Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 999+
 • 507
 • 127
 • 77
 • 7
 • 2
 • 1
Sprog
 • 260
 • 999+
 • 22
 • 183
 • 114
 • 136
 • 15
 • 121
 • 113
 • 19

Mystik

 • Outsideren af Stephen King
  af Stephen King

  En elleveårig drengs skamferede lig findes i en park i sovebyen Flint City. Øjenvidneberetninger og fingeraftryk peger utvetydigt på en af byens mest vellidte indbyggere: Terry Maitland, baseballtræner, engelsklærer, ægtemand og far. Opklarer Ralph Anderson, hvis søn Maitland har været træner for, beordrer en øjeblikkelig anholdelse, og da der findes DNA-spor på gerningsstedet, er sagen så godt som lukket. Men Maitland har et alibi, og det viser sig hurtigt, at der også i denne historie er ufravigelige beviser.Hvordan kan to modsatrettede forklaringer begge være sande? Hvad sker der med en familie, når så alvorlige anklager fremsættes? Og hvor stopper logik og rationale i forsøget på at forklare det uforklarlige? Følg med Stephen King til Flint City, hvor frygten stiger

 • Det tredje tegn af Yrsa Sigurdardottir
  af Yrsa Sigurdardottir

  Fascinerende roman, der tager læseren med på en rejse tilbage i tiden til 1600-tallets Island, hvor heksejagter, magi og overtro herskede. I 2005 bliver liget af en tysk udvekslingsstudent fundet på universitetet i Reykjavik. Alt tyder på, at han er blevet tortureret til døde – blandt andet mangler hans øjne, og en gammel islandsk tryllerune er blevet ristet på hans brystkasse. Offerets familie hyrer en kvindelig advokat til at forestå en efterforskning, og hun finder ud af, at den tyske udvekslingsstudent havde en gruppe venner, der alle delte hans interesse for trolddomskunst, tortur og henrettelser – og det ser ud til, at de sammen har eksperimenteret med stoffer og forskellige former for seksuelle udfoldelser. Men har gruppens medlemmer noget med den tyske students død at gøre? Først da advokaten begiver sig til Islands nordvestkyst, som siges at være heksekraftens vugge, begynder der at ske et skred i efterforskningen.

 • De blodrøde julemænd af Dennis Jürgensen Spar 17%
  af Dennis Jürgensen, Mathias Skaaning Bruun, Lene Dybdahl, mfl.

  I december 2010 indledte Forlaget Tellerup et samarbejde med SAXO.com omkring en julekalenderføljeton. Dennis Jürgensen skrev første afsnit, og bolden var således givet op til en masse skriveglade brugere. Resultatet sidder du med på skærmen foran dig: 24 afsnit om en mesterdetektiv der hvirvles ind i en sag om myrdede julemænd, Helvedeshunde, nissepiger og ninjanisser … Rigtig god læselyst!

 • Slottet i Karpaterne af Jules Verne
  af Jules Verne

  Fra det forladte Karpaterslot kommer røg og sære lyde, og beboerne af den lille landsby i nærheden vil undersøge sagen. De to modige udsendte vender tilbage efter at have fået jaget en skræk i livet. Spøger det på borgen eller har det hele en naturlig forklaring?

 • Dyret i grotten af H. P. Lovecraft
  af H. P. Lovecraft

  Dansk genfortælling af H. P. Lovecrafts klassiske gyserhistorie, hvor en vildfaren huleforsker må stå ansigt til ansigt med de skræmmende, skjulte væsner i hulen.

 • Dødens museum af Dean R. Koontz
  af Dean R. Koontz

  Hatch Harrison, en antikvitetshandler fra det sydlige Californien, er involveret i en trafikulykke og bliver genoplivet efter at have været erklæret klinisk død. På mystisk vis blandes hans bevidsthed sammen med en anden ung mands – en psykotisk lystmorder, der kalder sig selv Vassago ...Den amerikanske forfatter Dean R. Koontz (f. 1945) er kendt for sine spændingsmættede thrillere, som ofte strejfer andre genrer så som gyser, fantasy, science fiction og satire. Dean R. Koontz har skrevet dusinvis af romaner og noveller og har solgt over 450 millioner bøger verden over.

