Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 999+
 • 145
 • 43
 • 5
 • 4
 • 2
 • 1
Sprog
 • 64
 • 999+
 • 343
 • 1
 • 5
 • 3
 • 2

Grafik

 • Strategisk kommunikation på sociale netværksmedier af Lisbeth Klastrup
  af Lisbeth Klastrup

  I denne bog introducerer Lisbeth Klastrup kort til udfordringer ved og muligheder for at kommunikere strategisk på de sociale netværksmedier.Bogen præsenterer aktuel viden om og forskning inden for feltet og viser i forlængelse af udgivelsen Sociale netværksmedier, hvordan man kan forstå brugernes interaktion med organisationer og brands på de sociale netværksmedier som et samspil mellem brugernes behov, organisationens handlen og mediets egne rammer.Lisbeth Klastrup kommer også ind på, hvordan man skal indtænke brugeren i kommunikationen, og hvordan man får gennemslagskraft i en kaotisk medievirkelighed.

 • Vores bog af Toke Riis Ebbesen
  - 12 essays om ebøger
  af Toke Riis Ebbesen

  Hvad der sker der, når ebogen erstatter papirbogen?Denne bog introducerer til nogle af de digitale udgivelsers væsentligste problemstillinger, set fra et designkulturelt perspektiv. Vores bog – 12 essays om ebøger fokuserer på udformningen af digitale bøger eller magasiner, men handler også om det bredere kulturelle perspektiv på design af digitale udgivelser – forhold uden om bogen selv; for eksempel forretningsmodeller, organiseringer af forlag, boghandlernes forandrede rolle, design af brugerflader og oplevelser, læserinddragelse, bogremixes, osv.Bidragene er tilstræbt at være så tro mod essay-formen som muligt; de er friske i sproget, personlige og skrevet til at formidle, underholde og oplyse den almene læser.

 • Sig du kan li mig af Astrid Haug
  - Indholdsstrategi for sociale medier
  af Astrid Haug

  "Sig du kan li' mig. Sig det, så jeg tror" ... på dig.På sociale medier er det indholdet, der tæller. Men hvad er egentlig godt indhold, som får folk til at kunne li’ens virksomhed? Og hvad kræver det af virksomheden at være til stede på sociale medier? Sig du kan li’ mig giver konkrete råd til, hvordan man får fat om roden på de sociale medier, redder sin Facebook-side fra at visne og sparker gang i samtalen på Twitter eller andre sociale medier.Det er det indhold, som folk deler og liker, der gør virksomheden synlig. Men likes alene gør det ikke. En indholdsstrategi er svaret på nogle af de udfordringer, mange små og mellemstore danske virksomheder møder, når de anvender sociale medier.Bogens fem kapitler har hovedbudskaberne:· Find jeres formål med at anvende sociale medier· Find ud af, hvor I har noget relevant at tilbyde brugerne· Lav det gode indhold, som brugerne kan tale om· Lav en indholdsplan og sæt konkrete mål op for indsatsen· Få organisationen og medarbejderne med i strategien.

 • Den lyserøde elefants guide til de sociale medier af Anonym
  af Anonym

  Får de sociale medier dig også til at ønske, at du kunne prikke dine øjne ud og kaste dem mod den næste dulle, der poster et billede af sin øko-skyr-grovbolle-morgenmad? Vi kvinder STINKER til sociale medier, og de bringer det absolut mest tåkrummende og skabede frem i os alle. Pinlige duck-selfies, pseudofilosofiske lorte-quotes og desperate fitnessbilleder dominerer vores feeds. Der er akut behov for en kollektiv intervention. Den Lyserøde Elefant sætter nu alle sejl ind i et forsøg på at redde sit køn for absolut ydmygelse. Denne guide tager dig gennem bunken af lort, der bliver lukket ud på de sociale medier, og udøver førstehjælp til dig, der måske er på vej til selv at blive en mega klam online-persona. Den Lyserøde Elefant er den ukendte ophavskvinde til Instagramsiden @denlyserodeelefant, der er blevet danmarkskendt på at oute danskernes pinligste opførsel på de sociale medier.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • De nye fans af Ibsen Martin Spar 18%
  - Skab passion og loyalitet med sociale medier
  af Ibsen Martin, Ebbesen Toke Riis & Ardahl Rasmus

