Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 999+
 • 184
 • 41
 • 4
 • 1
 • 1
Sprog
 • 108
 • 999+
 • 73
 • 8
 • 2
 • 23
 • 10
 • 2
 • 1

Klassisk

 • Striber og streger af Benni Bødker Spar 15%
  - De gamle tegneserier og de nye
  af Benni Bødker

  Tegneserien lever og har det bedre end nogen sinde! I Striber og streger fortælles en række kapitler af de danske tegneseriers historie.

 • Røvretur, sixpack og neglelak af Laila Iben Schmidt Spar 17%
  - Et hudløst ærligt skriv om løgn, bedrag, dating, kærestejagt og det at skabe en ny identitet midt i livet
  af Laila Iben Schmidt

  Du er godt gift og har en lækker villa. Så er du enlig mor til tre i din ghettolejlighed. Forskellen er nærmest kun én dag.Sådan var Laila Iben Schmidts oplevelse, og den er hun næppe alene med. Mange vil kunne nikke genkendende til tvivlen, frustrationen, humoren og friheden i at gå fra det på papiret perfekte liv til at skulle starte forfra som fyrreårig forsørger. For hvordan ****** gør man lige det? Hvordan finder man en ny identitet, når kravene fra omverdenen er skyhøje, økonomien er trængt, og ens visioner for fremtiden er blevet trampet i stykker?I Røvretur, sixpack & neglelak fortæller Laila åbenhjertet om de udfordringer, hun stod over for. Men også om den spirende kærlighed, den gode sex, de akavede dates og genforelskelsen i litteraturen og filosofien. Om det gode liv, der blev kasseret, og det bedre liv, hun derefter fandt.Uddrag af bogen:”Nu må du huske, at det er et gammelt byggeri fra 1938. Du bor på 3. sal, og nogle gange forsvinder trykket på hanerne, og du kan komme ud for, at der ikke er noget varmt vand. Vi arbejder på at løse problemet, men det har været sådan i flere år, og vi kan ikke rigtigt finde forklaringen, men det er jo et gammelt byggeri, så der er nok ikke så meget at gøre,” havde han sagt og kigget undskyldende på mig. Nu havde jeg overlevet at blive skilt. At min mand havde bedraget mig i samtlige år, jeg havde kendt ham. At jeg skulle flytte fra mit dejlige, dejlige hus. Og alt det havde jeg haft det okay fint med, og så blev jeg slået fuldstændig ud af at skulle leve med et faldende tryk på hanerne, og at det varme vand kom og gik, som det passede det. Det var helt surrealistisk. Jeg gled langsomt ned i knæ med ryggen op ad døren og armene slapt ned langs siden. Jeg lod tårerne få frit løb. Al den tilbageholdte smerte strømmede ned ad mine kinder.Om forfatteren:LAILA IBEN SCHMIDT blev født i 1972 ved Flensborg Fjord. Som tyveårig flyttede hun fra Sønderjylland til København. Hun har tre børn og har siden de unge år udfoldet sig kreativt som maler og digter.