 • Cthulhu kalder. Fortællinger 1926-28 af H. P. Lovecraft Spar 18%
  af H. P. Lovecraft

  Howard Phillips Lovecraft (1890-1937) er amerikansk horrorlitteraturs største navn mellem Edgar Allan Poe og Stephen King. I sin levetid opnåede han kun meget begrænset udbredelse, men senere har hans særegne, intense skrivestil og ofte kontroversielle verdensbillede fået kolossal indflydelse inden for både litteratur fra Stephen King til Michel Houellebecq, film, tegneserier, rollespil, computerspil og musik fra Metallica til Deadmou5.Dette bind indleder den første danske oversættelse af Lovecrafts samlede fortællinger, hvoraf hovedparten aldrig tidligere har været tilgængelige på dansk, og dækker hans afgørende midterperiode fra 1926-28. Det er her, han for alvor begynder at udvikle sin egen uhyggelige version af det nordøstlige USA med ældgamle byer, dunkle skove og endnu ældre bjerge, og ikke mindst i signaturfortællingen ”Cthulhu kalder” udfolder sin vision af en parallelverden fuld af nådesløse væsener fra fremmede kloder og dimensioner. De har været her længe før menneskene og vil også være her længe efter. Imens holder de sig skjult på afsides, dybe steder og drømmer …

 • Heksetimen af Anne Rice
  af Anne Rice

  I en gyngestol på verandaen til et af New Orleans‘ smukkeste huse sidder der hver dag en stum og syg ung kvinde. Hun er foreløbig sidste generation af den stenrige Mayfairfamilie, som siden middelalderen har haft en heks i hvert slægtled.Samtidig lever der i San Francisco en ung læge ved navn Rowan Mayfair. En dag redder hun fra sin sejlbåd en mand, Michael Curry, fra at drukne, og de to forelsker sig i hinanden, men under mødet med døden har Michael haft nogle alarmerende syner, der får parret til at søge tilbage til hans fødeby, New Orleans.Her får Michael kontakt med Talamascaen, en organisation der har specialiseret sig i det overnaturlige, og den afslører for ham, at ikke blot tilhører Rowan uden at vide det den mægtige Mayfairfamilie, men hun er også næste slægtleds heks.Hver generation har sin heks. Sådan er det i hvert fald for Mayfair-familien fra New Orleans. Den amerikanske forfatter Anne Rices heksetrilogi består af bøgerne "Heksetimen", "Lasher" og "Taltos".Den amerikanske bestsellerforfatter Anne Rice (f. 1941) skriver gyser- og fantasyromaner, der ofte har vampyrer, hekse og mumier i hovedrollerne. Bedst kendt er hun for debutromanen "En vampyrs bekendelser" fra 1976, der blev filmatiseret i 1994 med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne. En stor del af hendes romaner foregår i New Orleans, hvor hun selv er født og har boet det meste af sit liv. Hendes arbejde har desuden haft en betydelig indflydelse på ungdomsundergrundskulturen Goth.

 • Hinsides søvnen af H. P. Lovecraft
  af H. P. Lovecraft

  H. P. Lovecrafts klassiske gysernovelle om den bondske Joe Slater, der bliver besjælet af en højere kraft - for første gang på dansk.

 • Porten til Helvede af William H. Hodgson Spar 15%
  - - fortællinger om spøgelsesjægeren Carnacki
  af William H. Hodgson

