt om hvordan Photoshop CC bruges til alt fra simple justeringer af billeder til hvordan du kan bruge redskaber som kloning og pensler til at finjustere grafik og foto ned til mindste detalje.Få mere ud af InDesign CC ved at lære om programfaciliteter som master-sider, listeopstillinger, fodnoter og tastaturgenveje. Få tips og tricks til design af tryksager, og hvordan du får det bedste resultat ved publicering af bøger, e-bøger, brochurer, plakater, visitkort mm.Vi gennemgår også Illustrator CC, som er et tegneprogram til udarbejdelse af tegninger, logodesign, wireframes til hjemmesider og meget mere. Du lærer hvordan du nemt og effektivt kan opbygge forskellige former for illustrationer. I Illustrator CC arbejder du med vektorgrafik. Det har den fordel, at det kan skaleres i uendelighed uden tab af kvalitet.Hver enkelt side beskriver en enkelt funktion i det pågældende program. Du kan derfor bruge bogen som et opslagsværk. Gennem letforståelige instruktioner får du for eksempel styr på hvordan du deler billeder, filer og andet indhold med Adobe Creative Cloud.Skrevet til begyndere såvel som øvede med lyst til at arbejde kreativt.

 • Google Chromecast af Louise Peulicke Larsen Spar 16%
  af Louise Peulicke Larsen

  Chromecast er en fantastisk lille dims, som gør dit helt normale tv til et smart-tv. Med en Chromecast koblet til dit tv, kan du se masser af tv-serier, film, videoer og fotos både fra internettet og din personlige samling direkte på tv-skærmen fra din smartphone, tablet eller computer. Du kan også høre musik, radio og podcasts eller spille spil med din Chromecast og undgå bøvl med tilslutning af kabler. Det er nemt - og i modsætning til mange SMART TV - så virker det!Med denne titel er du sikker på at du få det bedste ud af din Chromecast. Ved hjælp af letforståelige vejledninger, bliver du guidet til at komme hurtig i gang og får masser af tips og tricks. Vi ser på en lang række af de apps, som er kompatible med din Chromecast. Der er noget for enhver smag og alder, hvad enten du vil se film og serier, se sport, spille spil, blive undervist eller høre musik. Vi viser dig selvfølgelig også hvordan du henter disse apps til enten din Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad.Vi ser også på hvordan du bruger Chromecastens lillebror, Chromecast Audio, til at afspille musik via din højtaler.

 • Photoshop CC af Anne Sofie Olesen Spar 16%
  - Få mere ud af Photoshop CC
  af Anne Sofie Olesen

  Gennem letforståelige øvelser får du med denne titel styr på lag, markeringer og masker. Vi skal også se på forskellige slags filformater, på forskellen mellem vektor- og bitmap-grafik samt mulighederne med Creative Cloud. En god hjælp til nye samt erfarne brugere af Adobe Photoshop.Lær alt fra hvordan Adobe Photoshop CC bruges til simple justeringer af billeder, til hvordan du kan kan bruge redskaber som kloning og pensler til at finjustere fotografier og grafik ned til mindste detalje. Bliv også fortrolig med værktøjskassen og lær alle de smarte genveje og nye funktioner at kende. Med Adobe Photoshop CC er det nemt at arbejde på tværs af computer og mobilenheder for at skabe og forbedre dine fotografier, design af apps, 3D-grafik, videoer og meget mere.Til titlen medfølger 10 øvelsesfiler og ekstra 20 sider online om Camera Raw.

