Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 999+
 • 327
 • 75
 • 4
 • 1
 • 1
Sprog
 • 120
 • 999+
 • 506
 • 16
 • 11
 • 29
 • 10
 • 7
 • 5
 • 5

Klassisk

 • World Of Warcraft Chronicle Volume 3 af Blizzard Entertainment
  af Blizzard Entertainment

  • Fragt
  • 29,95 kr.
 • Den Lilla Møghætte og Pulven af Rune T. Kidde
  af Rune T. Kidde

  Dette æventyralbum er anderledes end Andersen, grimmere end Grimm og dummere end Disney. Kort sagt: helt i tidens ånd.Den næsten kosmiske klarhed, der kendetegner Kiddes nyfortolkning af klassiske fabler som Røven og Rænnebærrene eller do eventyr om Den lilla Møghætte og Pulven, vil forundre, forandre og forarge. Med andre ord: Frygtelig festligt, forfærdelig folkeligt og forbandet fornøjeligt!

 • Striber og streger af Benni Bødker Spar 15%
  - De gamle tegneserier og de nye
  af Benni Bødker

  Tegneserien lever og har det bedre end nogen sinde! I Striber og streger fortælles en række kapitler af de danske tegneseriers historie.

 • Røvretur, sixpack og neglelak af Laila Iben Schmidt Spar 17%
  - Et hudløst ærligt skriv om løgn, bedrag, dating, kærestejagt og det at skabe en ny identitet midt i livet
  af Laila Iben Schmidt

  Du er godt gift og har en lækker villa. Så er du enlig mor til tre i din ghettolejlighed. Forskellen er nærmest kun én dag.Sådan var Laila Iben Schmidts oplevelse, og den er hun næppe alene med. Mange vil kunne nikke genkendende til tvivlen, frustrationen, humoren og friheden i at gå fra det på papiret perfekte liv til at skulle starte forfra som fyrreårig forsørger. For hvordan ****** gør man lige det? Hvordan finder man en ny identitet, når kravene fra omverdenen er skyhøje, økonomien er trængt, og ens visioner for fremtiden er blevet trampet i stykker?I Røvretur, sixpack & neglelak fortæller Laila åbenhjertet om de udfordringer, hun stod over for. Men også om den spirende kærlighed, den gode sex, de akavede dates og genforelskelsen i litteraturen og filosofien. Om det gode liv, der blev kasseret, og det bedre liv, hun derefter fandt.Uddrag af bogen:”Nu må du huske, at det er et gammelt byggeri fra 1938. Du bor på 3. sal, og nogle gange forsvinder trykket på hanerne, og du kan komme ud for, at der ikke er noget varmt vand. Vi arbejder på at løse problemet, men det har været sådan i flere år, og vi kan ikke rigtigt finde forklaringen, men det er jo et gammelt byggeri, så der er nok ikke så meget at gøre,” havde han sagt og kigget undskyldende på mig. Nu havde jeg overlevet at blive skilt. At min mand havde bedraget mig i samtlige år, jeg havde kendt ham. At jeg skulle flytte fra mit dejlige, dejlige hus. Og alt det havde jeg haft det okay fint med, og så blev jeg slået fuldstændig ud af at skulle leve med et faldende tryk på hanerne, og at det varme vand kom og gik, som det passede det. Det var helt surrealistisk. Jeg gled langsomt ned i knæ med ryggen op ad døren og armene slapt ned langs siden. Jeg lod tårerne få frit løb. Al den tilbageholdte smerte strømmede ned ad mine kinder.Om forfatteren:LAILA IBEN SCHMIDT blev født i 1972 ved Flensborg Fjord. Som tyveårig flyttede hun fra Sønderjylland til København. Hun har tre børn og har siden de unge år udfoldet sig kreativt som maler og digter.