  Thomas Carnacki er detektiv med det overnaturlige som speciale. Når han har afsluttet en sag, inviterer han fire venner til middag - bl. a. forfatteren - og fortæller sine oplevelser. I denne samling får du samtlige de ni originale historier om den okkulte detektiv. Den flyvende dødI et familiekapel findes en forhekset kniv, der tilsyneladende myrder af egen tilskyndelse Porten til HelvedeDet grå værelse var engang skuepladsen for et mord, og er nu arnested for en poltergeist. Carnacki undersøger sagen, men fænomenet viser sig at være langt stærkere end han først antog. BlodregnenEt øde, irsk herresæde er hjemsøgt - der drypper blod fra loftet, og flere mennesker er fundet døde. Dian Tiansay's sangDa der lyder en uhyggelig, vedvarende fløjten fra et nylig renoveret værelse, tilkaldes Carnacki for at undersøge sagen. Huset ved kirkegårdenCarnacki undersøger et spøgeri i sin moders hus SpøgelseshestenIfølge en familietradition vil den førstefødte datter blive hjemsøgt af en spøgelseshest, når en bejler indfinder sig. Det hjemsøgte skibCarnacki tager på en sørejse for sit helbreds skyld - naturligvis på et fartøj, der har ry for at være hjemsøgt. Kaptajnen kan dog ikke forklare fænomenerne nærmere - Carnacki vil få at se ... OrnenDet koster ham næsten livet, da Carnacki står overfor sin mest magtfulde fjende - en gigantisk orne fra underverdenen. FundetI den eneste ikke-okkulte Carnacki-fortælling undersøger han, hvordan der kan findes to eksemplarer af en bog, der angiveligt kun er trykt i ét. 

 • Ex af Teddy Vork Spar 17%
  af Teddy Vork

  Edmund drejede hovedet. Han hørte knirkende fodtrin i sneen og Regitze trådte frem. En løstsiddende hospitalsskjorte var det eneste hun bar over sin skarpbenede krop. Der var noget rædselsvækkende ved hendes bevægelser; stive og rykvise. Edmund er gift med Agnete og sammen har de Andreas på to år. Familien har sine udfordringer da Agnete lider af angst og til tider får anfald. Ud over at skulle passe sin familie har Edmund, ved siden af sit job som gymnasielærer, en stor passion for at lave dokumentarfilm. Og oven i den stressende hverdag begynder Edmund at se sin exkæreste, Regitze. Men Regitze er død ... Ex er en roman om forgængelighed, erindringens upålidelighed og livet som pårørende til en psykisk syg.

 • Brodden af Leif Davidsen
  af Leif Davidsen

  "Jobbet var nemt. Jeg var chefkokken. Det var selvfølgelig Svetlana, der fuckede det op."12 danske forfattere, herunder Leif Davidsen, har skrevet en kriminovelle. Hver novelle skal indeholde en rejse, men hvad der i øvrigt sker, er helt op til forfatterne selv. Novellen 'Brodden' er en del af serien 'Mord på farten', der blev trykt første gang i DSB's magasin Ud & Se i 2011. E-novellen er udgivet i samarbejde mellem forfatteren, Lindhardt og Ringhof og Ud & Se.En stribe danske forfattere har skrevet en kriminovelle. Hver novelle skal indeholde en rejse, men hvad der i øvrigt sker, er helt op til forfatterne selv. Novelleserien 'Mord på farten' blev trykt første gang i DSB's magasin Ud & Se i 2011. E-bogen er udgivet i samarbejde mellem forfatteren, Lindhardt og Ringhof og Ud & Se.Noveller: Hanne Marie Svendsen: Uønsket passager, Mette Winge: Sejltur med Caledonia, Susanne Staun: Sexgud, Anna Grue: Tavshed er guld, Leif Davidsen: Brodden, Kristian Ditlev Jensen: Stemmen i dit hoved, Katrine Marie Guldager: Rejsens mål, Anders Bodelsen: Stjernerne vil lyse, Gretelise Holm: Kaerlighed.comNovellerne er udgivet samlet og separat.Leif Davidsen (f. 1950) er uddannet journalist og arbejdede i mange år som udenrigskorrespondent for Danmarks Radio, men har siden 1999 levet som fri forfatter. Siden debuten i 1984 har han udgivet en lang række spændingsromaner, en rejsebog fra Rusland og en novellesamling. I 2011 udkom hans seneste bog, novellesamlingen ‘Utahs bjerge og andre historier‘.

 • Sleepy Hollow af Washington Irving
  af Washington Irving

  Landsbyskolens værdige pædagog, den overtroiske Ichabod Crane, er forelsket i den smækre Katrina van Tassel - eller måske rettere i hendes fars jordiske gods. Men han har mange rivaler, værst den muntre ballademager Brom Bones. I Sleepy Hollow huserer samtidig det uhyggelige spøgelse af en lejesoldat, den hovedløse rytter.

