Genrer
Pris
DKK
Formater
 • 999+
 • 884
 • 501
 • 372
 • 43
 • 13
 • 5
 • 2
Sprog
 • 210
 • 999+
 • 51
 • 17
 • 23
 • 13
 • 20
 • 33
 • 41
 • 12

Religion

 • Profeterne i Evighedsfjorden af Kim Leine
  af Kim Leine

  Kolonien Sukkertoppen, Vestgrønland, 1793.En kvinde sparkes ud over en klippe og falder i døden. Koloniens danske præst, Morten Falck, længes hjem. Hans grønlandske hjælpepræst fortæres af vrede og sorg. Fjendskabet vokser mellem grønlændere og kolonister. Der kommer skib én gang om året. Langt inde i landet er der udbrudt oprør blandt de kristne grønlændere, ledet af profeterne Habakuk og Maria Magdalene, hans kone. De drømmer om frihed, lighed og broderskab, 4.000 km nordvest for Paris og Den Franske Revolution. Morten Falck er splittet: Skal han håndhæve den danske overmagt eller lade sig beruse af de grønlandske frihedsdrømme? Profeterne i Evighedsfjorden er inspireret af virkelige hændelser i det udstrakte danske rige i slutningen af 1700-tallet. Den færdes i Københavns stræder og på grønlandske udsteder, tager på sørejser og hvalfangst, på fodrejse gennem Norge og er vidne til Københavns store brand i 1795. Profeterne i Evighedsfjorden er en stort anlagt fortælling om et kulturmøde på godt og ondt, om umuligheden af at finde hjem og om den store drøm om frihed.   Læs mere om forfatteren, Kim Leine.

 • Åndeløs af Brittainy C. Cherry
  af Brittainy C. Cherry

  Hvad gør man, når man har mistet alt?Åndeløs følger Tristan og Elisabeth, der begge har oplevet det største tab, et menneske kan opleve.Efter at have mistet sin mand vender Elisabeth tilbage til sin fødeby sammen med sin lille datter for at samle stumperne af sit liv. Der møder hun Tristan, som selv kæmper med sin egen personlige sorg og tragedie.Men vil det lykkes Elizabeth at få Tristan til at sænke paraderne, se fortiden i øjnene og lukke hende ind? Og er det overhovedet muligt for to mennesker så ødelagte at blive hele sammen?Åndeløs er en bog om den store, altopslugende kærlighed. Om at miste og tilgive og turde tro på, at livet giver en nye chancer for at opleve kærligheden.Den er første, fritstående bog i Brittainy C. Cherrys Element-serie.

 • Den Assyriske Spion af Jonatan Tylsgaard Larsen
  af Jonatan Tylsgaard Larsen

  Den assyriske spion er et historisk spændingsdrama fra omkring 700 f.Kr., hvor Assyrien kæmpede for sin status som verdensmagt.En assyrisk officer opsnapper et brev, som vækker et gammelt fjendskab til live. Det bliver begyndelsen til en rejse, hvor han hvirvles ind i hofintriger, slag, attentatforsøg og spionage.Samtidig flygter en judæisk handelsmand til Assyrien fra sin egen fortid og opdager, at det er svært at fornægte sin baggrund.Som handlingen skrider frem og interne magtkampe og internationale konflikter tilspidses, vikles personernes skæbner sammen. De tvinges til at træffe valg om sandhed, kærlighed og loyalitet – valg, som påvirker deres egne og deres landes skæbner.

 • MIN SJÆL VED af Jane Mejlhede Spar 18%
  - Afslutninger, begyndelser og mellemlandinger
  af Jane Mejlhede