  De Nye Fans er en bog for dig der arbejder med at formidle musik og gerne vil blive bedre til at anvende sociale medier.Bogen tager udgangspunkt i det digitale mediebillede og giver konkrete redskaber til, hvordan du kan bruge de nye medier til aktivt at skabe dialog – og hvordan du gør almindelige brugere til loyale og passionerede fans.

 • Dit opslag er blevet fjernet af Frederik Stjernfelt
  - Techgiganter og ytringsfrihed
  af Frederik Stjernfelt & Anne Mette Lauritzen

  "Dit opslag er blevet fjernet" Flere og flere møder sådanne beskeder på Google, Facebook, Twitter og andre steder. Techgiganterne er i færd med at omforme hele offentligheden. Engang troede vi, at de fremmede oplysning, myndiggørelse og ytringsfrihed. En oplysningens guldalder. Nu oplever vi, at de fjerner ytringer, fanger folk i ekkokamre, bekæmper rettigheder, forvrider offentligheden og kapitaliserer ytringsfriheden. Denne bog beskriver ytringsfrihedens nye vilkår på internettet, kritiserer techgiganternes voksende magt – og foreslår alternativer.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Grafisk design med Photoshop, Illustrator og InDesign af Daniel Riegels Spar 21%
  af Daniel Riegels, Anders Bennekou & Anne Sofie Olsen

  Alt du behøver at vide om Adobe Creative Cloud.Skab bøger, illustrationer og tryksager af professionel kvalitet med de grafiske programmer i Adobe Creative Cloud.Adobe er verdens førende producent af software til grafik, foto- og videoredigering. Med denne bog lærer du at arbejde smartere med de seneste udgaver af programmerne Photoshop CC, InDesign CC og Illustrator CC.Lær alt om hvordan Photoshop CC bruges til alt fra simple justeringer af billeder til hvordan du kan bruge redskaber som kloning og pensler til at finjustere grafik og foto ned til mindste detalje.Få mere ud af InDesign CC ved at lære om programfaciliteter som master-sider, listeopstillinger, fodnoter og tastaturgenveje. Få tips og tricks til design af tryksager, og hvordan du får det bedste resultat ved publicering af bøger, e-bøger, brochurer, plakater, visitkort mm.Vi gennemgår også Illustrator CC, som er et tegneprogram til udarbejdelse af tegninger, logodesign, wireframes til hjemmesider og meget mere. Du lærer hvordan du nemt og effektivt kan opbygge forskellige former for illustrationer. I Illustrator CC arbejder du med vektorgrafik. Det har den fordel, at det kan skaleres i uendelighed uden tab af kvalitet.Hver enkelt side beskriver en enkelt funktion i det pågældende program. Du kan derfor bruge bogen som et opslagsværk. Gennem letforståelige instruktioner får du for eksempel styr på hvordan du deler billeder, filer og andet indhold med Adobe Creative Cloud.Skrevet til begyndere såvel som øvede med lyst til at arbejde kreativt.

 • iMovie af Peter Jensen
  - Filmredigering på Mac
  af Peter Jensen

  Kom hurtigt i gang med det effektive og meget brugervenlige filmredigeringsprogram, iMovie, som gratis følger med når du køber en Mac-computer (iMovie er en del af programsuiten iLife).Er du nybagt Mac-ejer, og har du en indre filmmand gemt i maven? Eller er du en garvet Macbruger som bare aldrig har fået taget hul på iMovie? Ja, så er det lige præcis dig som dette hæfte henvender sig til. Selv hvis du i forvejen er fortrolig med programmet iMovie, er der mange nyttige fif og tricks at hente.