 • Ispiraten af William Clark Russell Spar 15%
  af William Clark Russell

  Som den eneste overlevende efter skibet Laughing Marys forlis, driver styrmand Paul Rodney op på et kæmpemæssigt isbjerg et sted i Sydhavet.Rodney's båd driver til havs, og han begynder at undersøge isbjerget, hvorved han finder et gammelt, indefrosset sørøverskib. Ombord opdager han flere medlemmer af mandskabet, frosne til døde, og forsyninger til adskillige måneder. En af de dybfrosne medlemmer af mandskabet er noget uhåndterlig, og Rodney prøver at tø ham op for bedre at kunne få sin uhyggelige medpassager slæbt ud og kastet overbord. Piraten ikke alene tør op - men vågner atter til live...! Det skal dog vise sig at blive et selskab, Rodney godt kunne have været foruden.

 • Ansigtet af Dean R. Koontz
  af Dean R. Koontz

  Sikkerhedschefen Ethan Truman er vant til at beskytte folk mod selv de farligste mennesker. Da han får til opgave at beskytte en Hollywood-stjernes unge søn, kommer han imidlertid på en helt ny slags opgave. Pludselig er det ikke kun kidnappere og mordere, han skal beskytte drengen imod. Også de afdøde er efter ham, og Ethan står over for en kamp mod det onde, som han ikke er sikker på, han kan vinde.Den amerikanske forfatter Dean R. Koontz (f. 1945) er kendt for sine spændingsmættede thrillere, som ofte strejfer andre genrer så som gyser, fantasy, science fiction og satire. Dean R. Koontz har skrevet dusinvis af romaner og noveller og har solgt over 450 millioner bøger verden over.

 • Heksenes lund af Falcon Dove Spar 11%
  af Falcon Dove

  "...De fleste folkesagn er blot ammestuehistorier, men en sjælden gang er disse fantastiske og farvestrålende fortællinger som et slør, der dækker over en ubegribelig sandhed. En sandhed, ingen hverken tør tænke eller tro på: Nemlig det faktum, at livet og døden er to sider af samme mønt. At grænsen mellem de to bevidsthedstilstande ikke altid er så skarpt afgrænset, som vi forestiller os – eller kunne ønske os. At den snarere er som et florlet forhæng, der altid er i bevægelse, og som fra tid til anden adskilles længe nok til, at særligt følsomme mennesker får et kortvarigt og mirakuløst glimt af det ukendte på den anden side..."

 • Skyggernes kirke af Falcon Dove Spar 15%
  af Falcon Dove

  En ung, nyuddannet arkitekt med speciale i restaurering af bygningsværker fra middelalderen, rejser i 1915 til Rennes-le-Chateau for at tage kirken i nærmere øjesyn. Rygter vil vide, at præsten Berenger Sauniére har fundet en skat under kirkens gulv. Men den excentriske præst fandt andet og mere end guld. Da skatten blev afdækket, vækkede han samtidig en ældgammel rædsel til live igen... Kortromanan er stærkt inspireret af H. P. LovecraftKortromanen er på 54 A4 sider (12.128 ord).

 • Hjertestien af Falcon Dove Spar 11%
  af Falcon Dove

  En smuk sensommerdag, et gammelt, tilgroet jernbanespor og en skjult sti, der inviterer uforsigtige forbipasserende indenfor til en naturoplevelse, de vil huske resten af deres liv... Novellen er på 173 kb (18 A4 sider)

 • Parasitten af Arthur Conan Doyle Spar 14%
  af Arthur Conan Doyle

  Austin Gilroy, professor i fysiology, tror kun på det, der kan måles og vejes og forholder sig skeptisk til sin samtids efter hans opfattelse noget overgearede interesse for psykiske og spiritistiske fænomener, indtil den dag, da hans forlovede lader sig hypnotisere af en vis miss Penclosa, som er på besøg hos en af hans venner. Professor Gilroy indlader sig derpå – i forskningsøjemed - med hende, men lidt efter lidt bliver den nøgterne forsker ligefrem besat af hendes dæmoniske indflydelse.