 • Hjernerystelse – en vejledning til hverdagen af Sia Lembrecht Buggeskov Spar 17%
  af Sia Lembrecht Buggeskov

  Hverdagen kan være både svær og kedelig, når du har en hjernerystelse. Du har brug for hvile, hvile og mere hvile, smerter er en fast del af dagligdagen, og vejen tilbage til en normal tilværelse virker lang og uoverskuelig. Sia Lembrecht Buggeskov har selv haft en hjernerystelse, og hun har derfor skrevet den bog, hun ville ønske, nogen havde givet hende dengang.Hjernerystelse – en vejledning til hverdagen indeholder, som titlen afslører, en række gode råd til, hvordan du bedst håndterer de situationer, der inden hjernerystelsen virkede så uendeligt nemme. Derudover byder den også på komplementerende tegninger til farvelægning – en afslappende måde at fordrive tiden på, der samtidig stimulerer hjernen.Bogen er skrevet i et enkelt og direkte sprog, så alle aldersgrupper kan forholde sig til den, og den perspektiverer hovedtraumer, så også pårørende kan få noget ud af at læse den.Om forfatterenSIA LEMBRECHT BUGGESKOV er født i 1989, uddannet socialrådgiver og bosat i København. I 2011 pådrog hun sig en hjernerystelse og fik senere konstateret postcommotionelt syndrom. Hun har skrevet Hjernerystelse – en vejledning til hverdagen for at hjælpe andre gennem udfordringerne, et hovedtraume kan medføre.

 • Skrumpen - Farver og striber af Gunnar Wille
  af Gunnar Wille

  Bogen er optimeret til brug på iPad.Skrumpen fra Det Ydre Rum er kommet til Jorden og har sat sig i hovedet, Jorden er en grå og kedelig planet. Han kan ikke holde ud at være her.Verden skal gøres farvet og stribet! Nu! Ligesom planeten Snuq, hvor Skrumpen kommer fra. Men Skrumpen er et usædvanligt dovent væsen, så han gider ikke at gøre det selv.Han tørrer derfor den enorme opgave af på drengen Gustav og hans fremtidige slægt...FARVER OG STRIBER NU!

  • Fragt
  • 25,00 kr.
 • Det mystiske bibliotek (fixed layout) af Haruki Murakami Spar 18%
  - (fast billedformat)
  af Haruki Murakami

  Biblioteket er et fast indslag i alle Haruki Murakamis romaner. I denne lille fortælling forvandler biblioteket sig til en helt anden verden, hvor en dreng, som bare lige skulle låne nogle bøger om skatteinddrivelse i Osmannerriget, bliver ført dybt ned i en mørk labyrint af gange. Her møder han en fåremand, der laver geniale donuts, en ung pige, som taler med hænderne, en meget gnaven, gammel bibliotekar og en uhyggelig sort hund. Men drengen længes hjem til sin tamme stær, der er sluppet ud af sit bur. 'Det mystiske bibliotek’ skaber sin helt egen billedverden, og den er udkommet på adskillige sprog, med forskellige illustrationer fra land til land. I den danske udgave er det den kendte illustrator Kamila Slocinska, der har ladet sig inspirere af den forunderlige fortælling.

 • Louis Armstærk af Camilla Hübbe Spar 18%
  af Camilla Hübbe

  Stærk og farverig fortælling om en handlekraftig pige, der efter orkanens hærgen rejser ud for at finde sin forsvundne og verdensfjerne musiker-far i sumpene omkring jazzens hjemby New Orleans. Louis Armstærk er en sansemættet og magisk-realitisk historie om en familie i opbrud og med udfordringer, som det indimellem kræver helt særlige evner og hjælpere at klare sig igennem.Louis(e) er opkaldt efter jazzens store ikon Louis Armstrong, og hun reagerer fysisk på vrede over livets modgang ved at lave armbøjninger. Den smerte, som hun har svært ved at sætte ord på, udmønter sig kropsligt. Pigen med de muskuløse overarme reagerer med beslutsom handling, da hendes far forsvinder i New Orleans, og morens nye lejer og medfølgende søn flytter ind i familiens hus. Med på den udfordrende rejse får Louis(e) den nye lejers søn, der viser sig at være en shapeshifter med familieære rødder i New Orleans, og et varmt venskab udvikler sig gradvist mellem de to børn. Camilla Hübbe skriver sig lige ind i læserens sanser med jazz-toner, krydrede lugte, dampende sydstatsvarme og sumplandskabets magi og overnaturlige væsner. Bogen er gennemillustreret i farver af Rasmus Meisler og egner sig både til selvlæsnig og til at blive læst højt.Pressen skriver:»en smuk, sær og vanvidsbestøvet fortælling«**** – Steffen Larsen, Politiken, 20. september 2015»Det er en smuk og original historie, som bruger magiske elementer til at fortælle historien om viljefaste Louis, der savner sin far og som til sidst må erkende, at familier bliver brudt og forældre vokser fra hinanden. De flotte illustrationer er med til at give bogen et magisk skær og sydstatsstemning. Det er gennemført og godt.«– Marion Tirsgaard, Lektør»Louise Møller er sådan et børnelitteraturens ønskebarn«– Kamilla Löfström, Information, 12. december 2015