 • Nyheder i nutid af Tommy Kaas Spar 13%
  af Tommy Kaas, Søren Dalsgaard, Peter From Jacobsen, mfl.

  Foruden redaktøren selv er der 14 danske mediefolk med hver deres speciale, der har skrevet til bogen. Ind i en medievirkelighed, hvor der aldrig har været så mange nyheder - og aldrig er de kommet så hurtigt og nutidigt. Blitz - det sker på et øjeblik, og der er nogle gange kun sekunder til at beslutte sig. Alt det beskæftiger bogen sig med. Nyheder her og nu - hvad sker der? Hvad betyder det?

 • Revit LT 2014 - Parcelhus af Frede Uhrskov
  af Frede Uhrskov

  Dette hæfte gennemgår de helt grundlæggende elementer i Revit LT 2014.For at få det rette udbytte af Revit LT 2014, er det meget vigtigt, at man følger et bestemt arbejdsmønster. Hvis man gør det, vil meget arbejde senere være sparet og et eventuelt samarbejde med andre arkitekter/ingeniører i byggeprocessen vil komme til at foregå mere gnidningsløst.Dette hæfte er en MEGET kort introduktion til Revit LT 2014, men det kan forhåbentlig være en appetitvækker til at komme videre.

 • Google Chromecast af Louise Peulicke Larsen Spar 16%
  af Louise Peulicke Larsen

  Chromecast er en fantastisk lille dims, som gør dit helt normale tv til et smart-tv. Med en Chromecast koblet til dit tv, kan du se masser af tv-serier, film, videoer og fotos både fra internettet og din personlige samling direkte på tv-skærmen fra din smartphone, tablet eller computer. Du kan også høre musik, radio og podcasts eller spille spil med din Chromecast og undgå bøvl med tilslutning af kabler. Det er nemt - og i modsætning til mange SMART TV - så virker det!Med denne titel er du sikker på at du få det bedste ud af din Chromecast. Ved hjælp af letforståelige vejledninger, bliver du guidet til at komme hurtig i gang og får masser af tips og tricks. Vi ser på en lang række af de apps, som er kompatible med din Chromecast. Der er noget for enhver smag og alder, hvad enten du vil se film og serier, se sport, spille spil, blive undervist eller høre musik. Vi viser dig selvfølgelig også hvordan du henter disse apps til enten din Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad.Vi ser også på hvordan du bruger Chromecastens lillebror, Chromecast Audio, til at afspille musik via din højtaler.

 • Photoshop CC af Anne Sofie Olesen Spar 16%
  - Få mere ud af Photoshop CC
  af Anne Sofie Olesen

  Gennem letforståelige øvelser får du med denne titel styr på lag, markeringer og masker. Vi skal også se på forskellige slags filformater, på forskellen mellem vektor- og bitmap-grafik samt mulighederne med Creative Cloud. En god hjælp til nye samt erfarne brugere af Adobe Photoshop.Lær alt fra hvordan Adobe Photoshop CC bruges til simple justeringer af billeder, til hvordan du kan kan bruge redskaber som kloning og pensler til at finjustere fotografier og grafik ned til mindste detalje. Bliv også fortrolig med værktøjskassen og lær alle de smarte genveje og nye funktioner at kende. Med Adobe Photoshop CC er det nemt at arbejde på tværs af computer og mobilenheder for at skabe og forbedre dine fotografier, design af apps, 3D-grafik, videoer og meget mere.Til titlen medfølger 10 øvelsesfiler og ekstra 20 sider online om Camera Raw.