 • Louis Armstærk af Camilla Hübbe Spar 18%
  af Camilla Hübbe

  Stærk og farverig fortælling om en handlekraftig pige, der efter orkanens hærgen rejser ud for at finde sin forsvundne og verdensfjerne musiker-far i sumpene omkring jazzens hjemby New Orleans. Louis Armstærk er en sansemættet og magisk-realitisk historie om en familie i opbrud og med udfordringer, som det indimellem kræver helt særlige evner og hjælpere at klare sig igennem.Louis(e) er opkaldt efter jazzens store ikon Louis Armstrong, og hun reagerer fysisk på vrede over livets modgang ved at lave armbøjninger. Den smerte, som hun har svært ved at sætte ord på, udmønter sig kropsligt. Pigen med de muskuløse overarme reagerer med beslutsom handling, da hendes far forsvinder i New Orleans, og morens nye lejer og medfølgende søn flytter ind i familiens hus. Med på den udfordrende rejse får Louis(e) den nye lejers søn, der viser sig at være en shapeshifter med familieære rødder i New Orleans, og et varmt venskab udvikler sig gradvist mellem de to børn. Camilla Hübbe skriver sig lige ind i læserens sanser med jazz-toner, krydrede lugte, dampende sydstatsvarme og sumplandskabets magi og overnaturlige væsner. Bogen er gennemillustreret i farver af Rasmus Meisler og egner sig både til selvlæsnig og til at blive læst højt.Pressen skriver:»en smuk, sær og vanvidsbestøvet fortælling«**** – Steffen Larsen, Politiken, 20. september 2015»Det er en smuk og original historie, som bruger magiske elementer til at fortælle historien om viljefaste Louis, der savner sin far og som til sidst må erkende, at familier bliver brudt og forældre vokser fra hinanden. De flotte illustrationer er med til at give bogen et magisk skær og sydstatsstemning. Det er gennemført og godt.«– Marion Tirsgaard, Lektør»Louise Møller er sådan et børnelitteraturens ønskebarn«– Kamilla Löfström, Information, 12. december 2015

 • En fri fugl af Mette Fuglsang Spar 17%
  af Mette Fuglsang

  Mette Fuglsang fortæller en gribende og personlig fortælling fra sit eget liv, og hun kommer helt tæt på en masse følelser, som mange normalt ikke taler om. Hun tager kampen op mod lavt selvværd, en spiseforstyrrelse og et brudt forhold, som hun ikke kan slippe igen. Mette fortæller uden fløjlshandsker om den periode i sit liv, hvor alt blev kaos, og hvor ingen kunne forstå hende. Hun fortæller om, hvordan hun selv tog kampen op mod sin indre kritiker og lærte at følge sit hjerte, og hvordan hun endelig lærte at elske sig selv og skabe det liv, hun ønsker.Uddrag af bogenEn overgang havde vi hindbærsnitter i fryseren. De kunne godt spises, selv om de kom direkte fra fryseren - når det nu skulle være. Og en enkelt gang var jeg så desperat, at jeg tyede til frosne pølsehorn. Pølserne var gennemfrosne, og det var absolut ingen fornøjelse at spise dem. Men det var dog trods alt mad, og det var min eneste mulighed for at stille trangen, så ned kom de.Det værste var stadig skammen, den kunne jeg slet ikke rumme. Det var en ulidelig tanke, at Jesper skulle opdage, at jeg var så ulækker, svag og frastødende, at jeg kunne finde på at tømme fryseren for hindbærsnitter og pølsehorn, så jeg blev nødt til at skjule det. Men der forsvandt jo sjovt nok jævnligt noget mad fra vores lager, og selvfølgelig lagde han mærke til det. En dag spurgte han mig, hvor hindbærsnitterne i fryseren var blevet af.Han vidste jo godt, det var mig, der havde spist dem, men han fik alligevel spurgt på en måde, så jeg fik lov til selv at forklare mig. Det var forfærdeligt. Jeg var den lille pige, der var blevet taget med fingrene i kagedåsen, og skammen var uudholdelig.Om forfatterenMette Fuglsang er klinisk diætist og er nu i gang med at uddanne sig til psykoterapeut. Efter selv at have kæmpet sig vej ud af en spiseforstyrrelse, blev det vigtigt for hende at fokusere på psykens påvirkning på vores spisemønstre. Det har ført til, at hun nu driver sit eget firma, der hjælper mennesker med at komme ud af overspisning.