 • Taltos af Anne Rice
  af Anne Rice

  Den stenrige Mayfair-klan fra New Orleans har i århundreder haft tæt kontakt til overnaturlige væsner. Nu hører familiens overhoved, Rowan Mayfair, rygter om, at man i Skotland har set en taltos – et menneskelignende væsen, som kan formere sig hurtigt og leve i hundreder af år og dermed uddistancere menneskeheden.Rowan rejser til Skotland for at undersøge sagen nærmere. Her møder hun Ash, en meget rig amerikansk dukkefabrikant, som hidtil har hemmeligholdt, at han er en taltos, fordi han ikke har kunnet finde en kvindelig artsfælle til at føre slægten videre.Efter hjemkomsten til USA opsøger Ash Rowan i New Orleans, men deres venskab besværliggøres af, at hun ikke tør bringe menneskeheden i fare ved at fortælle ham, at der i Mayfair-klanen netop er født en kvindelig taltos."… hvis man kan lide historier om vampyrer og andre, hvis bud på alternativ livsstil er højst radikal, så er der næppe nogen tvivl om, at Anne Rice kan levere den ønskede kvalitetsstemplede vare." – Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten"Anne Rice er en uovertruffen mytemager i denne klassiker, der hensætter læseren i en tilstand, hvor man ikke rigtig ved, om man skal føles sig voldtaget eller bjergtaget. Det er nok begge dele." – Mette Strømfeldt, B.T.Hver generation har sin heks. Sådan er det i hvert fald for Mayfair-familien fra New Orleans. Den amerikanske forfatter Anne Rices heksetrilogi består af bøgerne "Heksetimen", "Lasher" og "Taltos".Den amerikanske bestsellerforfatter Anne Rice (f. 1941) skriver gyser- og fantasyromaner, der ofte har vampyrer, hekse og mumier i hovedrollerne. Bedst kendt er hun for debutromanen "En vampyrs bekendelser" fra 1976, der blev filmatiseret i 1994 med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne. En stor del af hendes romaner foregår i New Orleans, hvor hun selv er født og har boet det meste af sit liv. Hendes arbejde har desuden haft en betydelig indflydelse på ungdomsundergrundskulturen Goth.

 • Mumien af Anne Rice
  af Anne Rice

  Under udgravninger i Egypten gør en arkæolog et sensationelt fund: en hidtil ukendt kongegrav for faraoen Ramses II. Da graven åbnes, begynder der imidlertid at ske mystiske ting, for en hemmelig eliksir har givet Ramses evigt liv, og nu har solens lys vækket ham af hans lange søvn.Ramses forelsker sig hovedkulds i arkæologens smukke datter, men da han samtidig falder for fristelsen til at genoplive sin fordums elskerinde, Kleopatra, bliver det starten på et mareridt af død og ulykke, for Kleopatras jalousi og hævngerrighed kender ingen grænser."Elementært spændende, gavmildt underholdende, effektivt fortalt, vidunderligt begivenhedsrig, humoristisk, romantisk." – Anne Knudsen, WeekendavisenDen amerikanske bestsellerforfatter Anne Rice (f. 1941) skriver gyser- og fantasyromaner, der ofte har vampyrer, hekse og mumier i hovedrollerne. Bedst kendt er hun for debutromanen "En vampyrs bekendelser" fra 1976, der blev filmatiseret i 1994 med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne. En stor del af hendes romaner foregår i New Orleans, hvor hun selv er født og har boet det meste af sit liv. Hendes arbejde har desuden haft en betydelig indflydelse på ungdomsundergrundskulturen Goth.