 • Lightroom 5 af Daniel Riegels Spar 15%
  - Fra PC til Mac
  af Daniel Riegels

  Lightroom er det mest populære program blandt professionelle fotografer til efterbehandling og organisering af digitale fotos. Programmets brugervenlighed betyder dog, at også mange amatørfotografer har taget Lightroom til sig.I hæftet Lightroom 5 - til PC og mac kan du lære, hvordan du på optimal og effektiv vis arbejder med dine billeder i programmet. Hæftet er logisk bygget op som et opslagsværk, så du hurtigt kan danne dig overblik over de enkelte funktioner.Du vil finde ud af, hvordan du bedst muligt kan bruge biblioteksdelen af programmet til at organisere og sortere dine billeder ved hjælp af de forskellige katalogiseringsværktøjer.Desuden skal vi kigge på de mange efterbehandlingsfunktioner, der lader dig gøre alt fra at rette lys- og farveforhold til at foretage reelle billedmanipulationer med retoucheringsværktøjet.Hæftet er skrevet til Lightroom 5, men kan i vid udstrækning også bruges til ældre versioner af programmet.

 • AutoCAD 2013 3D Grundbog af Frede Uhrskov Spar 18%
  af Frede Uhrskov

  Den eneste danske bog 3D faciliteterne i AutoCAD 2012.Gennem letforståelige forklaringer og øvelser vises hvordan de forskellige funktioner anvendes.3D anses af mange som et vanskeligt område at komme i gang med, men det gælder ikke længere. AutoCAD 2013 er meget let at arbejde med. Denne bog forklarer de fleste kommandoer og begreber. Brugeren står med denne bog godt rustet overfor fremtidens konstruktionsopgaver.Bogen er et "must" for alle de AutoCAD brugere, der ønsker at komme i gang med 3D konstruktion. Bogen er kommandoopbygget og alle kommandoer illustreres med en eller flere øvelser.

 • Convert! af Ben Hunt
  - Designing Web Sites to Increase Traffic and Conversion
  af Ben Hunt

  Solve your traffic troubles and turn browsers into buyers When web design expert Ben Hunt set out to quantify the difference between an ordinary web site and a great one, he expected to find the key in design simplicity. But when his team more than doubled the conversion rates for a wide range of sites, they identified simple yet powerful solutions involving design, copy, appropriate analysis, classic optimization techniques, and targeted testing. You'll find the fixes easy to implement, and they're all right here. Understand the essentials - your market, your proposition, and your delivery. Create a site that is seen by the right people, provides a compelling experience, and generates the desired action. Learn how to use testing to improve your site's conversion rate. Discover the holistic nature of web site optimization and why multiplicity matters. Examine dozens of simple techniques for building traffic, engaging your audience, and crafting effective calls to action. Combine creativity with analysis for the best possible results. Ben Hunt is Principal Consultant for Scratchmedia Ltd. He operates webdesignfromscratch.com, which provides tutorials and advice to over 120,000 web developers each month. Ben has been designing, coding, and producing web sites for clients worldwide for more than 15 years, and is considered a leader in the web usability industry. Forewords by Ken McCarthy, founder of the System Seminar, and Drayton Bird, Drayton Bird Associates.

 • Illustrator CC af Anders Bennekou Spar 16%
  - Vektorgrafik & typografi
  af Anders Bennekou

  Adobe Illustrator CC er et vektorbaseret tegneprogram til udarbejdelse af illustrationer fx tegninger, logodesign, wireframes til hjemmesider, grafer, 3D-elementer og meget mere! Med Adobe Illustrator CC arbejder du med vektorbaseret grafik. Det har den fordel, at det kan skaleres i uendelige størrelser uden tab af kvalitet. Vi gennemgår opsætningen af programmet og du bliver introduceret for brugerfladen og lærer de vigtigste tegneværktøjer at kende heriblandt lassoværktøjet, markeringsværktøjet, tryllestavsværktøjet og penselværktøjet. Du lærer effektive metoder til hvordan du nemt og hurtigt kan opbygge forskellige former for illustrationsopgaver og typografi. Vi kigger også på hvordan du kan finde den rigtige skrifttype for dit design, og vi dykker ned i hvordan du kan personliggøre skriften, så den komplimenterer det tilknyttede projekt. Skrevet til begyndere og let øvede med lyst til at arbejde kreativt.