 • En fri fugl af Mette Fuglsang Spar 17%
  af Mette Fuglsang

  Mette Fuglsang fortæller en gribende og personlig fortælling fra sit eget liv, og hun kommer helt tæt på en masse følelser, som mange normalt ikke taler om. Hun tager kampen op mod lavt selvværd, en spiseforstyrrelse og et brudt forhold, som hun ikke kan slippe igen. Mette fortæller uden fløjlshandsker om den periode i sit liv, hvor alt blev kaos, og hvor ingen kunne forstå hende. Hun fortæller om, hvordan hun selv tog kampen op mod sin indre kritiker og lærte at følge sit hjerte, og hvordan hun endelig lærte at elske sig selv og skabe det liv, hun ønsker.Uddrag af bogenEn overgang havde vi hindbærsnitter i fryseren. De kunne godt spises, selv om de kom direkte fra fryseren - når det nu skulle være. Og en enkelt gang var jeg så desperat, at jeg tyede til frosne pølsehorn. Pølserne var gennemfrosne, og det var absolut ingen fornøjelse at spise dem. Men det var dog trods alt mad, og det var min eneste mulighed for at stille trangen, så ned kom de.Det værste var stadig skammen, den kunne jeg slet ikke rumme. Det var en ulidelig tanke, at Jesper skulle opdage, at jeg var så ulækker, svag og frastødende, at jeg kunne finde på at tømme fryseren for hindbærsnitter og pølsehorn, så jeg blev nødt til at skjule det. Men der forsvandt jo sjovt nok jævnligt noget mad fra vores lager, og selvfølgelig lagde han mærke til det. En dag spurgte han mig, hvor hindbærsnitterne i fryseren var blevet af.Han vidste jo godt, det var mig, der havde spist dem, men han fik alligevel spurgt på en måde, så jeg fik lov til selv at forklare mig. Det var forfærdeligt. Jeg var den lille pige, der var blevet taget med fingrene i kagedåsen, og skammen var uudholdelig.Om forfatterenMette Fuglsang er klinisk diætist og er nu i gang med at uddanne sig til psykoterapeut. Efter selv at have kæmpet sig vej ud af en spiseforstyrrelse, blev det vigtigt for hende at fokusere på psykens påvirkning på vores spisemønstre. Det har ført til, at hun nu driver sit eget firma, der hjælper mennesker med at komme ud af overspisning.

 • Heste på marken – Roman i ti dele af Johnny Harboe Spar 16%
  af Johnny Harboe

  Heste på marken er en roman i ti dele. Hver del tager afsæt i det moderne menneskes forhold til kroppen og er båret af hovedpersoner, der alle er faret vild i dette forhold. Fortællingerne kan læses som en kritik af en samtid, hvor forskruede krops- og alders-idealer efterlader mange forvirrede over, hvordan de skal agere i verden.Undervejs i romanen møder man blandt andre den racistiske verdensholdsgymnast, der ender som ”Hvid klovn”, anorektikeren, der får ”Striptease” til at handle om andet end at smide tøjet, den utilfredsstillede husmor, der demonterer en voldtægtsforbryder på ”Den mørke del af stien”, og endelig den 99-årige, der forsøger at forklare sig selv, hvorfor alle opfører sig som ”Heste på marken”.Om forfatteren:Johnny Harboe (f. 1977) er opvokset i Sønderjylland. Uddannet mag.art. i litteraturvidenskab fra Syddansk Universitet. Debuterede i 2006 med romanen Tolv rum. Har siden udgivet romanerne Tabspartiet (2010), Forestillinger om flugt og hjemkomst (2011), Nuller i mellemlandet (2012) og e-bogen Heste på marken (2013).