 • Blod og guld af Anne Rice
  af Anne Rice

  Marius er en af de ældste vampyrer. I et forsøg på at forlige sig med sin vampyrskæbne rejser han til Egypten for at opsøge alle vampyrers ophav, og her gør de guddommelige forældre, Akasha og Enkil, det klart for ham, at de ønsker, at han skal påtage sig opgaven med at sørge for deres fremtidige sikkerhed.Da han i første omgang bringer dem til et skjulested i Antiochia, møder han sin ungdoms kærlighed, Pandora, som er flygtet fra den politiske uro i Rom under kejser Tiberius. Hun overtaler ham til at gøre hende til vampyr, så de kan leve sammen, men trods deres stærke følelser for hinanden er deres temperamenter uforenelige, og en dag giver Marius op og rejser uden varsel sin vej, men som århundrederne går, forstår han, at bruddet med Pandora var en frygtelig fejltagelse, og at han må sætte alt ind på at finde hende igen.Anne Rices "Vampyrkrøniken" består til dato af 12 bøger, hvoraf de 9 er oversat til dansk. Første bind i serien, "En vampyrs bekendelser", om vampyrerne Louis og Lestat blev i 1994 filmatiseret med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne.Den amerikanske bestsellerforfatter Anne Rice (f. 1941) skriver gyser- og fantasyromaner, der ofte har vampyrer, hekse og mumier i hovedrollerne. Bedst kendt er hun for debutromanen "En vampyrs bekendelser" fra 1976, der blev filmatiseret i 1994 med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne. En stor del af hendes romaner foregår i New Orleans, hvor hun selv er født og har boet det meste af sit liv. Hendes arbejde har desuden haft en betydelig indflydelse på ungdomsundergrundskulturen Goth.

 • Vampyren Armand af Anne Rice
  af Anne Rice

  Armand vokser op i Kijev under mongolernes herredømme. En dag tages han brutalt til fange og føres til Istanbul, hvor han sælges som slave til en mystisk, rig venetianer ved navn Marius, der tager ham med hjem til sit prægtige palazzo.Her går det op for Armand, at han vil få lov at leve et frit liv sammen med paladsets andre drenge, som også præsenterer ham for de mange fornøjelser, byen har at byde på. Han falder hurtigt til i de nye omgivelser, men snart begynder han at undre sig over sin nye herre. For hvorfor viser han sig kun om natten?Anne Rices "Vampyrkrøniken" består til dato af 12 bøger, hvoraf de 9 er oversat til dansk. Første bind i serien, "En vampyrs bekendelser", om vampyrerne Louis og Lestat blev i 1994 filmatiseret med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne.Den amerikanske bestsellerforfatter Anne Rice (f. 1941) skriver gyser- og fantasyromaner, der ofte har vampyrer, hekse og mumier i hovedrollerne. Bedst kendt er hun for debutromanen "En vampyrs bekendelser" fra 1976, der blev filmatiseret i 1994 med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne. En stor del af hendes romaner foregår i New Orleans, hvor hun selv er født og har boet det meste af sit liv. Hendes arbejde har desuden haft en betydelig indflydelse på ungdomsundergrundskulturen Goth.

 • It – Det onde af Stephen King Spar 10%
  af Stephen King

  ”Rædslen, der ikke ville få ende før om otteogtyve år – hvis den nogensinde fik ende – begyndte så vidt jeg ved med en båd af avispapir, som sejlede i en rendesten, der svulmede af regn.” Sovebyen Derry i Maine, USA, ligner med sine parcelhuskvarterer, fastfoodrestauranter og butikker alle andre byer i provinsen. Men det er kun på overfladen. I byens kloaker ligger noget på lur og venter. Det onde.I halvtredserne besejrer en gruppe børn ondskaben. De føler sig alle udstødt og mislykkede, og den nye følelse af at høre til giver dem styrken til at drive det skrækkelige tilbage, hvor det kom fra. Siden lover de hinanden igen at samles, hvis byen nogensinde igen hjemsøges af ondskab. Mange år senere ryster en række gådefulde forsvindinger på ny Derry, og så griber Mike Hanlon telefonen og ringer til sine gamle venner. Alle forlader de hjem og familier, hverdagsliv og karrierer, for endnu en gang at trodse skrækken og møde Det onde.

 • Ashes of Midnight af Lara Adrian Spar 25%
  - A Midnight Breed Novel
  af Lara Adrian

  BONUS: This edition contains an excerpt from Lara Adrian's Shades of Midnight.A woman driven by blood. A man thirsting for vengeance. A place where darkness and desire meet... As night falls, Claire Roth flees, driven from her home by a fiery threat that seems to come from hell itself. Then, from out of the flames and ash, a vampire warrior emerges. He is Andreas Reichen, her onetime lover, now a stranger consumed by vengeance. Caught in the cross fire, Claire cannot escape his savage furyor the hunger that plunges her into his world of eternal darkness and unending pleasure. Nothing will stop Andreas from destroying the vampire responsible for slaughtering his Breed brethren . . . even if he must use his former lover as a pawn in his deadly mission. Blood-bonded to his treacherous adversary, Claire can lead Andreas to the enemy he seeks, but it is a journey fraught with dangerand deep, unbidden desires. For Claire is the one woman Andreas should not crave, and the only one he's ever loved. A dangerous seduction beginsone that blurs the lines between predator and prey, and stokes the flames of a white-hot passion that may consume all in its path. . . .