 • Character Design from the Ground Up af Kevin Crossley
  - Make Your Sketches Come to Life
  af Kevin Crossley

  All stories have characters, and whether its a film, game, book, or comic, all characters need to be designed. Character design has become a distinct discipline in the entertainment industry, and character designers are employed by film and game companies across the globe to bring life to scripts and ideas. In this book, illustrator and character designer Kevin Crossley provides a complete overview of character design. Starting with the basics of materials, equipment, and sofware, Kevin will explain the processes professional character designers follow to develop characters for publishing, games, and film. From ideas and thumbnails, anatomy and reference, through effective drawing, 3D mock-ups and full turnarounds, Kev explains how a character designer works to achieve professional results.

 • Facebook kommunikation for kommunikationens skyld? af Anne Scott Sørensen Spar 11%
  af Anne Scott Sørensen

  Sociale medier, ikke mindst Facebook, spiller en stigende rolle i hverdagslivet, på den politiske dagsorden og i virksomheder og organisationer. Fra at være et amerikansk netværk for college studerende er Facebook blevet et globalt socialt og kulturelt fænomen.Danmark er et af de lande, hvor Facebook har den største udbredelse og brug; således har mere end halvdelen af den danske befolkning en profil på Facebook.Denne antologi, den første dansksprogede specifikt om Facebook, samler en række danske forskere og andre med indsigt i sociale medier, som hver især har ydet væsentlige bidrag til den videnskabelige forståelse af sociale medier generelt og Facebook specifikt.Bogen omhandler blandt andet Facebooks historie og aktuelle anvendelse i Danmark, Facebooks sociale konsekvenser samt dets rolle i den politiske offentlighed, i journalistikken og for virksomheder.Bogen henvender sig til studerende og undervisere ved videregående uddannelser. Dele af bogen vil også med fordel kunne anvendes i f.eks. samfundsfag på gymnasiet og handelsskolen, samt på andre ungdomsuddannelser. Bogen vil desuden være interessant læsning for alle, der interesserer sig for den rivende udvikling inden for sociale medier.

 • Photoshop Elements 13 af Daniel Riegels Spar 15%
  af Daniel Riegels

  Med dette hæfte bliver du fortrolig med de mange muligheder i Photoshop Elements. Du vil lære alt fra, hvordan programmet kan bruges til simple, automatiske justeringer af dine billeder, til hvordan du kan bruge redskaber som lag, kloning og pensler til at finjustere fotografier og grafik ned til mindste detalje.Vi kigger også på, hvordan du kan bruge Photoshop Elements til at organisere dit fotobibliotek med en række smartekatalogiseringsværktøjer.Adobe er verdens førende producent af software til grafik-, foto- og videoredigering. I programmet Photoshop Elements 13 har Adobe samlet alle de vigtigste funktioner fra deres professionelle Photoshop-program i en prisvenlig, overskuelig og brugervenlig pakke, som er tiltænkt almindelige foto- og grafikentusiaster.

 • Farveordbog af Lene Bjerregaard
  - - 100 farvers skjulte universelle signaler
  af Lene Bjerregaard