 • Microsoft Visio 2013 DK af Peter Kragh Hansen Spar 17%
  af Peter Kragh Hansen

  I denne bog introduceres læseren til det alsidige tegneprogram Microsoft Visio, der bruges til at lave mange forskellige typer diagrammer - rutediagrammer (eller på engelsk: flowcharts), organisationsdiagrammer, procesdiagrammer. tekniske diagrammer, konstruktionstegninger og meget mere.Indhold:IntroduktionSkabeloner og stencilsVisio 2013 – arbejdsskærmenStencilsSidens egenskaberFaneblade og trykknapper i Visio 2013Værktøjslinjen Hurtig AdgangLinealer og hjælpelinjer SiderStatuslinjenGitter, Fastgør og FastklæbGemUdskriv med Visio 2013Tegn med Visio 2013Tegn dine egne figurerTegn flere figurerKopiering af figurer ForbindelseslinjerFormater figurerRediger tegningTekst i Visio 2013 Sådan skriver du tekstArbejd med tekstblokkeIndsæt felter LagOpret og rediger din stencilOpret ny stencilRediger masterDokumentstencilOpret FlowchartOpret et blokdiagramOpret organisationsdiagramOrganisationsdiagram over flere siderNogle vigtige FlowChart-figurerGenvejstaster

 • Excel 2010 Grundbog af Jørgen Koch Spar 18%
  af Jørgen Koch

  Excel 2010 Grundbog (182 s.) er en grundlæggende gennemgang af Microsoft Excel 2010, som er en del af Office 2010.Du lærer alt om brugergrænsefladen i de nye Office-programmer, at navigere rundt i regnearket og projektmappen, at indtaste og redigere data, oprette formler, om praktisk regnearksopbygning ved hjælp af et større eksempel. brugen af funktioner, navngivne celler, diagrammer, Excel-tabeller, sortering, filtrering, revisionsværktøjer, datavalidering, målsøgning og tilpasnining af båndet.

 • Regnskab med Microsoft Dynamics C5 2010 af Dan Johansen Spar 23%
  af Dan Johansen

  Denne bog er en guide til det populære økonomisystem Microsoft Dynamics C5 version 2010. Dan Johansen tager udgangspunkt i en virksomhed, der skal i gang med at bruge C5. Han viser, hvordan du installerer programmet, sætter det op, og hvordan du bruger de fire grundlæggende moduler: Lager, Debitor, Kreditor og Finans. Du kan også læse om at oprette udskrifter fra C5 til printer og til videre brug i Microsoft Excel. Endelig kan du læse om at bruge C5 i en online-løsning, hvor du ikke behøver at installere programmet på virksomhedens computere, men har adgang til det over internettet.

 • AutoCAD 2013 3D Grundbog af Frede Uhrskov Spar 18%
  af Frede Uhrskov

  Den eneste danske bog 3D faciliteterne i AutoCAD 2012.Gennem letforståelige forklaringer og øvelser vises hvordan de forskellige funktioner anvendes.3D anses af mange som et vanskeligt område at komme i gang med, men det gælder ikke længere. AutoCAD 2013 er meget let at arbejde med. Denne bog forklarer de fleste kommandoer og begreber. Brugeren står med denne bog godt rustet overfor fremtidens konstruktionsopgaver.Bogen er et "must" for alle de AutoCAD brugere, der ønsker at komme i gang med 3D konstruktion. Bogen er kommandoopbygget og alle kommandoer illustreres med en eller flere øvelser.

 • Office 2016 Bogen - Office 365 af Jørgen Koch
  af Jørgen Koch

  Alt du ønsker at vide om Office 2016 og Office 365Denne bog er din garanti for at få mest mulig ud af Office 2016 programmerne Skype, Outlook, Excel, Word, PowerPoint. Desuden guider vi dig igennem funktionerne i Office 365 abonnementet, så du får fuldt udbytte af din investering.I bogen lærer blandt andet, hvordan du kan lagre dine dokumenter og andre filer i skyen med tjenesten OneDrive. Når filerne ligger i skyen, er de sikrede i tilfælde af at din computer bryder sammen. Samtidig er filerne på én gang tilgængelige på både din computer, smartphone og tablet. Desuden kan dokumenter i skyen let deles med kollegaer eller venner, så I kan samarbejde om udarbejdelsen af den næste rapport, præsentation eller feriebudgettet.Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog og er opsat som en kogebog, hvor hver enkelt side beskriver en enkelt funktion i det pågældende program. Du kan derfor bruge bogen som et opslagsværk, hvor du ikke behøver læse hele kapitler for at finde det, du søger.