  Min sjæl ved består af en samling poetiske beretninger, eventyrlige fortællinger og personlige skildringer om transformation. Bogen er et spejl på de tanker, følelser og tilstande, man kan opleve, når verden forandrer sig drastisk, enten som følge af ydre omstændigheder eller drevet af indre valg. Teksterne berører grænserne mellem det magiske og det virkelige og tager udgangspunkt i både forfatterens eget liv samt i oplevelser fra de mange klienter og kursister, hun gennem de sidste ti år har guidet gennem personlige og spirituelle udviklingsprocesser.Min sjæl ved inviterer til refleksion, genkendelse, eftertanke, inspiration og mest af alt til håb. De handler om det, der træder i stedet for det, der var eller er. Om lyset i mørket. Om den indre viden, alle har til rådighed. Og om, at der altid er noget større, der holder os, støtter os og vejleder os, selv når livet virker allermest uoverskueligt og meningsløst.Uddrag af bogenMåske er der historier, der ikke bør fortælles. Måske er der fortællinger, som har en evne til at bore sig så dybt ind i kernen af noget, at det bliver alt for smertefuldt med alt det bløde, der vil sive ud, når først den flænge, hvori historien opstår, er en realitet.Måske er det sandt ovenikøbet, at ord er farligere end noget som helst andet. Fordi de kan tegne billeder, der gør virkeligheden mærkbar i et nyt perspektiv. Fordi de afdækker det skjulte. Hvem holder øje med, hvilke fortællinger der laver rifter og brud på hidtil usete steder? Hvem sørger for, at de bliver syet sammen igen?Om forfatterenJane Mejlhede er uddannet cand.mag. i dansk og kommunikation. Hun har herudover flere uddannelser inden for psykoterapi, healing og personlig og spirituel udvikling. Hun arbejder som psykoterapeut, healer, spirituel vejleder og underviser med speciale i dybe transformations- og udviklingsprocesser for både enkeltindivider og grupper.Se mere på janemejlhede.com og mejlhedehalskov.dk

 • Når Tyngdekraften Letter af Henrik Sebastian Nybo Spar 18%
  af Henrik Sebastian Nybo

  Som en kiropraktor, der sætter de forvredne knogler på plads, sådan placerer denne bog livet, døden, Gud og andet i deres oprindelige form. Den viser, hvor enkelt og livsbekræftende det spirituelle budskab egentlig er – men også hvor fordrejet og hæmmende nogle mennesker har fortolket det. Bogen gør med fast og kærlig hånd op med de religiøse dogmer, den spirituelle elites selvfedme og pop-buddhismens uansvarlige passivitet og viser vejen til en dybere meningsfuldhed og livsglæde.“Marcus har alt det, han kunne ønske sig. Et drømmejob som succesfuld arkitekt, et kærligt og harmonisk parforhold, gode relationer til både familie og venner og en skøn lejlighed i det område, han gerne vil bo i. Men der mangler noget. Han kan bare ikke sætte fingeren på, hvad det er. Efter en tid med masser af arbejde belønner han sig selv med et spaophold i Indien. Hvad han tror, skal blive en rejse udi velvære og luksus, bliver en rejse ind i forandring og fordybelse. På forunderlig vis fører en række katastrofer ham fra en behagelig tilværelse uden de store bekymringer ind i et liv fuld af udfordringer og uforudsigelighed. Han indser, hvor lidt han egentlig har levet, og hvor meget mere der venter på ham …”

 • Når lyngen blomstrer af Anne Møller-Johansen
  af Anne Møller-Johansen

  Her lå hun og hulkede højt. Hun gled ind og ud af bevidstheden, ind og ud af lys og mørke. Vekslede mellem kaos og stilhed. Til sidst var der kun mørke og stilhed omkring hende, og hendes krop lå lille og svag på de hårde klinker. Sarah vokser op med følelsen af, at hun ikke er værd at elske. I et desperat forsøg på at passe ind, tager hun uddannelse efter hendes forældres ønsker, gifter sig med ungdomskæresten og får en datter med ham. Langsomt sniger en destruktiv adfærd sig ind, der for en tid hjælper med at holde følelserne og angsten på afstand.En dag bliver hun brat tvunget til at gøre op med det trygge, og hun bringes ud på kanten af livet. Spørgsmålet er om hun formår at tage imod hjælpen, der kommer fra helt ukendt front? Når lyngen blomstrer er en medrivende og sårbar fortælling om en kvinde, der farer vild i livet, og som i sin søgen efter værdighed, mod og styrke må træde på helt nye stier.Forfatteren Anne Møller-Johansen (f. 1977) bor sammen med sin mand og to teenagedrenge i Vejle. Hun har hele sit liv elsket at skrive og skabe historier. ”Når lyngen blomstrer” er hendes debutroman.