  Verdens 1. Farveordbog giver dig redskabet til bevidste farvevalg. Farvernes signaler taler til vores underbevidsthed, så derfor er det rette farvevalg vigtigt i både tøj, design, indretning, farvehealing mm.Farveordbog viser dig 100 forskellige farvenuancer og deres universelle arketypiske signaler - Du kan både slå en farve op og se dens betydning, samt slå en stemning op og se hvilke farver, der sender dette signal.- Hvorfor betyder "rødt lys" stop og "grønt lys" kør? Hvorfor taler vi om flyets "sorte box", når den reelt er orange? - Her er 168 ordsprog med farver, hvor farven erstatter en følelse. Disse farveordsprog og naturens farvekoder viser de universelle signaler, der forstås på tværs af kulturer.Verdens 1. Farveordbog giver dig svarene på farvernes præcise betydning, samt farve-symbolernes og farve-navnenes ophav. Det er også en interessant rejse i kulturhistorie. - Farvers basale signalværdi svarer til noder for musiktoner! Andre bøger beskriver max. 12 farver. NB: Mange farver er justeret i forhold til papirudgaven, så de nu er mere korrekte. - Bemærk at farverne gengives bedst på en PC-skærm!

 • Digitalfoto for seniorer af Palle Bruselius
  af Palle Bruselius

  Palle Bruselius gennemgår de grundlæggende begreber og teknikker i forbindelse med dit digitale kamera.Forskellige kameratyper, grundlæggende fototeknik, billedopløsning til web og print, billedkomposition og meget andet beskrives via eksempler, så du er klar til at trykke på udløser-knappen – og få et godt billede.Du lærer naturligvis også at overføre billeder fra kamera til pc.

 • Learning Web Design af Jennifer Niederst Robbins
  - A Beginner's Guide to HTML, CSS, JavaScript, and Web Graphics
  af Jennifer Niederst Robbins

  Do you want to build web pages, but have no previous experience? This friendly guide is the perfect place to start. Youll begin at square one, learning how the Web and web pages work, and then steadily build from there. By the end of the book, youll have the skills to create a simple site with multi-column pages that adapt for mobile devices.Learn how to use the latest techniques, best practices, and current web standardsincluding HTML5 and CSS3. Each chapter provides exercises to help you to learn various techniques, and short quizzes to make sure you understand key concepts.This thoroughly revised edition is ideal for students and professionals of all backgrounds and skill levels, whether youre a beginner or brushing up on existing skills.Build HTML pages with text, links, images, tables, and formsUse style sheets (CSS) for colors, backgrounds, formatting text, page layout, and even simple animation effectsLearn about the new HTML5 elements, APIs, and CSS3 properties that are changing what you can do with web pagesMake your pages display well on mobile devices by creating a responsive web designLearn how JavaScript worksand why the language is so important in web designCreate and optimize web graphics so theyll download as quickly as possible

 • Photoshop CC Bible af Lisa DaNae Dayley
  af Lisa DaNae Dayley & Brad Dayley

  The one reference book every Photoshop user needs! Adobe Photoshop is the industry leading image-editing software, and the newest version boasts exciting new features. This must-have comprehensive resource gets you started with the basics and then highlights the latest updates and revisions to the new Photoshop CC (Creative Cloud). You'll learn every aspect of Photoshop CC, from image editing basics to techniques for working with the histogram palette, Lens Blur, Match Color, and the color replacement tool, as well as keyboard shortcuts. Explores retouching and color correction, working with Camera Raw images, preparing photos for print or the web, and much more Details what beginners need to know and shares intermediate-level information on key tools and procedures Delves into techniques for retouching, color-correcting, manipulating, combining images, as well as all the new features and enhancements in the latest version Photoshop CC Bible is essential reading for everyone from photo hobbyists to professionals in graphic design, publishing, video editing, animation, and broadcasting.