 • Heste på marken – Roman i ti dele af Johnny Harboe Spar 16%
  af Johnny Harboe

  Heste på marken er en roman i ti dele. Hver del tager afsæt i det moderne menneskes forhold til kroppen og er båret af hovedpersoner, der alle er faret vild i dette forhold. Fortællingerne kan læses som en kritik af en samtid, hvor forskruede krops- og alders-idealer efterlader mange forvirrede over, hvordan de skal agere i verden.Undervejs i romanen møder man blandt andre den racistiske verdensholdsgymnast, der ender som ”Hvid klovn”, anorektikeren, der får ”Striptease” til at handle om andet end at smide tøjet, den utilfredsstillede husmor, der demonterer en voldtægtsforbryder på ”Den mørke del af stien”, og endelig den 99-årige, der forsøger at forklare sig selv, hvorfor alle opfører sig som ”Heste på marken”.Om forfatteren:Johnny Harboe (f. 1977) er opvokset i Sønderjylland. Uddannet mag.art. i litteraturvidenskab fra Syddansk Universitet. Debuterede i 2006 med romanen Tolv rum. Har siden udgivet romanerne Tabspartiet (2010), Forestillinger om flugt og hjemkomst (2011), Nuller i mellemlandet (2012) og e-bogen Heste på marken (2013).

 • Af hvad er du kommet af Tom Kenneth Jensen Spar 18%
  af Tom Kenneth Jensen

  Albert er en midaldrende vejleder på RUC med formindsket selvværd og forstørret prostata. På en skiferie med familien i Østrig tager han en dag en pause alene væk fra familien og får ved et tilfældigt besøg i et lille kapel en chokerende og voldsom oplevelse.Er han overhovedet helt klar over sin egen familiehistorie? I sit forsøg på at afdække fortiden vikles han ind i en historie, der trækker tråde tilbage til anden verdenskrig og op til nutiden.Han gennemlever derefter et halvt års tid, hvor han får vendt op og ned på sin ellers så rolige tilværelse og må overveje både sine familiemæssige og sine arbejdsmæssige relationer. Den spændende historie udspiller sig i Roskilde, hvor Albert bor, og i Berlin, Provence og en lille by i Østrig.Uddrag af bogenI det gamle hus i Rue de Boulegon i Claviers var der stille. Den gamle østriger var stablet op med puder i sengen i dagligstuen på øverste etage, så han kunne se ud over bjergene i det Provence, han var kommet til at holde af. Han troede ikke, han nogensinde ville blive træt af denne udsigt. Lige udenfor vinduet så han de ru og ujævne røde tegltage på nabohusene, og på den anden side af Grand Rue kunne han skimte kirken. Det var umuligt at forestille sig, hvordan husene neden under tagene var placeret, for her oppe fra så det ud, som om de var strøet ud med en kreativ hånd, og nu lå dekorativt i solen og lignede, med striber af de gule mure som skimtedes mellem tagene, et impressionistisk maleri fra den store periode.Om forfatterenTom kenneth Jensen er en særdeles moden debutant.Han har en fortid indenfor ledelse og undervisning i en international virksomhed, har en HumBas fra RUC og har inden sin pensionering virket som lærer i folkeskolen.Han har i mange år skrevet digte og noveller, men dette er hans første roman.

 • Dødens landevej af Sisse Hansen Spar 17%
  af Sisse Hansen

  Da Kassandra tager med en børnehjælpsorganisation til Bolivia, er det med ønsket om at hjælpe de fattige børn og gøre deres liv bedre. Kass og hendes kolleger får hurtigt succes med projektet, men oplever samtidig flere konfrontationer med den lokale narkobande. Da de ignorerer flere advarsler om at forsvinde, ender projektet katastrofalt.Uddrag af bogenLangsomt afsikrede Con-zarles pistolen. Jeg ventede, mens jeg tænkte som en gal. Hvad kunne redde situationen? ”Jeg vil aldrig se dig igen,” hvislede han. ”Du holder dig væk fra min plantage. Du holder dig væk fra mine arbejdere. Løb, mens du kan.” Jeg havde ikke noget valg. Jeg turde ikke sætte mig op imod ham. Hans afstraffelse af Elena havde sagt sit. Jeg havde intet at vinde nu – alt at tabe. Alligevel rev den dårlige samvittighed i mig, da jeg langsomt gik baglæns. Væk fra Conzarles. Væk fra familien. Væk fra truslen. Væk fra Elena.Om forfatterenSISSE HANSEN blev født i 1972 i Roskilde. Hun er uddannet tandklinikassistent og dyrker kampsport i fritiden. Dødens Landevej er hendes debut.