 • Illustrator CC af Anders Bennekou Spar 16%
  - Vektorgrafik & typografi
  af Anders Bennekou

  Adobe Illustrator CC er et vektorbaseret tegneprogram til udarbejdelse af illustrationer fx tegninger, logodesign, wireframes til hjemmesider, grafer, 3D-elementer og meget mere! Med Adobe Illustrator CC arbejder du med vektorbaseret grafik. Det har den fordel, at det kan skaleres i uendelige størrelser uden tab af kvalitet. Vi gennemgår opsætningen af programmet og du bliver introduceret for brugerfladen og lærer de vigtigste tegneværktøjer at kende heriblandt lassoværktøjet, markeringsværktøjet, tryllestavsværktøjet og penselværktøjet. Du lærer effektive metoder til hvordan du nemt og hurtigt kan opbygge forskellige former for illustrationsopgaver og typografi. Vi kigger også på hvordan du kan finde den rigtige skrifttype for dit design, og vi dykker ned i hvordan du kan personliggøre skriften, så den komplimenterer det tilknyttede projekt. Skrevet til begyndere og let øvede med lyst til at arbejde kreativt.

 • Character Design from the Ground Up af Kevin Crossley
  - Make Your Sketches Come to Life
  af Kevin Crossley

  All stories have characters, and whether its a film, game, book, or comic, all characters need to be designed. Character design has become a distinct discipline in the entertainment industry, and character designers are employed by film and game companies across the globe to bring life to scripts and ideas. In this book, illustrator and character designer Kevin Crossley provides a complete overview of character design. Starting with the basics of materials, equipment, and sofware, Kevin will explain the processes professional character designers follow to develop characters for publishing, games, and film. From ideas and thumbnails, anatomy and reference, through effective drawing, 3D mock-ups and full turnarounds, Kev explains how a character designer works to achieve professional results.

 • Facebook kommunikation for kommunikationens skyld? af Anne Scott Sørensen Spar 11%
  af Anne Scott Sørensen

  Sociale medier, ikke mindst Facebook, spiller en stigende rolle i hverdagslivet, på den politiske dagsorden og i virksomheder og organisationer. Fra at være et amerikansk netværk for college studerende er Facebook blevet et globalt socialt og kulturelt fænomen.Danmark er et af de lande, hvor Facebook har den største udbredelse og brug; således har mere end halvdelen af den danske befolkning en profil på Facebook.Denne antologi, den første dansksprogede specifikt om Facebook, samler en række danske forskere og andre med indsigt i sociale medier, som hver især har ydet væsentlige bidrag til den videnskabelige forståelse af sociale medier generelt og Facebook specifikt.Bogen omhandler blandt andet Facebooks historie og aktuelle anvendelse i Danmark, Facebooks sociale konsekvenser samt dets rolle i den politiske offentlighed, i journalistikken og for virksomheder.Bogen henvender sig til studerende og undervisere ved videregående uddannelser. Dele af bogen vil også med fordel kunne anvendes i f.eks. samfundsfag på gymnasiet og handelsskolen, samt på andre ungdomsuddannelser. Bogen vil desuden være interessant læsning for alle, der interesserer sig for den rivende udvikling inden for sociale medier.

 • Photoshop Elements 13 af Daniel Riegels Spar 15%
  af Daniel Riegels

  Med dette hæfte bliver du fortrolig med de mange muligheder i Photoshop Elements. Du vil lære alt fra, hvordan programmet kan bruges til simple, automatiske justeringer af dine billeder, til hvordan du kan bruge redskaber som lag, kloning og pensler til at finjustere fotografier og grafik ned til mindste detalje.Vi kigger også på, hvordan du kan bruge Photoshop Elements til at organisere dit fotobibliotek med en række smartekatalogiseringsværktøjer.Adobe er verdens førende producent af software til grafik-, foto- og videoredigering. I programmet Photoshop Elements 13 har Adobe samlet alle de vigtigste funktioner fra deres professionelle Photoshop-program i en prisvenlig, overskuelig og brugervenlig pakke, som er tiltænkt almindelige foto- og grafikentusiaster.

