Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 999+
 • 103
 • 30
 • 5
 • 2
 • 1
Sprog
 • 54
 • 999+
 • 328
 • 2
 • 7
 • 3
 • 1

Grafik

 • Strategisk kommunikation på sociale netværksmedier af Lisbeth Klastrup
  af Lisbeth Klastrup

  I denne bog introducerer Lisbeth Klastrup kort til udfordringer ved og muligheder for at kommunikere strategisk på de sociale netværksmedier.Bogen præsenterer aktuel viden om og forskning inden for feltet og viser i forlængelse af udgivelsen Sociale netværksmedier, hvordan man kan forstå brugernes interaktion med organisationer og brands på de sociale netværksmedier som et samspil mellem brugernes behov, organisationens handlen og mediets egne rammer.Lisbeth Klastrup kommer også ind på, hvordan man skal indtænke brugeren i kommunikationen, og hvordan man får gennemslagskraft i en kaotisk medievirkelighed.

 • Vores bog af Toke Riis Ebbesen
  - 12 essays om ebøger
  af Toke Riis Ebbesen

  Hvad der sker der, når ebogen erstatter papirbogen?Denne bog introducerer til nogle af de digitale udgivelsers væsentligste problemstillinger, set fra et designkulturelt perspektiv. Vores bog – 12 essays om ebøger fokuserer på udformningen af digitale bøger eller magasiner, men handler også om det bredere kulturelle perspektiv på design af digitale udgivelser – forhold uden om bogen selv; for eksempel forretningsmodeller, organiseringer af forlag, boghandlernes forandrede rolle, design af brugerflader og oplevelser, læserinddragelse, bogremixes, osv.Bidragene er tilstræbt at være så tro mod essay-formen som muligt; de er friske i sproget, personlige og skrevet til at formidle, underholde og oplyse den almene læser.

 • De nye fans af Ibsen Martin Spar 18%
  - Skab passion og loyalitet med sociale medier
  af Ibsen Martin, Ebbesen Toke Riis & Ardahl Rasmus

  De Nye Fans er en bog for dig der arbejder med at formidle musik og gerne vil blive bedre til at anvende sociale medier.Bogen tager udgangspunkt i det digitale mediebillede og giver konkrete redskaber til, hvordan du kan bruge de nye medier til aktivt at skabe dialog – og hvordan du gør almindelige brugere til loyale og passionerede fans.

 • iMovie af Peter Jensen
  - Filmredigering på Mac
  af Peter Jensen

  Kom hurtigt i gang med det effektive og meget brugervenlige filmredigeringsprogram, iMovie, som gratis følger med når du køber en Mac-computer (iMovie er en del af programsuiten iLife).Er du nybagt Mac-ejer, og har du en indre filmmand gemt i maven? Eller er du en garvet Macbruger som bare aldrig har fået taget hul på iMovie? Ja, så er det lige præcis dig som dette hæfte henvender sig til. Selv hvis du i forvejen er fortrolig med programmet iMovie, er der mange nyttige fif og tricks at hente.

 • Nyheder i nutid af Tommy Kaas Spar 13%
  af Tommy Kaas, Søren Dalsgaard, Peter From Jacobsen, mfl.

  Foruden redaktøren selv er der 14 danske mediefolk med hver deres speciale, der har skrevet til bogen. Ind i en medievirkelighed, hvor der aldrig har været så mange nyheder - og aldrig er de kommet så hurtigt og nutidigt. Blitz - det sker på et øjeblik, og der er nogle gange kun sekunder til at beslutte sig. Alt det beskæftiger bogen sig med. Nyheder her og nu - hvad sker der? Hvad betyder det?