 • Af hvad er du kommet af Tom Kenneth Jensen Spar 18%
  af Tom Kenneth Jensen

  Albert er en midaldrende vejleder på RUC med formindsket selvværd og forstørret prostata. På en skiferie med familien i Østrig tager han en dag en pause alene væk fra familien og får ved et tilfældigt besøg i et lille kapel en chokerende og voldsom oplevelse.Er han overhovedet helt klar over sin egen familiehistorie? I sit forsøg på at afdække fortiden vikles han ind i en historie, der trækker tråde tilbage til anden verdenskrig og op til nutiden.Han gennemlever derefter et halvt års tid, hvor han får vendt op og ned på sin ellers så rolige tilværelse og må overveje både sine familiemæssige og sine arbejdsmæssige relationer. Den spændende historie udspiller sig i Roskilde, hvor Albert bor, og i Berlin, Provence og en lille by i Østrig.Uddrag af bogenI det gamle hus i Rue de Boulegon i Claviers var der stille. Den gamle østriger var stablet op med puder i sengen i dagligstuen på øverste etage, så han kunne se ud over bjergene i det Provence, han var kommet til at holde af. Han troede ikke, han nogensinde ville blive træt af denne udsigt. Lige udenfor vinduet så han de ru og ujævne røde tegltage på nabohusene, og på den anden side af Grand Rue kunne han skimte kirken. Det var umuligt at forestille sig, hvordan husene neden under tagene var placeret, for her oppe fra så det ud, som om de var strøet ud med en kreativ hånd, og nu lå dekorativt i solen og lignede, med striber af de gule mure som skimtedes mellem tagene, et impressionistisk maleri fra den store periode.Om forfatterenTom kenneth Jensen er en særdeles moden debutant.Han har en fortid indenfor ledelse og undervisning i en international virksomhed, har en HumBas fra RUC og har inden sin pensionering virket som lærer i folkeskolen.Han har i mange år skrevet digte og noveller, men dette er hans første roman.

 • Dødens landevej af Sisse Hansen Spar 17%
  af Sisse Hansen

  Da Kassandra tager med en børnehjælpsorganisation til Bolivia, er det med ønsket om at hjælpe de fattige børn og gøre deres liv bedre. Kass og hendes kolleger får hurtigt succes med projektet, men oplever samtidig flere konfrontationer med den lokale narkobande. Da de ignorerer flere advarsler om at forsvinde, ender projektet katastrofalt.Uddrag af bogenLangsomt afsikrede Con-zarles pistolen. Jeg ventede, mens jeg tænkte som en gal. Hvad kunne redde situationen? ”Jeg vil aldrig se dig igen,” hvislede han. ”Du holder dig væk fra min plantage. Du holder dig væk fra mine arbejdere. Løb, mens du kan.” Jeg havde ikke noget valg. Jeg turde ikke sætte mig op imod ham. Hans afstraffelse af Elena havde sagt sit. Jeg havde intet at vinde nu – alt at tabe. Alligevel rev den dårlige samvittighed i mig, da jeg langsomt gik baglæns. Væk fra Conzarles. Væk fra familien. Væk fra truslen. Væk fra Elena.Om forfatterenSISSE HANSEN blev født i 1972 i Roskilde. Hun er uddannet tandklinikassistent og dyrker kampsport i fritiden. Dødens Landevej er hendes debut.

 • Batman og Superman Ballade i Metropolis DK (udgave læs dansk med Batman): Jokeren og Lex Luthor dukker op og der er ballade i Metropolis af John Sazaklis
  - Igen er der ballade i Metropolis
  af John Sazaklis & Bob Kane

  Når natten falder på i Gotham City vågner Batman op til dåd og begynder sin overvågning af byen. Han patruljerer rundt på tagene og i de små gyder på udkig efter kriminelle handlinger. Biip-biip! En alarm i hans mobile Batcomputer advarer om et indbrud i Gothams Museum for Kunst og Videnskab... batman får brug for alle sine talenter og Superman for at bekæmpe disse skurke.