 • Tegn fra den anden side – når afdøde tager kontakt af Susan Nielsen Spar 18%
  af Susan Nielsen & Mette Hill Lærkesen

  Tegn fra den anden side er den enestående beretning om, hvordan vores afdøde stadig kan kommunikere med os. Mette mistede sin søn Christian, da han var bare 17 år gammel. Mette har haft den mest utrolige kontakt med Christian, siden han døde. Susan og Mette, som sammen har skrevet bogen, er begge clairvoyante og inddrager ligeledes andre helt unikke oplevelser om kontakt med afdøde. De giver endvidere en forklaring på, hvordan det er muligt stadig at være i kontakt med vores elskede afdøde. Fremfor alt giver de håb. De giver håb for alle os, som har mistet en eller flere personer, vi elskede. For tænk, hvis de virkelig stadig er her? Tænk, hvis vi bare ikke har opdaget de tegn, de har givet os? Uddrag af bogenØrnen var det første tegn, og i dag er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at det var et tegn fra Christian. Det helt utrolige med den ørn var, at den kom hver dag i dagene efter hans død, og den dag, han skulle begraves, fløj den hen over bilen og fulgtes med os. Herefter forsvandt den, men hold nu fast. Så dukkede den op igen præcis juleaften og så præcis på Christians 18-års fødselsdag i januar og så igen på Joakims fødselsdag i juni og min fødselsdag i september. Helt forunderligt, og vildt utroligt. Om forfatterneMette Hill Lærkesen er indehaver af og direktør i firmaet Magni. Hun er derudover clairvoyant og mor til Christian, som denne bog tager sit afsæt i.Susan Nielsen er intuitiv coach, clairvoyant og cand.mag. i kommunikation og pædagogik. Hun er forfatter til flere bøger inden for det spirituelle område.

 • Jesus af Anne Rice
  af Anne Rice

  Den syvårige Jesus bor i Tømrernes Gade i Alexandria med sin familie, da en hidsig bemærkning til en legekammerat en dag får frygtelige konsekvenser.Oplevelsen skaber uro i hele kvarteret, og snart går snakken i en grad, så Jesus‘ forældre forstår, de er nødt til at forlade Egypten. Selv om Herodes‘ mænd hærger overalt, begiver de sig ud på den farefulde rejse tilbage til Nazaret.For Jesus bliver det en rejse, der kommer til at vende op og ned på hans liv. Undervejs bliver han klar over, at der er en historie, hans forældre ikke har fortalt ham – en historie om, hvad der skete den nat, han blev født i Bethlehem, og hvad det er for en særlig kraft, han har i sig.Anne Rice lader Jesus selv fungere som fortæller i romanerne "Jesus – hjemkomsten fra Egypten" og "Jesus – vejen til Kanaan". Hun har taget udgangspunkt i evangeliernes fortællinger og i anerkendt forskning på området for at kunne fortælle historien om Jesus‘ liv, som det måske kan have set ud. De to bind kan læses som selvstændige værker.Den amerikanske bestsellerforfatter Anne Rice (f. 1941) skriver gyser- og fantasyromaner, der ofte har vampyrer, hekse og mumier i hovedrollerne. Bedst kendt er hun for debutromanen "En vampyrs bekendelser" fra 1976, der blev filmatiseret i 1994 med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne. En stor del af hendes romaner foregår i New Orleans, hvor hun selv er født og har boet det meste af sit liv. Hendes arbejde har desuden haft en betydelig indflydelse på ungdomsundergrundskulturen Goth.

 • Hvilket menneske af Nevil Shute
  af Nevil Shute

  Dette er historien om Constantine ‘Connie‘ Shaklin, der måske ikke var noget helt almindeligt menneske. Helt fra barnsben var han i hvert fald et søgende menneske, når det gjaldt tro og religion, og senere i livet bliver han en slags åndelig leder i Østen.Historien er fortalt af hans ven og arbejdsgiver Tom Cutter, der ejer det luftfragtfirma, hvor Shaklin, mens han levede, var ansat som flymekaniker.Nevil Shute (1899-1960) var en britisk forfatter og flyingeniør. En del af hans romaner handler om tiden under og efter Anden Verdenskrig og er præget af troen på et kommende stærkt Commonwealth. Nevil Shute levede de sidste ti år af sit liv i Australien.