 • Grafisk design med Photoshop, Illustrator og InDesign af Daniel Riegels
  af Daniel Riegels, Anders Bennekou & Anne Sofie Olsen

  Alt du behøver at vide om Adobe Creative Cloud.Skab bøger, illustrationer og tryksager af professionel kvalitet med de grafiske programmer i Adobe Creative Cloud.Adobe er verdens førende producent af software til grafik, foto- og videoredigering. Med denne bog lærer du at arbejde smartere med de seneste udgaver af programmerne Photoshop CC, InDesign CC og Illustrator CC.Lær alt om hvordan Photoshop CC bruges til alt fra simple justeringer af billeder til hvordan du kan bruge redskaber som kloning og pensler til at finjustere grafik og foto ned til mindste detalje.Få mere ud af InDesign CC ved at lære om programfaciliteter som master-sider, listeopstillinger, fodnoter og tastaturgenveje. Få tips og tricks til design af tryksager, og hvordan du får det bedste resultat ved publicering af bøger, e-bøger, brochurer, plakater, visitkort mm.Vi gennemgår også Illustrator CC, som er et tegneprogram til udarbejdelse af tegninger, logodesign, wireframes til hjemmesider og meget mere. Du lærer hvordan du nemt og effektivt kan opbygge forskellige former for illustrationer. I Illustrator CC arbejder du med vektorgrafik. Det har den fordel, at det kan skaleres i uendelighed uden tab af kvalitet.Hver enkelt side beskriver en enkelt funktion i det pågældende program. Du kan derfor bruge bogen som et opslagsværk. Gennem letforståelige instruktioner får du for eksempel styr på hvordan du deler billeder, filer og andet indhold med Adobe Creative Cloud.Skrevet til begyndere såvel som øvede med lyst til at arbejde kreativt.

 • Google Chromecast af Louise Peulicke Larsen
  af Louise Peulicke Larsen

  Chromecast er en fantastisk lille dims, som gør dit helt normale tv til et smart-tv. Med en Chromecast koblet til dit tv, kan du se masser af tv-serier, film, videoer og fotos både fra internettet og din personlige samling direkte på tv-skærmen fra din smartphone, tablet eller computer. Du kan også høre musik, radio og podcasts eller spille spil med din Chromecast og undgå bøvl med tilslutning af kabler. Det er nemt - og i modsætning til mange SMART TV - så virker det!Med denne titel er du sikker på at du få det bedste ud af din Chromecast. Ved hjælp af letforståelige vejledninger, bliver du guidet til at komme hurtig i gang og får masser af tips og tricks. Vi ser på en lang række af de apps, som er kompatible med din Chromecast. Der er noget for enhver smag og alder, hvad enten du vil se film og serier, se sport, spille spil, blive undervist eller høre musik. Vi viser dig selvfølgelig også hvordan du henter disse apps til enten din Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad.Vi ser også på hvordan du bruger Chromecastens lillebror, Chromecast Audio, til at afspille musik via din højtaler.

 • Microsoft Visio 2013 DK af Peter Kragh Hansen Spar 17%
  af Peter Kragh Hansen

  I denne bog introduceres læseren til det alsidige tegneprogram Microsoft Visio, der bruges til at lave mange forskellige typer diagrammer - rutediagrammer (eller på engelsk: flowcharts), organisationsdiagrammer, procesdiagrammer. tekniske diagrammer, konstruktionstegninger og meget mere.Indhold:IntroduktionSkabeloner og stencilsVisio 2013 – arbejdsskærmenStencilsSidens egenskaberFaneblade og trykknapper i Visio 2013Værktøjslinjen Hurtig AdgangLinealer og hjælpelinjer SiderStatuslinjenGitter, Fastgør og FastklæbGemUdskriv med Visio 2013Tegn med Visio 2013Tegn dine egne figurerTegn flere figurerKopiering af figurer ForbindelseslinjerFormater figurerRediger tegningTekst i Visio 2013 Sådan skriver du tekstArbejd med tekstblokkeIndsæt felter LagOpret og rediger din stencilOpret ny stencilRediger masterDokumentstencilOpret FlowchartOpret et blokdiagramOpret organisationsdiagramOrganisationsdiagram over flere siderNogle vigtige FlowChart-figurerGenvejstaster

 • AutoCAD 2013 3D Grundbog af Frede Uhrskov Spar 18%
  af Frede Uhrskov

  Den eneste danske bog 3D faciliteterne i AutoCAD 2012.Gennem letforståelige forklaringer og øvelser vises hvordan de forskellige funktioner anvendes.3D anses af mange som et vanskeligt område at komme i gang med, men det gælder ikke længere. AutoCAD 2013 er meget let at arbejde med. Denne bog forklarer de fleste kommandoer og begreber. Brugeren står med denne bog godt rustet overfor fremtidens konstruktionsopgaver.Bogen er et "must" for alle de AutoCAD brugere, der ønsker at komme i gang med 3D konstruktion. Bogen er kommandoopbygget og alle kommandoer illustreres med en eller flere øvelser.