 • Hjernerystelse – en vejledning til hverdagen af Sia Lembrecht Buggeskov Spar 17%
  af Sia Lembrecht Buggeskov

  Hverdagen kan være både svær og kedelig, når du har en hjernerystelse. Du har brug for hvile, hvile og mere hvile, smerter er en fast del af dagligdagen, og vejen tilbage til en normal tilværelse virker lang og uoverskuelig. Sia Lembrecht Buggeskov har selv haft en hjernerystelse, og hun har derfor skrevet den bog, hun ville ønske, nogen havde givet hende dengang.Hjernerystelse – en vejledning til hverdagen indeholder, som titlen afslører, en række gode råd til, hvordan du bedst håndterer de situationer, der inden hjernerystelsen virkede så uendeligt nemme. Derudover byder den også på komplementerende tegninger til farvelægning – en afslappende måde at fordrive tiden på, der samtidig stimulerer hjernen.Bogen er skrevet i et enkelt og direkte sprog, så alle aldersgrupper kan forholde sig til den, og den perspektiverer hovedtraumer, så også pårørende kan få noget ud af at læse den.Om forfatterenSIA LEMBRECHT BUGGESKOV er født i 1989, uddannet socialrådgiver og bosat i København. I 2011 pådrog hun sig en hjernerystelse og fik senere konstateret postcommotionelt syndrom. Hun har skrevet Hjernerystelse – en vejledning til hverdagen for at hjælpe andre gennem udfordringerne, et hovedtraume kan medføre.

 • Batman og Superman Ballade i Metropolis DK (udgave læs dansk med Batman): Jokeren og Lex Luthor dukker op og der er ballade i Metropolis af John Sazaklis
  - Igen er der ballade i Metropolis
  af John Sazaklis & Bob Kane

  Når natten falder på i Gotham City vågner Batman op til dåd og begynder sin overvågning af byen. Han patruljerer rundt på tagene og i de små gyder på udkig efter kriminelle handlinger. Biip-biip! En alarm i hans mobile Batcomputer advarer om et indbrud i Gothams Museum for Kunst og Videnskab... batman får brug for alle sine talenter og Superman for at bekæmpe disse skurke.

 • COOKING WITH MAJOR PROTEIN af Stephen John Williams Spar 27%
  - HEALTHY PANCAKE RECIPES FOR THE HERO INSIDE
  af Stephen John Williams

  In a world where the sugar trade is at its breaking point leaving the world ravaged by hunger, obesity and lack of nutrition, only one human has the recipes and skills to wipe out processed sugar once and for all.Follow Major Protein and his band of heroes as they stop crime, save the world and teach you how to cook well balanced meals for the hero inside.

 • Liege-Killer: The Graphic Novel af Christopher Hinz Spar 26%
  af Christopher Hinz

  Two hundred years after a nuclear apocalypse forced humanity to flee Earth, humans still remember the planet's most feared warriors the Paratwa, genetically modified killers who occupy two bodies controlled by one vicious mind. The legendary Paratwa named Reemul, known as the Liege-Killer, was the deadliest of them all. Now someone has revived Reemul from stasis and sent him to terrorize the peaceful orbital colonies of Earth. Is this an isolated incident, or just the opening salvo in a plan to take control of the entire human race?File Under:Science Fiction[ GMO Murderer | Post-Earth | Defrosted | Orbital Incident ]

 • Star Guardians: Legend of the White Nova af Chloe Spencer Spar 26%
  - Volume One
  af Chloe Spencer