 • Doktor Dampe af Niels Brunse
  - En demokrat i lænker
  af Niels Brunse

  Livet er ved at rinde ud for doktor Dampe. Det er Grundlovsdag 1867, og doktor Dampe pakker til at blive indlagt på Kommunehospitalet, mens han overvejer, om demokratiet vil overleve. I selskab med sin værtinde, Madam Eriksen, gennemgår doktor Dampe replikker og handlingen i et skuespil, han har skrevet om sig selv og kampen for demokratiet.Jacob Jacobsen Dampe blev født i 1790 under beskedne kår i København. Som toogtyveårig fik han sin doktorgrad i filosofi. Han forsøgte at leve som fri forfatter, og i artikler og skuespiltekster tog han fat på tidens problemer. I 1820 blev han arresteret for sin aktivitet i en meget lille kreds af mennesker, der var kritiske over for enevælden og ønskede en fri forfatning indført. Set med vore dages øjne var myndighedernes reaktion uforståeligt hård: Dampe måtte i fængsel i tyve år, dels i Kastellet i København, dels i et specielt ombygget statsfængsel på Christiansø, og efter de tyve år fulgte syv års forvisning, hvor han havde forbud mod at bevæge sig uden for Bornholm. Da han i 1848 omsider fik amnesti og kunne vende tilbage til København som en fri mand, var han både glemt og overhalet af historien — som bekendt fik Danmark sin første demokratiske grundlov i 1848. Han døde på Kommunehospitalet i 1867.Skuespillet ”Doktor Dampe – en demokrat i lænker” blev skrevet til Preben Harris, der spillede rollen som Dampe i Rialto Teatrets opsætningi foråret 2003. Skuespillet peger på, at de demokratiske rettigheder, vi tager for givet i vore dages vestlige samfund, i mange tilfælde har kostet dyrt for levende mennesker, mennesker som os selv. Demokrati er ingen naturtilstand, men noget der skal kæmpes for. Dampe tog kampen op, og de historiske omstændigheder kom til at afkræve ham et meget stort offer.

 • Sankt Muligvis af Anne Tyler
  af Anne Tyler

  Familien Bedloe lever en sorgløs tilværelse på en stille villavej i Baltimore med hund, kat og guldfisk. Men en dag krakelerer idyllen, da den 18-årige søn lan efter en uoverlagt bemærkning måske indirekte bliver årsag til både broderens og svigerindens tragiske død. Tynget af sorg står han kort efter tilbage med ansvaret for tre forældreløse børn.

 • Rescued af John Bevere Spar 24%
  af John Bevere & Mark Andrew Olsen

  EDGE-OF-YOUR-SEAT SUSPENSE...AND SOMETHING MORE...!A father trapped in a terrible underwater accident. A son desperate to do something--anything--to save him. A digital read-out ticking down toward certain death--and a fate more horrible still...For Alan Rockaway, his teenaged son Jeff, and Alan's new bride, Jenny, it's been little more than a fascinating tourist submarine excursion, a leisurely end to a weeklong church-couples' cruise. Then the horrifying crash and the plunge toward the unknown....Everything Alan has assumed about himself, about what awaits him in the future, is flipped upside down.In the ultimate rescue operation, life or death is just the beginning!

 • Ringen af Sagar Constantin Bohnstedt Spar 17%
  af Sagar Constantin Bohnstedt

  Ringen er en spirituel spændings- og udviklingsroman fuld af overraskelser og med et nyt perspektiv på livet. I Sagars første roman Imellem valgte Eva efter et flystyrt at blive i In Between, frem for at fortsætte sit liv på Jorden. In Between er et opsamlingssted inde i skyerne, hvor man kommer hen, hvis man dør pludseligt. Nu bliver Eva sendt tilbage til Jorden med en opgave: Hun skal finde de to sidste medlemmer af Ringen og tage dem med til In Between. Ringen består af syv vise og - gamle sjæle, der sammen kan få adgang til en afgørende indsigt, som verden desperat har brug for. Hvis Ringen ikke samles nu, er det usikkert om det nogensinde igen vil lykkes. Eva har kun 42 dage til at finde de to sidste medlemmer og overbevise dem om, at de skal tage med hende til In Between. Hun ved hverken hvor eller hvem, hun skal lede efter. I de 42 dage på Jorden bliver Eva udfordret på sin livsopfattelse, sin tro og ikke mindst på sin retfærdighedsfølelse. Hun må overskride grænser inde i sig selv, som hun aldrig havde troet hun ville komme i nærheden af og må se sit verdensbillede smuldre. Ringen er et medrivende drama om at finde sin plads i livet, et drama om at finde nålen i høstakken, om kun at have sig selv og sin intuition at stole på, når livet er besværligt og gør mere ondt, end man tror man kan klare. Ringen er efterfølgeren til romanen Imellem.