 • Illustrator CC af Anders Bennekou
  - Vektorgrafik & typografi
  af Anders Bennekou

  Adobe Illustrator CC er et vektorbaseret tegneprogram til udarbejdelse af illustrationer fx tegninger, logodesign, wireframes til hjemmesider, grafer, 3D-elementer og meget mere! Med Adobe Illustrator CC arbejder du med vektorbaseret grafik. Det har den fordel, at det kan skaleres i uendelige størrelser uden tab af kvalitet. Vi gennemgår opsætningen af programmet og du bliver introduceret for brugerfladen og lærer de vigtigste tegneværktøjer at kende heriblandt lassoværktøjet, markeringsværktøjet, tryllestavsværktøjet og penselværktøjet. Du lærer effektive metoder til hvordan du nemt og hurtigt kan opbygge forskellige former for illustrationsopgaver og typografi. Vi kigger også på hvordan du kan finde den rigtige skrifttype for dit design, og vi dykker ned i hvordan du kan personliggøre skriften, så den komplimenterer det tilknyttede projekt. Skrevet til begyndere og let øvede med lyst til at arbejde kreativt.

 • Character Design from the Ground Up af Kevin Crossley
  - Make Your Sketches Come to Life
  af Kevin Crossley

  All stories have characters, and whether its a film, game, book, or comic, all characters need to be designed. Character design has become a distinct discipline in the entertainment industry, and character designers are employed by film and game companies across the globe to bring life to scripts and ideas. In this book, illustrator and character designer Kevin Crossley provides a complete overview of character design. Starting with the basics of materials, equipment, and so!ware, Kevin will explain the processes professional character designers follow to develop characters for publishing, games, and film. From ideas and thumbnails, anotomy and reference, through effective drawing, 3D mock-ups and full turnarounds, Kev explains how a character designer works to achieve professional results.

 • Facebook kommunikation for kommunikationens skyld? af Anne Scott Sørensen Spar 11%
  af Anne Scott Sørensen

  Sociale medier, ikke mindst Facebook, spiller en stigende rolle i hverdagslivet, på den politiske dagsorden og i virksomheder og organisationer. Fra at være et amerikansk netværk for college studerende er Facebook blevet et globalt socialt og kulturelt fænomen.Danmark er et af de lande, hvor Facebook har den største udbredelse og brug; således har mere end halvdelen af den danske befolkning en profil på Facebook.Denne antologi, den første dansksprogede specifikt om Facebook, samler en række danske forskere og andre med indsigt i sociale medier, som hver især har ydet væsentlige bidrag til den videnskabelige forståelse af sociale medier generelt og Facebook specifikt.Bogen omhandler blandt andet Facebooks historie og aktuelle anvendelse i Danmark, Facebooks sociale konsekvenser samt dets rolle i den politiske offentlighed, i journalistikken og for virksomheder.Bogen henvender sig til studerende og undervisere ved videregående uddannelser. Dele af bogen vil også med fordel kunne anvendes i f.eks. samfundsfag på gymnasiet og handelsskolen, samt på andre ungdomsuddannelser. Bogen vil desuden være interessant læsning for alle, der interesserer sig for den rivende udvikling inden for sociale medier.

 • Farveordbog af Lene Bjerregaard
  - - 100 farvers skjulte universelle signaler
  af Lene Bjerregaard