 • Twilight Eyes af Dean Koontz
  - A gripping and terrifying horror novel
  af Dean Koontz

  He'll kill again... Twilight Eyes is a gripping story of the macabre and the unexpected, from bestselling novelist Dean Koontz. Perfect for fans of Richard Laymon and Harlan Coben.'Chilling... superbly scary!' - Los Angeles Times Slim MacKenzie knows what they are, what they do - and how they hide in human form. He is blessed - or cursed - by twilight eyes. He can see the diabolical others through their innocent human disguise. He's already killed one of them.And he'll kill again...But even the grave won't hold them... What readers are saying about Twilight Eyes: 'Fantastic plot, gripping, intense and unmissable. Read this and scare the hell out of yourself''This book is simply off-the-hook... Koontz's best book to date''Never fails to challenge, frighten and involve'

 • Devil You Know af Mike Carey
  af Mike Carey

  Author of The Girl With All the Gifts Mike Carey presents the first book in his hip supernatural thriller series featuring freelance exorcist Felix Castor.Felix Castor is a freelance exorcist, and London is his stomping ground. It may seem like a good ghostbuster can charge what he likes and enjoy a hell of a lifestyle, but there's a risk: sooner or later he's going to take on a spirit that's too strong for him. When Castor accepts a seemingly simple ghost-hunting case at a museum in the shadowy heart of London, what should have been a perfectly straightforward exorcism is rapidly turning into the Who Can Kill Castor First Show, with demons and ghosts all keen to claim the big prize. But that's business as usual: Castor knows how to deal with the dead. It's the living who piss him off....The Felix Castor NovelsThe Devil You KnowVicious CircleDead Men's BootsThicker than WaterThe Naming of the BeastsBy the same author, writing as M. R. Carey:The Girl With All the GiftsFellsideThe Boy on the Bridge

 • Miraklets fald af Christian Reslow Spar 15%
  af Christian Reslow

  Velkommen til ødemarken. Velkommen til helvede. Her brænder vandet som syre. Her er solen ubarmhjertig. Her er ingen nåde. Så hvis en desperat kvinde finder en måde at undslippe på, hvorfor skulle hun så ikke bruge den? Også selvom det betyder, at en anden - en fra vores verden - må tage hendes plads? I ødemarken er enhver sig selv nærmest. Denne fortælling er rettet mod mere hårdføre læsere af Young Adult genren, der ønsker at se, hvad der sker, når mennesker presses til bristepunktet - og ind i mellem brister.'Miraklets Fald' er Reslows debutroman fra 2010.

 • Vrangvendt af Christian Reslow
  af Christian Reslow

  I Skive, Midtjylland, er de unge rastløse og aggresive. Sex og vold er det bedste afløb for frustrationerne - indtil en gruppe møder Gamle Trofast. Gamle trofast kan gøre dem til mere end de er... Også mod deres vilje.Vrangvendt er det tredje bind i Reslows 'Monster-trilogi' og er af anmeldere blevet kaldt "Quick n' Dirty Horror" samt "kørt helt af sporet!"Vrangvendt er en garanti for god underholdning.

 • Kimæren af Christian Reslow Spar 15%
  af Christian Reslow

  I Michigan har et fjols netop sprunget en skovsø i luften. Det var dumt, men meget menneskeligt. Eksplosionen vækker et væsen, der har ligget i dvale i århundreder. Et væsen, der ikke er ondt, men meget hungrende. Dette væsen er også dumt, men langt fra menneskeligt. Endnu...Kimæren er det andet bind i Reslows 'Monster-trilogi' og er af anmeldere blevet sammenlignet med Dean Koontz Skygger og Stephen Kings Desperation - blot med Reslows karakteriske vulgære fingeraftryk.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.