 • Sejrens Dag af Tim LaHaye
  - Kristi triumferende tilsynekomst
  af Tim LaHaye & Jerry B. Jenkins

  "Sejrens Dag" er afslutningen på den verdenskendte romanserie om Bortrykkelsen og livet på jorden i Trængselstiden.Antikrist har samlet verdens hære i Megiddo dalen til hvad han tror vil blive historiens største triumf. Når han vinder, vil han indtage Guds trone og herske over hele jorden...Der er nu gået 7 år siden bortrykkelsen - og næsten syv år siden Antikrists pagt med Israel. De troende løfter blikket mod himlen inden Kristi triumferende tilsynekomst her ved den yderste dag.Ladt tilbage serien er solgt i over 50 millioner eksemplarer - og er dermed den hurtigst sælgende fiktive voksenserie til alle tider.

 • Den Sidste Rest af Jerry B. Jenkins
  - På Hamagedons rand
  af Jerry B. Jenkins

  'Den Sidste Rest' er den tiende bog i romanserien, der har taget verden med storm og solgt i over 50 millioner eksemplarer.Nicolae Carpathia har nu stuvet sine fjender samman i Petra, hvor de frygter masseødelæggelse. Trængselspatruljen beslutter sig for at redde deres nyeste medlem uanset prisen - men de kan næppe forstille sig, hvor høj prisen kan blive. Den ødelagte jord vakler under presset af stadig værre plager fra himlen, mens Carpathia strammer snoren om dem, der ikke vil sværge ham troskab.Steele og Williams må flygte for livet, men fortsætter deres modstand imod Antikrist. Ben-Judah forklarer dem, at trods de uhyggelige plager er Gud stadig nådig og barmhjertig. Jorden står på randen af Harmagedon og den endelige styrkeprøve mellem godt og ondt...

 • Hamegedon af Tim LaHaye
  - Det afsluttende kosmiske slag
  af Tim LaHaye & Jerry B. Jenkins

  'Harmagedon' er en del af romanserien, der har taget verden med storm og solgt i over 50 millioner eksemplarer. Dette er ellevte og næstsidste bind i Ladt Tilbage-serien. Og spændingen stiger stadig!Da krigen på "Gud den almægtiges store dag" bryder ud, er alt kaos: hjem er blevet splittet, nye og uventede alliancer er indgået, kloden er en tikkende bombe - og ingen ved, hvor lang lunten er. Bortset fra dem, der allerede befinder sig i Petra, er alle de øvrige blevet tvunget nye steder hen. Antikrist forhøjer indsatsen i verdenshistoriens mest forræderiske, storpolitiske magtspil.Slaget er en realitet. Dommedag er nær. Vil Trængselspartruljen overleve? Følg dette drama i Harmagedon - jordens største slag nogensinde.

 • Mærket af Tim LaHaye
  - Dyret regerer verden
  af Tim LaHaye

  Mærket er den ottende bog i romanserien, der har taget verden med storm og solgt i over 50 millioner eksemplarer.Global Community's magthaver Nicolae Carpathia er tilbage - oprejst fra de døde og besat af selveste Djævelen. Nu er han ikke længere en flink fyr. Nu strammer han sit jerngreb om verden.Forskanset i en ny sikkerhedsbolig oplever Trængselspatruljen nye tragiske tab. Trængselspatruljens muldvarpe i paladset i Ny Babylon står overfor nye tragedier og farer og valget mellem at flygte, få mærket eller tage konsekvenserne...Handsken er kastet og kampen mellem det godes og det ondes kræfter er begyndt. Det er en kamp om menneskesjæle over hele kloden.