  Verdens 1. Farveordbog giver dig redskabet til bevidste farvevalg. Farvernes signaler taler til vores underbevidsthed, så derfor er det rette farvevalg vigtigt i både tøj, design, indretning, farvehealing mm.Farveordbog viser dig 100 forskellige farvenuancer og deres universelle arketypiske signaler - Du kan både slå en farve op og se dens betydning, samt slå en stemning op og se hvilke farver, der sender dette signal.- Hvorfor betyder "rødt lys" stop og "grønt lys" kør? Hvorfor taler vi om flyets "sorte box", når den reelt er orange? - Her er 168 ordsprog med farver, hvor farven erstatter en følelse. Disse farveordsprog og naturens farvekoder viser de universelle signaler, der forstås på tværs af kulturer.Verdens 1. Farveordbog giver dig svarene på farvernes præcise betydning, samt farve-symbolernes og farve-navnenes ophav. Det er også en interessant rejse i kulturhistorie. - Farvers basale signalværdi svarer til noder for musiktoner! Andre bøger beskriver max. 12 farver. NB: Mange farver er justeret i forhold til papirudgaven, så de nu er mere korrekte. - Bemærk at farverne gengives bedst på en PC-skærm!

 • Immersive Learning Research Network
  - 4th International Conference, iLRN 2018, Missoula, MT, USA, June 24-29, 2018, Proceedings
   

  This volume constitutes the refereed proceedings of the 4th International Conference of the  Immersive Learning Network, iLRN 2018, held in Missoula, MT, USA, in June 2018. The 12 revised full papers and the two revised short papers presented in this volume were carefully reviewed and selected from 57 submissions. The papers are organized in topical sections on environmental sciences, climate change, immersive technologies; immersive technologies in cultural heritage; immersive technologies in primary and secondary education; games and game design.

 • e-Learning, e-Education, and Online Training
  - 4th International Conference, eLEOT 2018, Shanghai, China, April 5-7, 2018, Proceedings
   

  This book constitutes the proceedings of the 4rd International Conference on e-Learning, e-Education, and Online Training, eLEOT 2018, held in Shanghai, China, in April 2018. The 49 revised full papers presented were carefully reviewed and selected from 120 submissions. They focus on most recent and innovative trends in this broad area, ranging from distance education to collaborative learning, from interactive learning environments to the modelling of STEM (Science, Technology, Mathematics, Engineering) curricula.

 • Advances in Design, Simulation and Manufacturing
  - Proceedings of the International Conference on Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, DSMIE-2018, June 12-15, 2018, Sumy, Ukraine
   

  This book reports on topics at the interface between manufacturing, mechanical and chemical engineering. It gives a special emphasis to CAD/CAE systems, information management systems, advanced numerical simulation methods and computational modeling techniques, and their use in product design, industrial process optimization and in the study of the properties of solids, structures and fluids. Control theory, ICT for engineering education as well as ecological design and food technologies are also among the topics discussed in the book. Based on the International Conference on Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange (DSMIE-2018), held on June 12-15, 2018, in Sumy, Ukraine, the book provides academics and professionals with a timely overview and extensive information on trends and technologies behind current and future developments of Industry 4.0, innovative design and renewable energy generation.

 • New Directions in Music and Human-Computer Interaction
   

  Computing is transforming how we interact with music. New theories and new technologies have emerged that present fresh challenges and novel perspectives for researchers and practitioners in music and human-computer interaction (HCI). In this collection, the interdisciplinary field of music interaction is considered from multiple viewpoints: designers, interaction researchers, performers, composers, audiences, teachers and learners, dancers and gamers. The book comprises both original research in music interaction and reflections from leading researchers and practitioners in the field. It explores a breadth of HCI perspectives and methodologies: from universal approaches to situated research within particular cultural and aesthetic contexts. Likewise, it is musically diverse, from experimental to popular, classical to folk, including tango, laptop orchestras, composition and free improvisation.

 • Intelligent Interactive Multimedia Systems and Services
  - Proceedings of 2018 Conference
   

  This volume presents a series of carefully selected papers on the theme of Intelligent Interactive Multimedia Systems and Services (IIMSS-18), but also including contributions on Innovation in Medicine and Healthcare (InMed-18) and Smart Transportation Systems (STS-18). The papers were presented at the Smart Digital Futures 2018 multi-theme conference, which grouped the AMSTA, IDT, InMed, SEEL, STS and IIMSS conferences in one venue in Gold Coast, Australia in June 2018.IIMSS-18 included sessions on 'Cognitive Systems and Big Data Analytics', 'Data Processing and Secure Systems', 'Innovative Information Services for Advanced Knowledge Activity', 'Autonomous System' and ' Image Processing'. InMed-18 papers cover major areas of 'Digital Architecture for Internet of Things, Big data, Cloud and Mobile IT in Healthcare' and 'Advanced ICT for Medical and Healthcare'. STS-18 papers provide a comprehensive overview of various aspects of current research into intelligent transportation technology.