 • PowerPoint 2013 af Jørgen Koch Spar 15%
  - for alle
  af Jørgen Koch

  Med Office 2013 lancerer Microsoft en ny version af den kendte Office-pakke, der udover PowerPoint indeholder tekstbehandlingsprogrammet Word, regnearksprogrammet Excel, og mailklienten Outlook. PowerPoint er Office-pakkens præsentationsprogram, og bruges oftest når du skal præsentere oplysninger for andre. Hvis du har brugt PowerPoint før vil du bemærke at programmet har fået en make-over, hvor brugergrænsefladen, har fået et nyt og mere rent udseende i forhold til tidligere versioner og der er kommet nye funktioner til. Du vil nu kunne arbejde med PowerPoint på både din computer lokalt og via internettet og din tablet eller telefon, idet Office-pakken nu også understøtter berøringsfølsomme skærme.Mange tror, at en PowerPoint-præsentation består af en masse kedelige punktopstillinger, men du kan nemt indsætte flotte billeder, animationer, lyd- og videoklip i dine præsentationer så du kan fastholde dit publikum.I dette hæfte bliver du først præsenteret for de forskellige elementer i brugergrænsefladen, og derefter lærer du at åbne og oprette dine egne præsentationer. Vi ser blandt andet på, hvordan du indsætter forskellige former for grafik, diagrammer og animationer i dine slides. Ligeledes gennemgår vi hvordan du afspiller dit slideshow. Sidst i hæftet ser vi på, hvilke muligheder du har for at gemme, dele og udskrive din præsentation. Når du har læst dette hæfte vil du have styr på at lave en flot, professionel præsentation fra start til slut.Hæftet er skrevet i et nemt og letforståeligt sprog til dig, som skal i gang med PowerPoint 2013 og som ikke ønsker at spilde tid på for mange tekniske spidsfindigheder. Rigtig god fornøjelse!

 • Farveordbog af Lene Bjerregaard
  - - 100 farvers skjulte universelle signaler
  af Lene Bjerregaard

  Verdens 1. Farveordbog giver dig redskabet til bevidste farvevalg. Farvernes signaler taler til vores underbevidsthed, så derfor er det rette farvevalg vigtigt i både tøj, design, indretning, farvehealing mm.Farveordbog viser dig 100 forskellige farvenuancer og deres universelle arketypiske signaler - Du kan både slå en farve op og se dens betydning, samt slå en stemning op og se hvilke farver, der sender dette signal.- Hvorfor betyder "rødt lys" stop og "grønt lys" kør? Hvorfor taler vi om flyets "sorte box", når den reelt er orange? - Her er 168 ordsprog med farver, hvor farven erstatter en følelse. Disse farveordsprog og naturens farvekoder viser de universelle signaler, der forstås på tværs af kulturer.Verdens 1. Farveordbog giver dig svarene på farvernes præcise betydning, samt farve-symbolernes og farve-navnenes ophav. Det er også en interessant rejse i kulturhistorie. - Farvers basale signalværdi svarer til noder for musiktoner! Andre bøger beskriver max. 12 farver. NB: Mange farver er justeret i forhold til papirudgaven, så de nu er mere korrekte. - Bemærk at farverne gengives bedst på en PC-skærm!

 • Diagrammer i Excel af Dan Johansen
  af Dan Johansen

  Du har sikkert prøvet at oprette diagrammer i Excel. Måske har du også oplevet, at du kan så meget med diagrammer, at det er svært at overskue alle mulighederne.Dette hæfte viser dig, hvordan du opretter og redigerer diagrammer i Excel 2007. Dan Johansen fortæller meget veloplagt, hvordan du bygger diagrammer op - fra de meget enkle til de meget avancerede. Du lærer at vælge fornuftige diagramtyper, formatere tekst, manipulere x- og y-akser, ændre farver, indsætte billeder og oprette tendenslinjer.