 • Besat af Tim LaHaye
  - Dyret træder frem
  af Tim LaHaye & Jerry B. Jenkins

  Besat er den syvende bog i romanserien, der har taget verden med storm og solgt i over 50 millioner eksemplarer.Spændingen stiger. Vi er nået midtvejs gennem de syv års trængelstid. En berømt mand er død. Verden sørger. I himelen raser kampen fortsat, indtil den breder sig ned på jorden, og helvede bryder løs.Trængselspatruljens medlemmer - kun tre af dem i sikkerhedsboligen, og resten spredt ud over jorden - står over for deres hidtil farligste udfordring. Nogle af dem er tilmed mistænkt for mord. Hvad enten du er fan af Ladt Tilbage-serien, eller du er ny læser, vil Besat fængsle dig med nye overraskende afsløringer og provokerende spørgsmål.

 • Attentat af Tim LaHaye
  - Mission: Jerusalem. Mål: Antikrist
  af Tim LaHaye & Jerry B. Jenkins

  Attentat er den sjette bog i romanserien, der har taget verden med storm og solgt i over 50 millioner eksemplarer.Trængselspatruljen fortsætter sin kamp imod Antikrists onde regime. og planlægger målbevidst de fire mord, som er forudsagt i skrifterne. Rayford Steele og flere andre kappes om at blive det redskab, som skal slå Antikrist ihjel og derved opfylde profetierne.Her - halvvejs inde i den store trængelsesperiode - går verdenshistorie og profeti op i en højere enhed. Vi står over for de mest voldsomme episoder i det drama, som de, der er ladt tilbage, endnu har oplevet på jorden.

 • Apollyon af Tim LaHaye
  - Ødelæggeren slippes løs
  af Tim LaHaye & Jerry B. Jenkins

  Apollyon er 5. del af romanserien, der har taget verden med storm og solgt i over 50 millioner eksemplarer. Mens hele verden holder vejret, drager Trængselspatruljen til Jerusalem til det store møde med Vidnerne. Teddy Kollek Stadium danner rammen om mødet, hvor læreren og præsten Tsion Ben-Judah skal tale. Rayford, der endelig har opdaget den chokerende sandhed om Amanda, må flygte, før den store konference begynder. Nicolae møder overraskende op på stadion.Halvdelen af Trængselstiden er næsten gået. Den fjerde dom rammer solsystemet og lammer livet på jorden. Den femte dom – en plage af scorpionlignende græshopper anført af Apollyon, som er hoveddæmon i Afgrunden – er så frygtelig, at mennesker ønsker at dø, men ikke får lov til det.

 • Nicolae af Tim LaHaye
  - Antikrist træder frem
  af Tim LaHaye & Jerry B. Jenkins

  Nicolae er tredie del af romanserien, der har taget verden med storm og solgt i over 50 millioner eksemplarer. Først blev de ladt tilbage. Så dannede de Trængselspatruljen. Nu skal de møde Nicolae.I bogen nærmer den syvårige trængselstid sig slutningen af det første kvartal, hvor “Lammets vredeskål” i følge profetien skal udgydes over jorden.Rayford Steele fremstår som leder for trængselstidens troende på antikristregimets topplan, mens Buck Williams gennemfører en nervepirrende redningsplan fra Israel gennem Sinaiørkenen og videre til USA.

 • Den Store Høst af Tim LaHaye
  - Verden vælger side
  af Tim LaHaye

  Den Store Høst er en del af romanserien, der har taget verden med storm og solgt i over 50 millioner eksemplarer.Rayford Steele og Buck Williams frygter de er alene. Begge har overlevet “lammets vredesskål" – et globalt jordskælv – i den store trængsels 21. måned. Ingen af dem ved, at den anden er i live, og begge søger desperat efter deres koner. Deres mentor, Tsion Ben-Judah er spærret inde i ruinerne under deres kirke – og ingen aner, hvad den er sket med deres gamle ven Hattie Durham. Dette er den fjerde bog i serien om det drama, der udfolder sig på jorden efter bortrykkelsen. Den Store Høst tager læseren fra Irak til USA, fra 10.000 meter over jorden til hemmelige beskyttelsesrum under jorden, fra ufremkommelige ørkener til et ukendt landskab under floden Tigris, fra håb til fortvivlelse og tilbage igen - alt sammen som led i jagten efter sandheden.