 • HCI International 2018 - Posters' Extended Abstracts
  - 20th International Conference, HCI International 2018, Las Vegas, NV, USA, July 15-20, 2018, Proceedings, Part I
   

  The three-volume set CCIS 850, CCIS 851, and CCIS 852 contains the extended abstracts of the posters presented during the 20th International Conference on Human-Computer Interaction, HCI 2018, which took place in Las Vegas, Nevada, in July 2018.The total of 1171 papers and 160 posters included in the 30 HCII 2018 proceedings volumes was carefully reviewed and selected from 4346 submissions. The 207 papers presented in these three volumes are organized in topical sections as follows: Part I: interaction and information; images and visualizations; design, usability and user experience; psychological, cognitive and neurocognitive issues in HCI; social media and analytics. Part II: design for all, assistive and rehabilitation technologies; aging and HCI; virtual and augmented reality; emotions, anxiety, stress and well-being. Part III: learning and interaction; interacting with cultural heritage; HCI in commerce and business; interacting and driving; smart cities and smart environments.The chapter 'Information at Hand - Using Wearable Devices to Display Task Information in the Context of Industry 4.0' is open access under a CC BY 4.0 license via link.springer.com.

 • HCI International 2018 - Posters' Extended Abstracts
  - 20th International Conference, HCI International 2018, Las Vegas, NV, USA, July 15-20, 2018, Proceedings, Part II
   

  The three-volume set CCIS 850, CCIS 851, and CCIS 852 contains the extended abstracts of the posters presented during the 20th International Conference on Human-Computer Interaction, HCI 2018, which took place in Las Vegas, Nevada, in July 2018.The total of 1171 papers and 160 posters included in the 30 HCII 2018 proceedings volumes was carefully reviewed and selected from 4346 submissions. The 207 papers presented in these three volumes are organized in topical sections as follows: Part I: interaction and information; images and visualizations; design, usability and user experience; psychological, cognitive and neurocognitive issues in HCI; social media and analytics. Part II: design for all, assistive and rehabilitation technologies; aging and HCI; virtual and augmented reality; emotions, anxiety, stress and well-being. Part III: learning and interaction; interacting with cultural heritage; HCI in commerce and business; interacting and driving; smart cities and smart environments.

 • HCI International 2018 - Posters' Extended Abstracts
  - 20th International Conference, HCI International 2018, Las Vegas, NV, USA, July 15-20, 2018, Proceedings, Part III
   

  The three-volume set CCIS 850, CCIS 851, and CCIS 852 contains the extended abstracts of the posters presented during the 20th International Conference on Human-Computer Interaction, HCI 2018, which took place in Las Vegas, Nevada, in July 2018.The total of 1171 papers and 160 posters included in the 30 HCII 2018 proceedings volumes was carefully reviewed and selected from 4346 submissions. The 207 papers presented in these three volumes are organized in topical sections as follows: Part I: interaction and information; images and visualizations; design, usability and user experience; psychological, cognitive and neurocognitive issues in HCI; social media and analytics. Part II: design for all, assistive and rehabilitation technologies; aging and HCI; virtual and augmented reality; emotions, anxiety, stress and well-being. Part III: learning and interaction; interacting with cultural heritage; HCI in commerce and business; interacting and driving; smart cities and smart environments.