 • Designing Web Navigation af James Kalbach
  af James Kalbach

  Thoroughly rewritten for today's web environment, this bestselling book offers a fresh look at a fundamental topic of web site development: navigation design. Amid all the changes to the Web in the past decade, and all the hype about Web 2.0 and various "e;rich"e; interactive technologies, the basic problems of creating a good web navigation system remain. Designing Web Navigation demonstrates that good navigation is not about technology-it's about the ways people find information, and how you guide them.Ideal for beginning to intermediate web designers, managers, other non-designers, and web development pros looking for another perspective, Designing Web Navigation offers basic design principles, development techniques and practical advice, with real-world examples and essential concepts seamlessly folded in. How does your web site serve your business objectives? How does it meet a user's needs? You'll learn that navigation design touches most other aspects of web site development. This book:Provides the foundations of web navigation and offers a framework for navigation designPaints a broad picture of web navigation and basic human information behaviorDemonstrates how navigation reflects brand and affects site credibilityHelps you understand the problem you're trying to solve before you set out to designThoroughly reviews the mechanisms and different types of navigationExplores "e;information scent"e; and "e;information shape"e;Explains "e;persuasive"e; architecture and other design conceptsCovers special contexts, such as navigation design for web applicationsIncludes an entire chapter on taggingWhile Designing Web Navigation focuses on creating navigation systems for large, information-rich sites serving a business purpose, the principles and techniques in the book also apply to small sites. Well researched and cited, this book serves as an excellent reference on the topic, as well as a superb teaching guide. Each chapter ends with suggested reading and a set of questions that offer exercises for experiencing the concepts in action.

 • SKAM Sæson 2, Noora af Julie Andem
  af Julie Andem

  Høst & Søn udgiver de originale råmanuskripter til den verdensomspændende successerie SKAM. Manuskripterne indeholder bl.a. scener der aldrig kom med, nyskrevne prologer og epiloger og ikke mindst Julie Andems egne kommentarer og håndskrevne mind maps. Et unikt indblik i skabelsen af serien der har tryllebundet millioner af seere verden over.Hver sæson udgør nu en bog i manuskriptform, og andet bind handler om Noora, som er den smukke pige i venindegruppen. Hun har tilsyneladende styr på sit eget liv og hjælper andre med deres. Men Noora kæmper med at leve op til det hele og må indse, at "mennesker har brug for mennesker". Manuskriptet er en kærlighedshistorie mellem 1.g.'eren Noora og William fra 3. g.

 • SKAM Sæson 1, Eva af Julie Andem
  af Julie Andem

  Høst & Søn udgiver de originale råmanuskripter til den verdensomspændende successerie SKAM. Manuskripterne indeholder bl.a. scener der aldrig kom med, nyskrevne prologer og epiloger og ikke mindst Julie Andems egne kommentarer og mind maps. Et unikt indblik i skabelsen af serien der har tryllebundet millioner af seere verden over.Hver sæson udgør nu en bog i manuskriptform, og første bind handler om Eva, som starter i gymnasiet, kort efter at hun er blevet uvenner med bedsteveninden, Ingrid. Hun føler sig alene og kæmper for at få forholdet til sin kæreste Jonas til at fungere. Eva bliver en del af en ny venindegruppe, men må indse, at det kan være svært at balancere venskab og kærlighed. Og ikke kun for hende selv.

 • Photoshop Elements 18 af Filip Vest
  af Filip Vest

  Photoshop Elements 18 er den nyeste version af den populære Elements-serie fra Adobe. Programmet Photoshop Elements er en simplere version af det professionelle billedbehandlingsprogram Photoshop, som er det førende værktøj til billedbehandling blandt grafiske designere og fotografer verden over.Elements indeholder alle de vigtigste funktioner fra den fulde udgave af Photoshop og er oplagt til dig der arbejder med fotografi eller design på amatørbasis.I dette hæfte vil du lære at få mest muligt ud af programmets mange funktioner. Du vil lære at arbejde med lag, at tegne grafik, og at redigere, sammensætte og manipulere fotografier og digitale illustrationer.OBS: I skrivende stund findes Photoshop Elements desværre ikke på dansk. Derfor tages der i dette hæfte udgangspunkt i den engelsksprogede version af programmet.