 • Fordærvet af Lars Kramhøft
  af Lars Kramhøft

  Da hans far dør under mystiske omstændigheder, tvinges den unge arkitekt Michael Langer til at vende tilbage til sit barndomshjem i det mørke Nordjylland for at se sine dæmoner i øjnene.Men fortiden nægter at blive stedt til hvile, og snart er Michael og hans kæreste Rose fanget i et dødsensfarligt spind af fortrængte minder, forfærdelige hemmeligheder ... og bestialske mord.Og bag det hele lurer en skjult ondskab på Michael og hans kæreste - en ondskab fra hinsides graven, der nægter at give slip ... En ondskab, der har fulgt Michael siden hans barndom, og som denne gang er fast besluttet på ikke at lade ham undslippe ...Bogen er en grafisk roman (graphic novel), det vil sige en længere tegneserie-fortælling med en sammenhængende historie.‘Fordærvet’ er den danske udgave af ‘Made flesh’ som var vinderen af årets horrorudgivelse 2013.

 • Litterærlige klassikere af Rune T. Kidde
  af Rune T. Kidde

  Et tilbagevendende fyndord fra albummet hærgede efter udgivelsen landet sammen med serien, nemlig: Lortejob! Alle fra Christian den Fede til en lyserød søelefant i Havet sletter alle spor giver under seriens skæve gang udtryk for deres uforbeholdne mening om arbejdslivet i Rune T. Kiddes saftige sorte surfing gennem verdenslitteraturen.Litterærlige klassikere gik i Søndags-Politiken, før den udkom som album, og vandt herigennem et stort og trofast publikum, der elskede at få krydderen galt i halsen hver søndag under Kiddes verdenslitterærlige kuk i kasketten.

 • Paranormal Sex School (Episode 2) English version af Lars Rune Jørgensen Spar 10%
  - The bog lady's lust
  af Lars Rune Jørgensen

  Enter a universe of recognizable folk lore and myths, spiced with up with sex. The comic's starting point is the Paranormal School, from where the adventures will unfold.Content: The comic "Paranormal Sex School" Episode 2. "The bog Lady's Lust". Short story and full page illustrations of the main characters.

 • Momsemor mini-album 1 af Werner Wejp Olsen
  af Werner Wejp Olsen

  Werner Wejp-Olsens karakter Momsemor er en folkepensionist med ben i næsen og stål i næven. I mange år har hun foldet sig ud på Ekstra Bladets avisstriber, og her er en lang række af hendes største og sjoveste bedrifter samlet.Werner Wejp-Olsen (f. 1938) er manden bag nogle af de bedst kendte danske tegneseriestriber, heriblandt "Momsemor" og "Krimiquizzen", ligesom han har leveret striber til klassiske udgivelser som "Svikmøllen". Werner Wejp-Olsen underskriver sine tegneserier med signaturen WOW.

 • Something is Killing the Children #3 af James Tynion Iv
  af James Tynion Iv

  Things in Archer's Peak are only growing worse. Erica Slaughter is on the hunt, but the children are still dying. Angry and afraid, the inhabitants turn their suspicions on the stranger in their midst, the woman who arrived just as the killings began. Will Erica be able to save the town, or will the very people she is trying to protect turn on her?

 • Heartbeat #1 af Maria Llovet
  af Maria Llovet

  Eva, a high school outcast, finds herself witness to a horrible secret: the most popular boy in school enjoys the taste of blood and will kill to get his hands on it. Horrified and intrigued, Eva lets herself be pulled into Donatien's macabre world. He offers the escape she has been looking forbut how much is Eva willing to betray her moral code in order to find something that gives her life meaning? And will she-or Donatien-ever find redemption?Maria Llovet (Faithless) presents a dark, violent, decadent, disturbing story, in which life and death, blood and love, are inextricably intertwined.

 • Firefly #11 af Greg Pak
  af Greg Pak

  War has come to the small planet, and Mal finds himself caught between the two sides. Will Mal be able to stem the tide of war, or is he already too late to stop it? And how will the mysterious figure from his past influence his choice?