 • Building Information Modeling
  - Technology Foundations and Industry Practice
   

  Building Information Modeling (BIM) refers to the consistent and continuous use of digital information throughout the entire lifecycle of a built facility, including its design, construction and operation. In order to exploit BIM methods to their full potential, a fundamental grasp of their key principles and applications is essential. Accordingly, this book combines discussions of theoretical foundations with reports from the industry on currently applied best practices.The book's content is divided into six parts: Part I discusses the technological basics of BIM and addresses computational methods for the geometric and semantic modeling of buildings, as well as methods for process modeling. Next, Part II covers the important aspect of the interoperability of BIM software products and describes in detail the standardized data format Industry Foundation Classes. It presents the different classification systems, discusses the data format CityGML for describing 3D city models and COBie for handing over data to clients, and also provides an overview of BIM programming tools and interfaces. Part III is dedicated to the philosophy, organization and technical implementation of BIM-based collaboration, and discusses the impact on legal issues including construction contracts. In turn, Part IV covers a wide range of BIM use cases in the different lifecycle phases of a built facility, including the use of BIM for design coordination, structural analysis, energy analysis, code compliance checking, quantity take-off, prefabrication, progress monitoring and operation. In Part V, a number of design and construction companies report on the current state of BIM adoption in connection with actual BIM projects, and discuss the approach pursued for the shift toward BIM, including the hurdles taken. Lastly, Part VI summarizes the book's content and provides an outlook on future developments.The book was written both for professionals using or programming such tools, and for students in Architecture and Construction Engineering programs.

 • Communication: Innovation & Quality
   

  This book explores the disruptive changes in the media ecosystem caused by convergence and digitization, and analyses innovation processes in content production, distribution and commercialisation. It has been edited by Professors Miguel Tunez-Lopez (Universidade de Santiago de Compostela, Spain), Valentin-Alejandro Martinez-Fernandez (Universidade da Coruna, Spain), Xose Lopez-Garcia (Universidade de Santiago de Compostela, Spain), Xose Ruas-Araujo (Universidade de Vigo, Spain) and Francisco Campos-Freire (Universidade de Santiago de Compostela, Spain). The book includes contributions from European and American experts, who offer their views on the audiovisual sector, journalism and cyberjournalism, corporate and institutional communication, and education. It particularly highlights the role of new technologies, the Internet and social media, including the ethics and legal dimensions. With 30 contributions, grouped into diverse chapters, on information preferences and uses in journalism, as well as public audiovisual policies in the European Union, related to governance, funding, accountability, innovation, quality and public service, it provides a reliable media resource and presents lines of future development.

 • Survey on 3D Cameras: Metrological Comparison of Time-of-Flight, Structured-Light and Active Stereoscopy Technologies af Silvio Giancola
  af Silvio Giancola, Matteo Valenti & Remo Sala

  This book is a valuable resource to deeply understand the technology used in 3D cameras. In this book, the authors summarize and compare the specifications of the main 3D cameras available in the mass market. The authors present a deep metrological analysis of the main camera based on the three main technologies: Time-of-Flight, Structured-Light and Active Stereoscopy, and provide qualitative results for any user to understand the underlying technology within 3D camera, as well as practical guidance on how to get the most of them for a given application.

 • Optimization of Process Flowsheets through Metaheuristic Techniques af Jose Maria Ponce-Ortega
  af Jose Maria Ponce-Ortega & Luis German Hernandez-Perez

  This textbook presents a general multi-objective optimization framework for optimizing chemical processes by implementing a link between process simulators and metaheuristic techniques. The proposed approach is general and shows how to implement links between different process simulators such as Aspen Plus(R), HYSIS(R), Super Pro Designer(R) linked to a variety of metaheuristic techniques implemented in Matlab(R), Excel(R), C++, and others, eliminating the numerical complications through the optimization process. Furthermore, the proposed framework allows the use of thermodynamic, design and constitutive equations implemented in the process simulator to implement any process. Aimed at graduate and undergraduate students, it presents introductory chapters for process simulators and metaheuristic optimization techniques and provides several worked exercises as well as proposed exercises. In addition, accompanying tutorial videos clearly explaining the implemented methodologies are available online. Also, some Matlab(R) routines are included as electronic supporting material.

 • Simulation Gaming. Applications for Sustainable Cities and Smart Infrastructures
  - 48th International Simulation and Gaming Association Conference, ISAGA 2017, Delft, The Netherlands, July 10-14, 2017, Revised Selected Papers
   

  This book constitutes the refereed post-conference proceedings of the 48th International Simulation and Gaming Association Conference, ISAGA 2018, held in Delft, The Netherlands, in July 2018. The 19 revised full papers included in the volume were carefully reviewed and selected from 27 submissions. The contributions to this book range from design thinking related to simulation gaming, the analysis of the consequences of design choices in games, to games for decision making, examples of games for business, climate change, maritime spatial planning, sustainable city development, supply chain, and much more. 