 • Fagdidaktik i mediefag af Mimi Olsen
  af Mimi Olsen

  Teknologiens hastige udvikling gør, at mediefag er et fag i konstant forandring. Fagdidaktik i mediefag giver en længe efterspurgt indføring i undervisningens indhold, struktur og didaktik og sætter dermed nogle rammer for fagets didaktiske kerne. Siden 1960’erne har mediefag kæmpet for at positionere sig i det danske skolevæsen, og i dag er det mere populært end nogensinde. Vi er i høj grad blevet teknologiafhængige, og den fortsatte teknologiske udvikling kombineret med øget afhængighed af visuel kommunikation og medier i samfundet gør faget aktuelt som aldrig før. Fagdidaktik i mediefag er den første bog af sin slags i Danmark. I bogen kortlægges faget, sættes ind i både en historisk og en aktuel kontekst, ligesom forfatterne giver deres bud på, hvordan faget kan videreudvikles fremover. Kapitlerne handler bl.a. om:mediefag i gymnasietvalgfagene medier og filmkundskab i folkeskolenmediefag i Nordengode råd, tips og tricks til det praktiske arbejde med mediefag.Derudover giver bogens kapitler forslag til konkrete forløb, hvor underviser og elever kan arbejde med fagets to kerneelementer: teori analyse og praktisk produktion. Mimi Olsen er fagkonsulent i mediefag, master i gymnasiedidaktik, lærebogsforfatter samt lektor i mediefag og dansk på Hvidovre Gymnasium og HF.

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Google Fotos - Få styr på dine billeder af Kristian Langborg-Hansen
  - efterfølgeren til Picasa
  af Kristian Langborg-Hansen

  Google Fotos er et gratis og meget populært billedprogram fra Google, som du både kan bruge fra din telefon, tablet og computer. Det er efterfølgeren til Picasa. Med Google Fotos kan du nemt og hurtigt finde, dele og redigere dine billeder – uanset om du tager hurtige billeder med et mobilkamera eller professionelle portrætter med et digitalt spejlreflekskamera.Vi guider dig sikkert gennem programmets mange muligheder. Lær eksempelvis at overføre billeder automatisk fra din telefon til din computer samt foretage automatisk sikkerhedskopiering. Derudover viser vi hvordan du organiserer billeder og videoer ved brug af albums, mapper og ikke mindst den geniale ansigtsgenkendelsesfunktion.Optimer dine billeder ved at tilføje filtre, justere farver eller bring dem til live ved at lave en collage, animation eller film med programmets indbyggede redigeringsmuligheder og underlægningsmusik.Vi gennemgår også hvordan du nemt og sikkert kan dele dine billeder med familie og venner med få klik. Integration med Google Drev og fremvisning på dit TV med Google Chromecast hjælper også med at du får meget mere ud af Google Fotos.

 • Photoshop Elements 12 af Peter Jensen
  - til PC og Mac
  af Peter Jensen

  Adobe er verdens førende producent af software til grafik-, foto- og videoredigering. I programmet Photoshop Elements 12 har Adobe samlet alle de vigtigste funktioner fra deres professionelle Photoshop-program i en prisvenlig, overskuelig og brugervenlig pakke, som er tiltænkt almindelige foto- og grafikentusiaster.Photoshop Elements 12 er derfor et af de mest kraftfulde billedbehandlingsprogrammer, der findes på det almindelige forbrugermarked.Med dette hæfte bliver du fortrolig med de mange muligheder i Photoshop Elements. Du vil lære alt fra, hvordan programmet kan bruges til simple, automatiske justeringer af dine billeder, til hvordan du kan bruge redskaber som lag, kloning og pensler til at finjustere fotografier og grafik ned til mindste detalje.Vi kigger også på, hvordan du kan bruge Photoshop Elements til at organisere dit fotobibliotek med en række smarte katalogiseringsværktøjer.Hæftet er skrevet som Visuel Guide. Det vil sige, at teksten er opbygget som en kogebog, med én enkelt letforståelig vejledning på hver side. Bliver du pludselig i tvivl om, hvordan du bruger et specifikt værktøj i Photoshop Elements, kan hæftet derfor også let bruges som opslagsværk.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.