 • Trængselspatruljen af Tim LaHaye
  - Roman om tiden efter Bortrykkelsen
  af Tim LaHaye

  Trængselspatruljen er anden del af romanserien, der har taget verden med storm og solgt i over 50 millioner eksemplarer.I løbet af et øjeblik forsvinder millioner af mennesker fra jordens overflade - og af dem som er tilbage, overlever kun en fjerdedel de voldsomme krige, epidemier og naturkatastrofer, som følger. Det går især hårdt ud over dem, der opfattes som fjender af antikrist og hans nye verdensorden.Rayford Steele, Buch Williams, Bruce Barnes og Chloe Steele slutter sig sammen og danner Trængselspatruljen. De er fast besluttede på at bekæmpe Guds fjender i de syv mest kaotiske år, som vor planet endnu har oplevet…

 • Ladt Tilbage af Tim LaHaye
  af Tim LaHaye & Jerry B. Jenkins

  'Ladt tilbage' er den første bog i romanserien, der har taget verden med storm og solgt i over 50 millioner eksemplarer. I en brøkdel af et sekund forsvinder millioner af mennesker fra jordens overflade! I det kaos, som følger, søger familier og venner fortvivlet efter deres kære. Midt i dette verdensomspændende kaos søger luftkaptajn Rayford Steele efter sin familie - men han søger også efter forklaringen, sandheden. Og denne søgen fører ham igennem det mørke, som ligger forude…Overblik over hele serien: 1. Ladt Tilbage 2. Trængselspatruljen 3. Nicolae 4. Den store høst 5. Apollyon 6. Attentat 7. Besat 8. Mærket 9. Bespottelsen 10. Den sidste rest 11. Harmagedon 12. Sejrens dag

 • Vanviddets Have af Tracy L. Higley
  af Tracy L. Higley

  Den hidtil ukendte historie om Kong Nebukadnesars datterI syv år har den babylonske prinsesse Tiamat ventet på, at den vanvittige Kong Nebukadnesar skal vende tilbage til sin familie og sit kongerige. Drevet væk fra sin trone for at leve som et dyr, strejfer han rundt i sine luksuriøse ”Hængende haver”, gemt væk fra omverdenen.Siden Tia i en ung alder indgik et arrangeret ægteskab, har hun levet et overdådigt og dog undertrykt liv i paladset. Men hendes mand dør sidenhen, og hun nyder sin genfundne uafhængighed. Da en adelsmand bliver fundet myrdet i paladset, må Tia undersøge, hvem der er ansvarlig for dette makabre dødsfald, selvom hendes egen frihed bliver truet.Mens dronningen planlægger at gifte Tia bort til en anden prins, arrangerer den magtfulde troldmand Shadir et komplot for at afsløre familiens hemmelighed og placere sin egen mand på tronen. Tia får hjælp fra en tilbageholdt jødisk fange, hendes afdøde mands bror, Pedaiah, som udfordrer hendes opfattelse af guderne, alt imens han åbner hendes hjerte for både sandhed og kærlighed.I en tid hvor kun få mennesker overgiver deres hjerte til Jahve, må Tia beslutte, om hun er villig til at risikere alt – sine ejendele, sine guder og selv sit liv for isralitternes ene Gud. Vanvid, trolddom og skumle sammensværgelser blandes sammen som en alkymists dødbringende mikstur, alt imens Tia må turde at risikere alt for at redde kongeriget og sin familie.

 • Jerusalem af Selma Lagerlöf
  af Selma Lagerlöf

  "Jerusalem" bygger på virkelige begivenheder i Selma Lagerlöfs samtid. I en landsby i Dalarne kom beboerne under så stærk påvirkning af en vækkelsesprædikant, at 40 af dem brød op fra deres gårde og alt, hvad de ejede, og rejste til Jerusalem for at leve i et kristent fællesskab.I fortællingen lever vi os ind i de voldsomme lidenskaber, der drev disse mennesker.