 • Digitalfoto for seniorer af Palle Bruselius
  af Palle Bruselius

  Palle Bruselius gennemgår de grundlæggende begreber og teknikker i forbindelse med dit digitale kamera.Forskellige kameratyper, grundlæggende fototeknik, billedopløsning til web og print, billedkomposition og meget andet beskrives via eksempler, så du er klar til at trykke på udløser-knappen – og få et godt billede.Du lærer naturligvis også at overføre billeder fra kamera til pc.

 • PowerPoint 2010 - lær det selv af Kirsten Kristensen
  af Kirsten Kristensen

  Dette hæfte lærer dig at lave velfungerende præsentationer i programmet PowerPoint 2010. Du får en god introduktion til programmets brugerflade og de forskellige diastyper, du kan arbejde med. Du lærer at indsætte, redigere og formatere tekst på de enkelte dias og forskønne dem med farver, baggrunde og tegnede figurer. Du kan endvidere læse om, hvordan du giver din præsentation endnu mere liv og kvalitet med bl.a. grafik, regneark, diagrammer, videoer og lyd, og hvordan du kan bruge PowerPoint 2010 som digitalt fotoalbum. Endelig lærer du naturligvis at organisere og afvikle din præsentation som et diasshow samt udskrive uddelingskopier.

 • Excel Power Pivot and Power Query For Dummies af Michael Alexander
  af Michael Alexander

  A guide to PowerPivot and Power Query no data cruncher should be without! Want to familiarize yourself with the rich set of Microsoft Excel tools and reporting capabilities available from PowerPivot and Power Query? Look no further! Excel PowerPivot & Power Query For Dummies shows you how this powerful new set of tools can be leveraged to more effectively source and incorporate 'big data' Business Intelligence and Dashboard reports. You'll discover how PowerPivot and Power Query not only allow you to save time and simplify your processes, but also enable you to substantially enhance your data analysis and reporting capabilities. Gone are the days of relatively small amounts of data today's data environment demands more from business analysts than ever before. Now, with the help of this friendly, hands-on guide, you'll learn to use PowerPivot and Power Query to expand your skill-set from the one-dimensional spreadsheet to new territories, like relational databases, data integration, and multi-dimensional reporting. Demonstrates how Power Query is used to discover, connect to, and import your data Shows you how to use PowerPivot to model data once it's been imported Offers guidance on using these tools to make analyzing data easier Written by a Microsoft MVP in the lighthearted, fun style you've come to expect from the For Dummies brand If you spend your days analyzing data, Excel PowerPivot & Power Query For Dummies will get you up and running with the rich set of Excel tools and reporting capabilities that will make your life and work easier.

 • ISO 21500 Guidance on project management – A Pocket Guide af ANTON ZANDHUIS
  af ANTON ZANDHUIS & Rommert Stellingwerf

  This pocket guide explains the content and the practical use of ISO 21500 - Guidance on project management, the latest international standard for project management, and the first of a family of ISO standards for project, portfolio and program management. ISO 21500 is meant for senior managers and project sponsors to better understand project management and to properly support projects, for project managers and their team members to have a reference for comparing their projects to others and it can be used as a basis for the development of national standards. This pocket guide provides a quick introduction as well as a structured overview of this guidance and deals with the key issues within project management:• Roles and responsibilities• Balancing the project constraints• Competencies of project personnelAll ISO 21500 subject groups (themes) are explained: Integration, Stakeholder, Scope, Resource, Time, Cost, Risk, Quality, Procurement and Communication. A separate chapter explains the comparison between, ISO 21500 and PMBOK® Guide PRINCE2, Agile, Lean, Six Sigma and other methods, practices and models. Finally, it provides a high level description of how ISO 21500 can be applied in practice using a generic project life cycle. Proper application of this new globally accepted project management guideline will support organizations and individuals in growing their project management maturity consistently to a professional level.