  On a parallel Earth called Kale-Ra, humans born under star signs are blessed with magical powers. Two factions exist: the Star Guardians, and the Shadow Guardians. Clarabelle Stewart is your average teenage girl. She doesnt have any hobbies, and manages a C+ average in most of her classes. At least, she would be average, if not for her late father. He betrayed the government while attempting to steal a treasure for a Shadow Guardian terrorist organization, the Penumbra. Ever since his death, her family has been scorned and marginalized. But when the Starlite Academy--a prestigious military school for aspiring Star Guardians--grants Clarabelle a full-ride scholarship, she realizes that this is her opportunity to turn her life around. She eagerly sets off for school, and meets a wonderful group of friends. Yet, some things are still... off. Her teacher, Slade, and her roommate, Wulfgar, claim that they know her from their past, but she doesnt remember them. And Ursula, the bubbly senior student who welcomed her into their friend group, is hiding her own set of dark, tumultuous secrets. Unbeknownst to them all, weaving backwards through the years, a sinister plot has taken hold, setting the course for each of their lives. And suddenly, the world turned upside down. Nothing is what it seems. ***Star Guardians: Volume One contains the first seven chapters of this indie webcomic. Each page has been remastered from the original online version and edited together for a simple, enjoyable reading experience. ***Content Advisory Warning: Please note that this comic has an age reading of at least 16 and up. Please be advised that even if you are old enough to read this book, the following pages contain material that may be inappropriate or upsetting for some readers. The comic includes depictions of violence, gore, sexual violence, and some sexual content. It also contains strong language.

 • Invisible Major af W. D. Evans Spar 22%
  - Arctic Secret Agent
  af W. D. Evans

  The Invisible MajorArctic Secret AgentMystery, Intrigue, SuspenseCan a secret government spy mission alter the life of a child, destined to stop Global Nuclear War, 20 years into his future?These missing chapters finally disclose the hidden60-year Cold War secrets of a Reluctant Hero's Struggle to Escape a life of poverty only to face the threat of Arctic Russian Invasion.The Hidden Secrets of ';Searching for The Good War' byW. D. EvansOnly the dust of decaying secret les of thesefrightening times can disclose the Total Truth about The Man with More Lives Than a CatTM.

 • Prime Suspects af Jennifer Granville Spar 18%
  - The Anatomy of Integers and Permutations
  af Jennifer Granville & Andrew Granville

  An outrageous graphic novel that investigates key concepts in mathematicsIntegers and permutations-two of the most basic mathematical objects-are born of different fields and analyzed with separate techniques. Yet when the Mathematical Sciences Investigation team of crack forensic mathematicians, led by Professor Gauss, begins its autopsies of the victims of two seemingly unrelated homicides, Arnie Integer and Daisy Permutation, they discover the most extraordinary similarities between the structures of each body.Prime Suspects is a graphic novel that takes you on a voyage of forensic discovery, exploring some of the most fundamental ideas in mathematics. Travel with Detective von Neumann as he leaves no clue unturned, from shepherds' huts in the Pyrenees to secret societies in the cafes of Paris, from the hidden codes in the music of the stones to the grisly discoveries in Finite Fields. Tremble at the ferocity of the believers in deep and rigid abstraction. Feel the frustration-and the excitement-of our young heroine, Emmy Germain, as she blazes a trail for women in mathematical research and learns from Professor Gauss, the greatest forensic detective of them all.Beautifully drawn and exquisitely detailed, Prime Suspects is unique, astonishing, and witty-a once-in-a-lifetime opportunity to experience mathematics like never before.

 • Way of Nature af Zhuangzi Spar 18%
  af Zhuangzi

  A delightfully illustrated selection of the great Daoist writings of Zhuangzi by bestselling cartoonist C. C. TsaiC. C. Tsai is one of Asia's most popular cartoonists, and his editions of the Chinese classics have sold more than 40 million copies in over twenty languages. This volume presents Tsai's delightful graphic adaptation of the profound and humorous Daoist writings of Zhuangzi, some of the most popular and influential in the history of Asian philosophy and culture.The Way of Nature brings together all of Tsai's beguiling cartoon illustrations of the Zhuangzi, which takes its name from its author. The result is a uniquely accessible and entertaining adaptation of a pillar of classical Daoism, which has deeply influenced Chinese poetry, landscape painting, martial arts, and Chan (Zen) Buddhism.Irreverent and inspiring, The Way of Nature presents the memorable characters, fables, and thought experiments of Zhuangzi like no other edition, challenging readers to dig beneath conventional assumptions about self, society, and nature, and pointing to a more natural way of life. Through practical insights and far-reaching arguments, Zhuangzi shows why returning to the spontaneity of nature is the only sane response to a world of conflict.A marvelous introduction to a timeless classic, this book also features an illuminating foreword by Edward Slingerland. In addition, Zhuangzi's original Chinese text is artfully presented in narrow sidebars on each page, enriching the book for readers and students of Chinese without distracting from the self-contained English-language cartoons. The text is skillfully translated by Brian Bruya, who also provides an introduction.