 • Music Business and Digital Impacts af Daniel Nordgard
  - Innovations and Disruptions in the Music Industries
  af Daniel Nordgard

  This book provides rare insights into the difficult and complex dialogues between stakeholders within and outside the music industries in a time of transition. It builds on a series of recorded meetings in which key stakeholders discuss and assess options and considerations for the music industries' transition to a digital era. These talks were closed to the public and operated under the Chatham House Rule, which means that they involved a very different type of discussion from those held in public settings, panels or conferences. As such, the book offers a much more nuanced understanding of the industries' difficulties in adjusting to changing conditions, demonstrating the internal power-struggles and differences that make digital change so difficult. After presenting a theoretical framework for assessing digital change in the music industries, the author then provides his research findings, including quotes from the Kristiansand Roundtable Conference. Following from these findings, he develops three critical concepts that explain the nature as well as the problems of the music industries' adaptation process. In conclusion, he challenges the general definition of crisis in the music industries and contradicts the widely held view that digitalization is a case of vertical integration.

 • Noise Tolerant Data Authentication for Wireless Communication af Natasa Zivic
  af Natasa Zivic & Obaid Ur-Rehman

  This book provides insight into the challenges in providing data authentication over wireless communication channels. The authors posit that established standard authentication mechanisms - for wired devices - are not sufficient to authenticate data, such as voice, images, and video over wireless channels. The authors propose new mechanisms based on the so-called soft authentication algorithms, which tolerate some legitimate modifications in the data that they protect. The authors explain that the goal of these algorithms is that they are tolerant to changes in the content but are still able to identify the forgeries. The authors go on to describe how an additional advantage of the soft authentication algorithms is the ability to identify the locations of the modifications and correct them if possible. The authors show how to achieve this by protecting the data features with the help of error correcting codes. The correction methods are typically based on watermarking, as the authors discuss in the book.Provides a discussion of data (particularly image) authentication methods in the presence of noise experienced in wireless communication;Presents a new class of soft authentication methods, instead of the standard hard authentication methods, used to tolerate minor changes in image data;Features authentication methods based on the usage of authentication tags as well as digital watermarks.

 • Urban Air Pollution Monitoring by Ground-Based Stations and Satellite Data af Haowen Yan
  - Multi-season characteristics from Lanzhou City, China
  af Haowen Yan & Mikalai Filonchyk

  This book examines air pollution of a big city using multi-year and multi-season data from ground-based air monitoring stations and satellite sounding data, which provides more clear and detailed information on the main sources of air pollution, the long-term trend of pollution, the influence of meteorological parameters on pollution levels, and trajectories of polluted air masses. For example, the book shows that particulate matter from local sources is transported from deserts to create air quality challenges. It also analyzes the effects of desert and semi-desert landscapes on high concentrations of pollutants.

 • 3D Visual Content Creation, Coding and Delivery
   

  This book covers the different aspects of modern 3D multimedia technologies by addressing several elements of 3D visual communications systems, using diverse content formats, such as stereo video, video-plus-depth and multiview, and coding schemes for delivery over networks. It also presents the latest advances and research results in regards to objective and subjective quality evaluation of 3D visual content, extending the human factors affecting the perception of quality to emotional states. The contributors describe technological developments in 3D visual communications, with particular emphasis on state-of-the-art advances in acquisition of 3D visual scenes and emerging 3D visual representation formats, such as: multi-view plus depth and light field;evolution to freeview and light-field representation;compression methods and robust delivery systems; andcoding and delivery over various channels. Simulation tools, testbeds and datasets that are useful for advanced research and experimental studies in the field of 3D multimedia delivery services and applications are covered. The international group of contributors also explore the research problems and challenges in the field of immersive visual communications, in order to identify research directions with substantial economic and social impact. 3D Visual Content Creation, Coding and Delivery provides valuable information to engineers and computer scientists developing novel products and services with emerging 3D multimedia technologies, by discussing the advantages and current limitations that need to be addressed in order to develop their products further. It will also be of interest to students and researchers in the field of multimedia services and applications, who are particularly interested in advances bringing significant potential impact on future technological developments.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.