 • Saban's Go Go Power Rangers #25 af Ryan Parrott
  af Ryan Parrott

  NECESSARY EVIL CONTINUES! The Secret Origin of the OMEGA RANGERS continues as Jason and the Blue Emissary search for new recruits to the ALL NEW POWER RANGER TEAM. But when Zordon and Alpha-5 go missing, Jason must choose what's more important - his friends or protecting the universe from the fallout of SHATTERED GRID!

 • Folklords #1 af Matt Kindt
  af Matt Kindt

  From Narnia to Harry Potter, we've seen our hero leave the real world for a fantasy world-but in Ansel's world of monsters and magic he's haunted by visions of our world with tailored suits and modern technology!Ansel embarks on his Quest to find the mysterious Folklords, hoping they can explain his visions...but looking for the Folklords is punishable by death. What will Ansel risk to find out about the world he has never truly belonged in? Eisner Award-nominated writer Matt Kindt (Grass Kings, Black Badge) teams with acclaimed artist Matt Smith (Hellboy And The B.P.R.D.) challenge everything you know about the line between fantasy and reality in a new series for fans of Die, Middlewest and Fables.

 • Are You Rugged or Unrugged? af Rugged Dude
  - A Graphic Guide to Ruggedtivity
  af Rugged Dude

  ARE YOU RUGGED OR UNRUGGED?According to Rugged Dude Carson (his real name): “This is the ultimate guide to bringing even a rugged dude or dudette in training all the way up to Rugged Certified status!  Even if you live in a high rise building in the city, and drive a Toyota Prius, there is hope for you... Read this book and  you'll be on your way to full ‘Ruggedtivityizationalizm.’  Yes, that's a real word.  Look it up!”Rugged Dude credits inspiration for the book from "Doing my TV series Officially Rugged with RD for eight seasons and the many (thousands) of emails from people telling us their ideas of being rugged or unrugged. we got over that time. "When asked how much of himself he could see in the rugged or un-rugged dilemmas, RD replied: “Safe to say that I do see myself in many of the scenarios in the book.  Also, on many of my trips (for taping shows anywhere across Canada and the USA) there would be a couple or three other people with us.  And, they too, would be perfect candidates for some of this ruggedtivity.”"I feel so much better—it’s good to have my ruggedness affirmed by the experts. This book is a humorous look at the outdoors lifestyle that those of us that are rugged, enjoy. This collection of fun illustrations and ruggedisms will keep you turning the pages from cover to cover.  Are you rugged? Take the test. And yes, I have fixed a hole in my canoe with duct tape." --Mikel B. Classen, author of Lake Superior Tales, editor of U.P. Reader"After a year in the bush hunting and  fishing and not using any deodorant, a hungry bear picks  up your trail. It gets a  good  whiff of you and goes the other way. Rugged?..... Thiis book is humorous and full of many 'Rugged' examples. A winner!"  --- Bob Hruska, Author of Humorous Hunting and Fishing StoriesFrom Modern History Press www.ModernHistoryPress.com

 • Comic empires Spar 16%
  - Imperialism in cartoons, caricature, and satirical art
   

  Comic empires is a unique collection of new research exploring the relationship between imperialism and political cartoons, caricature, and satirical art. Edited by leading scholars across both fields (and with contributions from contexts as diverse as Egypt, Australia, the United States, and China, as well as Europe) the volume provides new perspectives on well-known events, and illuminates little-known players in the 'great game' of empire in modern times. Some of the finest comic art of the period is deployed as evidence, and examined seriously, in its own right, for the first time. Accessible to students of history at all levels, Comic empires is a major addition to the world-leading 'Studies in Imperialism' series, as well as standing alone as an innovative and significant contribution to the ever-growing international field of comics studies.

 • Otaku and the Struggle for Imagination in Japan af Galbraith Patrick W. Galbraith
  af Galbraith Patrick W. Galbraith

  From computer games to figurines and maid cafes, men called “otaku” develop intense fan relationships with “cute girl” characters from manga, anime, and related media and material in contemporary Japan. While much of the Japanese public considers the forms of character love associated with “otaku” to be weird and perverse, the Japanese government has endeavored to incorporate “otaku” culture into its branding of “Cool Japan.” In Otaku and the Struggle for Imagination in Japan, Patrick W. Galbraith explores the conflicting meanings of “otaku” culture and its significance to Japanese popular culture, masculinity, and the nation. Tracing the history of “otaku” and “cute girl” characters from their origins in the 1970s to his recent fieldwork in Akihabara, Tokyo (“the Holy Land of Otaku”), Galbraith contends that the discourse surrounding “otaku” reveals tensions around contested notions of gender, sexuality, and ways of imagining the nation that extend far beyond Japan. At the same time, in their relationships with characters and one another, “otaku” are imagining and creating alternative social worlds.