 • Captain America, Masculinity, and Violence af J. Richard Stevens
  - The Evolution of a National Icon
  af J. Richard Stevens

  Since 1940, Captain America has battled his enemies in the name of American values, and as those values have changed over time, so has Captain America's character. Because the comic book world fosters a close fan-creator dialogue, creators must consider their ever-changing readership. Comic book artists must carefully balance storyline continuity with cultural relevance. Captain America's seventy-year existence spans from World War II through the Cold War to the American War on Terror; beginning as a soldier unopposed to offensive attacks against foreign threats, he later becomes known as a defender whose only weapon is his iconic shield. In this way, Captain America reflects America's need to renegotiate its social contract and reinvent its national myths and cultural identity, all the while telling stories proclaiming an eternal and unchanging spirit of America. In Captain America, Masculinity, and Violence, Stevens reveals how the comic book hero has evolved to maintain relevance to America's fluctuating ideas of masculinity, patriotism, and violence. Stevens outlines the history of Captain America's adventures and places the unfolding storyline in dialogue with the comic book industry as well as America's varying political culture. Stevens shows that Captain America represents the ultimate American story: permanent enough to survive for nearly seventy years with a history fluid enough to be constantly reinterpreted to meet the needs of an ever-changing culture.

 • Superhero Bodies
  - Identity, Materiality, Transformation
   

  Throughout the history of the genre, the superhero has been characterised primarily by physical transformation and physical difference. Superhero Bodies: Identity, Materiality, Transformation explores the transformation of the superhero body across multiple media forms including comics, film, television, literature and the graphic novel. How does the body of the hero offer new ways to imagine identities? a How does it represent or subvert cultural ideals? How are ideologies of race, gender and disability signified or destabilised in the physicality of the superhero? How are superhero bodies drawn, written and filmed across diverse forms of media and across histories? This volume collects essays that attend to the physicality of superheroes: the transformative bodies of superheroes, the superhero's position in urban and natural spaces, the dialectic between the superhero's physical and metaphysical self, and the superhero body's relationship with violence. This will be the first collection of scholarly research specifically dedicated to investigating the diversity of superhero bodies, their emergence, their powers, their secrets, their histories and their transformations.

 • Superhero Bodies
  - Identity, Materiality, Transformation
   

  Throughout the history of the genre, the superhero has been characterised primarily by physical transformation and physical difference. Superhero Bodies: Identity, Materiality, Transformation explores the transformation of the superhero body across multiple media forms including comics, film, television, literature and the graphic novel. How does the body of the hero offer new ways to imagine identities? a How does it represent or subvert cultural ideals? How are ideologies of race, gender and disability signified or destabilised in the physicality of the superhero? How are superhero bodies drawn, written and filmed across diverse forms of media and across histories? This volume collects essays that attend to the physicality of superheroes: the transformative bodies of superheroes, the superhero's position in urban and natural spaces, the dialectic between the superhero's physical and metaphysical self, and the superhero body's relationship with violence. This will be the first collection of scholarly research specifically dedicated to investigating the diversity of superhero bodies, their emergence, their powers, their secrets, their histories and their transformations.

 • I Am Not Okay With This af Charles Forsman Spar 11%
  af Charles Forsman

  Fifteen-year-old Syd feels totally out of place. She's skinny but not 'hot-skinny', she's dealing with the death of her father in silence, and her best friend (who Syd is really in love with) is dating a homophobic bully. Syd's guidance counselor gives her a diary in which to vent her frustration, but Syd has another outlet for her anger, one which threatens to overwhelm her entirely. From acclaimed cartoonist Charles Forsman, I Am Not Ok With This expertly channels teenage ennui while telling a powerful story about the intense and sometimes violent tug of war between trauma and control.