 • ISO 21500 in Practice – A Management Guide af ANTON ZANDHUIS
  af ANTON ZANDHUIS, Gilbert Silvius, Rommert Stellingwerf, mfl.

  ISO 21500, officially published in September 2012, is the first overarching guideline for project management that presents a common frame of reference and a process standard. This international standard firmly positions projects within the context of programs and project portfolios and is the basis for further development of the project management profession. This book explains the background, the value, the implementation and the application of ISO 21500 for each type of organization. It describes what you, as a customer, supplier, manager or member of project staff, can do or maybe should do with the guideline. The book supplies answers to the 100 most common asked questions about ISO 21500 with the focus on the value of the guideline for the project management practice. The target audience of this book includes:- Senior managers and project sponsors, so that they gain a better understanding of the principles and practice of project management and therefore provide appropriate support and guidance to their project managers, project management teams, and the project teams;- Project managers, project management teams, and project team members, so that they have a common base of comparison of their project standards and practices with those of others; - Developers of national or organizational standards, for use in developing project management standards, which are consistent at a core level with those of others. - Consultants, educators, coaches and trainers in the project management discipline. They can connect various generally known and bespoke project management methods, models and best practices to the ISO 21500 framework as a common frame of reference.

 • pocket companion to PMIs PMBOK® Guide Fifth edition af ANTON ZANDHUIS
  af ANTON ZANDHUIS, THOMAS WUTTKE & Paul Snijders

  Note: This pocket book is available in several languages: English, German, French, Spanish, Dutch. This pocket guide is based on the PMBOK® Guide Fifth Edition. It contains a summary of the PMBOK® Guide, to provide a quick introduction as well as a structured overview of this framework for project management. This pocket guide deals with the key issues and themes within project management and the PMBOK® Guide as follows: - Key terms and definitions in the project management profession- A short overview of the activities of PMI Inc., the organization and its standards: PMBOK® Guide, Standard for Project Portfolio Management, Standard for Program Management and other standards. - The essentials of the Project Lifecycle and Organization. - What are the key project management knowledge areas and processes? Main target Group for this pocket guide is anyone with an interest in understanding the PMBOK® Guide framework or a systematic approach for project management. The book is also very useful for members of a project management team in a project environment using the PMBOK® Guide as a shared reference. A complete but concise description of the PMBOK® Guide, for anyone involved in projects or project management, for only €15,95!

 • Das Prinzip E-Book af Hilke-Gesa Bumann
  af Hilke-Gesa Bumann

  Die Digitalisierung von Literatur ist bezogen auf den momentanen Wandel der Buchbranche eines der meistdiskutierten Stichworte. E-Books haben in den letzten Jahren an Bedeutung gewonnen und sind vom heutigen Buchmarkt nicht mehr wegzudenken. Bei der rasanten Entwicklung und Etablierung von digitaler Literatur darf auch deren Untersuchung nicht zu kurz kommen. Vorher nur gedruckt und somit analog vorhandene Literatur wird im Rahmen der Digitalisierung in eine neue Form gewandelt, die einige Unterschiede, beispielsweise in Gestaltung, aufweist. Diese Unterschiede lassen die Frage stellen, ob E-Books generell der Medienform Buch angehorig sind oder eine eigene Medienform bilden. Hierbei ist auffallig, dass ein Unterschied zwischen klassischen E-Books und enhanced E-Books besteht. Wahrend unter klassischen E-Books die Umwandlung von analoger Literatur in digitale verstanden wird, charakterisiert die Multimedialitat enhanced E-Books. Diese sind durch Audio,- Film- und Animationsanteile bereichert und verlangen somit eine andere Form der Rezeption.

 • Food Dependency in the Middle East and North Africa Region
  - Retrospective Analysis and Projections to 2050
   

  This volume covers the Middle-Eastern and North African regions who are increasingly dependent on imports from abroad for covering their domestic food needs. Results of this study show that this import dependence is likely to increase further by 2050. Some sub-regions hardly reach sustainable levels; the Maghreb, Near and Middle-East could import 60 to 70% of their food needs. These results are indicative whatever the considered scenario, but especially if climate change impacts become more severe.