 • Conspiratia Satanei af Sir Gaby Spar 11%
  af Sir Gaby

  Este lumea aceasta un loc sigur?** Suntem siguri ca ni se spune adevarul?** Ne conduce cineva din umbra?** Mai exista masoneria?** Oare credinta noastra este cea adevarata, sau suntem inselati in continuare ?** La toate aceste intrebari – si altele in plus – vrea sa raspunda palpitantul roman CONSPIRATIA SATANEI in care credinta e mai presus de toate, iar omul este implinit pe masura ce-si recunoaste si-si traieste destinul.**"e;Vor fi oameni care vor primi adevarata credinta asa cum ne-a fost lasata mostenire de sfintii apostoli si pastrata in Biserica Ortodoxa. Cu toate acestea, nu putini dintre ei vor fi ortodocsi numai cu numele, in timp ce din inimile lor va lipsi statura duhovniceasca pe care o cere credinta lor, deoarece ei vor iubi aceste timpuri (...). Chiar daca numele de „crestin „ va fi auzit pretutindeni, chiar daca cineva va vedea biserici si randuiala in ele, in toate acestea nu vor fi decat simple aparente; iar inauntru – numai apostazie. Pe aceasta temelie se va naste antihrist, si el va creste in acelasi duh al simplei aparente, care nu are nicio legatura cu ce este esential."e;Sfantul Teofan Zavoratul

 • Torah, the Bible and the Quran or World War III af David El-Gad (Kalendarev)
  - Taboo Book
  af David El-Gad (Kalendarev)

  This book-study and a brief explanatory note I address to those clear-headed patriots of Israel who are not only in words but also in fact fighting for the safe living of the long-suffering Israeli people on the land of their fathers - in the State of Israel and in the places of their residence - on the planet Earth.

 • Die mohamedanisch-arabische Kulturperiode af August Bebel
  af August Bebel

  Dieses eBook wurde mit einem funktionalen Layout erstellt und sorgfaltig formatiert. Die Ausgabe ist mit interaktiven Inhalt und Begleitinformationen versehen, einfach zu navigieren und gut gegliedert. Ferdinand August Bebel (1840/1913) war ein deutscher Politiker und einer der Begrnder der organisierten sozialdemokratischen Arbeiterbewegung in Deutschland. Seine politischen Anfnge wurzelten im liberal-demokratischen Vereinswesen von Arbeitern und Handwerkern, ehe er sich dem Marxismus zuwandte. Inhalt:I. Vorgeschichte und Entstehung des Mohammedanismus als Hebel arabischer Macht. II. Weitere Entwickelung mohammedanischer Macht unter Mohammed und den nachfolgenden Kalifen. Die religis-militrische und steuer-politische Organisation des Reichs. III. Staatsverwaltung und Gesezgebung. IV. Soziale Entwickelung. V. Die Rechtsentwickelung und die Rechtsinstitutionen. VI. Wissenschaftliche Entwickelung und Dichtkunst. VII. Die Entwickelung arabischer Kultur in Spanien. Schlu

 • Der letzte Tod des Gautama Buddha af Fritz Mauthner
  af Fritz Mauthner

  Diese Ausgabe von "e;Der letzte Tod des Gautama Buddha"e; wurde mit einem funktionalen Layout erstellt und sorgfaltig formatiert. Fritz Mauthner (1849-1923) war ein deutschsprachiger Philosoph und Schriftsteller. Er war breitgefchert interessiert und setzte sich in wissenschaftstheoretischen Betrachtungen mit den aktuellen Ergebnissen der Psychologie auseinander. Von Mach bernahm Mauthner die Vereinigung der Raumdimensionen und der Zeitdimension im vierdimensionalen Kontinuum. Whrend Einstein diese Sichtweise auf den ganzen Kosmos anwendete, verknpfte Mauthner diese moderne Ansicht mit psychophysiologischen Betrachtungen, die im Gedchtnis eine raumzeitliche Ordnung vermuten. Aus dem Buch:"e;Das habe ich gehrt. Ruhig vorbergegangen, nicht vorbergeeilt und nicht vorbergeschlichen, ruhig verflossen waren fnfzig Jahre, vielleicht etwas mehr oder etwas weniger als fnfzig Jahre, seitdem Gautama die Hauslosigkeit erwhlt hatte. Damals war er noch nicht ein Buddha, war er noch der Sakyaprinz Siddhartha Gautama, hatte er noch ein Weib und holde Tnzerinnen und ein lachendes Shnchen. Bis der Prinz eines Tages einen toten Mann sah, bis der Prinz vom Altern und Sterben erfuhr und keine Ruhe mehr fand und keine Freude am Leben mehr fand, bevor er nicht in das Geheimnis eingedrungen wre, in das Geheimnis des Lebens und des Todes."e;

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.