 • Zorion af Windley Bruce Spar 22%
  af Windley Bruce

  Join Yosani on a journey as he attempts to collect all seven magic Orka Gems to unlock his hidden powers. Train alongside Yosani as he tries to master 7 self-defense techniques, 21 workouts, and 7 emotion exercises. Can he get the gems in time to rescue his father from the evil monster Errado?

 • Milieu | Book 1 af Artzenin Spar 25%
  af Artzenin

  Several eons ago, humanity was once race, with one voice in the Goreos Solar System were Griffin ruled as their Elohei Haelohim. It was time of purity, it was place of respect, and peace. It was the age of true unity among humanity. A unity that eventually came to question their Maker. In their pride, humanity built a tower that was intended to take them up to Griffin, but Griffin saw what they were doing, and as punishment, he destroyed their hand-made tower, divided them out, and confused the language so no one could understand each other.

 • Beyond Corista af Robert Elmer Spar 24%
  af Robert Elmer

  Those who live in lush comfort on the bright side of the small planet Corista have plundered the water resources of Shadowside for centuries, ignoring the existence of Shadowside's inhabitants, who are nothing more than animals. Or so the Brightsiders have been taught. It will take a special young woman to expose the truth-and to help avert the war that is sure to follow. A course they can't choose, a warning no one will believe...Oriannon and her friends Margus and Wist hurtle through space on a dangerous mission, guided by the pilot stone. Their enemy, Sola, is on board as well, and Oriannon soon begins to regret rescuing the blind woman from battle. As the odd crew flies from way station to way station, Oriannon delivers the warning she received from Jesmet-a race called the Troikans is coming to destroy Corista. At each location, Oriannon is met with the same disbelief: no one has seen a Troikan in years. Soon, even Oriannon begins to wonder if the threat is real. Are her visits from Jesmet only a hallucination? Oriannon must find the faith to race toward a destination only she can see.

 • My Brother's Husband: Volume II af Gengoroh Tagame
  - Volume II
  af Gengoroh Tagame

  The concluding volume in the story of Yaichi, his daughter Kana, and how their meeting Mike Flanagan - Yaichi's brother-in-law - changes their lives and their perceptions of acceptance of homosexuality in their contemporary Japanese culture.As Mike continues his journey of discovery concerning Ryoji's past, Yaichi gradually comes to understand that being gay is just another way of being human. And that, in many ways, remains a radical concept in Japan even today. In the meantime, the bond between Mike and young Kana grows ever stronger, and yet he is going to have to return to Canada soon - a fact that fills them both with impending heartbreak. But not before more than a few revelations come to light.

 • Quarantine: Episode 10 of 10 af Stefano Fornacciari
  af Stefano Fornacciari

  The Chronicles of survivors of a mysterious event that has transformed the people of the nation in carnivorous monsters. The society, as they knew, is gone and now the humans have become prey. While the nation is in quarantine, the protagonists will try to reach the border and salvation. Publisher:

 • Incredible Adventures of Mr Owl af Leo Beaudoin Spar 21%
  af Leo Beaudoin

  Mr Owl is not an owl like any other. He lives amongst humans, in the London of the 1910's. He does not only hunt mice, he also has a desk job and flirts with charming women. When he's told that he's fly and a strange bird, he only nods proudly and politely. No plot twist in this story, only some depiction of what your daily life is like when you're an owl in a human's world.