 • E-Commerce-Recht af Michael Rohrlich
  af Michael Rohrlich

  Dieser shortcut behandelt das Thema Onlinerecht im Webshopumfeld. Neben dem rechtlichen Rahmen, den Onlinehandler im internationalen Handel beachten mussen, geht es um die Werbung mit Gutesiegeln und Testergebnissen sowie die juristischen Besonderheiten fur Amazon-Handler. Zudem spricht der Autor weitere generelle Anderungen des E-Commerce-Rechts der vergangenen Jahre an - darunter u.a. die Moglichkeit der Verbraucher, ein auergerichtliches Streitschlichtungsverfahren in Anspruch zu nehmen.

 • SharePoint Kompendium - Bd. 13 af Thomas Roth
  af Thomas Roth, Michael Greth, Marc Andre Zhou, mfl.

  Das SharePoint Kompendium ist ein Sammelband unterschiedlicher Artikel rund um das Thema SharePoint. Dieser Band beschaftigt sich mit der SharePoint-Version 2016. Sowohl die Migration alterer Versionen, hybride Einsatzszenarien in SharePoint Server 2016 als auch Kerninnovationen und die Workflowumsetzung in den neuen SharePoint-Versionen werden in diesem Zuge betrachtet. In der zweiten Halfte des E-Books kommt das Thema Innovationen zur Sprache; es wird beleuchtet, wie Ideen generiert und die Kreativitat angeregt werden kann. Der abschlieende Artikel stellt das Thema "e;Bring Your Own Device"e; (BYOD) in den Mittelpunkt. Die Autoren machen darauf aufmerksam, welchen Rahmenbedingungen der Einsatz eigener Technologien im Unternehmensumfeld unterliegt und welche rechtlichen Fragen man bedenken sollte - Datenschutz, Steuer- und Lizenzrecht sind hier nur ein paar der zu beachtenden Kategorien.

 • Microsoft Azure af Roland Krummenacher
  af Roland Krummenacher

  Mit der Microsoft-Cloud Azure lassen sich hoch skalierbare, weltweit verteilte Anwendungen fur Millionen von Endnutzern erstellen. Doch auch in kleineren, lokalen Projekten konnen Softwareentwickler von Azure profitieren. Dieser shortcut zeigt, wie sich Azure-Dienste sinnvoll und sicher in Nicht-Cloud-Applikationen einsetzen lassen. Anhand von Beispielen aus dem Projektalltag werden Szenarien skizziert, in denen Cloud-Dienste eine Losung fur gangige Probleme lokaler Applikationen bieten. Im Fokus stehen unter anderem Azure Storage, Azure Service Bus und Azure Scheduler sowie die Aufbereitung von statischen und dynamischen Daten in der Cloud und das Sammeln von Client-Log-Dateien.

 • SharePoint Kompendium - Bd. 2: Design
   

  Das neue SharePoint Kompendium mochte die diversen Aspekte der aktuellen Einsatzmoglichkeiten von SharePoint vorstellen und spannt den Bogen von Business Solutions, Managementkonzepten uber die Entwicklung bis hin zur Administration. Aktuell wird viel von UI und UX, von Mobile und Web gesprochen. Der Nutzer muss die Oberflache problemlos bedienen konnen, zum anderen soll diese auf unterschiedlichsten Formfaktoren funktionieren sowie ein modernes Image, einen wichtigen Brand oder ein Unternehmen prasentieren. Der zweite Band des Kompendiums geht hier ins Detail, damit die Oberflache letztlich asthetisch auf den Benutzer wirkt und funktional ist. Was hierbei besonders wichtig ist, wie der Benutzer die Oberflache einfach und korrekt bedient und so eine gelungene Performance kreiert, mochten die Schwerpunktartikel dieser Ausgabe veranschaulichen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.