 • Strange Planet: The Comic Sensation of the Year af Nathan Pyle
  af Nathan Pyle

  Based on the phenomenally popular Instagram comic, a hilariously perceptive and hugely addictive look at an alien world not unlike our ownFrom the mind of New York Times-bestselling author Nathan W. Pyle comes an adorable and profound universe in pink, blue, green, and purple. Since launching on Instagram in Feb 2019, Strange Planet has become a viral sensation - and this book, based on the side-splitting Instagram comic - covers a full life cycle of the alien planet's inhabitants, including milestones such as:The Emergence DayBeing Gains a SiblingThe Being Family Attains a BeastThe Formal Education of a BeingCelebration of Special DaysBeing Begins a VocationThe Beings at HomeHealth Status of a BeingThe Hobbies of a BeingThe Extended Family of the BeingThe Being Reflects on Life While Watching the Planet RotateWith dozens of never-before-seen illustrations in addition to old favorites, Strange Planet offers a sweet and hilarious look at a distant world not all that unlike our own.

 • Boys of Disco City af Zack Fraker
  af Zack Fraker

  Escaped from movie mogul James Rosen's depraved clutches in Rome, American Gil Graham and his boyfriend Mike Smith head for London to set up home together. Mike introduces Gil to the hectic joys of giant disco Paradise. Hot backroom action, cruising Hampstead Heath, gladiatorial combat, and a porn-movie shoot are all part of Gil and Mike's adventures. But can the idyll last once Rosen turns up, bent on revenge?

 • End of the World af Don Hertzfeldt Spar 24%
  af Don Hertzfeldt

  From the imagination of legendary animator and two-time Oscar nominee Don Hertzfeldt comes a hilarious fever-dream vision of the apocalypse, now available in wide release for the first time since the rare original edition sold out.Created during sleepless nights while he worked on his animated films, The End of the World was illustrated entirely on Post-It notes over the course of several years, slowly taking shape from all the deleted scenes, bad dreams, and abandoned ideas that were too strange to make it to the big screen, including essential early material that was later developed into the animated classic World of Tomorrow. Hertzfeldt's visually striking work transcends its unusual nature and taps into the deeply human, universal themes of mortality, identity, memory, loss, and parenthood . . . with the occasional monstrous biting eel descending from the sky.

 • Gender: A Graphic Guide af Meg-John Barker
  af Meg-John Barker

  Join the creators of Queer: A Graphic History ('Could totally change the way you think about sex and gender' VICE) on an illustrated journey of gender exploration. Is masculinity 'toxic'? Why are public toilets such a political issue? How has feminism changed the available gender roles - and for whom? Why might we all benefit from challenging binary thinking about sex/gender?In this unique illustrated guide, Meg-John Barker and Jules Scheele travel through our shifting understandings of gender across time and space - from ideas about masculinity and femininity, to non-binary and trans genders, to intersecting experiences of gender, race, sexuality, class, disability and more.Tackling current debates and tensions, which can divide communities and even cost lives, Barker and Scheele look to the past and the future to explore how we might all approach gender in more caring and celebratory ways.

 • Life Drawing af Jessica Martin Spar 19%
  - A Life Under Lights
  af Jessica Martin

  The lure of the spotlight can be intoxicating, and Jessica Martin was captured by it early on. The daughter of a bandleader, she came of age in the jazz clubs of London's Soho before going on to forge a career as a West End regular, Spitting Image impressionist and Doctor Who actor. Now entering a new phase of her performing life, Jessica Martin looks back on the parts and people that contributed to her success in this honest and revealing autobiography, which shows the true grit beneath the greasepaint.Featuring a cast of diverse characters and guest appearances from some very recognisable personalities, Life Drawing is the story of a woman living a fully creative life.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.