 • DC Comics Ultimate Character Guide New Edition af Melanie Scott
  af Melanie Scott

  Is Superman the strongest Super Hero alive? Where is Wonder Woman from? Is Darkseid the most evil Super-Villain ever? Who is the fastest man alive? Who are Batman's allies?Have to know the answers to these questions? Look no further than the DC Comics Ultimate Character Guide: New Edition. Written by DC Comics experts, this illustrated encyclopedia features more than 200 incredible characters and Super Hero teams, including Batman, Harley Quinn, Justice League, and so many more. The DC Comics Universe changed forever following their epic Rebirth event, and so did the characters. This comprehensive guide covers the latest key storylines for each character and includes stunning new images from the comics. It is also packed full of vital statistics and explains each character's super powers, from indestructibility to sorcery. The DC Comics Ultimate Character Guide: New Edition is guaranteed to enthral fans for hours on end.TM & DC Comics. (s18)Previous Edition: 9781405367783

 • Heimat af Nora Krug
  - A German Family Album
  af Nora Krug

  The German bestseller - a powerful and deeply affecting graphic memoir that explores identity, guilt and the meaning of home *WINNER of the The National Book Critics Circle Award for Autobiography*One of the Guardian's '50 Biggest Books of Autumn 2018'The New York Times Critics' Top Books of 2018Nora Krug grew up as a second-generation German after the end of the Second World War, struggling with a profound ambivalence towards her country's recent past. Travelling as a teenager, her accent alone evoked raw emotions in the people she met, an anger she understood, and shared. Seventeen years after leaving Germany for the US, Nora Krug decided she couldn't know who she was without confronting where she'd come from. In Heimat, she documents her journey investigating the lives of her family members under the Nazi regime, visually charting her way back to a country still tainted by war. Beautifully illustrated and lyrically told, Heimat is a powerful meditation on the search for cultural identity, and the meaning of history and home.

 • Star Wars Made Easy af Christian Blauvelt
  - A Beginner's Guide to a Galaxy Far, Far Away
  af Christian Blauvelt

  Don't know your Wookiees from your Wampas? If the Star Wars saga has you stumped, we've got your back. Star Wars Made Easy gives you everything you need to get you around the galaxy. Star Wars is a global phenomenon and the Force has truly reawakened. So where to start if you have never actually gotten around to watching the movies? Or if you find yourself dating an avid Star Wars fan? Or your kids keep asking you tricky questions about the dark side? Don't worry! We have you covered. Star Wars Made Easy is aimed at Star Wars novices who want to get up to speed and make sense of the Star Wars references that permeate modern culture. This book will answer questions about the movies, the Star Wars universe, and much more! & TM 2017 LUCASFILM LTD. Used Under Authorization.

 • Anne Frank s Diary: The Graphic Adaptation af Anne Frank
  af Anne Frank

  The First Graphic Adaptation of the Multi-Million Bestseller'12th June, 1942: I hope I will be able to confide everything to you, as I have never been able to confide in anyone, and I hope you will be a great source of comfort and support.'In the summer of 1942, fleeing the horrors of the Nazi occupation, Anne Frank and her family were forced into hiding in the back of an Amsterdam warehouse. Aged thirteen when she went into the secret annexe, Anne Frank kept a diary in which she confided her innermost thoughts and feelings, movingly revealing how the eight people living under these extraordinary conditions coped with the daily threat of discovery and death.Adapted by Ari Folman, illustrated by David Polonsky, and authorized by the Anne Frank Foundation in Basel, this is the first graphic edition of the beloved diary of Anne Frank.'Astonishing and excruciating. Its gnaws at us still' New York Times Book Review'A modern classic' The Times'Mesmerizing... Polonsky creates unforgettable panels that enable us to see Anne Frank's writing in a fresh light' Frankfurter Allgemeine Zeitung (Germany)

 • Guestbook af Leanne Shapton
  - Ghost Stories
  af Leanne Shapton

  'Shapton has created a mystical territory - a performance, an exhibition, a guestbook - in which I felt the ghost within myself; the thing that will outlive me. A fearless and exquisite book' Miranda JulyGuestbook explores the glimmering, unsettling things that haunt us in the midst of life, combining stories, vignettes and an evocative curiosity cabinet of artifacts and images - found photographs, original paintings, Instagram-style portraits - to transform the traditional ghost story into something else entirely.'Leanne Shapton has a way of making books entirely new, surreal, and uncanny ... Guestbook contains ghost stories for a world of images and captions, in which the ghosts are all of us, and our strange time' Sheila Heti, author of How Should a Person Be?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.